Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

iOS 6.1.1 beta

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
93 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 22/02/2013 - 03:53

Διδακτορικο στην apple ???Σε συνεργασία με ποιο πανεπιστημιο εχει διδακτορικα προγράμματα η apple? Για πες μας.

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   mariposa

mariposa

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2013 - 03:58

Διδακτορικο στην apple :huh:Σε συνεργασία με ποιο πανεπιστημιο εχει διδακτορικα προγράμματα η apple? Για πες μας.

Απο εσενα εχω παρει βοήθεια και σε Ευχαριστώ. Πάντως εισαι φοβερός!!!!

#63   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2013 - 04:00

Παρακαλώ .
Για πες μου όμως . Τι διδακτορικα προγράμματα υποστηρίζει η Apple και με ποιο πανεπιστήμιο συνεργάζεται σε αυτά;

Αναρτημένη εικόνα

#64   alexdel

alexdel

iPH Member

• 267 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 22/02/2013 - 04:08

Γιατι τετοια επιθεση και τοση κακια ρε φιλε :huh:?

Εγω μια πληροφορία εδωσα δεν εκοψα το JB μπορει να ειναι και λαθος !!!!

Σε αφηνω στην κρίση των παιδιών και του admin!!!!

Καμία επίθεση.
Επίσης δεν έδωσες καμία πληροφορία. Παραπληροφόριση κάνεις απλά. Πληροφορίες του τύπου "έχω έναν δικό μου που κάνει διδακτορικό στην apple και ξέρει τα πάντα και μου τα λέει" είναι απλά κωμωδία... η apple κρατάει τόσο κρυφά τα χαρτιά της που δε θα τα ήξερε κανένας μέσα στην εταιρεία... ιδίως ένας που κάνει απλα τον καφεκουβαλητή εκεί. Επίσης κάποιος πρέπει να σου πεί οτι τα διδακτορικά γίνονται στα πανεπιστήμια και όχι μέσα σε εταιρείες. Αυτά λέγονται πρακτικές.
Οι κρίσεις των admin είναι λίγο πιο πάνω. Διαβαζε τι σου γράφουν πριν γράψεις κάτι....

Παρακαλώ .
Για πες μου όμως . Τι διδακτορικα προγράμματα υποστηρίζει η Apple και με ποιο πανεπιστήμιο συνεργάζεται σε αυτά;

Αυτά δε λέγονται..... είναι στο deepnet!!! Τι θες τωρα... να πας και σει να κάνεις doctora στην apple;;; Αυτά είναι μόνο για λίγους και γνώστες προπάντων του DeepNet!!!

#65   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2013 - 04:10

Για να κανεις internship στην Apple πρέπει να έχεις το μάγειρα πατερα ή άντε θείο... Συνεργασίες σε διδακτορικα κάνει και χρηματοδοτεί κάποια αλλά όχι στις εγκαταστάσεις της και πάντα σε πανεπιστήμια . Προφανώς τα σχέδια για τα νέα προϊόντα δε διαρρεονται ετσι απλά...

Εκκρεμεί όμως μια απάντηση απο mariposa.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 22/02/2013 - 04:11

Αναρτημένη εικόνα

#66   mariposa

mariposa

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2013 - 04:19

Καμία επίθεση.
Επίσης δεν έδωσες καμία πληροφορία. Παραπληροφόριση κάνεις απλά. Πληροφορίες του τύπου "έχω έναν δικό μου που κάνει διδακτορικό στην apple και ξέρει τα πάντα και μου τα λέει" είναι απλά κωμωδία... η apple κρατάει τόσο κρυφά τα χαρτιά της που δε θα τα ήξερε κανένας μέσα στην εταιρεία... ιδίως ένας που κάνει απλα τον καφεκουβαλητή εκεί. Επίσης κάποιος πρέπει να σου πεί οτι τα διδακτορικά γίνονται στα πανεπιστήμια και όχι μέσα σε εταιρείες. Αυτά λέγονται πρακτικές.
Οι κρίσεις των admin είναι λίγο πιο πάνω. Διαβαζε τι σου γράφουν πριν γράψεις κάτι....

Αυτά δε λέγονται..... είναι στο deepnet!!! Τι θες τωρα... να πας και σει να κάνεις doctora στην apple;;; Αυτά είναι μόνο για λίγους και γνώστες προπάντων του DeepNet!!!

Λοιπον για να τελειωνουμε.....εδωσα μια πληροφορία και τιποτα παραπάνω που μπορει να ειναι και λαθος και ο χρονος θα δείξει!!!

Πεσατε ολοι να με φατε!!!!

Αυτο σας πειραξε ομως ....και δεν σας πειραξε που στο φορουμ γραφτηκε απο ποιον κινεζο θα κανουμε πειρατεία!!!!

#67   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2013 - 04:23

Δεν μας πείραξε τίποτα απλά σε ρωτάω κάτι και δεν απαντας οπότε αυτο που λες περνάει στα όρια της γραφικοτητας.
Επίσης μάθε οτι εδώ στο φόρουμ διαβάζουν άνθρωποι που μπορεί να ξέρουν κάτι παραπάνω απο σένα ,οπότε μην κανεις τον κόπο να δειχθεις λέγοντας για κεντακι, apple διδακτορικα και αλλά τέτοια . Δεν εχει νόημα, φιλικά στο λέω.
Αν βγεις καμμια βόλτα με φίλους σου και δεν εχουν σχέση με αυτά ίσως τους πείσεις.

Αναρτημένη εικόνα

#68   alexdel

alexdel

iPH Member

• 267 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 22/02/2013 - 04:24

Λοιπον για να τελειωνουμε.....εδωσα μια πληροφορία και τιποτα παραπάνω που μπορει να ειναι και λαθος και ο χρονος θα δείξει!!!

Πεσατε ολοι να με φατε!!!!

Αυτο σας πειραξε ομως ....και δεν σας πειραξε που στο φορουμ γραφτηκε απο ποιον κινεζο θα κανουμε πειρατεία!!!!

Είπαμε.... δεν έδωσες καμία πληροφορία... τι δε καταλαβαίνεις!!!! Παραπληροφορία εδωσες.
Απάντησε τώρα και στον Mark....

#69   mariposa

mariposa

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2013 - 04:31

Είπαμε.... δεν έδωσες καμία πληροφορία... τι δε καταλαβαίνεις!!!! Παραπληροφορία εδωσες.
Απάντησε τώρα και στον Mark....

Πετας την μπαλα στην εξεδρα!!!! μπορει η πληροφορία να ειναι λαθος!!!!! ευχαριστημένος????

Η πληροφορια ομως για να κανουμε πειρατεια με τον κινεζο δεν ηταν λαθος και σε αυτο δεν μιλάτε!!!!

#70   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2013 - 04:32

Η πληροφορία για κινεζο ειχε γραφτεί σε 200 σάιτ ξένα πριν το πει κάποιος εδώ... Αρα ούτε hidden ούτε deepnet ήταν...

Αναρτημένη εικόνα

#71   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 22/02/2013 - 11:02

παιδια τα update ειναι καλα απο μερος apple! οσοι αγοραζουμε apple προιοντα εχουμε ενα συν την αμεση υποστοιρηξη, οσο περισοτερα update τοσο καλυτερα. δεν λεω καθε βδομαδα update ( και πιστευω η apple εχει τον σκοπο της να σπαει τις αναβαθμησεις και να μην δινει μια και καλη). τωρα οσοι εχουν jb οπως και εγω και ξενερονουν την διαδικασια απο την αρχη δυο επιλογες εχουν α) να μην την κανουν β) να μην εχουν jb στην τελικη πριν κανεις jb αυτα τα ξερεις

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#72   sioulisn

sioulisn

iPH User

• 161 μηνύματα
  • Twitter:@sioulisn
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 22/02/2013 - 11:56

Ρε παιδιά, κάθε φορά που βγάζει η apple update είναι με σκοπό οτι δε θα μπορέσει να βγει άλλο jb!
Μετά είναι θέμα χάκερ πόσο θα κάνει να βγει jb
Τόσο απλό. Εδώ σπάνε σερβερς κρατικών υπηρεσιών που προσλαμβάνουν τα καλύτερα μυαλά και χακερς...
Ασε που το πρόβλημα των jb είναι πως θα γίνει να τρέξει για όλες τις συσκευές με ενα κουμπακι και όχι απλά πως θα σπάσει σε μια-δυο.

Τελευταία επεξεργασία από: sioulisn, 22/02/2013 - 12:00

#73   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 22/02/2013 - 12:18

Οι 2 τελευταίες, 6.1.1 και 6.1.2 δεν έκλεισαν καμία τρύπα πάντως. Πιθανόν να μη το κάνει και η 6.1.3.

Οι εποχές, iOS 4 π.χ, που με νέο Update βλέπαμε και κάτι νέο, πέρασαν.

Πλέον έχουμε διορθώσεις για το χειρότερο iOS που έχει δωθεί.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#74   makedonasGate4

makedonasGate4

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2013 - 13:21

Δεν ειπαμε για σενα....ειπαμε μας λυδώρισαν!!!!!

Τα μαθαινουμε απο το hidden Internet στο το οποιο εσυ δεν προκειται ΠΟΤΕ να εχεις πρόσβαση!!!!!!

ναι σωστά. ξέχασα ποιος είσαι και που δουλέυεις...χαχαχα

#75   gabriella

gabriella

iPH Enthousiast

• 577 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 22/02/2013 - 13:35

Καλημερα, ηταν να περασω την 6.1 αλλα δεν προλαβα, τωρα η ερωτηση μου ειναι παρακαλω :) σε πια ios να παω ? ειμαι iphone 4 ΒΒ 01.59.00 κλειδωμενο δηλ.
Θα πρεπει να κανω restore με την τελευταια redsnow ? και με τι να κανω JB ?
Σας ευχαριστω προκαταβολικα :)

ξεχασα να αναφερω ειμαι στην 5.1.1. :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;