H Apple προειδοποιεί κατά του jailbreak στο iOS
Δημοσίευση 06/02/2013 - 13:37
Ad
Δημοσίευση 06/02/2013 - 13:39
Δημοσίευση 06/02/2013 - 13:45
Με clean restore νομίζω εξαλείφονται πλήρως τα σημάδια του jb (αρα δεν χάνεις καμία εγγύηση), χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος βέβαια. Πιστεύω απλώς θέλουν να αποτρέψουν όσους περισσότερους μπορούν απ'το να μην το κάνουν....
Αυτο πιστευω και εγω. Ουτωσ η αλλος η εγγυηση που δινει ειναι 1 χρονος ε ενταξει. Και τι μπορει να παθει δηλαδη? Απλα του αλλαζεισ τ software. Δεν εχουν καμια σχεση τα υλικα μερη του κινητου. Και οσο για το θεμα τησ μπαταριας παντα ειχε προβλημα η apple και ολα ta iphone. Δηλαδη ποια η διαφορα να κραταει μιση εστω μια ωρα παραπανω? Αν ηθελα κινητο με μεγαλη μπαταρια θα επερνα ξανα το 3310 και θα ημουν υπερυχαριστημενος
Δημοσίευση 06/02/2013 - 14:06
Και συνέχεια κολαγε ,καμια σχέση με όταν το αγόρασα.
Λίγο πριν το πουλησω το αναβάθμισα και παρόλο που δεν ήταν jailbreak και ηταν εντελως καθαρο χωρίς προγράμματα δεν ήταν τόσο γρήγορο όπως όταν το αγόρασα.
Οποτε στο 5 που εχω τώρα δεν θα το κάνω.
Διότι το παν στο Κινητο για μένα ειναι η ταχύτητα.
Δημοσίευση 06/02/2013 - 14:10
Εχει δίκιο η apple. Είχα 2 χρονια το iPhone 4 jailbreaked.
Και συνέχεια κολαγε ,καμια σχέση με όταν το αγόρασα.
Λίγο πριν το πουλησω το αναβάθμισα και παρόλο που δεν ήταν jailbreak και ηταν εντελως καθαρο χωρίς προγράμματα δεν ήταν τόσο γρήγορο όπως όταν το αγόρασα.
Οποτε στο 5 που εχω τώρα δεν θα το κάνω.
Διότι το παν στο Κινητο για μένα ειναι η ταχύτητα.
μπαταρια να δεις φρικη!
Δημοσίευση 06/02/2013 - 14:28
το jb ειναι στο προγραμμα τις apple..αν δειτε και ποιο παλια ειχε υιοθετισει καποια ψιλοπραγματα!! μπορει να κρυβετε και η ιδια πισω απο αυτο!! και αφου δει οτι ο κοσμος προτιμαει κατι συγκεκριμενο..και ειναι stable χωρις ατελειες και bugs...τα ενστερνιζεται!!
Sorry άλλα αυτά που λες είναι Μ@...ες και είναι κρίμα διότι υπάρχουν και άτομα που δεν γνωρίζουν και τους κάνεις ζημιά.
Δημοσίευση 06/02/2013 - 14:30
τι συμβαινει
Δημοσίευση 06/02/2013 - 14:32
Δημοσίευση 06/02/2013 - 14:37
Ευχαριστω τα παιδια που ξεκλειδωσαν το 'φυλακισμενο' μου κινητο!!!
Δημοσίευση 06/02/2013 - 14:43
Αλλα να συμπληρώσω πως αν είναι να πάθει ζημιά στο hardware δεν θα την παθει λόγω jb (τουλάχιστον με όλα τα πρόσφατα εργαλεία δεν εχει αναφερθεί ποτέ κατι τέτοιο..Νομίζω σε κάποια παλια tools ηπήρχε αυτός ο κίνδυνος). Τι να πω τώρα αν πέσεις στην περίπτωση, ε έπαιξες κι έχασες....
ναι αυτο λεω, σκεψου να το πας στο σερβις κ να δουν μεσα το αλλο λογισμικο...τον ηπιες...
Δημοσίευση 06/02/2013 - 15:07
Ο αλλος λεει ειχα μια 10λεπτη εμπειρια με jb και δε μου αρεσε....Ο αλλος λεει οτι καταναλωνει αισθητα περισσοτερη μπαταρια ενω πριν 24 ωρες ρωτουσε " τι σημαινει repo και restore ρεπαιδια, ειμαι νεος χρηστης και δεν ξερω απο αυτα".
Ενταξει παιδια μας πεισατε οτι το JB γονατιζει την μπαταρια και προκαλει μεγαλη ασταθεια στο συστημα...Τωρα βεβαια το οτι κρινετε απο τη δικη σας ΜΗΔΑΜΙΝΗ εμπειρια, μαλλον δεν πρεπει να το λαβουμε υποψην μας ετσι
Θα κλεισω αναφερομενος στους αναποφασιστους και νεους χρηστες : Μην κρινετε το JB βασιζομενοι σε ενα εργαλειο που κυκλοφορησε πριν λιγες ωρες, ακουστε αυτα που σας λενε οι παλιοι και δοκιμασμενοι χρηστες και μη βασιζεστε σε ατομα που μεχρι χτες αγνοουσαν τι σημαινει SYNC...
Φτανει πια με την τρομοκρατια απο ασχετους.......
Δημοσίευση 06/02/2013 - 15:11
ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ πεσει και αντε γεια ολα εγγυηση και τα 700 θα το κλαιτε ΖΗΣΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΗΧΟ ΚΛΗΣΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΝΤΑΡ
οσο για τo jailbreak ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ZEPHYR δε θα μιλουσατε τωρα αρνητικα ...........
Και ποτε ι μπαταρια δε παιζει να αντεχει και να αντεχει αντε τουσ πρωτουσ μηνες μετα αντε γεια
εγω ηρθα απο android σε IOS μετα αφου εκανα jailbreak ena 3gs αλλιως δε παιζει να ερχομουν ποτε
ειδα οτι ειναι γρηγορο δε κολαει και ειναι πολυ ευχρηστο με ενα απλο ZEPHYR
οσο για το οτι κολαει λογικο ειναι εδω δε εμπαινε στους σερβερ καντε το σε κανα 10ημερο που θα στροσουν τα μπαγκς
ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μπαγκ απο το APPLE MAPS ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ
Ξυπνηστε μερικοι και βγειται απο το σκοταδι
Δημοσίευση 06/02/2013 - 15:19
Επειδή πολλοί γράφουν "αν είχε αυτό ή εκείνο δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω jailbreak"... μα δεν σκοπεύουν να το κάνουν όποτε όποιος θέλει μένει ως έχει, αλλιώς jb.
Αυτοί έχουν υπολογίσει τι μπορεί να "σηκώσει" η συσκευή και για αυτό το φτάνουν μέχρι εκεί από θέμα software...δεν είναι βλάκες. Εδώ και στην λειτουργία του 3G ή στο WiFi σου λένε ότι η διάρκεια της μπαταρίας θα μειωθεί, που να βάζανε π.χ. Radio.
Όλοι θέλουμε να έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε σε κάθε συσκευή μας ότι θέλαμε αλλά... αυτή είναι Apple και αυτό παίρνουμε. Όποιου δεν του αρέσει έχει και άλλες συσκευές, δεν είναι μόνο η Apple και μετά το χάος... εκτός αν κάποιος έτσι αισθάνεται οπότε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!
Όσο αφορά το θέμα της ασφάλειας η Apple καλά θα κάνει να μην μιλά για σχοινιά στο σπίτι του κρεμασμένου... η ιστορία έχει γράψει και δεν ξεγράφει.
Όσο για το JB καλά κάνουν αυτοί που ασχολούνται... αν μη τι άλλο να υπάρχει και κάποιος που να τους ζορίζει... όχι βγάλαμε το iPhone και από εδώ πάνε και άλλοι. Με 700+ ευρώπουλα υπάρχουν και απαιτήσεις.
Δημοσίευση 06/02/2013 - 15:26
Στο 3GS μου με ios4.1 και jailbreak το εκανα μια φορα και απο τοτε ΠΟΤΕ δεν καθυστερησε,κολλησε,εκλεισε με απλα λογια ουτε προβλημα με μπαταρια ουτε restore ΠΟΤΕ και δουλευε ετσι πανω απο 2 1/2 χρονια...
Τωρα το εχει η γυναικα μου με 5.1.1 και ακομα ειναι σκυλι...
Δημοσίευση 06/02/2013 - 15:34
δεησει να επιτρεπει στον browser της να κανει ληψεις αρχειων (για ονομα του Χριστου και της Παναγιας, 2013 εχουμε)- (safari download manager),
βαλει ενα διαχειριστη αρχειων (ξερετε..αυτο που χρησιμοποιουμε και στους υπολογιστες..απο τα 6 μας) (-ifile),
τοτε να αρχισει τις συμβουλες.
Και για το θεμα της μπαταριας θα γελασω βροντερα, καθως αρχικη εκδοση που να μην εχει προβλημα με την μπαταρια (5.0 , 6.0 , 4.0 , 4.1 , 6.1) εχουμε να δουμε απο το 2009..ισας ισα που κανουμε jb, να κλεισουμε και κανενα 3g,οταν δεν το χρειαζομαστε για να μην κανει βουτια με τη μυτη η μπαταρια.
Τελευταία επεξεργασία από: Chris2kafr0s, 06/02/2013 - 15:40
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες