Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

H Apple προειδοποιεί κατά του jailbreak στο iOS

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
179 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   sioulisn

sioulisn

iPH User

• 161 μηνύματα
  • Twitter:@sioulisn
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 07/02/2013 - 11:23

http://www.theregist...back_microsoft/

http://www.zdnet.com...-security/11706

:rolleyes:

Απλά τα πράγματα... Πιστεύω να καταλάβουν κάποιοι τώρα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 07/02/2013 - 12:17

btw, τι εγινε με ολα τα μαγκακια που περιμεναν το jb για να βαλουν τον διακοπτη του 3G να εμφανιζεται παλι....μηπως εφαγαν ακυρο, μηπως τελικα η καραμελα του εχω τον ελεγχο και κανω οτι θελω πια στο τηλεφωνο μου ειναι παραμυθι....

Ο διακόπτες του 3G που περίμεναν τα μαγκακια υπάρχει σε JB συσκευές...αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις μπορεις να διαβάσεις όλο το θέμα για το evasi0n, εκει μέσα προτείνεται η λύση απο έναν μαγκακο mod του IPH...είχε αναφερθεί πως λειτουργούσε μια χαρα, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι, καθώς εμένα δε με αφορα...θα περιμένω την 6.1.1 με τις βελτιώσεις στους Ιαπωνεζικους χάρτες όπου πιθανόν να έχει φιλοτιμηθει η Apple να τον ξαναεμφανισει στη συσκευη μου...

#153   fotizgt

fotizgt

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2013 - 12:30

Γειας σας παιδες! Δεν γραφω για να παρω τη θεση καποιου εδω στη συζητηση.

Πιστευω πως γενικα εχουν αναφερθει αληθειες εδω μεσα ως προς ολα.

Ομως ρε παιδια μη μπλεκουμε τον Eugene kaspersky με την ασφαλεια των Apple γενικοτερα.

Οκ ο ανθρωπος βγαζει καλα antivirus για PC, αλλα επειδη εφαγε ταπα στις πωλησεις του Kaspersky Mac και βγηκε να λεει τετοιες γραφηκοτητες για να σπρωξει το προιον του σε μια μεγαλη πλεον βαση χρηστων που χρησιμοποιουν Mac, ε αυτο ειναι αστειο... Και φροντισε να αντιπαραβαλει κ την Microsoft στο θεμα αυτο.... χαχαχαχαχα. Ενταξει δεν υπαρχει.

Καλο ειναι το προγραμμα τους για PC , αλλα στο Mac δεν πειθουν αυτες οι γραφικοτητες... Στο Pc παντως σε λιγο καιρο οπως το πανε θα χρειαζονται ενα διπλοπυρινο επεξεργαστη να τρεχει το Antivirus η to internet security τους.... Απο εκδοση σε εκδοση παιρνει κ μερικα κιλα.... :D

Μην ακουτε πραγματα απο ανθρωπους που δεν εχουν χρησιμοποιησει Mac κ απλα αναπαραγουν μια μπουρδα που κυκλοφορησε. Δειτε κ τα αρθρα... ανακαλυφθηκε ενα προγραμματακι σαν malware, που επηρεασε μια χουφτα ανθρωπους κ κατευθειαν ο τυπος εριξε στα ταρταρα την Apple.

Οσων αφορα τωρα το θεμα του iPhone. Γιατι ρε παιδια μενετε στο iPhone αφου τοσο πολυ σας την σπαει η Apple? Παρτε κ android.
Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη , θελω apple ντε κ καλα, αλλα να κανει κ αυτο κ το ενα κ το αλλο. Μαλλον θελετε αλλο κινητο!

Το jailbreak ειναι γεγονος οτι αφηνει κενα ασφαλειας... Αλλα κ η αποψη οτι δεν θα ασχολειθει με ολους σας καποιος που θελει προσβαση σε κινητα, παλι σωστη ειναι.

Κ για να σας φυγει η απορια μερικων, σας λεω με 100% σιγουρια οτι το ADSL ξεκινησε ουσιαστηκα στην Ελλαδα Σεπτεμβριο του 2005.

Εγω παντως τα τελευταια χρονια δουλευω Mac k δεν γυρναω πισω σε PC ουτε να με πληρωνανε.

Το iphone δεν το εχω jailbreak γιατι απλα δεν τα χρειαζομαι, αυτα που δινει..... Δεν ειμαι πολυ smartphonakias! Ομως οτι χρειαζεται μαι επιπλεον προσοχη στο τι βαζετε κ βγαζετε με jailbreak ειναι γεγονος.

Σε ipad αν ειχα, παντως θα ηταν πιο πιθανο να το εκανα jailbreak....

Σορυ για το μεγαλο ποστ, να εισατε ολοι καλα!

#154   s0t0spower

s0t0spower

iPH Contributor

• 1.096 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 07/02/2013 - 12:50

Μ αρεσει η συζητηση εχει γελιο. Παντως μου αρεσει που οι ποιο πολοι κατηγορουν το jb (που και να σου παρει τα αρχεια ενας χακερ θα σ παρει κανα φβ τηλεφωνα μνμ. Αντε κανα εμαιλ. Που και αυτα εχουν ασφαλεια με το να σ στελνουν σμς για ασφαλεια) και οι ιδιοι ανθρωποι εχουν βαλοι σπασμενα windows. Σπασμενα παιχνιδια. Εχουν μπει σε πορνοσιτε. Και ας μη τα εχουν κανει(αμφιβαλλω λιγο) χρησιμοποιουν window που ανα πασα στιγμη μπορουν να μπουν. Να σ παρουν οτι θελουν. Και να μη παρεις χαμπαρι τπτ. Καλα δε μιλαω καν ποσο ευκολο ειναι να σε χακαρουν απο wifi ειδικα αν δεν εχει κλειδωσει με macadress.

#155   tipotas

tipotas

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/02/2013 - 13:47

Κάτοχος iphone από το 2G, ( και πάρα πολλών apple συσκευών - imac-macbook-time capsule-airport xtreme-appletv 1st gen- όλων των ipods) απλά σας μεταφέρω την άποψη οτι όπως δεν θα αγόραζα μια τηλεόραση που θα μου επέτρεπε να βλέπω συγκεκριμένα κανάλια, η ένα αυτοκίνητο που θα μου καθόριζε τον τρόπο που θα το οδηγούσα, έτσι και δεν θα αγόραζα iphone, όσο και αν μου άρεσε εμφανισιακά, αν δεν υπήρχε το jailbraiking.H Αpple, άλλη εταιρεία ήταν με τον Jobs επικεφαλής και άλλη τώρα με τον Cook. .΄Οσων αφορά τα κινητά (μια και το συγκεκριμένο topic είναι γύρω από τέτοιο θέμα) η Samsung την έχει ξεπεράσει προ πολλού.Γι ` αυτό και δεν θα πάρω το 5άρι ,μιας και είναι πάλι μια από τα ίδια, αλλά το Note 2. Όπως και θα αγοράσω χωρίς δισταγμό εκείνο τον υπολογιστή (όταν βγει) που θα παρέχει καινοτομία, ευχρηστία, διαφορετικότητα, από όποια εταιρεία και αν τον βγάλει. Η κάθε εταιρεία θέλει να εξασφαλίσει τα συμφέροντα της (και ειδικά η Apple) και μεις τα δικά μας σαν καταναλωτές.

#156   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 07/02/2013 - 18:10

Kαι εντελώς συμπτωματικά φίλε dchristo81 είσαι developer για ios, και το jb ανοιγει τον δρόμο για cracked εφαρμογές..
Μερικές φορές και ειλικρινείς προθέσεις να έχουμε η ιδιοτητα μας πρέπει να μας περιορίζει λίγο στις απόψεις που εκφράζουμε..

Φίλε αλήθεια σου λέω, αν δω χακερ να ασχοληθεί με εφαρμογή μου για να την κάνει cracked θα δακρύσω από τα γέλια!!! χαχαχα!
Σοβαρά πάντως, δεν είπα ποτε ότι είμαι εναντίον του jb. Είπα απλά ότι πρεπει κάποιος να ξέρει τί είναι κ τι κινδύνους κρύβει.

Φίλε μου αν είσαι μέτοχος της apple καλύτερα να μη μιλάς για θέματα ασφαλείας των λειτουργικών σας.
Πες καλύτερα για το πόσο όμορφα και λειτουργικά είναι.

Με πολύ απλά script όταν συνδεθεις σε δημόσιο wifi σου σηκώνει οτι προσωπικό δεδομένο έχεις ένα μέτριος προγραμματιστής ή ψαγμενος πιτσιτρικας.

Τo macos είναι μακράν από τα ασφαλέστερα λογισμικά, τελεία. Εννοείται πως υπάρχουν υιοί κ εκεί αλλά είναι σπάνιο φαινόμενο.

http://www.theregist...back_microsoft/

http://www.zdnet.com...-security/11706

:rolleyes:

Τώρα να ακούμε κ τι λέει ο Κασπέρσκυ... εντάξει δηλαδή....
Αν διαβάσετε προσεκτικά το κείμενο του κινείται στη λογική ότι δεν έχουν τα mac πολλούς χρήστες κ γι αυτό δεν έχουν ενδιαφέρον να τα πειράξουν.
Το ίδιο ισχύει κ με τις linux διανομές που χρησιμοποιούν πολλοιιιιιιιι λιγότεροι. Όμως η Apple έχει κάνει σοβαρότατα βήματα στον τομέα της ασφάλειας.
Όσο για το ios.... είναι τόσο κλειστό λογισμικό που είναι πάρα πολύ δύσκολο να πάθει κάποιος χρήστη πρόβλημα.
'Οσο για το wifi που ακούστηκε είναι γεγονός ότι καποιος -ασχέτως τί η/υ έχεις- μπορεί να δει τι αρχεία έχεις ή μοιράζεσαι κλπ κλπ κλπ Όμως αν βάλεις ως κωδικό ασφάλειας έναν της πλάκας "ab123456" για πχ. κ έχεις κ ένα τυπικό firewall στον η/υ σου (έστω κ αν έχεις των win!) η δυσκολία για τον επίδοξο κλέφτη μεγαλώνει. Τώρα αν του σετάρεις κωδικό wpa κ το ρουτεράκι σου έχει κ δικό του firewall τότε τα πράγματα γίνονται σχεδόν αδύνατα. Φυσικά τίποτα δεν είναι άσπαστο αλλά εντάξει έναν κλασικό "κλεφτάκο-χακερά" τον έχεις αποτρέψει ;)

#157   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1.111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 07/02/2013 - 18:41

Ρε μάγκες εσείς που είστε κατά του jailbreak και προσβάλετε δε πατε να πέσετε από κανένα γκρεμό και μη χαλάτε το ποστ; Ήμαρτον!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Magneto, 07/02/2013 - 18:42

#158   Nerazzurro10

Nerazzurro10

iPH Enthousiast

• 423 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 08/02/2013 - 00:18

Έκανα για πρώτη φορά Jailbreak, απλά για να δω τι είναι και τι κάνει! Αποτέλεσμα? Το αφαίρεσα μετά από 10 λεπτά! Ούτε καν το ακούμπησα!

#159   jimvouts

jimvouts

iPH Member

• 295 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2013 - 00:48

Αρα δεν ειδες το jailbreak...;) θελει ψαξιμο αρκετο...αν δεν βαριεσαι πατα απο περιεργεια στο youtube..top cydia tweaks και παρε μια ιδεα του τι γινεται με το jailbreak..και μενα στην αρχη αχρηστο μου φαινοταν...τωρα ομως ειναι απαραιτητο ασχετα αν δεν το εχω περασει στο 5αρι μου...

#160   Nerazzurro10

Nerazzurro10

iPH Enthousiast

• 423 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2013 - 00:52

Αρα δεν ειδες το jailbreak... ;) θελει ψαξιμο αρκετο...αν δεν βαριεσαι πατα απο περιεργεια στο youtube..top cydia tweaks και παρε μια ιδεα του τι γινεται με το jailbreak..και μενα στην αρχη αχρηστο μου φαινοταν...τωρα ομως ειναι απαραιτητο ασχετα αν δεν το εχω περασει στο 5αρι μου...

Πάντα είχα αρνητική εντύπωση. Μπορεί, όντως, να είναι τόσο καλό .. γι'αυτό το χρησιμοποιεί και τόσος κόσμος. Αλλά ας μείνω με αυτά που αγαπώ! :D

#161   jimvouts

jimvouts

iPH Member

• 295 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2013 - 00:54

Οπως σου ειπα κι εγω το εβαλα στο 4αρι μου για να "παιζω" αλλα στο 5αρι δεν νομιζω να το βαλω...δεν μου λειπει κατι προς το παρον αλλα στο μελλον δεν ξερω...οι απιτησεις αλλαζουν...

#162   Nerazzurro10

Nerazzurro10

iPH Enthousiast

• 423 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2013 - 00:55

Τόσα χρόνια που έχω iPhone δεν έκανα ποτέ Jailbreak. Και σήμερα το έκανα στο iPod Touch που δεν έχω περάσει τίποτα επάνω.

#163   mariposa

mariposa

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2013 - 01:19

Εχει πολυ πλακα να ακους κρισεις σχετικα με το JB οι οποιες γινονται απο ατομα που δεν ξερουν καν τι ειναι το iTunes...

Ο αλλος λεει ειχα μια 10λεπτη εμπειρια με jb και δε μου αρεσε....Ο αλλος λεει οτι καταναλωνει αισθητα περισσοτερη μπαταρια ενω πριν 24 ωρες ρωτουσε " τι σημαινει repo και restore ρεπαιδια, ειμαι νεος χρηστης και δεν ξερω απο αυτα".

Ενταξει παιδια μας πεισατε οτι το JB γονατιζει την μπαταρια και προκαλει μεγαλη ασταθεια στο συστημα...Τωρα βεβαια το οτι κρινετε απο τη δικη σας ΜΗΔΑΜΙΝΗ εμπειρια, μαλλον δεν πρεπει να το λαβουμε υποψην μας ετσι :huh:

Θα κλεισω αναφερομενος στους αναποφασιστους και νεους χρηστες : Μην κρινετε το JB βασιζομενοι σε ενα εργαλειο που κυκλοφορησε πριν λιγες ωρες, ακουστε αυτα που σας λενε οι παλιοι και δοκιμασμενοι χρηστες και μη βασιζεστε σε ατομα που μεχρι χτες αγνοουσαν τι σημαινει SYNC...

Φτανει πια με την τρομοκρατια απο ασχετους.......

Καλα ειστε φοβεροι ..........δηλαδη πρεπει να ειμαστε μηχανικοι ηλεκτρoνικων υπολογιστων - προγραμματιστές με διδακτορικο στο jaijbreak και στο IOS για να δουμε αν η μπαταρία διαρκει περισσοτερο η οχι με το jailbreak!!!!!!!!!!! τι να κανουμε δηλωνουμε οτι ειμαστε ασχετοι .........αλλα μετραμε τον χρονο ποσο η μπαταρια διαρκει και ποτε θελει φορτιση !!!!!!!!!!!!!!!!

Ολα αυτα με το νεο jailbreak απο το cydia σε 2 iphone 4 με 6.0...η διαρκεια της μπαταριας εχει πεσει αισθητα !!!!! ενω με το 5αρι ολα πανε καλα!!!!!!!!!!!!!! αυτα τα ειχα αναφερει ξανα χτες και μονο που δεν με φαγανε στο forum !!!!!!!!

Δεν ξερουμε τι φταιει .....ισως γινεται κατω απο καποια συνθηκη :huh:??

Τελευταία επεξεργασία από: mariposa, 08/02/2013 - 01:23

#164   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 08/02/2013 - 01:24

Ναι, τη συνθήκη της απειρίας και της απώλειας όρεξης να κάτσεις να το ψάξεις.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 08/02/2013 - 01:25

Αναρτημένη εικόνα

#165   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 08/02/2013 - 01:24

Καλα ειστε φοβεροι ..........δηλαδη πρεπει να ειμαστε μηχανικοι ηλεκτρoνικων υπολογιστων με διδακτορικο στο jaijbreak και στο IOS για να δουμε αν η μπαταρία διαρκει περισσοτερο η οχι με το jailbreak!!!!!!!!!!! τι να κανουμε δηλωνουμε οτι ειμαστε ασχετοι .........αλλα μετραμε τον χρονο ποσο η μπαταρια διαρκει και ποτε θελει φορτιση !!!!!!!!!!!!!!!!

Ολα αυτα με το νεο jailbreak απο το cydia σε 2 iphone 4 με 6.0...η διαρκεια της μπαταριας εχει πεσει αισθητα !!!!! ενω με το 5αρι ολα πανε καλα!!!!!!!!!!!!!! αυτα τα ειχα αναφερει ξανα χτες και μονο που δεν με φαγανε στο forum !!!!!!!!

Δεν ξερουμε τι φταιει .....ισως γινεται κατω απο καποια συνθηκη?????

Εγώ να δεις πόσο άσχετος είμαι.....αλλά ακούω γνώμες από παιδιά που το κατέχουν το ζήτημα και δεν παίρνω πρωτοβουλίες να μιλήσω και να κρίνω πραγματα που αγνοώ αγαπητέ mariposa.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες