Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

H Apple προειδοποιεί κατά του jailbreak στο iOS

• Please log in to reply
179 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   madbilly69

madbilly69

iPH User

• 163 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 06/02/2013 - 15:35

Εμενα παντως η εμπειρια που ειχα απο jailbreak ηταν απο τις καλυτερες...
Στο 3GS μου με ios4.1 και jailbreak το εκανα μια φορα και απο τοτε ΠΟΤΕ δεν καθυστερησε,κολλησε,εκλεισε με απλα λογια ουτε προβλημα με μπαταρια ουτε restore ΠΟΤΕ και δουλευε ετσι πανω απο 2 1/2 χρονια...
Τωρα το εχει η γυναικα μου με 5.1.1 και ακομα ειναι σκυλι...

ΕΤΣΙ ΣΩΣΤΟΣ εμ μας δινει ενα χρονο εγγυηση εμ κανει 700 ευρω ελεος ειναι δικο μου το τηλ οτι θελω το κανω τωρα αν ο καθε ασχετος το παιρνει για να λεει εχω μηλο εχω μηλο ας παει να δαγκωσει το απαγορευμενο μηλο λιγο να δει ποσο γλυκο ειναι ;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   billisDpatra1991

billisDpatra1991

iPH Member

• 215 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 06/02/2013 - 15:46

αυτα που λεει ομως η apple ειδικα για την εγγυηση δεν ειναι απλα λιγακι να μας φοβίσουν .?? γτ και jailbreak να εχουμε κανει με ενα restore και set up as new που θα το καταλαβει μετα για να κοψει την εγγυηση..??

#63   TheProfessor

TheProfessor

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 06/02/2013 - 15:49

[...] τέτοιες πρακτικές ίσως οδηγήσουν σε προβλήματα σταθερότητας, ασφάλειας, μικρότερης αυτονομίας, πτώσεις κλήσεων, διακοπή υπηρεσιών όπως Καιρός, μη δυνατότητα αναβάθμισης σε μελλοντικές εκδόσεις του iOS και φυσικά διακοπή της ισχύς της εγγύησης.

Επίσης: Τριχόπτωση, κρίσεις πανικού, παράνοια, αυπνίες, εθισμός στα ναρκωτικά, εμφάνιση τρίτου χεριού ( ; ), και άλλα...

Τελευταία επεξεργασία από: TheProfessor, 06/02/2013 - 15:49.

#64   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1,271 μηνύματα
  • Twitter:@niko_grigo
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 06/02/2013 - 15:51

Εγώ πάλι βλέπω πως η apple με αυτές τις δηλώσεις μάλλον διαφήμιση κάνει στο jailbreak.

#65   LJockey

LJockey

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2013 - 15:57

Εγω ενα ξερω...1 iphone χωρις JB(φυσικα με τα δεδομενα της Apple ετσι οπως το εχει)ειναι Ferrari σαν να τρεχει στα 100χλμ με κοφτη...
Το τηλ εχεις απιστευτες δυνατοτητες κ Apple μας δινει μονο το 10% απο αυτες...Αλλα ετσι ειναι,οταν εισαι αλαζονας εισαι αλαζονας!!!
Ενα μεγαλο μπραβο στο team που εκανε αυτο το προγραμμα για να μπορουμε να φτανουμε το κινητο ή tablet μας σε ακομα ποιο υψηλες δυνατοτητες κ οχι μεχρι εκει που θελει η Apple...

#66   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 06/02/2013 - 16:08

Παίδες δεν είναι για όλους το jb. Πρώτα απ'όλους εμένα, δεν μ'αρέσει κ ανέφερα τους λόγους παραπάνω. Όπως επίσης δεν είναι για όλους τους ανθρώπους τα κ@#0φτιαγμένα αυτοκίνητα. Σε κάποιους αρέσει να το πειράζουν το αυτοκίνητό τους κ σε κάποιους άλλους αρέσει να είναι "μαμά". Είναι θέμα γούστου κ εαν κ κατά πόσο σ'αρέσει να τρέχεις στο έπακρο το μηχάνημα. Τώρα, έχοντας κάποιες γνώσεις προγραμματισμού, έχω άποψη για το τί είναι κ τί κάνει το jb.

Πρώτον δεν είναι πρόγραμμα!!! Είναι ένα hacking δηλαδή μια επέμβαση στο λογισμικό που ξεκλειδώνει κάποια πράγματα κυρίως στο gui. Ταυτόχρονα αποτρέπει να γίνονται καποιοι έλεγχοι από την apple όπως για πχ. η ψηφιακή υπογραφή κ έτσι κάποιος μπορεί να περάσει πειρατικές εφαρμογές. Όλα αυτα ΔΕΝ σημαίνει ότι χαλάνε το κινητό ή ότι ΚΟΛΛΑΝΕ το λογισμικό. Όμως επειδή προέρχονται απο ερασιτέχνες σίγουρα κάποια πράγματα μπορεί να μην έχουν γραφτεί σωστά κ να δημιουργούν προβλήματα. Επίσης κάποια tweaks κυρίως αυτά που έχουν να κάνουν με το gui (βλ. springtomize2) μπορεί να μειώσουν την ταχύτητα ή τη σταθερότητα της συσκευής. Γι αυτόν τον λόγο κ η Apple δεν τα έχει περάσει στο ios ως επιλογές γιατί πιστεύει ότι δεν θα είναι τόσο σταθερο όσο θέλει κ το ίδιο σε όλους όσους έχουν την συγκεκριμένη συσκευή. Απλά, πρέπει όποιος πάει να κάνει jb να δεί γιατί πράγμα πρόκειται πρώτα κ να ρωτήσει κάποιον που ξέρει πώς να το κάνει. Τέλος, να σημειωθεί ότι προσωπικά δεν είμαι πεπεισμένος ότι με το jb δεν έχουν ανοίξει κ άλλες τρύπες στην ασφάλεια των δεδομένων του χρήστη (ιδίως για όσα sources κυκλοφορούν χακαρισμένες εφαρμογές κ tweaks).

Τελευταία επεξεργασία από: dchristo81, 06/02/2013 - 16:10.

#67   Alexemp

Alexemp

iPH Member

• 342 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:Mpliki

Δημοσίευση 06/02/2013 - 16:14

Σαν πολύ να καίγεται η apple να βγάλει ανακοίνωση για ένα αμελητέο ποσό χρηστών. Μάλλον αυτή τη φορά δεν τα βρήκε με τον freeman για τα donations.

#68   dream21

dream21

iPH Hero

• 3,898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 06/02/2013 - 16:16

αυτα που λεει ομως η apple ειδικα για την εγγυηση δεν ειναι απλα λιγακι να μας φοβίσουν .?? γτ και jailbreak να εχουμε κανει με ενα restore και set up as new που θα το καταλαβει μετα για να κοψει την εγγυηση..??

Με το Restore είναι πολυ δύσκολο να βρει η Apple εαν το είχες κάνει jailbreak στο κινητό διότι με το restore σβήνονται τα πάντα απο το / private/var/mobile του κινητού ειδικά.Εάν όμως κάνεις απλος update τα δεδομένα δεν σβήνονται απο εκεί διότι το iTunes κρατάει back up το profile σου πριν γίνει εγκατάσταση το update, και μόλις το iTunes τελειώσει το update τα φορτώνει πάλι πίσω στο φακελο που σου ανέφερα.
Να ξέρεις πάρα πολλά tweaks αποθηκεύουν τα preferences τους σε .plist αρχείο στο /private/var/mobile/Library/Preferences οπότε εαν η Apple πραγματικά θέλει να δει εάν είσουν πριν με Jailbreak μπορεί να τσεκάρει το συγκεκρειμένο φάκελο για κατάλοιπα

.

#69   gvp

gvp

iPH newbie

• 84 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/02/2013 - 16:21

το παίρνει ο 4-χρονος γιός μου και το κάνει κ.λοχανείο. Αλλες εφαρμογές σβήνει, σε άλλες αλλάζει θέση ... ΚΟΛΑΣΗ.
κλείδωμα φακελων και εφαρμογών, sbsettings, και ένα φθηνό igo WORLD και ξεχνώ το jb.

#70   sioulisn

sioulisn

iPH User

• 161 μηνύματα
  • Twitter:@sioulisn
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 06/02/2013 - 16:25

Έλληνας... Δώσε δόλωμα να τσιμπήσει.

Jailbreak = Marketing

Πολύ απλά

Βλεπε xbox, PS1, PS2, PS3, PSP bla bla bla...

Τυχαία βγήκε μετά τις γιορτές το JB και όχι πιο πριν, ε; Μήπως.. λέω μήπως ανεβαίνουν οι πωλήσεις με κάθε JB?
Ειδικά που τα τελευταία 2 χρόνια κάθε αναβάθμιση του iOS ισούτε με νέα συσκευή;

Τίποτα δεν είναι τυχαίο και καμιά εταιρεία δε περιμένει εσάς να τη λυπηθείτε...
Πάρτε απλά το κινητό που γουστάρετε και κάντε ότι θέλετε για πάρτυ σας.

Τα άλλα... είναι για λαική κατανάλωση

#71   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1,631 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 06/02/2013 - 16:27

δεν είμαι πεπεισμένος ότι με το jb δεν έχουν ανοίξει κ άλλες τρύπες στην ασφάλεια των δεδομένων του χρήστη (ιδίως για όσα sources κυκλοφορούν χακαρισμένες εφαρμογές κ tweaks).

αυτο ειναι και για μενα η μεγαλυτερη ενσταση απορια μου, πως απο την στιγμη που δεν εχεις ιδεα για το τι σου βαζει στη συσκευη δεν εχει ανα πασα στιγμη ο χακερ τον 'ελεγχο' της συσκευης σου κανοντας οτι αυτος θελει, απο το πιο απλο να σε παρακολουθει μεχρι το να σου υποκλεπτει στοιχεια για πιστωτικες καρτες,κωδικους κλπ κλπ...και αντε μετα να με πεισεις οπτι οοολα αυτα τα χακαρισματα κ απατες με κλεμμενες πιστωτικες δεν προερχονται κ απο χακευμενα τηλεφωνα...τεσπα, γι αυτο και γω μονο σε ιπαδ αν θα εκανα κατι να βαζω κανα παιχνιδακι και γενικα να κανω την πλακιτσα μου....αν το τηλεφωνο ειναι επαγγελματικο δεν θα συνιστουσα σε καμμια περιπτωση να το κανεις αυτο, γιατι στην ουσια αυτο γινεται, παραδδεις το τηλ σου στον χακερ, ο οποιος μην νομιζεις οτι το κανει μονο για την ψυχη της μανας του..

#72   sioulisn

sioulisn

iPH User

• 161 μηνύματα
  • Twitter:@sioulisn
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 06/02/2013 - 16:31

αυτο ειναι και για μενα η μεγαλυτερη ενσταση απορια μου, πως απο την στιγμη που δεν εχεις ιδεα για το τι σου βαζει στη συσκευη δεν εχει ανα πασα στιγμη ο χακερ τον 'ελεγχο' της συσκευης σου κανοντας οτι αυτος θελει, απο το πιο απλο να σε παρακολουθει μεχρι το να σου υποκλεπτει στοιχεια για πιστωτικες καρτες,κωδικους κλπ κλπ...και αντε μετα να με πεισεις οπτι οοολα αυτα τα χακαρισματα κ απατες με κλεμμενες πιστωτικες δεν προερχονται κ απο χακευμενα τηλεφωνα...τεσπα, γι αυτο και γω μονο σε ιπαδ αν θα εκανα κατι να βαζω κανα παιχνιδακι και γενικα να κανω την πλακιτσα μου....αν το τηλεφωνο ειναι επαγγελματικο δεν θα συνιστουσα σε καμμια περιπτωση να το κανεις αυτο, γιατι στην ουσια αυτο γινεται, παραδδεις το τηλ σου στον χακερ, ο οποιος μην νομιζεις οτι το κανει μονο για την ψυχη της μανας του..

ενώ χωρίς JB εσύ να κοιμάσαι ήσυχος ότι όλα είναι οκ στο itunes που έχεις στο PC ή στο MAC ή στο κινητό που μπαίνει σε Wifi χαχαχα

Αλλά εκτός αυτού.. τι στο καλό;;;
Όλοι όσοι έχουν πολυεθνικές στην Ελλάδα εδώ γράφετε;;
Γιατί αν είσαι υδραυλικός τι θα σου κλέψει ο χάκερ;; Που αγοράζεις και πόσο τα καζανάκια;;;;

χαχααχα έλεος

#73   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2,334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 06/02/2013 - 16:39

ενώ χωρίς JB εσύ να κοιμάσαι ήσυχος ότι όλα είναι οκ στο itunes που έχεις στο PC ή στο MAC ή στο κινητό που μπαίνει σε Wifi χαχαχα

Αλλά εκτός αυτού.. τι στο καλό;;;
Όλοι όσοι έχουν πολυεθνικές στην Ελλάδα εδώ γράφετε;;
Γιατί αν είσαι υδραυλικός τι θα σου κλέψει ο χάκερ;; Που αγοράζεις και πόσο τα καζανάκια;;;;

χαχααχα έλεος

Για δες αυτο σουρουκλεμέ

http://www.bloomberg...sonal-data.html

#74   ChriSS78

ChriSS78

iPH Enthousiast

• 364 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina +4G

Δημοσίευση 06/02/2013 - 16:43

Κλαϊν, μαϊν για τους jailbreakάκηδες!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: ChriSS78, 06/02/2013 - 16:44.

#75   idoc

idoc

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 06/02/2013 - 16:46

Xωρίς το jb,έστω και με τα όποια tweaks προσαρμόσει η Apple σε μελλοντικά ios,πάντα θα μας δανείζει η apple μια συσκευή,με 700 ευρώ για 2-3 χρονια ,ώστε να δουλεύει το μαγαζάκι της(βλέπε appstore) χωρίς να αφήνει τους ελεύθερους developers να δημιουργούν εφαρμογές χωρίς να παίρνει το μερτικό της.
Μόλις βλέπω το cydia στο springboard , αισθάνομαι ότι πλέον η συσκευή μου ανήκει..Αξία ανεκτίμητη...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες