καλησπερα
πριν μπω στο ios τα δυο τελευταια τηλεφωνα μου ητα HD ,HD2 οποτε σε καταλαβαινω πως σκεφτεσαι
το σκεφτηκα και πριν κανα δυο χρονια αν επρεπε να φυγω απο τα win αλλα ειχα κουραστει να περναω ρομ και να μπαινω στο xda
για να φτιαξω τον ηχο,τα εικονιδια κλπ
εδω τα πραγματα ειναι πιο απλα δε γινονται τα παντα αλλα οτι γινεται γινεται καλα
καλως ηρθες λοιπον
υ.γ. Για gps θα σου προτεινω το tomtom για ελλαδα και ευρωπη αν ομωε σε ενδιαφερει και η ανατολικη ευρωπη τοτε igo
σε χαρτες ειναι μονοδρομος
Φίλε, είχα γίνει "γκουρού".
Έχω 2-3 λογαριασμούς στους Ρώσους (XDA dev) και γενικά, είχα κάνει "βίδες" το κινητό, είχα φτιάξει φουλ-τόταλ themes για τα πάντα, είχα "πειράξει" ήχους, γενικά το παλιό κινητό μου (T-Mobile HD2) δεν θυμίζει ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ απ' το "εργοστασιακό" HD2. (Και τα ίδια και ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ έκανα, με το ΟΜΝΙΑ 1 & 2 που είχα πριν)...
Απλά, όπως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝΙΣΕΣ,... σκυλοβαρέθηκα ρε μεγάλε με τα WinMo! Δεν πήγαινε άλλο! Και το ίδιο σκυλοβαρέθηκα και τα PC Win, αλλά εκεί πρέπει να πάω αναγκαστικά σε Power Mac άνω των 3000 ευρώ, οπότε είναι ΜΑΚΡΑΝ όνειρο θερινής νυκτός να γίνω "Απλάκιας" και στο Home computer - ακόμα, δεν ξέρεις μετά!
Για GPS, ο φίλος που μου 'δωσε το κινητό αυτό (το 4άρι), μου 'πε ότι έχει το DontPunic που το δίνουν αγοραστό ...15 ευρώ - μόνο με χάρτες Ελλάδος.
Δεν με "χαλάει" να δώσω ΜΟΝΟ 15 ευρώ για πλοηγό! (Είχα δώσει "τ' άντερά μου" για το Leo, έχω κανονικά ...Genious, iGo-Primo, MLS Dest 7 και ένα άλλο που το 'χω ξεχάσει πια πως το λένε).
Το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ που με "Χαλάει" - ως ...γραφίστα! - με τα "Μήλα", είναι ότι είχα ξεσκιστεί κι είχα φτιάξει ...200+ κουμπάκια για εφαρμογές ΔΙΑΦΑΝΗ με γυαλάδες, με transparency... και η Apple δεν υποστηρίζει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στα Icons!!!!!!!!!!!!!
Το αντιμετώπισα και στην δουλειά, που πάω να φτιάξω "μπόμπα" icons για τα παιχνίδια μας και ΜΟΝΟ στο Android μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε, στο iPhone/iPad ΔΕΝ γίνεται.
Αυτό, όσο αφορά το visual (για μένα), είναι "φάουλ" για εταιρεία που ΕΣΤΙΑΖΕΙ στην όμορφη εμφάνιση.
Γιατί ρε μάγκες; Τί σας πείραξαν τα διαφανή κουμπάκια, ρε "μαμώτο";!