ρε παιδιά όσοι έχετε κάνει jailbreak γιατί δεν κάνετε edit τα .plist του συγκεκριμένου παρόχου που έχετε πρόβλημα? [πχ Cosmote] και να κάνετε "allow" την εμφάνιση του 3g διακόπτη? δεν μπορεί να μην γίνετε..
Φίλε μου το έχω ψάξει, δεν φαίνεται να είναι τόσο απλό. Πειραματίστηκα και σε συνδυασμό με το Battery Doctor Pro (Cydia app), το οποίο είναι η μόνη λύση για την απενεργοποίηση του 3G, και πειράζοντας ρυθμίσεις σε ένα συγκεκριμένο αρχείο (δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή ποιο ήταν). Δεν γινόταν όμως τίποτα, γιατί απλά το αρχείο άλλαζε δυναμικά κάθε φορά, μάλλον ανάλογα με τις predefined ρυθμίσεις του παρόχου. Δεν έχω βρει κανένα post στο Internet για αρχείο που να περιέχει ρυθμίσεις για toggles, αν το έχει βρει κάποιος ας το κάνει post εδώ να το δούμε.
Αλλά είναι τουλάχιστον βλακεία να τραβάμε όλο αυτό το λούκι και να ψαχνόμαστε σε forums όπως αυτό εδώ μέσα, και όλα αυτά για την ηλιθιότητα ή την αδιαφορία κάποιων κύριων στην Apple, οι οποίοι οφείλουν να σκεφτούν και να σεβαστούν ότι πουλάνε το προϊόν τους και σε χώρες με όχι τόσο καλή και πλήρη κάλυψη 3G και όχι μόνο στην Αμερική!....