Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

H Apple προειδοποιεί κατά του jailbreak στο iOS

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
179 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   el3ctronick

el3ctronick

iPH Enthousiast

• 493 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 06/02/2013 - 18:35

οποιος γουσταρει καλα κανει και κανει jb..εμενα με ενδιεφερε παλαιοτερα τα notifications στο lockscreen. εβαλαν notification center και για μενα παει το jb...δε θελω κατι παραπανω απ το ios...:)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 06/02/2013 - 18:39

Αναρτημένη εικόναathamaniac, στις 06 February 2013 - 17:24, είπε:

παίδες να κάνω μια ερώτηση; υπάρχει καμία υπόνοια ή υποψία για καινούργια έκδοση 6.1.1 από Apple; είναι το μόνο που με κρατάει από το να κάνω jb το 5αρακι..αν υπάρχει κάποια πληροφορία..

Πληροφοριες δεν υπαρχουν.
Ειναι παντως σχετικα δυσκολο να βγει τοσο συντομα νεα εκδοση λογισμικου.

Παρολα αυτα εαν εσυ βρισκεσαι ηδη σε 6.1 τι σε νοιαζει αν θα βγει αναβαθμιση; Παρεμεινε εκει κανε JB οποτε θελεις ;)

Σωστά τα λες φίλε μου , απλά κάπου πήρε το μάτι μου ένα ποστ που έλεγε για έκδοση 6.1.1 που θα διόρθωνε θέματα μπαταρίας και αυτονομίας..γιαυτό το ρωτάω περισσότερο..ευχαριστώ πάντως,,

Α οκ, δεν το ειχα καταλαβει οτι εννοουσες αυτο....
Μη βιαστεις παντως να αναβαθμισεις σε 6.1.1 , συνηθως ο μονος σκοπος αυτων των αναβαθμισεων ειναι να κλεισουν τις τρυπες για το JB

#93   Alexemp

Alexemp

iPH Member

• 342 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:Mpliki

Δημοσίευση 06/02/2013 - 18:48

1. Το JB ξεκίνησε από αμερική
2. Είναι έτσι φτιαγμένο που δε μπορεί να το καταλάβει η apple, εκτός αν τους το πεις ή τους πας το κινητό χωρίς να κάνεις επαναφορά.
3. Καλά κάνουν και δεν ασχολούνται με JB εφόσον δε ξέρουν τι είναι και δε τους χρειάζεται για να παίξουν mmo

Με λίγα λόγια, φυσικά και καλά κάνετε όσοι δεν κάνετε JB. Γι αυτό φαντάζομαι πήρατε και iphone και όχι κάποιο android που είναι open.

Απλά το ότι δεν είναι JB το κινητό δε σημαίνει ούτε ότι είστε ασφαλής, αλλά ούτε ότι το κινητό θα κρατήσει περισσότερο.
το ακριβώς αντίθετο :)

Μάλλον δεν κατάλαβες το παράδειγμα μου,οπότε δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσω. Παρόλα αυτά αναρωτιέμαι από που συμπέρανες ότι ανήκω σε αυτούς "που καλά κάνουν και δεν κάνουν jb", ή ότι αυτοί που παίζουν το παιχνίδι ασχολούνται μόνο με αυτό, ή ότι σου ζήτησα να με πείσεις αν είναι ασφαλές το jb,ή αν το κινητό θα αντέξει περισσότερο.Είναι να απορείς.Είμαι 2 χρόνια με jb και ότι μου χρειάζεται να μάθω για αυτό το ξέρω ήδη,ευχαριστώ πάντως. ;)

Επί του θέματος πάντως,θεωρώ πως όποιος φτάνει στο σημείο να ψαχτεί στο θέμα του customize του κινητού,είναι αφελές να επηρεασθεί από μια τέτοιου είδους ανακοίνωση που μαλλον αναφέρεται στο πιο αφελές των αφελών κοινό.

Τελευταία επεξεργασία από: Alexemp, 06/02/2013 - 18:50

#94   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 06/02/2013 - 19:06

Εγω αυτη την ανακοινωση της apple την αντιλαμβανομαι ως εναν τροπο φτηνου marketing, θελοντας να πετυχει το αντιθετο απο αυτο που αναφερει.... την συμφερει την apple να υπαρχουν developers απο πισω οι οποιοι φτιαχνουν tweaks και προγραμματα τα οποια αργοτερα τα παιρνουν τα τσακαλια που δουλευουν για την apple σπαζοντας τον κωδικα του εκαστοτε προγραμματος, και παρουσιαζονται μετα στο αναβαθμισμενο λογισμικο της apple.... notification center, do not disturb και αλλα πολλα που μου διαφευγουν αυτη την στιγμη.... θα ηταν χαζομαρα κατα την γνωμη μου να πουμε οτι η apple δεν ξερει τι γινεται κατω απο την μυτη της, ή οτι αν ηθελε να σταματησει αυτο με το jailbreak δεν θα το ειχε ηδη κανει.... δεν τους εχω για τοσο αφελεις....

#95   PariS21

PariS21

iPH Contributor

• 1.032 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 06/02/2013 - 19:10

Sorry άλλα αυτά που λες είναι Μ@...ες και είναι κρίμα διότι υπάρχουν και άτομα που δεν γνωρίζουν και τους κάνεις ζημιά.

μαλλον πρεπει να ανατρεξεις λιγο στο παρελθον επι εποχης 3G-3Gs

#96   nikosgreveniotis

nikosgreveniotis

iPH User

• 157 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 06/02/2013 - 19:33

Εγω ειδα οντως προβλημα με την μπαταρια μου την ξεσκισει το τελευταιο JB 6.1 , ετσι που μου ερχετε να το κανω restore και να το αφησω ετσι.

Και εμενα σαν να μ φαινεται πως τελειωνει γρηγοροτερα ενω κανω την ιδια χρηση με προ JB εποχες...

#97   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2013 - 19:36

Και εμενα σαν να μ φαινεται πως τελειωνει γρηγοροτερα ενω κανω την ιδια χρηση με προ JB εποχες...

Τα ίδια και σε μένα.

#98   thanasisnta

thanasisnta

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 06/02/2013 - 19:53

koitakse paidia sto pali mou ihpone eixe jb dn eixa kanena apo auta ta probklhmata alla !!!! na pw thn alhtheia molis to ekana ios 6 to kinito sto market ths apple phgaine!!! SERNONTAS!!!! kati pou dn ekana sto ios 5!!!!!tespa phte omws gnwmh ti na kanw to kenourgio mou !...gt dn eimai gia na to xalasw kostizei polu :)thnz

#99   Looter

Looter

iPH Enthousiast

• 431 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/02/2013 - 19:58

Πριν 2 χρόνια ο συνδυασμός που σκότωνε ήταν iPhone + iPad και το Jailbreak ήταν γρήγορο και εύκολο.

Πριν από ένα χρόνο το iPad έμεινε στην κορυφή αλλά το iPhone έχασε μεγάλο μερίδιο από τα κορυφαία androids. Το Jailbreak δυσκόλεψε και ειδικά στο iPad υπήρχε περίπτωση που χρειαζόταν να περιμένεις 6 μήνες για να έχεις JB.

Σήμερα το iPad κρατιέται οριακά λόγω της ποιότητας των dedicated εφαρμογών και το νέο iPhone έχει μπει στην πρέσα μόλις 4 μήνες μετά την κυκλοφορία του. Το jailbreak για το κατα γενική ομολογία αποτυχημένο iOS 6 αργεί 4+ μήνες και η apple βγάζει και ανακοινώσεις για να προειδοποιήσει τους χρήστες.

Η apple σήμερα έπρεπε να βγάλει ανακοίνωση που να ευχαριστεί τους ανεξάρτητους developers οι οποίοι εξακολουθούν να ασχολούνται με το καρακλειδωμένο και απαρχαιωμένο iOS παρότι τους δυσκολεύει τη ζωή ενώ ταυτόχρονα τους κλέβει τις καλύτερες ιδέες...

#100   mixaliskromm1978

mixaliskromm1978

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2013 - 20:08

εγώ με το jailbreak 6.1 δεν έχω κανένα θέμα λειτουργεί άψογα και όσων αφορά την αυτονομία της μπαταρίας είναι η ίδια με το original!!

#101   thanasisnta

thanasisnta

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2013 - 20:10

παιδια χρηαζομαι βοηθεια λοιπον δεν ξερω αμα πρεπει να κανω η οχι jb ακουω πολυ κακα λογια στα φορυμ ios 6 device εχω...θελω να ειμαι σιγουρος πωσ το iphone mou θα ειναι καλα......

#102   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2013 - 20:14

koitakse paidia sto pali mou ihpone eixe jb dn eixa kanena apo auta ta probklhmata alla !!!! na pw thn alhtheia molis to ekana ios 6 to kinito sto market ths apple phgaine!!! SERNONTAS!!!! kati pou dn ekana sto ios 5!!!!!tespa phte omws gnwmh ti na kanw to kenourgio mou !...gt dn eimai gia na to xalasw kostizei polu :)thnz

Το appstore γενικα ειναι πιο αργο σε iOS6 συγκριτικα με το iOS5.

Αν φοβασαι μη σου χαλασει το τηλ.καλυτερα μην κανεις JB, ισως ακομα καλυτερα να μην το χρησιμοποιεις και να παρεις ενα NOKIA των 20€, που και να χαλασει δεν τρεχει τιποτα:)

Επισης, μην γραφεις greeklish, απαγορευονται απο τους κανονες του φορουμ.

Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 06/02/2013 - 20:15

#103   thanasisnta

thanasisnta

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2013 - 20:22

ειμαι αρχαριοςπρωτη φορα μπενω σε αυτο το σιτε........εχεις δικιο φιλαρα το θεμα ειναι πωσ δεν ειναι αμα φοβαμαι ρωταω αν δημιουργει προβληματα η δουλευει το τηλ οπωσ πριν ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ!

#104   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2013 - 20:25

ειμαι αρχαριοςπρωτη φορα μπενω σε αυτο το σιτε........εχεις δικιο φιλαρα το θεμα ειναι πωσ δεν ειναι αμα φοβαμαι ρωταω αν δημιουργει προβληματα η δουλευει το τηλ οπωσ πριν ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ!

Αδερφε, διαβασε αν δε σου κανει κοπο το συκεκριμενο τοπικ, 7 σελιδες ειναι, θα ενημερωθεις τοσο για την επισημη θεση της apple, θα δεις και μερικες αποψεις των χρηστων.

#105   djs

djs

iPH User

• 107 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 06/02/2013 - 20:25

Ας βάλει κάτι ανάλογο του swipe selection και δεν κάνω j/b.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες