Είμαι εδώ και λίγες μέρες κάτοχος ενός iPhone 5 32GB της Sprint USA και αυτή είναι η πρώτη συσκευή Apple που είχα ποτέ.
Έχω διαβάσει και μερικά άλλα θέματα σχετικά με προβλήματα με τη μπαταρία του iPhone 5 αλλά δε με κάλυψαν απόλυτα. Η περίπτωσή μου έχει ως εξής:
-Έχουν γίνει μέχρι στιγμής 4 φορτίσεις. Στις δύο πρώτες φορές η φόρτιση έγινε από πρίζα αφού είχε εξαντληθεί πλήρως η μπαταρία και είχε απενεργοποιηθεί η συσκευή(γνωρίζω ότι αυτό πρέπει να αποφεύγεται). Τις επόμενες 2 φορές η φόρτιση έγινε από usb port ενώ η στάθμη της μπαταρίας ήταν στο 20% περίπου.
-Η συσκευή είναι καινούρια και όχι jailbroken.
-Τα applications που έχω είναι τα εξής: Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Google Maps, Skype, Viber, Shazam, Find My iPhone, Flashlight και QR reader.
-Τις περισσότερες φορές συνδέομαι μέσω LTE.
Το πρόβλημα είναι πως όταν για παράδειγμα πέφτω για ύπνο και αφήνω τη συσκευή στο 100%(χωρίς να είναι συνδεδεμένη σε φορτιστή) μετά από 7 περίπου ώρες αναμονής ξυπνάω και η στάθμη έχει πέσει στο 70-75% περίπου.
Απ' όσα έχω διαβάσει εδώ, τέτοια απώλεια είναι αρκετά μεγάλη για αναμονή.
Είναι λοιπόν πρόβλημα της μπαταρίας; Μήπως κάτι κάνω λάθος στις ρυθμίσεις ή οπουδήποτε αλλού; Ή απλά είναι φυσιολογικό επειδή είναι καινούρια η μπαταρία και γενικά η συσκευή;
Σας ευχαριστώ πολύ!
Τελευταία επεξεργασία από: spanouis, 21/02/2013 - 21:17