μην την κανεις αμα ολα ειναι καλα. χρυσος κανονας αυτος.Ρε παιδες με 4αρι στην 6.1 χωρις j/b είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση της μπαταρίας. Κι επειδη γενικότερα με το συγκεκριμένο θέμα εχω βαρεθεί όπως και πολλοί αλλοι φοβάμαι να κάνω update μήπως και χειροτερέψει. Ποιά είναι η γνώμη σας, τι λέτε?
Κυκλοφόρησε το iOS 6.1.2
Δημοσίευση 19/02/2013 - 20:35
Ad
τι σχέση έχει το που εργάζεσαι εσύ; ας δουλεύεις και στο προεδρικό μέγαρο. εγώ το JB το θέλω για τα tweaks όχι για τις εφαρμογές! Αλλιώς πας Anroid. Ούτως η άλλως το Anroid ειναι open source και ταχέως αναπτυσσόμενοΕχεις δικιο εμεις σε πρεσβεια που εργαζόμαστε οι 25 χρήστες Iphone το αγοράσαμε λογω του JB!!!!!!!!!!!!!
Δεν ξερω αν το δείγμα ειναι καλό ή οχι !!!!!
Τελευταία επεξεργασία από: makedonasGate4, 19/02/2013 - 20:38
Δημοσίευση 19/02/2013 - 20:36
Δημοσίευση 19/02/2013 - 20:38
κουλαρε λιγο. ειπε το παλικαρι οτι εκει που δουλευει για το jb το πηραν αυτος ειναι ο λογος που προτιμησαν το iphone και οτι αν δεν ηταν αυτο δεν θα αγοραζαν. οσο για το κατα ποσο ειναι open source το android το συζηταμε. μονο open δεν ειναι.τι σχέση έχει το που εργάζεσαι εσύ; ας δουλεύεις και στο προεδρικό μέγαρι. εγώ το JB το θέλω για τα tweaks όχι για τις εφαρμογές! Αλλιώς πας Anroid. Ούτως η άλλως το Anroid ειναι open source και ταχέως αναπτυσσόμενο
Δημοσίευση 19/02/2013 - 20:38
Δημοσίευση 19/02/2013 - 20:39
s0t0spower δεν ειπα οτι φταιει η apple απλα ειχαμε μια κρυφη ελπιδα μηπως ειχε τπτ και για εμας στην voda το update hahaha!
τσαμπα ελπιζεις τοτε απο εκεινη τη μερια...:Ρ κυνηγα βοντα μερια μπασ και... αλλα δε το πολυβλεπω προς το παρον...:Ρ
Δημοσίευση 19/02/2013 - 20:40
Αυτο που αναφερεται στο πρωτο ποστ περι exchange και αυξημενης δικτυακης δραστηριοτητας εχει σχεση και με τα mail?
Ναι, αν o mail server ειναι o Exchange
Δημοσίευση 19/02/2013 - 20:40
τι σχέση έχει το που εργάζεσαι εσύ; ας δουλεύεις και στο προεδρικό μέγαρο. εγώ το JB το θέλω για τα tweaks όχι για τις εφαρμογές! Αλλιώς πας Anroid. Ούτως η άλλως το Anroid ειναι open source και ταχέως αναπτυσσόμενο
Καλα φιλακια!!!!!!!!!εγω απαντησα στον φιλο λεγοντας οτι εχει δίκιο οτι αν δεν υπαρχει JB δεν θα πουλαει τιποτα η Apple και εσυ μας την λες οτι δεν σε νοιαζει που δουλευω !!!!!!!!!!εγω για δείγμα μίλησα αν καταλαβες.............που δεν νομίζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δημοσίευση 19/02/2013 - 20:43
κι εγω παντως που εχω adsm wind ειχα θεματα αυτες τις μερες. μαλλον οι εταιριες αναβαθμιζουν ισως και σε 4g ποιος ξερει
ας μην δοθει αλλη συνεχεια σ' αυτο. μαλλον μια παρεξηγηση θα ηταν. κι εγω χωρις το jb δεν μπορω. μου φαινεται αντιλειτουργικο το κινητο μου. ετσι ειναι χωρις το jb θα ειχε πουλησει πολυ λιγοτερες συσκευες.Καλα φιλακια!!!!!!!!!εγω απαντησα στον φιλο λεγοντας οτι εχει δίκιο οτι αν δεν υπαρχει JB δεν θα πουλαει τιποτα η Apple και εσυ μας την λες οτι δεν σε νοιαζει που δουλευω !!!!!!!!!!εγω για δείγμα μίλησα αν καταλαβες.............που δεν νομίζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δημοσίευση 19/02/2013 - 20:43
Ναι, αν o mail server ειναι o Exchange
Επειδη δεν τα ξερω πολυ καλα....Εγω εχω ενα hotmail και ενα gmail.
Δεν τα εχω σεταρει ως exchange αλλα σαν gmail και hotmail.
Αρα δεν υπαρχει θεμα ετσι?
Δημοσίευση 19/02/2013 - 20:45
εγώ είμαι jb και εχω πρόβλημα με την μπαταρία. χτες το βραδυ το αφησα στο 40% και οταν ξύπνησα ήταν στο 7% !!!!
Βάλε iclear κ άρχισε να απενεργοποιεις daemons οσοτου βγει jb για το νέο update. Ενα guide ανέβηκε χθες στο φορουμ. Πιστεύω θα κανει δουλειά δε χάνεις να δοκιμασεις, προσωπικα το δοκίμασα και απαλάχτηκα απο πολλα κόλλημα τα που έτρωγε το κινητο μετα απο κάτι εργαλεία κατεβασμένα απο cydia κυριως
τότε εγώ κατάλαβα λάθος. Συγνώμη οσο για το Anroid είναι open φίλε...κουλαρε λιγο. ειπε το παλικαρι οτι εκει που δουλευει για το jb το πηραν αυτος ειναι ο λογος που προτιμησαν το iphone και οτι αν δεν ηταν αυτο δεν θα αγοραζαν. οσο για το κατα ποσο ειναι open source το android το συζηταμε. μονο open δεν ειναι.
είναι θέμα δικτύου και έχει ειπωθεί παλαιότερα....για τα 4S έβγαλαν την 6.1.1 αλλά για τα iphone 5 τπτ...
Μακάρι να διορθωθεί δεν είχα προβλήματα πρώτη φορά σήμερα μήπως είναι στην περιοχή μου κανένα πρόβλημα τι να πω
Οχι ... δεν αφορα εσενα το fix ...Επειδη δεν τα ξερω πολυ καλα....Εγω εχω ενα hotmail και ενα gmail.
Δεν τα εχω σεταρει ως exchange αλλα σαν gmail και hotmail.
Αρα δεν υπαρχει θεμα ετσι?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες