Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

iOS 6.1.1 beta

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
93 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   mariposa

mariposa

iPH newbie

• 95 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/02/2013 - 22:01

καλά τι κάνουν; τρελάθηκαν;

Οταν εδω γραψαμε οτι στην Apple συζητήσανε οτι σε λιγο θα ειναι το τελος του JB μας λυδώρισαν!!!!!!!!!πάρτε τωρα να εχετε!!!!!!!!!!!! και οταν γινει JB στην 6.1.3 θα βγεί και άλλη!!!!!!!!!!!!!! μέχρι να ερθει το ΤΕΛΟΣ με την 7.0 που εκει αλλάζουν τα ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: mariposa, 21/02/2013 - 22:06

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 21/02/2013 - 22:04

Παλιά που έβγαζε update 1 φορα στους δύο μήνες την κράζατε. Τώρα που βγάζει καθε δυο εμβδομάδες πάλι σας ενοχλεί.
Στο κατω κατω γι αυτο μπηκε μπηκε η λειτουργία ΟΤΑ. Αυτά τα updates πολλες φορες μόνο καλο μπορουν να κανουν.

Το ότι η 6.1 ήταν πόσο καιρό beta και στο τέλος δεν έφτιαξε τίποτα ΝΑΙ με ενοχλει.

Το ότι βγάζει μια έκδοση τη βδομάδα για να φτιάξει αυτό που θα έφτιαχνε η 6.1 με εκνευρίζει αφάνταστα για το λόγο ότι επειδή ακριβώς

θέλω να είμαι up to date πρέπει να κάνω ένα restoraki κάθε φορά ένα jb ένα στήσιμο γενικά από την αρχή..

Συγνώμη που δεν είμαι μαζόχα έτσι....Να μην πω για τις ενεργοποιήσεις facetime imessage κάθε φορά και τα 17αρια...

#48   dedalos

dedalos

iPH Member

• 273 μηνύματα

Δημοσίευση 21/02/2013 - 23:32

Οταν εδω γραψαμε οτι στην Apple συζητήσανε οτι σε λιγο θα ειναι το τελος του JB μας λυδώρισαν!!!!!!!!!πάρτε τωρα να εχετε!!!!!!!!!!!! και οταν γινει JB στην 6.1.3 θα βγεί και άλλη!!!!!!!!!!!!!! μέχρι να ερθει το ΤΕΛΟΣ με την 7.0 που εκει αλλάζουν τα ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!

Μα από την 6 και μετά έχουν βγει πολλά update αλλά όλα είναι Jailbrakable και μας δίνει την εντύπωση ότι το JB δεν υπήρχε ποτέ απλώς ήταν μια εναλλακτική της apple.

#49   makedonasGate4

makedonasGate4

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2013 - 00:02

και εσύ που τα ξέρεις αυτά ρε φίλε; στα λέει το γραφείο τύπου της Apple ή εκεί δουλεύεις; εγώ δεν χλεύασα κανέναν.

#50   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@niko_grigo
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 22/02/2013 - 00:06

και εσύ που τα ξέρεις αυτά ρε φίλε; στα λέει το γραφείο τύπου της Apple ή εκεί δουλεύεις; εγώ δεν χλεύασα κανέναν.

Μην ασχολείσαι φίλε, δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη...

#51   mariposa

mariposa

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2013 - 00:56

Δεν ειπαμε για σενα....ειπαμε μας λυδώρισαν!!!!!

Τα μαθαινουμε απο το hidden Internet στο το οποιο εσυ δεν προκειται ΠΟΤΕ να εχεις πρόσβαση!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: mariposa, 22/02/2013 - 01:01

#52   Looter

Looter

iPH Enthousiast

• 431 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/02/2013 - 01:04

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι το ios 6 θα γραφτεί στην ιστορία ως η πιο αποτυχημένη έκδοση ios...

Θα φτάσουμε λίγο πριν την παρουσίαση του ios 7 και ακόμα δεν υπάρχει σταθερότητα στο λειτουργικό.

Οι διαφορές από την 6.0 στην 6.0.1 και από την 6.0.1 στην 6.1.2 είναι ελάχιστες και είναι πραγματικά άξιο απορίας πως γίνεται να δημιουργούνται τόσα προβλήματα (exchange , μπαταρία , wifi , passlock , κλπ).

Ειδικά η 6.1 νομίζω ότι παίρνει επάξια το χρυσό βατόμουρο καθώς κατάφερε μετά από 5 betas να δημιουργήσει τόσα προβλήματα που έχουν ήδη κυκλοφορήσει 2 διορθωτικές εκδόσεις (6.1.1 , 6.1.2 και 6.1.3 σύντομα) σε λιγότερο από ένα μήνα από την κυκλοφορία της...

Θυμίζω ότι η 6.1 κυκλοφόρησε στις 28 Ιανουαρίου...

Αυτή δεν είναι η apple που ξέραμε , συγνώμη...

#53   Looter

Looter

iPH Enthousiast

• 431 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/02/2013 - 01:10

Τα μαθαινουμε απο το hidden Internet στο το οποιο εσυ δεν προκειται ΠΟΤΕ να εχεις πρόσβαση!!!!!!

Φίλε νομίζω ότι γίνεσαι γραφικός και ελπίζω να το κάνεις επίτηδες για προβοκάρισμα ή για ψυχαγωγικούς λόγους..

Ούτε που έχουν ασχοληθεί με το jailbreak από την κυκλοφορία του evasi0n και έπειτα.
Όταν υπάρχουν bugs τύπου exchange server που μόλις χθες διορθώθηκαν και όταν υπάρχουν ακόμα bugs τύπου passlock νομίζω ότι το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι το JB.
Αν ήθελαν θα το είχαν ήδη κλείσει με την 6.1.1 ή με την 6.1.2...
Αυτό που τους νοιάζει είναι να κλείσουν τις τρύπες που οι ίδιοι άνοιξαν με την 6.1 που όπως γράφω και παραπάνω θα μείνει στην ιστορία...

#54   mariposa

mariposa

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2013 - 01:50

Φίλε νομίζω ότι γίνεσαι γραφικός και ελπίζω να το κάνεις επίτηδες για προβοκάρισμα ή για ψυχαγωγικούς λόγους..

Ούτε που έχουν ασχοληθεί με το jailbreak από την κυκλοφορία του evasi0n και έπειτα.
Όταν υπάρχουν bugs τύπου exchange server που μόλις χθες διορθώθηκαν και όταν υπάρχουν ακόμα bugs τύπου passlock νομίζω ότι το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι το JB.
Αν ήθελαν θα το είχαν ήδη κλείσει με την 6.1.1 ή με την 6.1.2...
Αυτό που τους νοιάζει είναι να κλείσουν τις τρύπες που οι ίδιοι άνοιξαν με την 6.1 που όπως γράφω και παραπάνω θα μείνει στην ιστορία...

Τοσες πληροφορίες .....οτι δεν ασχολούνται με το JB εσενα η Apple σου τις εδωσε :huh:? γιατι εμεις οσο και αν σου φαίνεται παραξενο εχουμε πληροφορίες μεσα απο την Apple !!!!!!

Και γράψε κατι να το θυμασαι.....!!!! Οταν δωσουν την νεα εκδοση και πανω της γινει JB θα βγαλουν αμεσως αλλη λεγοντας οτι διορθώνει παλι κατι!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: mariposa, 22/02/2013 - 01:54

#55   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 22/02/2013 - 02:28

Αρχικά να προσέχεις σε παρακαλώ το πως εκφράζεσαι.

Στη συνέχεια να σε ενημερώσω ότι νέες εκδόσεις θα βγαίνουν ΠΑΝΤΑ!

Δε θα σταματήσουν ποτέ. Και οι συγκεκριμένες για τις οποίες "γαβγίζεις" τόσες μέρες ότι βγαίνουν για αυτό το λόγο, μόνο για αυτό δεν βγαίνουν.

Και αυτό γιατί για κάθε μία από τις 6.1.1 και 6.1.2 δεν χρησιμοποιήθηκε διαφορετική τρύπα για το jb αλλά η ΙΔΙΑ ακριβώς!

Θέλεις να μου πεις ότι η Apple προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει μία τρύπα στο λογισμικό της?

Ή ότι νόμιζε ότι την έκλεισε αλλά έκανε λάθος?

Τοσες πληροφορίες .....οτι δεν ασχολούνται με το JB εσενα η Apple σου τις εδωσε :huh:? γιατι εμεις οσο και αν σου φαίνεται παραξενο εχουμε πληροφορίες μεσα απο την Apple !!!!!!

Και γράψε κατι να το θυμασαι.....!!!! Οταν δωσουν την νεα εκδοση και πανω της γινει JB θα βγαλουν αμεσως αλλη λεγοντας οτι διορθώνει παλι κατι!!!!

Σου έχω ξαναπεί προσωπικά και σοτ παρελθόν ότι ή θα παρουσιάσεις στοιχεία ότι έχεις πηγές ή θα αρχίσεις να αντιμετωπίζεσαι ως ένα απλό troll.

Έχεις πηγές στην Apple? Ποιές πηγές? ΑΥτές που στην αρχή ήταν "ένα δικό σας παιδί που δουλεύει στην Apple" και μετά μετατράπηκαν σε "κάτι γνωστοί μας που σπουδάζουν στο Kentucky"?

Για εξήγησέ μου γιατί η Apple άφησε την 5.1.1 χωρίς αναβάθμιση τόσους μήνες να γίνεται jb?
Για εξήγησέ μου γιατί άφησε την 5.0.1 τόσους μήνες να γίνεται jb?

Για εξήγησέ μου γιατί οι 4.3.1/4.3.2/4.3.3 γίνονταν jb με την ίδια τρύπα?

Για τελευταία φορά θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις ανυπόστατα πράγματα.
Εσύ ο ίδιος παραδέχεσαι ότι είσαι άσχετος πάνω στις συσκευές της Apple σε άλλα post.
Μην προσπαθείς να το παίξεις ειδήμων στα εσωτερικά της εταιρείας με ανυπόστατες φήμες...

#56   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 22/02/2013 - 02:36

Hidden internet ε; Για πες μου εσύ τι είδους πρόσβαση έχεις σ αυτό και τι σχέση έχει αυτό με τις εσωτερικές φήμες από Apple?
Τουλάχιστον γελάμε.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 22/02/2013 - 02:36

Αναρτημένη εικόνα

#57   mariposa

mariposa

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2013 - 03:34

Αρχικά να προσέχεις σε παρακαλώ το πως εκφράζεσαι.

Στη συνέχεια να σε ενημερώσω ότι νέες εκδόσεις θα βγαίνουν ΠΑΝΤΑ!

Δε θα σταματήσουν ποτέ. Και οι συγκεκριμένες για τις οποίες "γαβγίζεις" τόσες μέρες ότι βγαίνουν για αυτό το λόγο, μόνο για αυτό δεν βγαίνουν.

Και αυτό γιατί για κάθε μία από τις 6.1.1 και 6.1.2 δεν χρησιμοποιήθηκε διαφορετική τρύπα για το jb αλλά η ΙΔΙΑ ακριβώς!

Θέλεις να μου πεις ότι η Apple προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει μία τρύπα στο λογισμικό της?

Ή ότι νόμιζε ότι την έκλεισε αλλά έκανε λάθος?

Σου έχω ξαναπεί προσωπικά και σοτ παρελθόν ότι ή θα παρουσιάσεις στοιχεία ότι έχεις πηγές ή θα αρχίσεις να αντιμετωπίζεσαι ως ένα απλό troll.

Έχεις πηγές στην Apple? Ποιές πηγές? ΑΥτές που στην αρχή ήταν "ένα δικό σας παιδί που δουλεύει στην Apple" και μετά μετατράπηκαν σε "κάτι γνωστοί μας που σπουδάζουν στο Kentucky"?

Για εξήγησέ μου γιατί η Apple άφησε την 5.1.1 χωρίς αναβάθμιση τόσους μήνες να γίνεται jb?
Για εξήγησέ μου γιατί άφησε την 5.0.1 τόσους μήνες να γίνεται jb?

Για εξήγησέ μου γιατί οι 4.3.1/4.3.2/4.3.3 γίνονταν jb με την ίδια τρύπα?

Για τελευταία φορά θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις ανυπόστατα πράγματα.
Εσύ ο ίδιος παραδέχεσαι ότι είσαι άσχετος πάνω στις συσκευές της Apple σε άλλα post.
Μην προσπαθείς να το παίξεις ειδήμων στα εσωτερικά της εταιρείας με ανυπόστατες φήμες...

Εσυ τωρα τι επαθες??? :huh:

Δεν νομιζω να εκανα κακο σε καποιον και δεν προσβαλα κανεναν!!!!

Δεν δηλωσα ειδήμων και πραγματι ειμαι ασχετος με τις συσκευές της Apple !!!!! αν και εχω iphone 4 ,5 και ipad

Οσο ομως και να φωναζεις υπαρχει δικος μας ανθρωπος που εργαζεται κανοντας διδακτορικο στην Apple!!!!! και αυτο δεν σημαινει ουτε εξυπναδα ουτε προβοκατσια!!!!

Εσυ ομως ισως ξερεις περισσότερα για τα σχεδια της Apple.

Τελευταία επεξεργασία από: mariposa, 22/02/2013 - 03:43

#58   alexdel

alexdel

iPH Member

• 267 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 22/02/2013 - 03:44

Εσείς;;;;; Ποιοι είστε δηλαδή εσεις ρε φίλε;;;;;;
Η βλακία που λες για τέλος του jailbreak απλά δεν υπαρχει.... έχω βαρεθεί να τα ακούω απο το ios5 και μετα οταν μαλιστα βγηκε το 4s έγινε χαμός...... "ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ JB" κτλ.....
Όπως βλέπεις jb υπάρχει ακόμα και θα υπάρχει για πολύ ακομα όσο υπάρχουν ανθρωποι να δουλεύουν σ'αυτο. Δε πα να έχεις και πληροφορίες απο τον CEO της Apple.... ούτε αυτοί είναι ικανοί να σταματήσουν το jb. Για τον πολυ απλό λογο οτι παντα θα υπάρχουν μυαλα που θα τους προσπερνάνε.

#59   mariposa

mariposa

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2013 - 03:47

Hidden internet ε; Για πες μου εσύ τι είδους πρόσβαση έχεις σ αυτό και τι σχέση έχει αυτό με τις εσωτερικές φήμες από Apple?
Τουλάχιστον γελάμε.

Ωστε θελεις να μαθεις τι προσβαση εχουμε στο Deepnet????

Ασφαλώς θα αστειευεσε!!!!!

#60   mariposa

mariposa

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2013 - 03:53

Εσείς;;;;; Ποιοι είστε δηλαδή εσεις ρε φίλε;;;;;;
Η βλακία που λες για τέλος του jailbreak απλά δεν υπαρχει.... έχω βαρεθεί να τα ακούω απο το ios5 και μετα οταν μαλιστα βγηκε το 4s έγινε χαμός...... "ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ JB" κτλ.....
Όπως βλέπεις jb υπάρχει ακόμα και θα υπάρχει για πολύ ακομα όσο υπάρχουν ανθρωποι να δουλεύουν σ'αυτο. Δε πα να έχεις και πληροφορίες απο τον CEO της Apple.... ούτε αυτοί είναι ικανοί να σταματήσουν το jb. Για τον πολυ απλό λογο οτι παντα θα υπάρχουν μυαλα που θα τους προσπερνάνε.

Γιατι τετοια επιθεση και τοση κακια ρε φιλε????

Εγω μια πληροφορία εδωσα δεν εκοψα το JB μπορει να ειναι και λαθος !!!!

Σε αφηνω στην κρίση των παιδιών και του admin!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες