O Steve Wozniak θεωρεί ότι η Apple έχει μείνει πίσω στα smartphones
Δημοσίευση 08/02/2013 - 15:07
Στο χέρι της είναι στο iOS 7 να δείξει κάτι διαφορετικό και να κερδίσει (ξανά) το κόσμο της. Αυτό δείχνουν τουλάχιστον οι προ μηνών αλλαγές εκεί στο Cupertino.
Όσο για τον Woz.. Ένας απο τους πιο αληθινούς τύπους.. Που πάντα λέει τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θέλουν κάποιοι να τα ακούν..
Ad
Δημοσίευση 08/02/2013 - 15:46
Δημοσίευση 08/02/2013 - 15:49
Δημοσίευση 08/02/2013 - 16:13
Τα βιντεακια που βλεπεις στο youtube το 95% ειναι το διπηρυνο s3 που βγαινει στην αμερικη, απο την T-Mobile ή απο την Verizon.... εχει 2gb ram, αλλα ειναι πιο αργο απο το s3 i9300 (international) και σε benchmarks και σε browsingΟλοι Λετε για το Galaxy S3.....Πιο Γρηγορο Και Τα Σχετικα.....Περιεργο...σε ολα τα βιντεακια στου youtube το μηλοφωνο υπερτερει σε παρα πολλα....και να φανταστει κανεις οτι ειναι 2πυρινο και το αλλο 4πυρινο....το μονο καλυτερο που εχει για εμενα το galaxy ειναι καμερα....δν υπαρχει η καμερα του και η front camera τον 2 mp....φιλος μου ειχε s3 και του κολλαγε σε αρκετες εφαρμογες....η μπαταρια του οχι και τοσο καλη....τι να πω....εννοειται θελει βελτιωσει το ios...εγω προσωπικα ειχα iphone 4 μετα πηρα ενα htc senstanion xe και δν ξαναπαω σε android...σε κανα 2 μηνο θα παρω iphone 5 αν δν εχει βγαλει αλλο μοντελο η apple....δν παω σε παντοφλες 5 inch και s4.....
Δημοσίευση 08/02/2013 - 16:26
Τα βιντεακια που βλεπεις στο youtube το 95% ειναι το διπηρυνο s3 που βγαινει στην αμερικη, απο την T-Mobile ή απο την Verizon.... εχει 2gb ram, αλλα ειναι πιο αργο απο το s3 i9300 (international) και σε benchmarks και σε browsing
δεν νομιζω γιατι εχω δει και ελληνικα βιντεος και ειναι το ιδιο....
Δημοσίευση 08/02/2013 - 16:49
Ελληνικα?? Για κανε τον κοπο και στειλε ενα ελληνικο αν μπορεις.....δεν νομιζω γιατι εχω δει και ελληνικα βιντεος και ειναι το ιδιο....
Δημοσίευση 08/02/2013 - 16:56
Τελευταία επεξεργασία από: Fil, 08/02/2013 - 16:58
Δημοσίευση 08/02/2013 - 17:24
Ολοι Λετε για το Galaxy S3.....Πιο Γρηγορο Και Τα Σχετικα.....Περιεργο...σε ολα τα βιντεακια στου youtube το μηλοφωνο υπερτερει σε παρα πολλα....και να φανταστει κανεις οτι ειναι 2πυρινο και το αλλο 4πυρινο....το μονο καλυτερο που εχει για εμενα το galaxy ειναι καμερα....δν υπαρχει η καμερα του και η front camera τον 2 mp....φιλος μου ειχε s3 και του κολλαγε σε αρκετες εφαρμογες....η μπαταρια του οχι και τοσο καλη....τι να πω....εννοειται θελει βελτιωσει το ios...εγω προσωπικα ειχα iphone 4 μετα πηρα ενα htc senstanion xe και δν ξαναπαω σε android...σε κανα 2 μηνο θα παρω iphone 5 αν δν εχει βγαλει αλλο μοντελο η apple....δν παω σε παντοφλες 5 inch και s4.....
Τι πιστεύω ότι εκνευρίζει πολύ κόσμο (και εμένα) στο iphone
1. περιμένεις κάνα 6μηνο για jb
2. όταν βγαίνει περιμένεις κάνα μήνα για να το διορθώσουν και εν τω μεταξύ δεν υπογράφεται το firmware αυτό
3. μπαταρία πρέπει να είσαι σχετικός για να αλλάξεις (εγώ είμαι)
4. δεν παίρνει εξ. κάρτα μνήμης
5. εγγύηση κοροϊδία (1 χρόνος και στην πραγματικότητα κανένας - δίνουν αντικατάσταση επισκευασμένο σε σακουλάκι)
5. τραγούδια βίντεο ταλαιπωρία
Τι μου αρέσει
1. Ποιότητα υλικών
2. Αίσθηση χειρισμού
3. Απλότητα
Συμπέρασμα
Αν αγόραζα τώρα τηλέφωνο θα έπαιρνα το S3.
Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα Μpixel, οι πυρήνες, ούτε το μέγεθος των οθονών ... με ενδιαφέρει να μην γίνομαι δούλος του τηλεφώνου, και να προσπαθώ για τα αυτονόητα !!!
Τελευταία επεξεργασία από: gvp, 08/02/2013 - 17:27
Δημοσίευση 08/02/2013 - 17:32
συνφωνο σε αυτα που λες....αλλα δν θα επερνα για κανενα λογο ΕΓΩ s3 προτιμω να επαιρνα ενα iphone 4s δεν μου κανει αισθηση το τηλεφωνο....και επειδη εχω δουλεψει android απο οτι καταλαβα ειναι γρηγορα μεχρι να τα γεμισεις λιγο..οταν του βαζεις πραγματα πχ s3 ειναι αστα να πανε.....στο 4ari να το τιγκαρω παει σφαιρα.....ΠΟΙΟΤΗΤΑ....Για εμενα στασιμο το ios αρκετα εξελιξιμο το android και αν συνεχισει ετσι σε μερικα χρονια θα το ξεπερασει και θα διορθωθει αρκετα τα bugs του android....τωρα σαν συσκευη σαν το μηλοφωνο κανενα.....και υπαρχουν κουμουτζες 5inch που εγω αυτα δν τα θεωρω κινητα......ο καθε ενας εχει διαφορετικη αποψη και ειναι σεβαστη....Τι πιστεύω ότι εκνευρίζει πολύ κόσμο (και εμένα) στο iphone
1. περιμένεις κάνα 6μηνο για jb
2. όταν βγαίνει περιμένεις κάνα μήνα για να το διορθώσουν και εν τω μεταξύ δεν υπογράφεται το firmware αυτό
3. μπαταρία πρέπει να είσαι σχετικός για να αλλάξεις (εγώ είμαι)
4. δεν παίρνει εξ. κάρτα μνήμης
5. εγγύηση κοροϊδία (1 χρόνος και στην πραγματικότητα κανένας - δίνουν αντικατάσταση επισκευασμένο σε σακουλάκι)
5. τραγούδια βίντεο ταλαιπωρία
Τι μου αρέσει
1. Ποιότητα υλικών
2. Αίσθηση χειρισμού
3. Απλότητα
Συμπέρασμα
Αν αγόραζα τώρα τηλέφωνο θα έπαιρνα το S3.
Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα Μpixel, οι πυρήνες, ούτε το μέγεθος των οθονών ... με ενδιαφέρει να μην γίνομαι δούλος του τηλεφώνου, και να προσπαθώ για τα αυτονόητα !!!
Δημοσίευση 08/02/2013 - 18:15
Λαθος καταλαβες, δεν lagαρουν αν τα φορτωσεις φιλε, μαλλον εχεις πιασει στα χερια σου παλαιοτερες συσκευες android... παντως για το βιντεο που λεγαμε, επειδη εγω δεν βρηκα κανενα ελληνικο, στειλε μου εσυ ενα να παρω μια ιδεα λιγο αν θες....συνφωνο σε αυτα που λες....αλλα δν θα επερνα για κανενα λογο ΕΓΩ s3 προτιμω να επαιρνα ενα iphone 4s δεν μου κανει αισθηση το τηλεφωνο....και επειδη εχω δουλεψει android απο οτι καταλαβα ειναι γρηγορα μεχρι να τα γεμισεις λιγο..οταν του βαζεις πραγματα πχ s3 ειναι αστα να πανε.....στο 4ari να το τιγκαρω παει σφαιρα.....ΠΟΙΟΤΗΤΑ....Για εμενα στασιμο το ios αρκετα εξελιξιμο το android και αν συνεχισει ετσι σε μερικα χρονια θα το ξεπερασει και θα διορθωθει αρκετα τα bugs του android....τωρα σαν συσκευη σαν το μηλοφωνο κανενα.....και υπαρχουν κουμουτζες 5inch που εγω αυτα δν τα θεωρω κινητα......ο καθε ενας εχει διαφορετικη αποψη και ειναι σεβαστη....
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες