Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

H Apple προειδοποιεί κατά του jailbreak στο iOS

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
179 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   mariposa

mariposa

iPH newbie

• 95 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/02/2013 - 01:28

Ναι, τη συνθήκη της απειρίας και της απώλειας όρεξης να κάτσεις να το ψάξεις.

Για βοηθησε μας λοιπον τι να κανουμε ???? η διαρκεια της μπαταριας ηταν 3 ημερες και τωρα ειναι σκαρτες δυο ημερες με την ιδια δραστηριοτητα!!!!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   mariposa

mariposa

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2013 - 01:38

Εγώ να δεις πόσο άσχετος είμαι.....αλλά ακούω γνώμες από παιδιά που το κατέχουν το ζήτημα και δεν παίρνω πρωτοβουλίες να μιλήσω και να κρίνω πραγματα που αγνοώ αγαπητέ mariposa.

Απο χτες ειπαμε το προβλημα μας .....και ενω καποιος που ξερει θα μπορουσε να μας προτεινει κατι και να μας βοηθησει .....αρχισαν ολοι να με λοιδωρουν και να αμφισβητουν και να λενε οπως εσυ να ακουσουμε την γνωμη των παιδιων που ξερουν !!!!!!!!!! Ωραία ας μας πουν τι να κανουμε !!!!!!!!!!!!βοήθεια ζηταμε ...........δεν κατηγορουμε τιποτα .............εχουμε ενα προβλημα τι να κανουμε πρακτικα και οχι ΘΕΩΡΕΙΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: mariposa, 08/02/2013 - 01:39

#168   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 08/02/2013 - 01:40

Για βοηθησε μας λοιπον τι να κανουμε ???? η διαρκεια της μπαταριας ηταν 3 ημερες και τωρα ειναι σκαρτες δυο ημερες με την ιδια δραστηριοτητα!!!!!!!

Δυο πρόχειρες λύσεις:
1) restore και set up as new στην 6.1
2) τα πουλάς και σας στέλνουν δυο ολοκαινουρια, χλιδατα από το apple store στο Κεντακι

Διάλεξε και πάρε

#169   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 08/02/2013 - 01:43

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις όρεξη να αφιερώσεις χρόνο να διαβάσεις κάποια πράγματα. Το JB είναι εργαλείο και πρέπει να ξέρεις τι θα βάζεις/βγάζεις. Και οι πιο έμπειροι μπορούν να την πατήσουν.
Ο γενικός κανόνας λοιπόν είναι να βάζεις πράγματα που ξέρεις και είναι δοκιμασμένα. Εγώ ας πούμε εχτές δοκίμασα ένα μη συμβατό με 6.1 tweak και πήγα για restore,μπορεί να το πάθει ο καθένας.
Επίσης θέλει προσοχή να αγοράσεις κάποια tweak κι όχι να βρεις από το πιο τυχαίο repo με σπασμένα και να το περάσεις γιατί και προβλήματα προξενούν στη συσκευή σου και power leak.

Δεν είναι όπως ένα σπασμένο app που το πολύ πολύ να μην ανοίγει, μιλάμε για tweaks που επεμβαίνουν στο λειτουργικό.

Αναρτημένη εικόνα

#170   mariposa

mariposa

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2013 - 01:48

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις όρεξη να αφιερώσεις χρόνο να διαβάσεις κάποια πράγματα. Το JB είναι εργαλείο και πρέπει να ξέρεις τι θα βάζεις/βγάζεις. Και οι πιο έμπειροι μπορούν να την πατήσουν.
Ο γενικός κανόνας λοιπόν είναι να βάζεις πράγματα που ξέρεις και είναι δοκιμασμένα. Εγώ ας πούμε εχτές δοκίμασα ένα μη συμβατό με 6.1 tweak και πήγα για restore,μπορεί να το πάθει ο καθένας.
Επίσης θέλει προσοχή να αγοράσεις κάποια tweak κι όχι να βρεις από το πιο τυχαίο repo με σπασμένα και να το περάσεις γιατί και προβλήματα προξενούν στη συσκευή σου και power leak.

Δεν είναι όπως ένα σπασμένο app που το πολύ πολύ να μην ανοίγει, μιλάμε για tweaks που επεμβαίνουν στο λειτουργικό.

Θα κοιταξω τα tweaks εχει δικιο !!!!!!!!!
Ευχαριστω

#171   Alexthekiller1993

Alexthekiller1993

iPH Contributor

• 1.515 μηνύματα
  • Twitter:@AlexNannos
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Alex-the-killer

Δημοσίευση 08/02/2013 - 02:10

Με ποιο tweak την πατησες ?

#172   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2013 - 02:11

Bluetooth service manager.

Αναρτημένη εικόνα

#173   linuxfighter

linuxfighter

iPH Elite Poster

• 2.743 μηνύματα
  • Twitter:@tsioutsiourigas
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:linuxfighter

Δημοσίευση 08/02/2013 - 22:29

https://dl.dropbox.c...la-6.10.02a.exe

στο ανέβασα στο dropbox μου. Όταν το κατεβάσεις πες μου να το διαγράψω

#174   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2.979 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 08/02/2013 - 22:58

https://dl.dropbox.c...la-6.10.02a.exe

στο ανέβασα στο dropbox μου. Όταν το κατεβάσεις πες μου να το διαγράψω

ευχαριστώ )) το πρόβλημα λύθηκε τελικά ... είχε σχέση με java ;) και τώρα όλα οκ

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

#175   gvp

gvp

iPH newbie

• 84 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/02/2013 - 23:23

Με αυτό μου δημιουργήθηκε μια απορία ...
τα ipa files - αγορασμένα ή και σπασμένα - μπορούν να επεμβούν στο λειτουργικό ή δεν τους επιτρέπει το sandbox ...

Πως ξεχωρίζω ένα tweak από μια εφαρμογή ... ?????

#176   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2013 - 23:33

Τα ipa files δεν επεμβαίνουν στο λειτουργικό όχι γιατί έχουν χαμηλό authorization και γι αυτό δεν απαιτούν και JB.

Τα tweaks τα βρίσκεις στο Cydia και επεμβαίνουν σε λειτουργίες του iOS.

Αναρτημένη εικόνα

#177   gvp

gvp

iPH newbie

• 84 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/02/2013 - 23:54

Τα ipa files δεν επεμβαίνουν στο λειτουργικό όχι γιατί έχουν χαμηλό authorization και γι αυτό δεν απαιτούν και JB.

Τα tweaks τα βρίσκεις στο Cydia και επεμβαίνουν σε λειτουργίες του iOS.

Να υποθέσω ότι το boldαρισμένο "όχι" σου ξέφυγε ?

Το σωστό προφανώς είναι το
Τα ipa files δεν επεμβαίνουν στο λειτουργικό, γιατί έχουν χαμηλό authorization και γι αυτό δεν απαιτούν και JB.

Σωστά ?

Τελευταία επεξεργασία από: gvp, 08/02/2013 - 23:55

#178   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2013 - 00:09

Όχι δεν μου ξέφυγε εννοούσα:

Τα ipa files δεν επεμβαίνουν στο λειτουργικό,όχι, γιατί έχουν χαμηλό authorization.Ξέχασα τα κόμματα από βιασύνη ..

Αναρτημένη εικόνα

#179   hellenicsun

hellenicsun

iPH Enthousiast

• 572 μηνύματα
  • Twitter:@FotisVNakos
  • Κινητό: iPhone XR
  • GameCenter:hellenicsun

Δημοσίευση 12/03/2013 - 20:55

Τρέχω να κάνω restore και set up as new :P

#180   itaxionline

itaxionline

iPH Enthousiast

• 372 μηνύματα
  • Twitter:@iTaxi_
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini 3

Δημοσίευση 12/03/2013 - 21:20

Ευτυχώς στις ΗΠΑ δεν ψεκάζουν και βγάζουν και από κανένα jailbreak,είτε για καλό είτε για κακό σκοπό.Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να πάρει iPhone και πολύ περισότερο να ¨"σπάσει" την συσκευή του,ας την κάνει ότι θέλει ,και αν διαβάζει εδώ στο φόρουμ ας αποφασίσει τι είναι καλό ή κακό για την συσκευή του.Ενα μικρό παράδειγμα θα σας φέρω μόνο εάν δεν υπήρχε το jailbreak oi "μικροι" (για μένα ΜΕΓΑΛΟΙ) και κυρίως Ελληνες developers θα έμεναν στην αφάνεια και μια ανάλογη εφαρμογή ,θα την χρυσοπληρώναμε στην apple.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες