Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

H Apple προειδοποιεί κατά του jailbreak στο iOS

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
179 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   kostakissss

kostakissss

iPH Member

• 206 μηνύματα
  • Twitter:@kostakiss1
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G

Δημοσίευση 06/02/2013 - 12:41

Μην ασχολείστε με την μπαταρία ρε παιδιά (εκτός φυσικά αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα λόγω hardware)...Smartphone είναι και πανω από 1-1.5 μέρα δεν θα πάει είτε με jb είτε χωρίς...Προσωπικά μέχρι η apple να ενσωματώσει στο ios όλες τις λειτουργίες των προαναφερθέντων tweaks, θα είμαι κάθετα υπέρ του jb και θα χαίρομαι τη συσκευή μου παραμετροποιημένη όπως με βολεύει-αρέσει χωρίς να αγχώνομαι αν θα χρειαστεί να τη βάλω για φόρτιση 2-3 ή έστω 5 ώρες νωρίτερα....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   kostas17

kostas17

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/02/2013 - 12:42

Ρε παιδια εγω ειχα παντα την απορι: πως θα καταλαβει η apple αν εχω κανει jb η οχι, εαν εγω την συσκευη την κανω restore και as new. Δηλαδη πως θα χαθει η εγγυηση? Και δεν θυμαμαι να συμφωνησα πουθενα σε θεμα εγυυησης αν πειραξω το λογισμικο.
Οτι και να λεμε πραγματικα μπορει η apple ολα αυτα να τα κανει νομιμα και να περασουν ολα τα teaks στο appstore. Γιατι δεν το κανει δεν ξερω εμενα με ενδιαφερει οτι χωρις jb δεν πα να βγαλει 18πυρηνο κινητο αχρηστο θα ειναι. Χωρις jb δεν φαινονται οι δυνατοτητες του κινητου σου εχει δεμενα τα χερια. Και για ποιο λογο να χασεις και αυτο το 10% το οποιο χωρις jb καταληγει σιγα σιγα σε android συσκευες.

#33   cbpiaa

cbpiaa

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:ΚΩΣΤΑΣ ST200

Δημοσίευση 06/02/2013 - 12:51

Ο μονος λογος που σκεφτομαι το τζελεμπε ειναι η ευκολια στο sbsettings...
Προσωπικα δεν με νοιαζει κατι αλλο.

#34   kostakissss

kostakissss

iPH Member

• 206 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2013 - 12:53

Ρε παιδια εγω ειχα παντα την απορι: πως θα καταλαβει η apple αν εχω κανει jb η οχι, εαν εγω την συσκευη την κανω restore και as new. Δηλαδη πως θα χαθει η εγγυηση? Και δεν θυμαμαι να συμφωνησα πουθενα σε θεμα εγυυησης αν πειραξω το λογισμικο.
Οτι και να λεμε πραγματικα μπορει η apple ολα αυτα να τα κανει νομιμα και να περασουν ολα τα teaks στο appstore. Γιατι δεν το κανει δεν ξερω εμενα με ενδιαφερει οτι χωρις jb δεν πα να βγαλει 18πυρηνο κινητο αχρηστο θα ειναι. Χωρις jb δεν φαινονται οι δυνατοτητες του κινητου σου εχει δεμενα τα χερια. Και για ποιο λογο να χασεις και αυτο το 10% το οποιο χωρις jb καταληγει σιγα σιγα σε android συσκευες.

Με clean restore νομίζω εξαλείφονται πλήρως τα σημάδια του jb (αρα δεν χάνεις καμία εγγύηση), χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος βέβαια. Πιστεύω απλώς θέλουν να αποτρέψουν όσους περισσότερους μπορούν απ'το να μην το κάνουν....

Τελευταία επεξεργασία από: kostakissss, 06/02/2013 - 12:55

#35   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 06/02/2013 - 12:54

Με clean restore νομίζω εξαλείφονται πλήρως τα σημάδια του jb, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος βέβαια. Πιστεύω απλώς θέλουν να αποτρέψουν όσους περισσότερους μπορούν απ'το να μην το κάνουν....

αν σου κανει ζημια στο hardware?

#36   jimvouts

jimvouts

iPH Member

• 295 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 06/02/2013 - 12:55

λογικο δεν ειναι????Σκεφτειτε οτι μεσω jailbreak χανουνε και λεφτα απο το appstore....;) υπαρχουν ακομα προγραμματα για cracked apps....;) χεστηκαν για το sbsettings και το zephyr...τουλαχιστον εγω ετσι το βλεπω....

#37   kostakissss

kostakissss

iPH Member

• 206 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2013 - 12:57

αν σου κανει ζημια στο hardware?

Τι ακριβώς εννοείς, να πάθει βλάβη το τηλ και να μην μπορέσεις να το ανοίξεις ώστε να το κάνεις restore? Αν εννοείς αυτό, ναι πιστεύω πως είναι ίσως η μόνη πιθανότητα...

#38   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 06/02/2013 - 12:57

Για να είμαι ειλικρινής το πέρασα κ εγώ μετά από 4 χρόνια (είχα στο iphone 3G) αλλά δεν μου άρεσε τελικα............ Εντάξει έχει κάποια tweaks αλλά δεν μου άρεσε η συμπεριφορά της συσκευής (4S) πιο ασταθές το κινητό. Έφαγε 2-3 κρασαρίσματα χωρίς λόγο. Ένα από αυτά ήτανε του weather bug. Το άφησα μια μέρα κ τλκ αποφάσισα ότι σε μένα δεν κάνει, μου είναι άχρηστο. Όμως ΘΑ ΗΘΕΛΑ κάποια πραγματάκια παρόμοια με του springtomize2 στο επερχόμενο ios7. Δεν είναι δα κ τόσο δύσκολο να το κάνει η Apple. Και θα σταματήσει να ασχολείται -εστω κ αυτό το 1%- ο κόσμος με το jb. Ένα πράγμα που μου άρεσε κ δεν το γνώριζα ομολογώ είναι ότι το cydia έχει επι-πληρωμή tweaks σαν το appstore κ μάλιστα αν κάποιος πάει να περάσει ύποπτα με sources με πειρατικό λογισμικό σε ενημερώνει. Αυτό αν μη τι άλλο τιμά τους ανθρώπους πίσω από το cydia.

#39   kostakissss

kostakissss

iPH Member

• 206 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2013 - 13:01

Τι ακριβώς εννοείς, να πάθει βλάβη το τηλ και να μην μπορέσεις να το ανοίξεις ώστε να το κάνεις restore? Αν εννοείς αυτό, ναι πιστεύω πως είναι ίσως η μόνη πιθανότητα...

Αλλα να συμπληρώσω πως αν είναι να πάθει ζημιά στο hardware δεν θα την παθει λόγω jb (τουλάχιστον με όλα τα πρόσφατα εργαλεία δεν εχει αναφερθεί ποτέ κατι τέτοιο..Νομίζω σε κάποια παλια tools ηπήρχε αυτός ο κίνδυνος). Τι να πω τώρα αν πέσεις στην περίπτωση, ε έπαιξες κι έχασες....

#40   biller

biller

iPH Enthousiast

• 354 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2013 - 13:04

Το αστείο είναι το ίδιο το όνομα , Jail-break που υιοθετεί και η Apple στην δήλωση της.
Σου λένε , Ναι το iPhone που δίνουμε είναι σε μια "φυλακή" αλλά μην το βγάζετε από την "φυλακή" γιατί μπορεί εκεί έξω που θα είναι ελεύθερο
να πάθει τίποτα. Στην "φυλακή" μπορεί να είναι "δυστυχισμένο" και να βλέπει τα άλλα κινητά να ζουν ελεύθερα , αλλά τουλάχιστον είναι ασφαλές.

#41   Leo10

Leo10

iPH Contributor

• 982 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 06/02/2013 - 13:11

Από τη λίγη εμπειρία που ΕΙΧΑ με jailbreak, δε θα το ξανάκανα στο 5άρι μου για κανένα λόγο.

Από την άλλη όμως, ίσως, τα παραλένε και από το Cupertino !!

#42   s0t0spower

s0t0spower

iPH Contributor

• 1.096 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 06/02/2013 - 13:11

Μα το jb ειναι νομιμο εργαλειο. Δε μπορει να σ κοψει την εγγυηση για αυτο το λογο. Απλα αμα παθει κατι και εχεις τη δυνατοτητα για ρεστορε το κανεις για να μη τσακωνεσε στο σερβισε οτι καη καλα φταιει το jb.

#43   kostakissss

kostakissss

iPH Member

• 206 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2013 - 13:13

Μα το jb ειναι νομιμο εργαλειο. Δε μπορει να σ κοψει την εγγυηση για αυτο το λογο. Απλα αμα παθει κατι και εχεις τη δυνατοτητα για ρεστορε το κανεις για να μη τσακωνεσε στο σερβισε οτι καη καλα φταιει το jb.

Σωστός....

#44   fodas

fodas

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 06/02/2013 - 13:18

Εγω ξερω οτι τωρα δυο μερες εχω αλλο τηλεφωνο τωρα τη λεει η apple δεν με ενδιαφερει :D

+1000

#45   zvrikos

zvrikos

iPH Addict

• 668 μηνύματα
  • Twitter:@zvrikos
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 06/02/2013 - 13:19

Με το 6.1 σε 4s είδα μια βελτίωση της μπαταρίας..
Το να κάνω όμως JB με ορατό έως σχεδόν σίγουρο τον κίνδυνο να γονατίσω κι άλλο το κινητό.. NO
κρίμα όμως...
Για ανθρώπους που θέλουν να κάνουν σοβαρή δουλειά με το κινητό (όπως εγω) ο παράγοντας μπαταρία είναι από τους πιο σημαντικούς. Σίγουρα πιο σημαντικός από την εγκατάταση ενός tweak...
Κρίμα..
Ελπίζω όμως να βγάλουν νέα έκδοση, ΜΗΠΩΣ και αντιμετωπισθούν τα κρασαρίσματα και το θέμα της μπαταρίας..
Μέχρι τότε.. ευχαριστώ αλλά όχι..
οσο γι αυτα που λεει η αππλε.. Την συνηθίσαμε...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες