Είναι μπερδεψο-μπούτικα τα "Μήλα", σου δυσκολεύουν την ζωή ώρες-ώρες.
Ήθελα να κάνω τα εξής:
- Να κατηγοριοποιήσω σε φακέλους διάφορες φωτό & wallpaper (το έκανα με διάφορους τρόπους, βασικά με το iTools) ... ΟΚ!
- Nα προσθέσω δικά μου ringtones (το κατάφερα πάλι με το iTools και με το iFile - του PC) ... ΟΚ!
- Να προσθέσω δικούς μου ήχους για notification, email, sms και τους λοιπούς ήχους του κινητού (αν και τους έκανα .caf όλους, μου είναι ακόμα αδύνατον να τους περάσω μέσα και να τους "δω")
- Να περάσω στο κινητό video αλλά και αυτά επίσης υπό κατηγορίες κι όχι απαραίτητα να γίνουν convert για να παίζουν (το κατάφερα με το iTools αλλά ΔΕΝ μπήκαν σε διαφορετικούς φακέλους/κατηγορίες που 'θελα)
- Να συγχρονίσω το κινητό και να μην "χαθούν" όσα θέλω να συγχρονιστούν με "Μήλο" και "Σύννεφα" (τη μια φορά "κρατάει" τον έναν φάκελο με τις φωτό, την άλλη φορά "εξαφανίζεται" και εμφανίζεται ο δεύτερος/άλλος φάκελος, πάντως ΟΛΑ να "παραμείνουν" και να γίνουν backup στο iClouds ή iTunes, δεν το 'χω καταφέρει ακόμα)
- Να περάσω διάφορα (notifications, καιρό κτλ.) στην LockScreen (δεν έχω καταφέρει τίποτα, ενώ κάποια εφαρμογή που πήρα απ' την Cydia ΔΕΝ μου έκανε τίποτα και την "σούταρα")
- Να βρω ένα ΠΛΗΡΕΣ Themes (ΚΑΙ με εικονίδια για όλες τις εφαρμογές) που να 'ναι "μεταλλικό", "carbon", "sci-fi", τέλος πάντων να 'ναι "μουράτο, σκούρο και να κάνει εντύπωση (βρήκα ένα "Ζ" που μου πρότειναν ως "default" για να πειραματιστώ, είναι όντως πλήρες κτλ. αλλά θέλω κάτι εντυπωσιακό)
- Πήρα τον AVPlayer και το... κοιτώ και με κοιτά! Δεν έχω ιδέα πως να βάλω στην Library του βίντεο! (Δεν έχει και πολλές ρυθμίσεις)
- Υποτίθεται πήγα να περάσω mp4 & avi & flv αρχεία και πλην των mp4 τα άλλα πήγε να τα κάνει convert το κινητό (και έγιναν μερικά - γιατί πάτησα cancel μετά... τριπλάσια σε μέγεθος)!
Αν γίνεται κάποιος (Νίκο; ) να με βοηθήσει, θα το εκτιμούσα πολύ. Μου 'χει πει μερικές κοφτές οδηγίες ο Νίκος, αλλά δεν είναι... WinMo6.5 το "Μήλο" (πανεύκολο δηλαδή, για customizing).
Τελευταία επεξεργασία από: lupushegemonia, 27/02/2013 - 22:01.