iPhone 5 και 4S ξεπέρασαν ξεχωριστά το καθένα σε πωλήσεις το Galaxy S3
Δημοσίευση 20/02/2013 - 21:20
Στο θέμα μας.. μονο στο 4ο τριμηνο βλεπω το iphone μπροστα απο το s3. Όπως ειπε και ενα παιδι, τα 2 τριμηνα αθροιστικα ειναι περιπου ιδια. Επιπλεον η συγκριση ειναι (αποψη μου) ακυρη αφου συγκρινη κινητα με διαφορατεικεσ ημερομηνιες λανσαρισματος. Δεν θα μπορουσαμε να συγκρηνουμε iphone 5 με s4.
Ad
Δημοσίευση 20/02/2013 - 21:23
Δημοσίευση 20/02/2013 - 21:24
Δημοσίευση 20/02/2013 - 22:26
Τελευταία επεξεργασία από: MixalisTor, 20/02/2013 - 22:28.
Δημοσίευση 20/02/2013 - 22:30
λιτη και εργονομικη. ταχυτατη ευκολοχρηστη ακομα και για τους αδαεις. σου επιτρεπει να κανεις τα παντα σχεδον (με το jb σιγουρα τα παντα). και επισης γιατι ειναι η συσκευη που αλλαξε την ιστορια των κινητων.
Δημοσίευση 20/02/2013 - 22:42
Δημοσίευση 20/02/2013 - 22:44
Δημοσίευση 20/02/2013 - 22:46
Η καθε εταιρεια και το καθε τηλεφωνο εχει τους οπαδους του.Καταλαβετε το.Το οτι καποιον βολευει και αρεσει περισοτερο το iphone δεν σημαινει οτι αυτο ειναι και τελος και ολοι οι αλλοι ειναι πρακτορες της σαμσουνγκ που θελουν το κακο μας.Ελεος.Για καποιον το ιδανικο ειναι πχ το ΝΟΤΕ 2 επειδη εχει μεγαλη οθονη και ενα σωρο αλλους λογους που δεν μπορω να αναλυσω εδω γιατι θα φαει ολο το τοπικ.Καποιος αλλος παλι προτιμα το ακριβο iphone (κι ας κανει αναπαντητες για να τον παρουν) για αλλους λογους.Ισως απλοτητα σχεδιασμο και διαφορα αλλα.Δεν σας κρυβω παντως απο καγκουρες που εχω δει οτι το οτι εχω Iphone για να ριχνω γκομενες ισχυει μιας και εγινε αναφορα -εστω και για πλακα- πιο πανω.Ειναι 2 διαφορετικα πραγματα.Οχι μονο τα 2 που αναφερω αλλα γενικα τα τελευταιας τεχνολογιας android vs apple λειτουργικα.Καμια σχεση.Ο καθενας διαλεγει και παιρνει αυτο που του κανει.Και σας παρακαλω μην αρχισουμε ακυρες συγκρισεις.Εχω βαρεθει να ακουω καφρους να λενε : ε και τι εγινε που δεν μπορω να στειλω αρχεια με μπλεδοντι?Και τι με νοιαζει το ενα?και τι με νοιαζει το αλλο?Ολοι ξερουμε τα υπερ και τα κατα καθε συσκευης γιατι απλα ολες εχουν.Τωρα καλο ειναι να κραταμε χαμηλα τους τονους.Οταν πρωτοπηρα μηλοφωνο 3G τοτε το μονο που με φοβισε ηταν οταν αρχισα να διαβαζω εδω στο φορουμ τετοιες συζητησεις.Ειπα πωπω...Ετσι θα γινω και γω?Χαλαρωστε δεν βοηθατε κανενα.Τωρα στο θεμα μας.Δεν μπορεις να συγκρινεις τις πωλησεις σε δυο εταιρειες που η μια βγαζει ενα τηλ και η αλλη 25.Αφηστε τα ποσοστα για αυτους που τα φτιαχνουν.Αλλωστε χρειαζεται λιγη δυσφημηση στην απλ μπας και ξεκολλησει και κανει κανα αλμα της προκοπης γιατι ετσι οπως παει σε λιγο θα φτιαχνει μπλεντερ πολυτελειας.Δεν ειναι δυνατον να σε "αναγκαζει" να σπας το κινητο για να εχεις τα αυτονοητα!Και δεν μιλαω για εφαρμογες μιας και νομιζω πως το 90% που τα σπαμε ειναι τα tweaks -που κι αυτα τα πηρωνουμε- κι οχι για σπασμενες εφαρμογες.
Δημοσίευση 20/02/2013 - 22:47
Παιδια εγω εχω το 3gs και ο αδερφος μου το 5 .. Αλλα εχω δουλεψει 2 μερεσ ενα s3.Μπορει καποιος να μου υποστηριξει τεκμηριωμενα γιατι το iphone 5 ειναι καλυτερο απο s3 ? εκτος απο το μεγεθος του για μενα ..
καλυτερη κατασκευη
πιο smooth πιο γρηγορο
καλυτερα γραμενες εφαρμογες
καλυτερη υποστηρηξη
ασφαλεστερο λειτουργικο
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 20/02/2013 - 22:50
Είναι σαν να προσπαθούμε να αποφασίσουμε ποιά αυτοκίνητα είναι καλύτερα. Τα ευρωπαϊκά ή τα γιαπωνέζικα?
Σαν να προσπαθούμε να αποφασίσουμε ποιά ομάδα είναι καλύτερη.
Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι ψάχνουν ακόμα και την παραμικρή ευκαιρία για να μετατρέψουν ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ τέτοια είδηση σε μία ανελέητη μάχη μεταξύ των δύο εταιρειών ή μεταξύ του iOS και του Android (αν διαβάσετε τα πρώτα 10-20 ποστ θα καταλάβετε τι εννοώ).
Δημοσίευση 20/02/2013 - 22:58
Δημοσίευση 20/02/2013 - 23:02
Εφόσον θέλετε να συγκρίνετε το iPhone 5 με το S3 δεν θα ήταν πιο δίκαιο να συγκρίνετε τα LTE μοντέλα?440 εχει αν δεις λιγο σκρουτζ ..280 εχει το μινι . Παιδια αν πιασετε δυνατο κινητο με jelly θα καταλαβετε.δεν λεω οτι ειναι καλυτερο και τελος ..απλα πιστευω πως αν καποιος δεν ειναι κολλημενος με τα μηλα δεν υπαρχει λογος να δωσει 700..τιποτα περισσοτερο (και πραγματικα δεν ειχα ποτε μου κινητο android)
Και το LTE S3 δε νομίζω ότι έχει 440...
Γιατί μου κάνει εντύπωση που όταν μιλανε κάποιοι για specs αναφέρονται στα 2GB ram του LTE S3 και όταν πάει η κουβάντα στην τιμή πάμε στα 440 του απλού...
Δημοσίευση 20/02/2013 - 23:03
Δημοσίευση 20/02/2013 - 23:11
Δημοσίευση 20/02/2013 - 23:46
σωστά λεςΣυμφωνω απολυτα οτι η κατασκευη του 5 δεν πιανετε ..αλλα σε ταχυτητα πραγματικα δεν θα το ελεγα .. Παντος νομιζω πως με τα 440 ευρω που εχει το s3 δεν πας σε iphone 5 για κανενα λογο .. Τεσπα νομιζω πως το μηλο το αγοραζει το μεγαλυτερο ποσοστο για να λεει οτι εχει μηλο ..φυσικα και ειναι παρα πολυ καλο smartphone αλλα δεν αξιζει για τα 700 ευρα του
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες