Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

H Apple προειδοποιεί κατά του jailbreak στο iOS

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
179 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 07/02/2013 - 00:48

Να χαιρετίσω με το πρώτο μου post. Για την ιστορία είχα το 4 και πήρα το 5 (κανένα απο τα 2 jailbreaked). Το μόνο μου παράπονο είναι το γνωστό θέμα της μπαταρίας. Εβαλα το 6.1 με cosmote και μπαταρία παει πλέον μια μέρα (από 2 σχεδόν με το 6.0), γιατί αποφάσισαν να βγάλουν τη δυνατότητα να κλεινω το 3G, δε λέω, με το lte παει σφαίρα (το speedtest με μετράει στα σχεδόν 30 Mbps up/down) και ειλικρινά η απορία μου ήταν αν απο το Cydia θα έβρισκα tweak για να κλεινω το 3G και να το άνοιγα όποτε γουσταρα για να κρατούσε λίγο παραπάνω, γιατί σπίτι που είμαι ξέρω ότι δεν έχω καλό σήμα και αυτό κοστίζει πααααααρα πολύ σε κατανάλωση. Μετά απο 7 σελίδες δεν πειράζω τπτ απολύτως αφού η μπαταρία θα είναι τα ίδια σκ@τ@.

Για τέλος μια ρητορική ερώτηση: αν με jailbreak ΔΕΝ υπήρχαν οι ακριβές εφαρμογές του AppStore τζάμπα θα είχε την ίδια αποδοχή και υποστήριξη;;;

Επίσης τι μου προσφαίρει το να έχω εικόνα των αρχείων του κινητού μου ( νομίζω αναφέρθηκε παραπάνω σαν ifile) και αρκετοί είπαν ότι είναι σημαντικό, και απλά δεν βρίσκω τη λογική σε αυτό!

1ον στο cydia εχει πολλα θεματα με διακοπτακια, οποτε ανετα θα βρεις αυτο που θελεις, οχι μονο για το 3g, αλλα και για πολλα αλλα.... sbsettings λεγεται η εφαρμογη και εχει πολλα θεματα για το sbsettings με διαφορες επιλογες εμφανισης
2ον αυτο με τις σπασμενες εφαρμογες γινεται απο το installous, το cydia εχει επι το πλειστον tweaks.... και υπαρχουν ατομα που ουτε καν περνανε το installous στο iphone τους, τους ενδιαφερει η ελευθερια του λογισμικου που προσφερει το jb περισσοτερο απο τις σπασμενες εφαρμογες....
3ον με το ifile μπορεις να παραμετροποιησεις τα παντα μεσα στο κινητο σου, μεχρι ολοκληρο κωδικα μπορεις να επεξεργαστεις και να δημιουργησεις δικο σου θεμα αν εχεις εγκατεστημενη μια βαση θεματος μεσα.... αλλαγη γραμματοσειρας, μεγεθους, χρωματος, μεταφερεις τα θεματα οπου θελεις στην οθονη και παρα πολλα αλλα.... εσενα μπορει να μην σου φαινεται χρησιμο αλλα για καποιους αλλους που ασχολουνται με αυτα που διατυπωσα παραπανω, ειναι εκπληκτικο εργαλειο.....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   antonis29

antonis29

iPH Member

• 276 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 07/02/2013 - 01:16

aχαζομαρες για μενα.μην σας πω οτι ειναι δημιουργιμα της ιδιας τις apple.
δεν ξερω αν θυμαστε.περισυ με το 4ς μεχρι να βγει το j/b που εκανε αρκετο καιρο αρχισαν να πεφτουν οι πωλησεις.κ με το βγηκε ενα δημοσιευμα για την πτωση των πωλησεων αμεσως μεσα σε 2 η 3 μερες βγηκε το j/b.
κ εκτος αυτου η ιδια η apple αν ηθελε θα το ειχε κανει χρονια πριν το να μπορει να σε τσακωσει η να κλειδωνει τηλεφ απ την στιγμη που γινεται j/b.
κ ενας απλος τροπος?θα μπορουσε να μας τσακωνει μεσω itunes.ευκολο γι αυτους νομιζω.

#123   ForceF

ForceF

iPH Contributor

• 958 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 07/02/2013 - 01:19

aχαζομαρες για μενα.μην σας πω οτι ειναι δημιουργιμα της ιδιας τις apple.
δεν ξερω αν θυμαστε.περισυ με το 4ς μεχρι να βγει το j/b που εκανε αρκετο καιρο αρχισαν να πεφτουν οι πωλησεις.κ με το βγηκε ενα δημοσιευμα για την πτωση των πωλησεων αμεσως μεσα σε 2 η 3 μερες βγηκε το j/b.
κ εκτος αυτου η ιδια η apple αν ηθελε θα το ειχε κανει χρονια πριν το να μπορει να σε τσακωσει η να κλειδωνει τηλεφ απ την στιγμη που γινεται j/b.
κ ενας απλος τροπος?θα μπορουσε να μας τσακωνει μεσω itunes.ευκολο γι αυτους νομιζω.

Στην σελήνη πατησαμε ή όχι;
Ο Ελβις ζει;

#124   LJockey

LJockey

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2013 - 01:57

\
μαζι σου σε αυτο καντο ομως εσυ μονος σου ωστε να ξερεις τι και πως, με το να δεχεσαι απροκαλυπτα το λογισμικο ενος αλλου στο κινητο σου ειναι η μεγαλυτερη παραβιαση προσωπικων δεδομενων για μενα, σαν βισμος ειναι ρε φιλε...εχει ο χακερ προσβαση σε οτιδηποτε περναει μεσα απο το κινητο σου και μπορει να κανει το οτιδηποτε και αντε μετα να βγαλεις ακρη αμα σου κατσει η στραβη, δεν λεω 1 στο εκατομυριο μπορει να ειναι αλλα αν ασχολεισαι επαγγελματικα δεν το ρισκαρεις...τωρα γισ την πλειοψηφια των πιτσιρικαδων που θελουν να βαλουν παιχνιδακια κ μπιχλιμπιδια στο κινητο ειναι δεκτο, δεν εχουν να χασουν τιποτα αλλα σκεψου και λιγο εξω απο το κουτι και πες μου αν θα αφηνες καποιον χακερ να μπει στον υπολογιστη της εργασιας σου ας πουμε...

και μην πεσετε ολοι να με φατε, σκεφτειτε πρωτα καλα που το παω...εγω ειμαι μαζι σας με την ιδεα του ξεκλειδωματος αλλα οχι σαν τα ποντικια που βλεπουν το τυρακι κ οχι την φακα...σκεψου μονο γιατι τα δινει ολα 'δωρεαν' ο χακερ και δεν βαζει εστω το συμβολικο 1$ να βγαλει εκατομμυρια...ειτε γιατ ιειναι μερος του κυκλωματος που πουλανε εφαρμογες στο cyndia ειτε σκεψου λιγο πιο πονηρα....και σας το λεω πλαι εγω ειμαι υπερ jb αλλα θελω να εχω πραγματικα εγω τον ελεγχο και απο την στιγμη που δε ειμαι σιγουρος για το τι και πως γινεται στη συσκευη μου προτιμω να πειραματιζομαι στο ipad η σε καποιο 2ο τηλεφωνο, οχι στο βασικο μου ειναι εργαλειο και οχι παιχνιδι...αλλα ειπαμε ανηκω στην μειοψηφια, οι περισσοτεροι πιτσιρικαδες κ μη θελουν για πλακα να 'νομιζουν' οτι εχουν τον ελεγχο...αυτα παιδες,

Σωστη η σκεψου σου φιλε μου,συμφωνω απολυτα γι'αυτα που λες,ισως ναι να μπει καποιος κ να στο χακαρει οτι ωρα θελει...Αλλα να σου πω κ το αλλο,ποιος μου εγγυαται απολυτη ασφαλεια,πλεον απολυτη ασφαλεια δεν υπαρχει πουθενα,οποιος θελει να μπει κ να σου χακαρει την συσκευη (για χακερ μιλαω)μπορει να το κανει μονο με ενα τηλ,αν το σηκωσεις...ή μηπως πιστευεις οτι η Apple δεν ελεγχει το κινητο σου...Οποιος θελει να σου κανει κακο,μπορει να στο κανει...Εγω προσωπικα τα τελευταια χρονια φιλε μου σε ολα τα κινητα που περασαν απο τα χερια μου δεν κραταω προσωπικο υλικο η εφαρμογες με τις οποιες μπορω να ελεγχω τους τραπεζικους μου λογαριασμους...Εγω μπαινω στο ρισκο να κανω την συσκευη μου jb για πολλους κ διαφορους λογους,πρωτο μου κανει την χρηση της συσκευης μου πολυ πιο ευκολη σε πολλα πραγματα,π.χ κλεινω κ ανοιγω 3g η wireless σε 1 sec...Δεν θα σου αναφερω αλλα,γτ λιγο πολυ,πολλοι ξερουμε οτι κανουμε κ αλλα πραγματα,με τα οποια δεν κανει να αναφερω...
Κ τελος να σου πω οτι αν εισαι προσεχτικος κ λιγο πολυ σκαμπαζεις απο τεχνολογια,σε gadget κλπ(παντα γενικα μιλαω κ οχι προσωπικα),δυσκολα την πατας,ασε που εμας εδω στην Ελλαδιτσα δεν νομιζω να ασχοληθουνε πλεον γιατι δεν εχουμε κ τιποτα να τους δωσουμε...Μας τα πηραν αλλοι...;)

#125   dedalos

dedalos

iPH Member

• 273 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2013 - 07:28

Ποτέ δεν συμφώνησα με την φράση "iPhone χωρίς JB είναι μισό τηλέφωνο", ούτε θεωρούσα το SBSettings τόσο αναγκαίο tweak-utillity αλλά μια πρόφαση για δωρεάν εφαρμογές. Κάνω JB από έκδοση 2xx του iOS αν θυμάμαι καλά γιατί δεν είχαμε ελληνικό πληκτρολόγιο τότε και ποτέ δεν βρήκα τίποτα αξιοπρόσεκτο στο cydia πέρα από το installous. Τα απανωτά updates τηs apple κατέστησαν "ασύμφορο" το JB καθότι δεν υπήρχε τίποτα αξιόλογο για μένα. Με το Evasion ξόδεψα 30 ευρώ περίπου στο cydia.
Zephyr
IntelliScreenX
Auxo
ProTube 2
Bridge
Forecast
iFile
Και τελικά για το μόνο από αυτά που πραγματικά αξίζει να κάνει κάποιος JB κατά την γνώμη μου είναι ένα teak που προσφέρεται δωρεάν (SwipeSelection).
Το SwipeSelection είναι "must have".
Το Zephyr αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα καθότι το swipe right-to-left δουλεύει σαν να φορτώνει την εφαρμογή από την αρχή.
Τα υπόλοιπα είναι αδιάφορα για μένα διότι τηλέφωνο που πειράζεις συνεχώς τις ρυθμίσεις του δεν είναι smart phone άλλα android phone.
Το Auxo δυστυχώς από ότι κατάλαβα είναι για iPhone 5 και πάνω διότι το "λαγκάρει" σε πολλά σημεία το 4S.
Οι πελάτες της apple είναι ικανοποιημένοι είτε με είτε χωρίς JB.
Συμφωνώ με κάποιον φίλο από πάνω που είπε ότι δεν είναι τυχαίο που βγήκε μετά τις γιορτές και σε "νεκρή" αγοραστική περίοδο για το iPhone.
Είχε χαθεί το έντονο ενδιαφέρον για τις συσκευές της apple με τον ανταγωνισμό ειδικά από την Samsung και κάτι έπρεπε να κάνει.
Το έκανε προφανώς τώρα με το JailBrake, ίσως αργότερα το κάνει με μια σοβαρή αναβάθμιση του iOS.
Η ανακοίνωση είναι απλώς marketing.

#126   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 07/02/2013 - 07:41

Εγω μπαινω στο ρισκο να κανω την συσκευη μου jb για πολλους κ διαφορους λογους,πρωτο μου κανει την χρηση της συσκευης μου πολυ πιο ευκολη σε πολλα πραγματα,π.χ κλεινω κ ανοιγω 3g η wireless σε 1 sec...

οκ οκ, ειπαμε τετοιες ευκολιες μου ειναι παντελως αδιαφορες, τοσο οσο να παραδωσω την 800+ συσκευη μου στον καθε χακερ, ωστε να καθεται σε μια κοσολα μπροστα κ να ειδωνιζεται που θα βλεπει 1+εκατ λαμπακια jailbroken τηλεφωνων να δεν αναβοσβηνουν ανα την υφηλιο κ στην διακριτικη του ευχερια να πατα ενα κουμπι κ να κανει το οτιδηποτε στην εκαστοτε συσκευη....

ειπαμε ειναι θεμα χρησης κ αποψης, αν γνωριζω σε τι συνενω εχει καλως, αλλα δηλωσεις του στυλ μισο τηλ επειδη πρεπει να πατησεις 2 κλικ παραπανω για να ανοιξεις το 3G οχι δεν το δεχομαι, ...

btw, τι εγινε με ολα τα μαγκακια που περιμεναν το jb για να βαλουν τον διακοπτη του 3G να εμφανιζεται παλι....μηπως εφαγαν ακυρο, μηπως τελικα η καραμελα του εχω τον ελεγχο και κανω οτι θελω πια στο τηλεφωνο μου ειναι παραμυθι....η' μηπως πρεπει να παρακαλεσω παλι τον εκαστωτε χακερ να ασχοληθει με το θεμα μου να μου το φτιαξει σαν application να το πληρωνω/η και δωρεαν στο cyndia..., οχι αλλα να ξερουμε τι λεμε και ειναι απολυτος και προκλητικος σε οποιον ειναι απεναντι μου σε αυτο, γιατι πολυ απλα δειτε το ως εξης, εισαι ενας ταλαιπωρος, ανημπορος "ζητιανος" που περιμενεις τον προγραμματιστη/γατο/χακερ να σου κανει μια εφαρμογη να σου ξεκλειδωσει το τηλ.....ελεος, αλλα να ξερουμε τι λεμε ε...

#127   lula

lula

iPH Member

• 269 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/02/2013 - 08:24

Ωραία έχουμε και λέμε

- IOS 6.1 JB

+ Ifile
+Zephyr
+SbSettings+Activator
+Unlimitet Tones

-καιρός (αν και φτιάχτηκε το πρόβλημα αλλά προτιμώ Weather pro)

* Μπαταρία μια χαρά δεν είδα καμία διαφορά τώρα αν αρχίζουμε και βάζουμε Live wallpapers και γενικά ότι να ναι δε μας φταίει το JB "Μη είμαστε και πλεονέκτες αμ πώς !!!"

Χαιρετίσματα στο Cupertino γιατί εγώ iphone δύσκολα θα ξαναπάρω με τα χαζά της Apple ;)

#128   sioulisn

sioulisn

iPH User

• 161 μηνύματα
  • Twitter:@sioulisn
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 07/02/2013 - 08:26

οκ οκ, ειπαμε τετοιες ευκολιες μου ειναι παντελως αδιαφορες, τοσο οσο να παραδωσω την 800+ συσκευη μου στον καθε χακερ, ωστε να καθεται σε μια κοσολα μπροστα κ να ειδωνιζεται που θα βλεπει 1+εκατ λαμπακια jailbroken τηλεφωνων να δεν αναβοσβηνουν ανα την υφηλιο κ στην διακριτικη του ευχερια να πατα ενα κουμπι κ να κανει το οτιδηποτε στην εκαστοτε συσκευη....

ειπαμε ειναι θεμα χρησης κ αποψης, αν γνωριζω σε τι συνενω εχει καλως, αλλα δηλωσεις του στυλ μισο τηλ επειδη πρεπει να πατησεις 2 κλικ παραπανω για να ανοιξεις το 3G οχι δεν το δεχομαι, ...

btw, τι εγινε με ολα τα μαγκακια που περιμεναν το jb για να βαλουν τον διακοπτη του 3G να εμφανιζεται παλι....μηπως εφαγαν ακυρο, μηπως τελικα η καραμελα του εχω τον ελεγχο και κανω οτι θελω πια στο τηλεφωνο μου ειναι παραμυθι....η' μηπως πρεπει να παρακαλεσω παλι τον εκαστωτε χακερ να ασχοληθει με το θεμα μου να μου το φτιαξει σαν application να το πληρωνω/η και δωρεαν στο cyndia..., οχι αλλα να ξερουμε τι λεμε και ειναι απολυτος και προκλητικος σε οποιον ειναι απεναντι μου σε αυτο, γιατι πολυ απλα δειτε το ως εξης, εισαι ενας ταλαιπωρος, ανημπορος "ζητιανος" που περιμενεις τον προγραμματιστη/γατο/χακερ να σου κανει μια εφαρμογη να σου ξεκλειδωσει το τηλ.....ελεος, αλλα να ξερουμε τι λεμε ε...

Λες βαρύς χαρακτηρισμούς που άλλοι τους αποδίδουν στη χώρα σου φίλε μου. Κοιτά να μη φτάσεις στο σημείο τον έχεις ανάγκη τον χάκερ.

Προσωπικά μένω σε χώρα που το Ίντερνετ μπλοκάρει πολλές σελίδες και χωρίς προγραμματισμό πολλοί δε θα μπορούσαμε ούτε τα βασικά να κάνουμε.

Κοιτά με την κατάσταση στην Ελλάδα μη γίνει κι εκεί κάτι τέτοιο και παρακαλας μετά να σε βοηθήσει κανενας... Χάκερ

#129   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2013 - 08:34

Λες βαρύς χαρακτηρισμούς που άλλοι τους αποδίδουν στη χώρα σου φίλε μου. Κοιτά να μη φτάσεις στο σημείο τον έχεις ανάγκη τον χάκερ.

Προσωπικά μένω σε χώρα που το Ίντερνετ μπλοκάρει πολλές σελίδες και χωρίς προγραμματισμό πολλοί δε θα μπορούσαμε ούτε τα βασικά να κάνουμε.

Κοιτά με την κατάσταση στην Ελλάδα μη γίνει κι εκεί κάτι τέτοιο και παρακαλας μετά να σε βοηθήσει κανενας... Χάκερ

εσυ τι εισαι, απο αλλη χωρα η μηπως χακερ με "εφαρμογη μεταφρασης...χααχα"? κσαι δεν δεχομαι το υφακι σου αφου δεν εχεις κατι να αντιπαραβαλεις σε αυτα που λεω...

Τελευταία επεξεργασία από: ipgpi, 07/02/2013 - 08:34

#130   idoc

idoc

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 07/02/2013 - 08:35

.

Δεν έχεις ιδέα έτσι?

#131   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2013 - 08:41

Δεν έχεις ιδέα έτσι?

εσυ μαλλον δεν εχεις φιλε μου κ σε προκαλω να μου αποδειξεις οτι γνωριζεις τι permissions δινεις στον evasion οταν περνας στη συσκευη σου το λογισμικο του....το κανει λες για την ψυχη της φουκαριαρας της μανας του ε...

#132   sioulisn

sioulisn

iPH User

• 161 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2013 - 08:41

εσυ τι εισαι, απο αλλη χωρα η μηπως χακερ με "εφαρμογη μεταφρασης...χααχα"? κσαι δεν δεχομαι το υφακι σου αφου δεν εχεις κατι να αντιπαραβαλεις σε αυτα που λεω...

Να αντιπαραβάλω τι; Το χαρακτηρίζεις ζητιάνους κάποιους ανθρώπους ή ότι επειδή εσένα δε σε πειράζει να αλλάζεις 4 μενού για να βγάλεις το 3G πρέπει να αρέσει και σε αυτούς;
Δεν είμαι από άλλη χώρα, αλλά είμαι σε άλλη χώρα :) Κι εδώ όταν είχαμε εμείς iphone στην ελλάδα δεν είχε 3G ακόμα. Βασικά ούτε DSL καλά καλά.
Οκ τώρα;

#133   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2013 - 08:42

Να αντιπαραβάλω τι; Το χαρακτηρίζεις ζητιάνους κάποιους ανθρώπους ή ότι επειδή εσένα δε σε πειράζει να αλλάζεις 4 μενού για να βγάλεις το 3G πρέπει να αρέσει και σε αυτούς;
Δεν είμαι από άλλη χώρα, αλλά είμαι σε άλλη χώρα :) Κι εδώ όταν είχαμε εμείς iphone στην ελλάδα δεν είχε 3G ακόμα. Βασικά ούτε DSL καλά καλά.
Οκ τώρα;

ασε ρε γατακι, εισαι απο αυτους που πανε εξω για 2-3 χρονια κ μετα αποκτουν κ προφορα ε? απο το 2007 κ μετα νομιζες ηρθε το dsl στην ελλαδα...αστο ρε φιλε αστο, αν εχεις κατι να πεις σε αυτα που λεω πες το

#134   sioulisn

sioulisn

iPH User

• 161 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2013 - 08:45

εσυ μαλλον δεν εχεις φιλε μου κ σε προκαλω να μου αποδειξεις οτι γνωριζεις τι permissions δινεις στον evasion οταν περνας στη συσκευη σου το λογισμικο του....το κανει λες για την ψυχη της φουκαριαρας της μανας του ε...

έχεις ακούσει για το paypal και τα donates; Επίσης έχεις διαβάσει ότι έχουν κάνει JB πάνω από 14.000.000 μέχρι στιγμής. Για βάλε αν οι 500.000 από όλους αυτούς στείλανε 10ευρώ πόσο κάνει; Έχει δει ποτέ σου τόσα λεφτά σε λογαριασμό γνωστού σου; Σιγά μην ασχοληθεί ο Jailbroker με εσένα.
Αν είναι δυνατόν

ασε ρε γατακι, εισαι απο αυτους που πανε εξω για 2-3 χρονια κ μετα αποκτουν κ προφορα ε? απο το 2007 κ μετα νομιζες ηρθε το dsl στην ελλαδα...αστο ρε φιλε αστο, αν εχεις κατι να πεις σε αυτα που λεω πες το

γατάκι τώρα, ζητιάνος πριν... περνάς δύσκολα ε;

** το DSL δε ξεκίνησε το 2007 (περίπου το 1998) αλλά ακόμα και σήμερα αν πας Λούτσα για παράδειγμα η ανώτερη ταχύτητα είναι 2Mbps αν φτάνει μέχρι εκεί το καλώδιο και δεν είναι μακριά από τον σέρβερ του παρόχου...
Το 3G άστο... όπως και το LTE, που πιάνει με ευνοεικό άνεμο σε κάποιες περιοχές μόνο

Τελευταία επεξεργασία από: sioulisn, 07/02/2013 - 08:52

#135   idoc

idoc

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 07/02/2013 - 08:49

Φίλε μου το κινητό μας είναι ευάλωτο οver wifi ούτως ή άλλως, όπως και τα data σου στο www.
Tωρα για την οθόνη με το 1 εκατομμύριο λαμπάκια,και τα κουμπάκια καταστροφής, σε λιγο θα εμφανιστεί και ο Travolta με οπλο στο χέρι και την κοπελιά στα γόνατα, για να μου χακάρουν το iphone..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες