Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

H Apple προειδοποιεί κατά του jailbreak στο iOS

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
179 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   Alexemp

Alexemp

iPH Member

• 342 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:Mpliki

Δημοσίευση 07/02/2013 - 08:51

εσυ μαλλον δεν εχεις φιλε μου κ σε προκαλω να μου αποδειξεις οτι γνωριζεις τι permissions δινεις στον evasion οταν περνας στη συσκευη σου το λογισμικο του....το κανει λες για την ψυχη της φουκαριαρας της μανας του ε...

Γιατί η συσκευή σου τα προσωπικά σου δεδομένα τα κρατάει επτασφράγιστο μυστικό.Κάτσε και ψάξου λίγο πριν μιλήσεις κάθε φορά,βάλε και μια έρευνα στο google.Θα δεις απόψεις και από αντίπαλα site,ίσως να σε πείσουν. Δεν χρειάζεται να λινκάρω για το σκάνδαλο(ένα από αυτά που διέρρευσαν δηλαδή) περί εφαρμογών app store που ήταν boot permited στον κατάλογο των επαφών κλπ κλπ.

Και πρόσεχε και λίγο τους χαρακτηρισμούς σου,δεν ξέρεις κανέναν από χτες.

Τελευταία επεξεργασία από: Alexemp, 07/02/2013 - 08:52

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 07/02/2013 - 08:53

Γιατί η συσκευή σου τα προσωπικά σου δεδομένα τα κρατάει επτασφράγιστο μυστικό.Κάτσε και ψάξου λίγο πριν μιλήσεις κάθε φορά,βάλε και μια έρευνα στο google.Θα δεις απόψεις και από αντίπαλα site,ίσως να σε πείσουν. Δεν χρειάζεται να λινκάρω για το σκάνδαλο(ένα από αυτά που διέρρευσαν δηλαδή) περί εφαρμογών app store που ήταν boot permited στον κατάλογο των επαφών κλπ κλπ.

Και πρόσεχε και λίγο τους χαρακτηρισμούς σου,δεν ξέρεις κανέναν από χτες.

μαζι σου...ποσο μαλλον λοιπον στα χερια ενος επισημου χακερ...τι να πω καντε οτι θελετε αλλα η πλειαδα δεν ξερει τι ειναι κ τι σημαινει αυτη η κινηση που τοσο ευκολα κανει..

#138   dedalos

dedalos

iPH Member

• 273 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2013 - 09:10

μαζι σου...ποσο μαλλον λοιπον στα χερια ενος επισημου χακερ...τι να πω καντε οτι θελετε αλλα η πλειαδα δεν ξερει τι ειναι κ τι σημαινει αυτη η κινηση που τοσο ευκολα κανει..

Φίλε μου όταν κάποιος στηρίζει τα προσωπικά του δεδομένα σε μια συσκευή που συνδέεται σε "κοινόχρηστο χώρο" και σκέφτεται την ασφάλεια τους είναι ανίδεος.

#139   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2013 - 09:19

Φίλε μου όταν κάποιος στηρίζει τα προσωπικά του δεδομένα σε μια συσκευή που συνδέεται σε "κοινόχρηστο χώρο" και σκέφτεται την ασφάλεια τους είναι ανίδεος.

μαζι σου κ γω το χω για να ακουω μουσικη μονο το iphone

#140   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 07/02/2013 - 09:31

Εκτος απο το JailbreakMe ολα τα αλλα JB απαιτουσαν επικοινωνια με το lockdown και αρα παρα πολυ 'ενεργητικη συναινεση' (αν καταλαβαινεις τι εννοω) απο τον χρηστη για να rootαρουν καταρχην και να αλλαξουν τον kernel και να κλεισουν τους ελεγχους για signed code . Αλλα απο την στιγμη που ειναι ροοταρισμενο τα παντα γινονται πιο ευκολα... Και γιατι να τα κανεις πιο ευκολα ? Ειναι αληθεια οτι δεν εχει υπαρχει ασπαστο συστημα. Αλλα γιατι να το κανεις τοσο ευκολο σε αυτους που δεν εχουν αμοιφθει πλουσιοπαροχα απο τα donations. Εσυ αφηνεις το αυτοκινητο σου ξεκλειδωτο στην πλατεια ?? Και ποιος ελεγχει την ποιοτητα (και την κακοπροαιρεση) των tweaks που ανεβαινουν στο cydia ?

To τι καφριλα εχω δει σε αυτο το thread δεν λεγεται... Τα αυτονοητα προβληματα ποιοτητας και σταθεροτητας (που πια ριχνουν ολη την συσκευη και οχι μονο το οffending tweak) και προβληματα ασφαλειας (οποιοσδηποτε με ελαχιστες γνωσεις Unix καταλαβαινει τι θα πει root privileges) θα πρεπει να εξηγηθουν και να δικαιολογηθουν. Και μιας και ο Γουγλης ειναι ο καλυτερος συμβουλος ολων σας εδω μεσα ζητηστε του να βρει βεβαιωμενες περιπτωσεις malware στο iOS ... Θα δειτε οτι αφορουσαν αποκλειστικα jailbroken συσκευες
Εγω ειμαι μετοχος... Στα @@ μου τι κανεται με τα iphone. Αρκει να τα αγοραζεται και μετα μπορειτε να τα βαζετε και προσαναμα στο τζακι αν θελετε... Αλλα μην γραφουμε οτι να 'ναι ...

#141   idoc

idoc

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 07/02/2013 - 09:43

iwork '09
ios X.509 certificate

Τελευταία επεξεργασία από: idoc, 07/02/2013 - 09:47

#142   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2013 - 09:50

Εκτος απο το JailbreakMe ολα τα αλλα JB απαιτουσαν επικοινωνια με το lockdown και αρα παρα πολυ 'ενεργητικη συναινεση' (αν καταλαβαινεις τι εννοω) απο τον χρηστη για να rootαρουν καταρχην και να αλλαξουν τον kernel και να κλεισουν τους ελεγχους για signed code . Αλλα απο την στιγμη που ειναι ροοταρισμενο τα παντα γινονται πιο ευκολα... Και γιατι να τα κανεις πιο ευκολα ? Ειναι αληθεια οτι δεν εχει υπαρχει ασπαστο συστημα. Αλλα γιατι να το κανεις τοσο ευκολο σε αυτους που δεν εχουν αμοιφθει πλουσιοπαροχα απο τα donations. Εσυ αφηνεις το αυτοκινητο σου ξεκλειδωτο στην πλατεια ?? Και ποιος ελεγχει την ποιοτητα (και την κακοπροαιρεση) των tweaks που ανεβαινουν στο cydia ?

To τι καφριλα εχω δει σε αυτο το thread δεν λεγεται... Τα αυτονοητα προβληματα ποιοτητας και σταθεροτητας (που πια ριχνουν ολη την συσκευη και οχι μονο το οffending tweak) και προβληματα ασφαλειας (οποιοσδηποτε με ελαχιστες γνωσεις Unix καταλαβαινει τι θα πει root privileges) θα πρεπει να εξηγηθουν και να δικαιολογηθουν. Και μιας και ο Γουγλης ειναι ο καλυτερος συμβουλος ολων σας εδω μεσα ζητηστε του να βρει βεβαιωμενες περιπτωσεις malware στο iOS ... Θα δειτε οτι αφορουσαν αποκλειστικα jailbroken συσκευες
Εγω ειμαι μετοχος... Στα @@ μου τι κανεται με τα iphone. Αρκει να τα αγοραζεται και μετα μπορειτε να τα βαζετε και προσαναμα στο τζακι αν θελετε... Αλλα μην γραφουμε οτι να 'ναι ...

πες τα ρε φιλε αν κ λιγοι θα καταλαβουν....

#143   mitsakos123

mitsakos123

iPH User

• 142 μηνύματα
  • Twitter:@Dimitris_Panagi

Δημοσίευση 07/02/2013 - 10:17

Ερώτηση:
Αξίζει να κάνω jb?
Eσείς που έχετε κάνει...βρίκατε κανένα πρόβλημα...?

#144   sioulisn

sioulisn

iPH User

• 161 μηνύματα
  • Twitter:@sioulisn
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 07/02/2013 - 10:25

Φίλε μου αν είσαι μέτοχος της apple καλύτερα να μη μιλάς για θέματα ασφαλείας των λειτουργικών σας.
Πες καλύτερα για το πόσο όμορφα και λειτουργικά είναι.

Με πολύ απλά script όταν συνδεθεις σε δημόσιο wifi σου σηκώνει οτι προσωπικό δεδομένο έχεις ένα μέτριος προγραμματιστής ή ψαγμενος πιτσιτρικας.

#145   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2013 - 10:32

Φίλε μου αν είσαι μέτοχος της apple καλύτερα να μη μιλάς για θέματα ασφαλείας των λειτουργικών σας.

Με πολύ απλά script όταν συνδεθεις σε δημόσιο wifi σου σηκώνει οτι προσωπικό δεδομένο έχεις ένα μέτριος προγραμματιστής ή ψαγμενος πιτσιτρικας.

σκεψου λοιπον τι μπορει να κανει ενας εμπειροτατος χακερ οπως η ομαδα του εβασιον, απο το wifi του σπιτιου σου πια κ οχι μονο, μια κ του εχεις στρωσει το χαλι...δεν λεω οτι θα το κανει, απλα του δινεις με χαρα την προσβαση να το κανει...τεσπα, μην το κουραζουμε αλλο, ο καθενας ας το ψαξει και ας κανει οτι θελει, δεν ειμαι υποστηριχτης κανενος, απλα με εκνευριζουν κατι τυπακια σαν εσενα που λενε οτι καλυτερα να δωσεις προσβαση στο κινητο σου στο χακερ, απο το να μπεις σε 2-3 προκειμενου να κλεισεις το 3G...

Τελευταία επεξεργασία από: ipgpi, 07/02/2013 - 10:33

#146   ioannis66

ioannis66

iPH Enthousiast

• 546 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 07/02/2013 - 10:38

Παιδια εγω πιστευω οτι η Apple:(<<3 πουλακια καθονται.....>>) η το παιζει ετσι για να πεισει τον κοσμο οτι δεν κανει τα στραβα ματια.Ας μου πει καποιος το αντιθετο,αν δεν υπηρχε το jb ουτε το 1/3 των πωλησεων δεν θα ειχε η εταιρια τη στιγμη που ειναι οι πιο περιορισμενες συσκευες στον ανταγωνισμο.Iphone χωρις jb ειναι ανθρωπος χωρις παπουτσια,πιστευω πως αποδειχτηκε περιτρανα αυτο που λεω τις μερες της αναμονης για το περιφημο γεγονος, σε ολοκληρο τον πλανητη

#147   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2013 - 10:40

Public wifi ??? Μπες μονος σου ... Θα μπορουσε να ειναι οτιδηποτε πισω απο ενα public hotspot ...

#148   sioulisn

sioulisn

iPH User

• 161 μηνύματα
  • Twitter:@sioulisn
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 07/02/2013 - 10:43

σκεψου λοιπον τι μπορει να κανει ενας εμπειροτατος χακερ οπως η ομαδα του εβασιον, απο το wifi του σπιτιου σου πια κ οχι μονο, μια κ του εχεις στρωσει το χαλι...δεν λεω οτι θα το κανει, απλα του δινεις με χαρα την προσβαση να το κανει...τεσπα, μην το κουραζουμε αλλο, ο καθενας ας το ψαξει και ας κανει οτι θελει, δεν ειμαι υποστηριχτης κανενος, απλα με εκνευριζουν κατι τυπακια σαν εσενα που λενε οτι καλυτερα να δωσεις προσβαση στο κινητο σου στο χακερ, απο το να μπεις σε 2-3 προκειμενου να κλεισεις το 3G...

Καταρχάς έχετε κάποιοι έχετε έναν χαρακτήρα οτι να 'ναι.
Και δεύτερον αυτό είπα; εσύ νομίζεις οτι είσαι ασφαλής στο σπίτι σου που έχεις wifi και όχι LAN?

Τι είναι πιο πιθανό; Ο χάκερ στην Αμερική να σου παραβιάσει το pc η ο γείτονας σου; Και αν κάποιος σε βάλει στο μάτι θα σε σώσει οτι δεν έχεις JB?

Με το να έχεις smartphone , κανε αναζητηση στο γουγλε όπως είπες πριν και δες πόσο ασφαλής είσαι με ή χωρίς JB.

#149   mikatsan

mikatsan

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2013 - 11:18

http://www.theregist...back_microsoft/

http://www.zdnet.com...-security/11706

:rolleyes:

#150   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2013 - 11:21

http://www.theregist...back_microsoft/

http://www.zdnet.com...-security/11706

:rolleyes:

get your facts straight (and your sources less biased )

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες