Οταν εδω γραψαμε οτι στην Apple συζητήσανε οτι σε λιγο θα ειναι το τελος του JB μας λυδώρισαν!!!!!!!!!πάρτε τωρα να εχετε!!!!!!!!!!!! και οταν γινει JB στην 6.1.3 θα βγεί και άλλη!!!!!!!!!!!!!! μέχρι να ερθει το ΤΕΛΟΣ με την 7.0 που εκει αλλάζουν τα ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!
Αρχικά να προσέχεις σε παρακαλώ το πως εκφράζεσαι.
Στη συνέχεια να σε ενημερώσω ότι νέες εκδόσεις θα βγαίνουν ΠΑΝΤΑ!
Δε θα σταματήσουν ποτέ. Και οι συγκεκριμένες για τις οποίες "γαβγίζεις" τόσες μέρες ότι βγαίνουν για αυτό το λόγο, μόνο για αυτό δεν βγαίνουν.
Και αυτό γιατί για κάθε μία από τις 6.1.1 και 6.1.2 δεν χρησιμοποιήθηκε διαφορετική τρύπα για το jb αλλά η ΙΔΙΑ ακριβώς!
Θέλεις να μου πεις ότι η Apple προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει μία τρύπα στο λογισμικό της?
Ή ότι νόμιζε ότι την έκλεισε αλλά έκανε λάθος?
Τοσες πληροφορίες .....οτι δεν ασχολούνται με το JB εσενα η Apple σου τις εδωσε ? γιατι εμεις οσο και αν σου φαίνεται παραξενο εχουμε πληροφορίες μεσα απο την Apple !!!!!!
Και γράψε κατι να το θυμασαι.....!!!! Οταν δωσουν την νεα εκδοση και πανω της γινει JB θα βγαλουν αμεσως αλλη λεγοντας οτι διορθώνει παλι κατι!!!!
Σου έχω ξαναπεί προσωπικά και σοτ παρελθόν ότι ή θα παρουσιάσεις στοιχεία ότι έχεις πηγές ή θα αρχίσεις να αντιμετωπίζεσαι ως ένα απλό troll.
Έχεις πηγές στην Apple? Ποιές πηγές? ΑΥτές που στην αρχή ήταν "ένα δικό σας παιδί που δουλεύει στην Apple" και μετά μετατράπηκαν σε "κάτι γνωστοί μας που σπουδάζουν στο Kentucky"?
Για εξήγησέ μου γιατί η Apple άφησε την 5.1.1 χωρίς αναβάθμιση τόσους μήνες να γίνεται jb?
Για εξήγησέ μου γιατί άφησε την 5.0.1 τόσους μήνες να γίνεται jb?
Για εξήγησέ μου γιατί οι 4.3.1/4.3.2/4.3.3 γίνονταν jb με την ίδια τρύπα?
Για τελευταία φορά θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις ανυπόστατα πράγματα.
Εσύ ο ίδιος παραδέχεσαι ότι είσαι άσχετος πάνω στις συσκευές της Apple σε άλλα post.
Μην προσπαθείς να το παίξεις ειδήμων στα εσωτερικά της εταιρείας με ανυπόστατες φήμες...