Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Ολίγα ερωτήματα, "πρωτάρη Apple-άκια".

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
229 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 03/03/2013 - 15:06

Επέλεξε τους φακέλους απο το Tab Photos του iTunes και μετά Sync.

Tο κάνω ρε συ Νίκο, αλλά μου δίνει να επιλέξω ΕΝΑΝ φάκελο, οπότε συγχρονίζει αυτόν και "εξαφανίζει" τους άλλους - το ίδιο και με τα βίντεο.
Επίσης, αγόρασα το ΧΒΜC (που το 'χω και στο PC). Εκεί (όπως και στο ΑVPlayer που επίσης αγόρασα), πως "τοποθετώ" φωτό & βίντεο;;;; Μέσω iTunes και με "drag-drop"; Και που είναι η καρτέλα του XBMC ή του AVPlayer για να τα "σύρω" εκεί;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 03/03/2013 - 15:16

Τους φακέλους τους πέρασες με iTools?

Στο Photos, πάνω στο Sync From επέλεξε το φάκελο που τα έχεις και μετα επιλογή απο Selected Folders.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#183   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 03/03/2013 - 15:34

Τους φακέλους τους πέρασες με iTools?

Στο Photos, πάνω στο Sync From επέλεξε το φάκελο που τα έχεις και μετα επιλογή απο Selected Folders.

Nαι, με αυτό το εργαλείο τους πέρασα.

Αυτό κάνω, επιλέγω τον φάκελο αλλά σου δίνει ΜΙΑ επιλογή φακέλου να κάνεις (όχι πολλαπλές). Οπότε επιλέγω πχ. τον φάκελο "Daughter", μου περνά τις φωτό της κόρης μου και μου ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ τον φάκελο πχ. "Wallpapers"!
Κάνω μετά (επιλέγω) να συγχρονίσω ΠΑΛΙ τον φάκελο "Wallpapers" και... διαγράφει τον "Daughter"!!! Όλο αυτό γίνεται!

Άσε που αγόρασα και το iFile (Explorer) και πάω ρε παιδί μου ΑΠΟ ΕΚΕΙ να κάνω copy/paste είτε φωτό είτε βίντεο είτε RINGTONES/SOUNDS... Και ΔΕΝ εμφανίζονται μετά στο κινητό.

#184   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 03/03/2013 - 15:36

Αφαίρεσε πρώτα τους φακέλους που πέρασες απο iTools και ξαναδοκίμασε.

Στο Selected Folders πρέπει να σου δίνει τις επιλογές. Αν έχεις και Video σε αυτά να τικάρεις το Include Videos.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#185   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 03/03/2013 - 15:38

Επίσης, αγόρασα το ΧΒΜC (που το 'χω και στο PC). Εκεί (όπως και στο ΑVPlayer που επίσης αγόρασα), πως "τοποθετώ" φωτό & βίντεο;;;; Μέσω iTunes και με "drag-drop"; Και που είναι η καρτέλα του XBMC ή του AVPlayer για να τα "σύρω" εκεί;

Σχετικά με αυτό, επιλέγεις στο iTunes το iPhone σου, πατάς την καρτέλα Apps που εμφανίζεται πάνω και εκεί, κάτω-κάτω, υπάρχει πεδίο Documents για κάθε app που τα υποστηρίζει... Με drag & drop μπορείς να ρίξεις ό,τι αρχείο θες (όχι φακέλους)

Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 03/03/2013 - 15:39

#186   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 03/03/2013 - 16:58

Mα το θέμα είναι να βάλω ΣΕ ΦΑΚΕΛΟΥΣ τα βίντεο ή τις φωτό.
Εάν απλά πετάω τα πάντα εκεί μέσα... τότε απλά ας τα βάλω στους φακέλους Ροής και να συγχρονίσω.

Το θέμα είναι να τα 'χω ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ. Δεν γίνεται;;;; Πόσο δύσκολο είναι; Δεν σε αφήνει το iOS;

#187   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 03/03/2013 - 18:57

Συγχρόνισα το κινητό μέσω iTunes και έβαλα επιλογή να γίνει συγχρονισμός με το Outlook στο Ημερολόγιο - γιατί έσβησα τα entries και ήθελα να ξαναπεράσουν σωστά.
Όμως... δεν τα πέρασε απ' το Outlook. Παραμένει "γυμνό" το Ημερολόγιο στο "Μήλο", δίχως τίποτα στις μέρες (είχα "Notifications" τις Εορτές - εορτολόγιο).
Τί έκανα λάθος;;;

#188   tolistr

tolistr

iPH Enthousiast

• 416 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 03/03/2013 - 19:11

Φίλε μου δεν είναι τόσο δύσκολο,
Για τις φωτό σου,φτιάξε ένα φάκελο στο pc σου με το όνομα iphone,
Μέσα σε αυτόν τον φάκελο φτιάξε υποφακέλους με τις φωτό και τα video σου με τα ονόματα που θέλεις εσύ σε κάθε φάκελο,
Επέλεξε απο το iTunes να συγχρονισει ΜΟΝΟ τον φάκελο iphone.Ετσι θα σου περάσει τους υποφακέλους με το όνομα τους και τις φωτό που έχει ο καθένας μέσα τακτοποιημενα.
Για το εορτολόγιο που θέλεις ,βρες το eortologio.ics στήλε το με email στον εαυτό σου,άνοιξε το και επέλεξε να περάσουν όλα τα γεγονότα στο ημερολόγιο.
Επέλεξε να συγχρονισει ημερολόγια και φωτο με το iCloud.
Είναι πολύ απλά τα πράγματα,ούτε outlook ούτε τίποτα.

Τελευταία επεξεργασία από: tolistr, 03/03/2013 - 19:14

#189   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 03/03/2013 - 19:20

Φίλε μου δεν είναι τόσο δύσκολο,
Για τις φωτό σου,φτιάξε ένα φάκελο στο pc σου με το όνομα iphone,
Μέσα σε αυτόν τον φάκελο φτιάξε υποφακέλους με τις φωτό και τα video σου με τα ονόματα που θέλεις εσύ σε κάθε φάκελο,
Επέλεξε απο το iTunes να συγχρονισει ΜΟΝΟ τον φάκελο iphone.Ετσι θα σου περάσει τους υποφακέλους με το όνομα τους και τις φωτό που έχει ο καθένας μέσα τακτοποιημενα.
Για το εορτολόγιο που θέλεις ,βρες το eortologio.ics στήλε το με email στον εαυτό σου,άνοιξε το και επέλεξε να περάσουν όλα τα γεγονότα στο ημερολόγιο.
Επέλεξε να συγχρονισει ημερολόγια και φωτο με το iCloud.
Είναι πολύ απλά τα πράγματα,ούτε outlook ούτε τίποτα.

Σ' ευχαριστώ. Μα δεν μου 'πε κάποιος την διαδικασία έτσι, με λεπτομέρειες.
Ούτε ένα μήνα δεν το 'χω το κινητό - ποτέ πριν δεν είχα Apple, πως να γνωρίζω;

Όσο αφορά το Εορτολόγιο που λες να στείλω το ics, δυστυχώς δεν το 'χω έτσι. Το 'χω ως entries στο Ημερολόγιο του Outlook. Πως θα το κάνω αυτό που λες;

#190   nikosmdtps

nikosmdtps

iPH Contributor

• 1.191 μηνύματα
  • Twitter:@nikosmdtps
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 03/03/2013 - 19:25

Κατέβασε από το appstore το geoloc EC... Είναι εορτολόγιο στο οποίο μπορείς να προσθέσεις τα γεννέθλια από facebook κ.τ.λ. Δεν ξέρω αν ψάχνεις κάτι τέτοιο....

#191   tolistr

tolistr

iPH Enthousiast

• 416 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 03/03/2013 - 19:30

Φίλε μου,ψάχνουμε και λίγο στο net,
δεν είναι δύσκολο,
Τέλος πάντων,
οριστε τα ics

http://www.yannopoul...one/namedaysWP7

#192   lilapause7

lilapause7

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 03/03/2013 - 19:31

; κατεβαζοντας ΤWEAKS για το iphone μου κατεβασα μια εφαρμογη που λεγεται foldersinfolders απο το cydia αφου πηγε να την κανει εγκατασταση το κινητο μου αρχιζε να αναβοσβηνει και να βγαζει το μηλαρακι με αποτελεσμα να μη μπορω να το ανοιξω....μπορει να με βοηθησει καποιοσ; Αναρτημένη εικόνα

#193   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 03/03/2013 - 19:33

; κατεβαζοντας ΤWEAKS για το iphone μου κατεβασα μια εφαρμογη που λεγεται foldersinfolders απο το cydia αφου πηγε να την κανει εγκατασταση το κινητο μου αρχιζε να αναβοσβηνει και να βγαζει το μηλαρακι με αποτελεσμα να μη μπορω να το ανοιξω....μπορει να με βοηθησει καποιοσ; Αναρτημένη εικόνα

Οπως ειναι πατα μαζι power και home button μεχρι να δεις το μηλο και μετα αστα και πατα το "+" παρατεταμενα μεχρι να αναοιξει.

Αν ανοιξει μπες cydia και αφαιρεσε το.

#194   nikosmdtps

nikosmdtps

iPH Contributor

• 1.191 μηνύματα
  • Twitter:@nikosmdtps
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 03/03/2013 - 19:33

Κάνε hard reset και όταν δεις το μηλαράκι πάτα το + (αύξηση ήχου) και θα ανοίξει το κινητό σε safe mode... μπες στο cydia , αφαίρεσε το πακέτο που εγκατέστησες και θα είσαι οκ...

#195   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 03/03/2013 - 19:34

Πάτησε ταυτόχρονα τα home button και sleep button μέχρι να κλείσει (ή να εξαφανιστεί το μήλο τέλοσπαντων αν είναι κολλημένο εκεί) και να ξαναδείς το μήλο στην οθόνη. Μόλις εμφανιστεί το μήλο πάτησε συνεχόμενα το "+" μέχρι να ανοίξει.
Αν πάνε όλα καλά θα μπει σε safe mode και θα διαγράψεις από το cydia το foldersinfolders.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες