iOS 6.1.1 beta
Ad
Δημοσίευση 22/02/2013 - 03:58
Διδακτορικο στην apple Σε συνεργασία με ποιο πανεπιστημιο εχει διδακτορικα προγράμματα η apple? Για πες μας.
Απο εσενα εχω παρει βοήθεια και σε Ευχαριστώ. Πάντως εισαι φοβερός!!!!
Δημοσίευση 22/02/2013 - 04:08
Καμία επίθεση.Γιατι τετοια επιθεση και τοση κακια ρε φιλε ?
Εγω μια πληροφορία εδωσα δεν εκοψα το JB μπορει να ειναι και λαθος !!!!
Σε αφηνω στην κρίση των παιδιών και του admin!!!!
Επίσης δεν έδωσες καμία πληροφορία. Παραπληροφόριση κάνεις απλά. Πληροφορίες του τύπου "έχω έναν δικό μου που κάνει διδακτορικό στην apple και ξέρει τα πάντα και μου τα λέει" είναι απλά κωμωδία... η apple κρατάει τόσο κρυφά τα χαρτιά της που δε θα τα ήξερε κανένας μέσα στην εταιρεία... ιδίως ένας που κάνει απλα τον καφεκουβαλητή εκεί. Επίσης κάποιος πρέπει να σου πεί οτι τα διδακτορικά γίνονται στα πανεπιστήμια και όχι μέσα σε εταιρείες. Αυτά λέγονται πρακτικές.
Οι κρίσεις των admin είναι λίγο πιο πάνω. Διαβαζε τι σου γράφουν πριν γράψεις κάτι....
Αυτά δε λέγονται..... είναι στο deepnet!!! Τι θες τωρα... να πας και σει να κάνεις doctora στην apple;;; Αυτά είναι μόνο για λίγους και γνώστες προπάντων του DeepNet!!!Παρακαλώ .
Για πες μου όμως . Τι διδακτορικα προγράμματα υποστηρίζει η Apple και με ποιο πανεπιστήμιο συνεργάζεται σε αυτά;
Δημοσίευση 22/02/2013 - 04:10
Εκκρεμεί όμως μια απάντηση απο mariposa.
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 22/02/2013 - 04:11
Δημοσίευση 22/02/2013 - 04:19
Καμία επίθεση.
Επίσης δεν έδωσες καμία πληροφορία. Παραπληροφόριση κάνεις απλά. Πληροφορίες του τύπου "έχω έναν δικό μου που κάνει διδακτορικό στην apple και ξέρει τα πάντα και μου τα λέει" είναι απλά κωμωδία... η apple κρατάει τόσο κρυφά τα χαρτιά της που δε θα τα ήξερε κανένας μέσα στην εταιρεία... ιδίως ένας που κάνει απλα τον καφεκουβαλητή εκεί. Επίσης κάποιος πρέπει να σου πεί οτι τα διδακτορικά γίνονται στα πανεπιστήμια και όχι μέσα σε εταιρείες. Αυτά λέγονται πρακτικές.
Οι κρίσεις των admin είναι λίγο πιο πάνω. Διαβαζε τι σου γράφουν πριν γράψεις κάτι....
Αυτά δε λέγονται..... είναι στο deepnet!!! Τι θες τωρα... να πας και σει να κάνεις doctora στην apple;;; Αυτά είναι μόνο για λίγους και γνώστες προπάντων του DeepNet!!!
Λοιπον για να τελειωνουμε.....εδωσα μια πληροφορία και τιποτα παραπάνω που μπορει να ειναι και λαθος και ο χρονος θα δείξει!!!
Πεσατε ολοι να με φατε!!!!
Αυτο σας πειραξε ομως ....και δεν σας πειραξε που στο φορουμ γραφτηκε απο ποιον κινεζο θα κανουμε πειρατεία!!!!
Δημοσίευση 22/02/2013 - 04:23
Επίσης μάθε οτι εδώ στο φόρουμ διαβάζουν άνθρωποι που μπορεί να ξέρουν κάτι παραπάνω απο σένα ,οπότε μην κανεις τον κόπο να δειχθεις λέγοντας για κεντακι, apple διδακτορικα και αλλά τέτοια . Δεν εχει νόημα, φιλικά στο λέω.
Αν βγεις καμμια βόλτα με φίλους σου και δεν εχουν σχέση με αυτά ίσως τους πείσεις.
Δημοσίευση 22/02/2013 - 04:24
Είπαμε.... δεν έδωσες καμία πληροφορία... τι δε καταλαβαίνεις!!!! Παραπληροφορία εδωσες.Λοιπον για να τελειωνουμε.....εδωσα μια πληροφορία και τιποτα παραπάνω που μπορει να ειναι και λαθος και ο χρονος θα δείξει!!!
Πεσατε ολοι να με φατε!!!!
Αυτο σας πειραξε ομως ....και δεν σας πειραξε που στο φορουμ γραφτηκε απο ποιον κινεζο θα κανουμε πειρατεία!!!!
Απάντησε τώρα και στον Mark....
Δημοσίευση 22/02/2013 - 04:31
Είπαμε.... δεν έδωσες καμία πληροφορία... τι δε καταλαβαίνεις!!!! Παραπληροφορία εδωσες.
Απάντησε τώρα και στον Mark....
Πετας την μπαλα στην εξεδρα!!!! μπορει η πληροφορία να ειναι λαθος!!!!! ευχαριστημένος?
Η πληροφορια ομως για να κανουμε πειρατεια με τον κινεζο δεν ηταν λαθος και σε αυτο δεν μιλάτε!!!!
Δημοσίευση 22/02/2013 - 11:02
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 22/02/2013 - 11:56
Μετά είναι θέμα χάκερ πόσο θα κάνει να βγει jb
Τόσο απλό. Εδώ σπάνε σερβερς κρατικών υπηρεσιών που προσλαμβάνουν τα καλύτερα μυαλά και χακερς...
Ασε που το πρόβλημα των jb είναι πως θα γίνει να τρέξει για όλες τις συσκευές με ενα κουμπακι και όχι απλά πως θα σπάσει σε μια-δυο.
Τελευταία επεξεργασία από: sioulisn, 22/02/2013 - 12:00
Δημοσίευση 22/02/2013 - 12:18
Οι εποχές, iOS 4 π.χ, που με νέο Update βλέπαμε και κάτι νέο, πέρασαν.
Πλέον έχουμε διορθώσεις για το χειρότερο iOS που έχει δωθεί.
Δημοσίευση 22/02/2013 - 13:21
ναι σωστά. ξέχασα ποιος είσαι και που δουλέυεις...χαχαχαΔεν ειπαμε για σενα....ειπαμε μας λυδώρισαν!!!!!
Τα μαθαινουμε απο το hidden Internet στο το οποιο εσυ δεν προκειται ΠΟΤΕ να εχεις πρόσβαση!!!!!!
Δημοσίευση 22/02/2013 - 13:35
Θα πρεπει να κανω restore με την τελευταια redsnow ? και με τι να κανω JB ?
Σας ευχαριστω προκαταβολικα
ξεχασα να αναφερω ειμαι στην 5.1.1.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες