Tim Cook: Οι OLED οθόνες είναι τραγικές!
Δημοσίευση 13/02/2013 - 16:30
Ad
Δημοσίευση 13/02/2013 - 16:30
Δημοσίευση 13/02/2013 - 16:37
...και έχοντας δουλέψει κι ο ίδιος ΚΑΙ σε Mac KAI σε Win-PC...
...ειδικά στο θέμα ΕΙΚΟΝΑΣ, η Apple είναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ μπροστά! Στα δε κινητά - που βλέπω ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ παιχνιδιών μας σε διαφορετικά κινητά/λειτουργικά, ΜΟΝΟ κάτι πανάκριβα μηχανήματα (ταμπλέτες) Android έχουν "αρκετά κοντά" ΚΑΛΑ χρώματα σαν τα Apple. Ακόμα και το 4αράκι μου, έχει ΜΑΚΡΑΝ καλύτερη εικόνα από κάτι άλλα καλά/επώνυμα/γνωστά Android, που συγκρίνω τα games (οπτικά) απ' την μια συσκευή στην άλλη.
Και δεν εννοώ "αν μου αρέσουν" (άρα, υποκειμενικό) τα χρώματα στο τάδε ή δείνα κινητό/συσκευή.
Εννοώ Ο,ΤΙ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΓΩ στο Illustrator/Photoshop (και ΓΝΩΡΙΖΩ αφού εγώ τα φτιάχνω) τί χρωματική αναλογία έχει, τί τόνο συγκεκριμένου χρώματος έχω βάλει κτλ., τα βλέπω ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ σε Apple συσκευή, ενώ σε Android είναι σαφώς διαφορετικότερα τα χρώματα. Ενδεχομένως να ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΤΣΙ (διαφορετικά) τα χρώματα σε κάποιους - σε κάποιο Android, απ' ό,τι σε Apple.
Το θέμα είναι όμως ότι ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ απ' ό,τι τα 'χω κάνει...
...Άρα, κατ' εμέ, ΤΕΧΝΙΚΑ, δεν είναι τόσο καλές οι οθόνες οι άλλες, oι μή Apple.
Τελευταία επεξεργασία από: lupushegemonia, 13/02/2013 - 16:40.
Δημοσίευση 13/02/2013 - 16:41
Δημοσίευση 13/02/2013 - 17:00
Δημοσίευση 13/02/2013 - 17:04
Σεβαστη η αποψη σου συμφωνα με αυτο που ασχολεισαι, αλλα καπου το χανεις οταν μου συγκρινεις το iphone4 με τα τωρινα smartphones με amoled.... υπερβολικη η δηλωση σου... για το iphone5 χωραει διαλογος, για το 4αρι οχι, εκτος αν μιλας για 2.5 ετων συσκευες, στην κατηγορια του δηλαδηΩς επαγγελματίας γραφίστας και εργαζόμενος σε εταιρεία mobile games developing - και στις δύο πλατφόρμες (Android & OS) - και έχοντας στο γραφείο ένα σορό συσκευές και απ' τα δύο λειτουργικά (κινητά, ταμπλέτες κτλ), ενώ έχουμε και των δύο λειτουργικών κομπιούτερς (WinXP/7 & MacOS) με Apple και μή μόνιτορς...
...και έχοντας δουλέψει κι ο ίδιος ΚΑΙ σε Mac KAI σε Win-PC...
...ειδικά στο θέμα ΕΙΚΟΝΑΣ, η Apple είναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ μπροστά! Στα δε κινητά - που βλέπω ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ παιχνιδιών μας σε διαφορετικά κινητά/λειτουργικά, ΜΟΝΟ κάτι πανάκριβα μηχανήματα (ταμπλέτες) Android έχουν "αρκετά κοντά" ΚΑΛΑ χρώματα σαν τα Apple. Ακόμα και το 4αράκι μου, έχει ΜΑΚΡΑΝ καλύτερη εικόνα από κάτι άλλα καλά/επώνυμα/γνωστά Android, που συγκρίνω τα games (οπτικά) απ' την μια συσκευή στην άλλη.
Και δεν εννοώ "αν μου αρέσουν" (άρα, υποκειμενικό) τα χρώματα στο τάδε ή δείνα κινητό/συσκευή.
Εννοώ Ο,ΤΙ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΓΩ στο Illustrator/Photoshop (και ΓΝΩΡΙΖΩ αφού εγώ τα φτιάχνω) τί χρωματική αναλογία έχει, τί τόνο συγκεκριμένου χρώματος έχω βάλει κτλ., τα βλέπω ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ σε Apple συσκευή, ενώ σε Android είναι σαφώς διαφορετικότερα τα χρώματα. Ενδεχομένως να ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΤΣΙ (διαφορετικά) τα χρώματα σε κάποιους - σε κάποιο Android, απ' ό,τι σε Apple.
Το θέμα είναι όμως ότι ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ απ' ό,τι τα 'χω κάνει...
...Άρα, κατ' εμέ, ΤΕΧΝΙΚΑ, δεν είναι τόσο καλές οι οθόνες οι άλλες, oι μή Apple.
Δημοσίευση 13/02/2013 - 17:39
Τελευταία επεξεργασία από: Antiresias, 13/02/2013 - 17:46.
Δημοσίευση 13/02/2013 - 18:01
Δημοσίευση 13/02/2013 - 18:01
Τελευταία επεξεργασία από: mtifosi, 13/02/2013 - 18:02.
Δημοσίευση 13/02/2013 - 18:26
Cookαρε λιγο ρε φιλε . . . ! Οι τηλεορασεις γιατι χρησιμοποιουν LED (και σιγα σιγα OLED) αντι για την απιστευτη retina?
Ξερω την απαντηση, οπου να ΄ναι βγαζεις και TV με retina αναλυση και θα την πουλας στην προνομιακη τιμη των 4.000-5.000$ (δηλαδη 6.000+ euros sto ellada).
Δεν κατάλαβα αν η ένστασή σου αφορά το κόστος ή το ποια είναι ανώτερη τεχνολογία! Η απεικόνιση των περισσότερων τηλεοράσεων είναι κατώτερη από των φορητών συσκευών όπως έχει ειπωθεί και παραπάνω. Εννοείται ότι θα θέλαμε Retina ανάλυση και IPS panels στις TV μας. Τώρα όσον αφορά τα κινητά, να θυμίσω ότι και η Google στο τελευταίο benchmark κινητό της, το Nexus 4 έχει βάλει επιτέλους IPS panel, όπως είχε το iPhone από το 2010. Τον έχουμε κράξει για πολλά τον Cook, αλλά σε αυτό έχει δίκιο, οι OLED οθόνες ειναι τραγικές!
Τελευταία επεξεργασία από: nik198x, 13/02/2013 - 18:28.
Δημοσίευση 13/02/2013 - 18:34
Δημοσίευση 13/02/2013 - 18:49
Δημοσίευση 13/02/2013 - 19:15
Οι οθονες αυτες κανουν εντυπωση στη χρηση του κινοτου(λειτουργικο κλπ) αλλα σε φωτογραφιες ειναι τρατζικ...γινετε να ειμαστε διπλα διπλα στο δασος με ενα φιλο και να φωτογραφιζουμε πευκο και στο samsung να εμφανιζεται φωσφοριζε ανοιχτο πρασινο;
Χαχαχαχ
Τελευταία επεξεργασία από: iManiac, 13/02/2013 - 19:16.
Δημοσίευση 13/02/2013 - 19:36
Συμφωνω εν μερη με τον κουκ...
Οι οθονες αυτες κανουν εντυπωση στη χρηση του κινοτου(λειτουργικο κλπ) αλλα σε φωτογραφιες ειναι τρατζικ...γινετε να ειμαστε διπλα διπλα στο δασος με ενα φιλο και να φωτογραφιζουμε πευκο και στο samsung να εμφανιζεται φωσφοριζε ανοιχτο πρασινο;
Χαχαχαχ
Μπορεί να το έβαψε κάποιος !!!
Δημοσίευση 13/02/2013 - 19:57
Κατ'αρχην το μαυρο σε full φωτεινοτητα ειναι σαν να ειναι σβηστο ενω στο iphone ειναι σαν μελιτζανα
και bleeding δεν υπαρχει ουτε στο ελαχιστο.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες