Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Ολίγα ερωτήματα, "πρωτάρη Apple-άκια".

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
229 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 01/03/2013 - 14:22

Αν θα μπορούσε κάποιος, ας δει το ποστ μου αυτό (http://www.iphonehel...35#entry1314507) και αν μπορεί να με βοηθήσει, οκ;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2013 - 14:37

Παιδιά, πραγματικά βρείτε λίγο χρόνο να απαντήσετε στα θέματα που έχω θέσει (#136) και ζητώ βοήθεια...

Επίσης, έχω και κάτι καινούργια που με απασχολούν:
  • Καταρχάς, αν και δεν κάνω κλήσεις ενώ έχω κάνει λίγα SMS, βλέπω ότι "εξαφανίζεται" ταχύτατα το υπόλοιπο της COSMOκάρτας μου. Δηλαδή, ενώ μου κρατούσε ένα 10άρικο (με το παλιό κινητό μου) κάνα μήνα και βάλε, τώρα μου κράτησε μόλις 2 βδομάδες και "πάπαλα"!!! Τί μπορεί να μου "τρώει" την κάρτα μου;...
  • Προσπαθώ να βρω κάποιες εφαρμογές στο Cydia αλλά είναι αδύνατον. Πχ. ήθελα να "τσεκάρω" το Bigboss WiFi booster. Έβαλα (προφανώς) το ρέπο του Bigboss, πατώ στην αναζήτηση... τίποτα. Και το ίδιο συμβαίνει και σε ΔΩΡΕΑΝ CYDIA εφαρμογές που προτείνουν εδώ μερικά παιδιά. Γιατί;;;
  • Τελικά, εκτός του προφανούς (να αλλάξω ρούτερ ή να δυναμώσω το σήμα WiFi του ρούτερ), υπάρχει και κάποιο tweak που να ενισχύει του ΚΙΝΗΤΟΥ (iPhone 4 έχω);;; Πχ. στα WinMo6.5, αλλάζαμε το ράδιο (δοκιμάζαμε πιο μας "κάνει") και τελικά είχα βρει ένα ράδιο και είχα βάλει που ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με iPhone, έπιανε "τούμπανο" το σήμα μου παντού, σ' όλο το σπίτι!!! Υπάρχει τέτοιο ανάλογο tweak για το "Μήλο";
  • Πως μπορώ να απενεργοποιήσω τα Push από διάφορες/αρκετές εφαρμογές; Σε όσα είχα πει "Άρνηση", προφανώς δεν έχω push. Σε όσα κατά λάθος, από βιασύνη, είχα πατήσει "Ναι", με έχουν πρήξει.
  • Γιατί ενώ πχ. πάω να πάρω μια Free εφαρμογή (είτε Apple Store είτε Cydia) και η χρεωστική κάρτα μου έχει "τερματίσει", εντούτοις δεν με αφήνει να κάνω την αγορά - όταν κάνω lD confurmed;

#153   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 02/03/2013 - 15:17

Πακετό ΜΒ έχεις? Το WiFi Booster δε δυναμώνει το σήμα. Το όριο αλλάζει.

Τις ειδοποιήσεις απο γνωστοποιήσεις αφαιρείς αυτές που θες.

Για να κάνεις αγορές, ακόμα και Update εφαρμογών, πρέπει να έχεις υπόλοιπο στη κάρτα σου. Περίπου 0.80.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#154   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2013 - 16:17

Όχι, δεν έχω ΜΒ, απλά μια 10άρα κάρτα παίρνω. Αλλά ΔΕΝ μπαίνω με 3G, πάντα μόνο με wifi. Άρα...; ΠΩΣ διάολε μου "τρώγεται" η κάρτα τόσο γρήγορα;;;

Ευχαριστώ για το θέμα με τα "push".

Κατάλαβα... Μα είναι "κουλό", να 'νει πχ. FREE μια εφαρμογή ή όπως είπες AΠΛΟ UPDATE εφαρμογής ΠΟΥ ΗΔΗ έχεις... και να θέλει "όριο 0.80"!

#155   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 02/03/2013 - 16:28

Όχι, δεν έχω ΜΒ, απλά μια 10άρα κάρτα παίρνω. Αλλά ΔΕΝ μπαίνω με 3G, πάντα μόνο με wifi. Άρα...; ΠΩΣ διάολε μου "τρώγεται" η κάρτα τόσο γρήγορα;;;

Τα δεδομενα ομως τα εχεις ανοιχτα ή κλειστα;

You'll Never Walk Alone

#156   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2013 - 16:29

Τα δεδομενα ομως τα εχεις ανοιχτα ή κλειστα;

Καλή ερώτηση!!!!! Από που το βλέπω; Στο "SBSettings" (το drop-down) δεν το 'χει ως επιλογή. Επίσης, μήπως οι "LOCATIONS" τρώνε από την κάρτα;;;

#157   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2013 - 16:33

Ρυθμισεις-Γενικα-Δεδομενα.

Αν τα εχεις ανοιχτα αυτο ειναι! :)

You'll Never Walk Alone

#158   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2013 - 16:35

Ρυθμισεις-Γενικα-Δεδομενα.

Αν τα εχεις ανοιχτα αυτο ειναι! :)

'Οχι! Τα 'χω απενεργοποιημένα...!

#159   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2013 - 16:42

Δεν υπαρχει κατι αλλο.

Απλα ξεχνιεσαι και τελειωνει η καρτα! B)

You'll Never Walk Alone

#160   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2013 - 17:03

Μα αφού δεν έστειλα μηνύματα και έχω ακόμα τα 300' προς όλους!!!
Εγώ πια, στέλνω μηνύματα με το iMesseging (μέσω ίντερνετ)!... Τέλος πάντων, δεν ξέρω τί διάολο συμβαίνει.

Πάντως, άμα θέλω (πια) 2 κάρτες των 10 κάθε 3η βδομάδα, θα πάω σε συμβόλαιο και με ΜΒ ίντερνετ!

Τελευταία επεξεργασία από: lupushegemonia, 02/03/2013 - 17:04

#161   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 03/03/2013 - 10:13

Εντάξει... έχει αρχίσει και με εκνευρίζει απίστευτα αυτό το θέμα!!!!
Φτιάχνω ξεχωριστούς φακέλους με φωτό (πχ. "Daughter", "Travels" κτλ), φτιάχνω ξεχωριστούς φακέλους βίντεο (πχ. "Sports", "Music-clips" κτλ), τους περνάω στο κινητό και ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΜΕ iTunes... δίχως να επιλέξω κάτι (ρυθμίσεις) - απλά το αφήνω να τελειώσει την διαδικασία...
...μου ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ (φακέλους) απ' το κινητό!!!!

Επιτέλους, έλεος με αυτό το θέμα! Τί πρέπει να κάνω να ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΕΙ το κωλο-iTunes τα αρχεία/βίντεο/φωτό μου;;;; Έτσι μου 'ρχεται να το "σουτάρω" απ' τον υπολογιστή!

#162   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 03/03/2013 - 11:18

Κι άλλο "θέμα" έχω:

Είχα φτιάξει ένα "εορτολόγιο" στο Ημερολόγιο του Outlook, οκ; Το πέρασα μέσω συγχρονισμού στο Ημερολόγιο του κινητού κι έτσι είχα "Εορτολόγιο" πια στο κινητό.
Όμως... μου πέρασαν και Notifications (γεννέθλια και άλλα!) των... φίλων απ' το FaceBook!!!! Έτσι, αντί να 'χω πχ. 1-2 notifications/γιορτές στα pop-up που μου βγαίνουν, μου εμφανίζεται ένα ΚΑΤΕΒΑΤΟ από διάφορα (πχ. σήμερα καμιά 10ριά γεννέθλια φίλων FaceBook)! ΔΕΝ το θέλω αυτό! Πως θα το διορθώσω/βγάλω;

#163   lorenz

lorenz

iPH Enthousiast

• 355 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:lory1980renz

Δημοσίευση 03/03/2013 - 11:22

πρεπει να εχεις κανει ενημερωση επαφων απο ρυθμισεις-facebook δοκιμασε να κλεισεις τον διακοπτη στις επαφες - ημερολογιο

#164   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 03/03/2013 - 11:33

πρεπει να εχεις κανει ενημερωση επαφων απο ρυθμισεις-facebook δοκιμασε να κλεισεις τον διακοπτη στις επαφες - ημερολογιο

Moυ λες σε παρακαλώ λίγο πιο συγκεκριμένα, γιατί "χάνομαι" (ακόμα) με τα μενού του "Μήλου" στις ρυθμίσεις; Που εννοείς, στο "Mail, επαφές, ημερολόγια" και μετά στο "Λογαριασμοί" & "iCloud";

Τελευταία επεξεργασία από: lupushegemonia, 03/03/2013 - 11:39

#165   lorenz

lorenz

iPH Enthousiast

• 355 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:lory1980renz

Δημοσίευση 03/03/2013 - 11:37

ρυθμισεις> facebook και εχει τις επιλογες που σου ειπα, οχι στο mail, επαφες, ημερολογια πιο κατω προς το τελος εχει το facebook και μπαινεις εκει μεσα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες