Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

H Apple προειδοποιεί κατά του jailbreak στο iOS

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
179 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 06/02/2013 - 20:25

Σχετικά με το αν θα βγάλει η Apple 6.1.1 σύντομα. Η 6.1.1 είναι προ των πυλών αφού δόθηκε η 6.1.1 beta πριν λίγο. Δεν ξέρουμε αν έκλεισαν τα exploits που εκμεταλλεύτηκαν οι Jailbreakers αλλά θα το μάθουμε σύντομα:

http://9to5mac.com/2...e Intelligence)

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 06/02/2013 - 20:27

Σχετικά με το αν θα βγάλει η Apple 6.1.1 σύντομα. Η 6.1.1 είναι προ των πυλών αφού δόθηκε η 6.1.1 beta πριν λίγο. Δεν ξέρουμε αν έκλεισαν τα exploits που εκμεταλλεύτηκαν οι Jailbreakers αλλά θα το μάθουμε σύντομα:

Να μου brickαρει το jb iphone, αν δεν τα εχουν κλεισει τα exploits... :P

Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 06/02/2013 - 20:28

#108   Lellos

Lellos

iPH Enthousiast

• 493 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 06/02/2013 - 20:30

Τουλάχιστον η 6.1.1 να διορθώσει το θέμα με το 3G/LTE . Θεέ μου πόσο fail είναι το iOS 6...

#109   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 06/02/2013 - 20:34

..Εσεις αμα θελετε(οι χρηστες που διαφωνουν με το jb)να πληρωνετε 700 κ 800€ σε μια κλειδωμενη συσκευη,τοτε καλα κανετε...Εμεις εχουμε αλλη αποψη... Παντα φιλικα μιλαω...;)

\
μαζι σου σε αυτο καντο ομως εσυ μονος σου ωστε να ξερεις τι και πως, με το να δεχεσαι απροκαλυπτα το λογισμικο ενος αλλου στο κινητο σου ειναι η μεγαλυτερη παραβιαση προσωπικων δεδομενων για μενα, σαν βισμος ειναι ρε φιλε...εχει ο χακερ προσβαση σε οτιδηποτε περναει μεσα απο το κινητο σου και μπορει να κανει το οτιδηποτε και αντε μετα να βγαλεις ακρη αμα σου κατσει η στραβη, δεν λεω 1 στο εκατομυριο μπορει να ειναι αλλα αν ασχολεισαι επαγγελματικα δεν το ρισκαρεις...τωρα γισ την πλειοψηφια των πιτσιρικαδων που θελουν να βαλουν παιχνιδακια κ μπιχλιμπιδια στο κινητο ειναι δεκτο, δεν εχουν να χασουν τιποτα αλλα σκεψου και λιγο εξω απο το κουτι και πες μου αν θα αφηνες καποιον χακερ να μπει στον υπολογιστη της εργασιας σου ας πουμε...

και μην πεσετε ολοι να με φατε, σκεφτειτε πρωτα καλα που το παω...εγω ειμαι μαζι σας με την ιδεα του ξεκλειδωματος αλλα οχι σαν τα ποντικια που βλεπουν το τυρακι κ οχι την φακα...σκεψου μονο γιατι τα δινει ολα 'δωρεαν' ο χακερ και δεν βαζει εστω το συμβολικο 1$ να βγαλει εκατομμυρια...ειτε γιατ ιειναι μερος του κυκλωματος που πουλανε εφαρμογες στο cyndia ειτε σκεψου λιγο πιο πονηρα....και σας το λεω πλαι εγω ειμαι υπερ jb αλλα θελω να εχω πραγματικα εγω τον ελεγχο και απο την στιγμη που δε ειμαι σιγουρος για το τι και πως γινεται στη συσκευη μου προτιμω να πειραματιζομαι στο ipad η σε καποιο 2ο τηλεφωνο, οχι στο βασικο μου ειναι εργαλειο και οχι παιχνιδι...αλλα ειπαμε ανηκω στην μειοψηφια, οι περισσοτεροι πιτσιρικαδες κ μη θελουν για πλακα να 'νομιζουν' οτι εχουν τον ελεγχο...αυτα παιδες,

#110   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2.979 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 06/02/2013 - 20:59

ρε παιδιά ισχύει ότι θα βγει iOS 6.1.1 πάμε καλά ??? ποτέ δεν έχει γίνει αυτό ... από την 4.3.3 ου θυμάμαι !!!

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

#111   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 06/02/2013 - 21:18

Αναμενόμενο οπως ειχα πει πριν 3 μερες και δυστηχως τα πραγματα δεν ειναι ευχάριστα :(
Είδη το evasi0n δεν αναγνωριζει την 6.1.1.τελος παντων επιστροφη εγινε παλι στην 6.1

#112   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2.979 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2013 - 21:31

downgrade σε 5.1.1 γίνεται ???

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

#113   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 06/02/2013 - 21:33

downgrade σε 5.1.1 γίνεται ???

Τι κινητο εχεις;shsh εχεις;

#114   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 06/02/2013 - 21:34

Δεν μπορω να κανω edit το προηγούμενο ποστ μου αλλα ειδα οτι η συγκεκριμένη beta δεν εχει ημερομηνια λήξης 

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 06/02/2013 - 21:38

#115   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 06/02/2013 - 21:35

Αλλά εκτός αυτού.. τι στο καλό;;;
Όλοι όσοι έχουν πολυεθνικές στην Ελλάδα εδώ γράφετε;;
Γιατί αν είσαι υδραυλικός τι θα σου κλέψει ο χάκερ;; Που αγοράζεις και πόσο τα καζανάκια;;;;

Μπορεί κάποιος να μην έχει πολυεθνική κ να του κλέψουν τα σουπερ-ντουπερ-υπερ-μυστικά σχέδια αλλά να του κλέψουν τα στοιχεία της πιστωτικής του κ να του χρεώσουν αγορές που δεν έχει κάνει. Παλιό κλασικό κόλπο. Ή απλά κάποιος μπορεί απλά να δει όλες τις φωτό του (όχι ότι θα του κάνει ζημιά αλλά.....).

Θα απαντησω στα λεγομενα σου φιλε μου,γιατι πιστευω οτι,το οτι μιλησες για αυτοκινητα μαλλον αναφερεσαι στα λεγομενα μου κ στις αποψεις μου...
Φυσικα ειναι στην κριση του καθενος να κανει το κινητο του οτι θελει...Στην ουσια αυτη η ομαδα που εκανε αυτο το προγραμμα(hacking με τα λεγομενα σου,εγω σε γενικες γραμμες θεωρω προγραμμα οτι εχει να κανει εγκατασταση σε ενα software,τεσπα)το εκανε για πολλους σκοπους,σκοπους που δεν γνωριζουν πολυ,το θεμα ειναι οτι καποιοι εκαναν jb στις συσκευες τους για θεμα αισθητικης,αλλοι οικονομικης κ αλλοι κ για τα 2...
Εγω απλα πιστευω οτι ολα ειναι θεματα συμφεροντων εταιριων,παρ'ολα αυτα αν κανεις σωστη χρηση στην συσκευη σου με jb δεν προκειται να εχεις απωλεια,εγω τα τελευται 4 χρονια ασχολουμαι με ios συσκευες κ jb εννοειται κ προβληματα δεν αντιμετωπιζα.Οσο για την αυτονομια της μπαταριας,εχεις δεν εχεις jb συσκευη με τον καιρο η αυτονομια μειωνεται,οπως ισχυει για ολες τις ηλεκτρονικες συσκευες...
Παρ'ολα αυτα,εγω ειπα την αποψη μου κ ουτε εξυπνος το παιζω...Εσεις αμα θελετε(οι χρηστες που διαφωνουν με το jb)να πληρωνετε 700 κ 800€ σε μια κλειδωμενη συσκευη,τοτε καλα κανετε...Εμεις εχουμε αλλη αποψη...

Παντα φιλικα μιλαω... ;)

Φίλε μου σίγουρα δεν ααπάντησα σε σένα προσωπικά κ ούτε ανέφερα τα αυτοκίνητα για δικό σου σχόλιο. Απλά τα ανέφερα ως ένα απλό καθημερινό παράδειγμα για να στηρίξω το επιχείρημά μου.
Θα σου απαντήσω όμως στη φράση σου "Εσεις αμα θελετε(οι χρηστες που διαφωνουν με το jb)να πληρωνετε 700 κ 800€ σε μια κλειδωμενη συσκευη,τοτε καλα κανετε...Εμεις εχουμε αλλη αποψη".

Η συσκευή της Apple (iphone/ipad) ποιος είπε ότι είναι κλειδωμένη κ περιορισμένη???? Γιατί δεν λέτε το ίδιο για το ps3 ή το psp που αν τους περάσεις custom fw κάνεις παπάδες? Το ίδιο πράγμα είναι ακριβώς.
Απλά οι εταιρείες βάζουν κάποια όρια θεσπίζουν ένα πλαίσιο στο οποίο θα λειτουργεί το μηχάνημα τους. Γιατί το κάνουν αυτό? Για πολλούς. Πχ. παλαιότερα iphones είχανε γρηγορους επεξργαστές κ τα τρέχανε σε χαμηλότερα mhz. Υπήρχαν tweaks που μπορούσες να τα κάνει overclocking (ή πιο σωστά να τα χρονίσεις στη σωστή ταχύτητα κ όχι σε χαμηλότερη). Έχετε σκεφτεί γιατί το έκανε αυτό η εταιρεία? Δεν θα την σύμφερε να τρέχει γρηγορότερα η συσκευή της? Η απάντηση είναι πολύ απλή. Απλά μείωνε τη μπαταρία (το μεγαλύτερο πρόβλημα στα smartphones αυτή τη στιγμή), δεν χρησιμοποιούσαν παρά ελάχιστες εφαρμογές κ για λίγο χρόνο τόσο μεγάλη επεξεργαστική ισχύ κ φυσικά ανέβαζε την θερμοκρασία που σταδιακά θα μείωνε το χρόνο ζωής της συσκευής ενώ ταυτόχρονα θα μείωνε τη ταχύτητα του επεξεργαστή με αποτέλεσμα το ios να κολλάει. Τώρα οταν καποιος ΕΠΙΛΕΞΕΙ γνωρίζοντας ΤΙ κανει κ περάσει jb τότε θεωρώ ότι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ κ δικαίωμά του κ να το χαρεί κλπ κλπ ΟΜΩΣ!!! το να λέμε "χωρίς jb είναι μισή η συσκευή" ή "πλήρωσα τόσα λεφτά για να με περιορίζει η apple" κ να ωθούμε ανθρώπους ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ κ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΨΑΞΕΙ να το κάνουν είναι λάθος. Φίλε LJockey δεν λέω ότι τα λες εσύ τα δύο τελευταία.

Το jb είναι hacking είτε το θέλουμε είτε όχι. Jailbreak το λένε στο iphone κ κάπως αλλιώς στο ps3 (ή δεν ξέρω τί άλλο) αλλά στην βάση του είναι το παλιό γνωστό σε όλους μας hacking. Επιμένω στο ότι ο κόσμος πρέπει να ξέρει τί να κάνει. Ευτυχώς υπάρχουν ιστοσελίδες όπως η δικιά μας εδώ που με οδηγούς κ κουβέντα εξηγούν :)

#116   idoc

idoc

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 06/02/2013 - 21:42

Kαι εντελώς συμπτωματικά φίλε dchristo81 είσαι developer για ios, και το jb ανοιγει τον δρόμο για cracked εφαρμογές..
Μερικές φορές και ειλικρινείς προθέσεις να έχουμε η ιδιοτητα μας πρέπει να μας περιορίζει λίγο στις απόψεις που εκφράζουμε..

#117   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2.979 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2013 - 21:53

iPhone 4 shsh δεν τα δείχνει στο cydia ... λογικά θα τα εμφανίσει μετά ))) έκανα restore set up αλλά νομίζω μένουν

#118   Mados99

Mados99

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Twitter:@MacDados
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 06/02/2013 - 21:53

Πιστευω οτι οσο δεν γινεται ανουσια χρηση των tweeks μπορει να υπαρξει ισοροπια.
Προσωπικα δυσκολευομαι να λειτουργησω το τηλεφωνο χωρις το zephyr οποτε λεω στην apple: ασε λιγο χωρο να κινηθουμε πιο εκευθερα στο iOS και το ξανασκεφτομαστε.

#119   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 06/02/2013 - 21:54

iPhone 4 shsh δεν τα δείχνει στο cydia ... λογικά θα τα εμφανίσει μετά ))) έκανα restore set up αλλά νομίζω μένουν

Αν τα ειχες δεν χανονται,απλα λογω πολυ κινησης τωρα δε τα δειχνει.

Μπορεις να πας με το τελευταιο redsn0w.

#120   triantafillos

triantafillos

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 07/02/2013 - 00:24

Να χαιρετίσω με το πρώτο μου post. Για την ιστορία είχα το 4 και πήρα το 5 (κανένα απο τα 2 jailbreaked). Το μόνο μου παράπονο είναι το γνωστό θέμα της μπαταρίας. Εβαλα το 6.1 με cosmote και μπαταρία παει πλέον μια μέρα (από 2 σχεδόν με το 6.0), γιατί αποφάσισαν να βγάλουν τη δυνατότητα να κλεινω το 3G, δε λέω, με το lte παει σφαίρα (το speedtest με μετράει στα σχεδόν 30 Mbps up/down) και ειλικρινά η απορία μου ήταν αν απο το Cydia θα έβρισκα tweak για να κλεινω το 3G και να το άνοιγα όποτε γουσταρα για να κρατούσε λίγο παραπάνω, γιατί σπίτι που είμαι ξέρω ότι δεν έχω καλό σήμα και αυτό κοστίζει πααααααρα πολύ σε κατανάλωση. Μετά απο 7 σελίδες δεν πειράζω τπτ απολύτως αφού η μπαταρία θα είναι τα ίδια σκ@τ@.

Για τέλος μια ρητορική ερώτηση: αν με jailbreak ΔΕΝ υπήρχαν οι ακριβές εφαρμογές του AppStore τζάμπα θα είχε την ίδια αποδοχή και υποστήριξη;;;

Επίσης τι μου προσφαίρει το να έχω εικόνα των αρχείων του κινητού μου ( νομίζω αναφέρθηκε παραπάνω σαν ifile) και αρκετοί είπαν ότι είναι σημαντικό, και απλά δεν βρίσκω τη λογική σε αυτό!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες