Άφησε τις προεπιλογές.
[Οδηγός] iCleaner Pro: Ανάλυση και τι αποφεύγουμε
Ad
Δημοσίευση 18/01/2015 - 01:59
Άφησε τις προεπιλογές.
Ενημερωσεις λογισμικού OTA τι κανει ακριβως αυτο Νίκο ?
Δημοσίευση 12/09/2015 - 22:12
Μεγάλο Update για το iCleaner Pro και πλέον φτάσαμε στην 7.5.0 έκδοση. Οι αλλαγές επικεντρώνονται κυρίως στο UI παρόλα αυτά έχουν προστεθεί κάποιες μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές.
Η πρώτη απο αυτές, ο διακόπτης του Battery usage data. Πλέον έχουμε αφαίρεση των δεδομένων της μπαταρίας που αποθηκεύονται στη συσκευή και καταλαμβάνουν αρκετό χώρο σε κάποιες των περιπτώσεων.
Αλλαγές και στο κομμάτι του Cydia Substrate κάνοντας τη χρήση του ακόμα πιο ομαλή και εύκολη. Πιο συγκεκριμένα, δε χρειάζεται η εν/ποίηση του διακόπτη για κάθε Tweak ώστε να μπορέσει γίνει η αφαιρεση του απο το Cydia όπως γινόταν μέχρι τώρα. Ο πορτοκαλί διακόπτης πλέον δείχνει πως το συγκεκριμένο Tweak απαιτείται απο κάποιο άλλο ώστε να λειτουργεί σωστά. Απο την άλλη, Tweak μαρκαρισμένα με κόκκινο διακόπτη όπως το ίδιο το Substrate δεν πρέπει να απεν/ποιούνται ποτέ.
Για τέλος, πατώντας σε κάποιο απο τα Tweak που έχουμε εγκατεστημένα, θα έχουμε αναλυτικά τα Tweak που εξαρτώνται απο αυτό αλλά και αυτά που εξαρτάται το συγκεκριμένο.
Μέχρι το επίσημο Release, βρίσκουμε την 7.5.0 στο Beta Repo.
ib-soft.net/cydia/beta/
Δημοσίευση 12/09/2015 - 22:18
Εγώ έχω τη free έκδοση και νομίζω πως κάνει μια χαρά τη δουλειά της! Αξίζει η αγορά της pro;
Δημοσίευση 31/10/2015 - 06:49
Καλημερα..
Θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει κατι αντιστοιχο σε καθαρισμο Junk files και "ελευθερωση χωρου" σε συσκευη non jailbreak.
Βλεπετε... οι Pangu team τα εχουν κανει λιγο σαλατα για την ωρα.
Ειχα διαβασει οτι "σχεδων" την ιδια δουλεια κανει το Battery Doctoy και ΑΥΤΟ επισης..
Τα φωτα σας.Ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από: 3xwsapiax3ria, 31/10/2015 - 06:54
Δημοσίευση 31/10/2015 - 17:49
Thanks Νικ.Κατι κανει τελικα το phone clean μονο που πρεπει να αναβαθμιστει γιατι σε καθαρισμα εφαρμογων δεν υπαρχει δυνατοτητα μετα τα ios8 για την ωρα..
Δημοσίευση 06/11/2015 - 12:47
Added support for 3D Touch app shortcuts (for registered devices, enable in settings).
Replaced "Reset" button with "All" button in the excluded apps menus.
Fixes and improvements:
* Improved the keyboard removal tool on iOS 9.x (it's now able to clear hundreds of megabytes on the root filesystem).
* Improved preference files tool by ignoring iOS 9.x system preference files.
* Improved small icon for better display in the app switcher.
* Adopted San Francisco font on cleanup view in iOS 9.
* Temporarily removed IconBundles support in iOS 9.x, will be reintroduced whenever IconBundles is updated.
* Fixed iPad layout issues on iOS 9.x.
* Added Portuguese (Portugal) localization.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 06/11/2015 - 14:37
Δημοσίευση 06/11/2015 - 13:19
Και ελληνικάUpdate με την υποστήριξη 3D Touch επιλογής. Επιπλέον.
ImageUploadedByTapatalk1446808750.186298.jpg 138,88KB 34 λήψεις
6s plus μέσω tapatalk
Δημοσίευση 06/11/2015 - 13:26
Ρε παιδιά συγνώμη μιλάμε για το pro από repo ib-soft.net/cydia/beta/ γιατί εγώ αυτό έχω και δεν μου βγάζει update έχω την 7.0.5
Δημοσίευση 06/11/2015 - 14:29
Refresh απο αλλαγές. Στο Βeta Repo είναι.
Δυστυχώς μια από τα ίδια έκανα αφαίρεση reboot respring το ξαναέβαλα την καινούρια έκδοση δεν τη βγάζει και το κακό είναι ότι κρασάρει τώρα η 7.0.5 και δεν μου ανοίγει καν...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες