Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

[Review] Eortes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
78 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   GeorgeP79

GeorgeP79

iPH User

• 131 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/08/2012 - 12:21

Το να προτείνεις ανταγωνιστική εφαρμογή ως κριτική στο Αppstore είναι απαράδεκτο. Είναι καθαρή προσπάθεια προώθησης. Και στο forum αυτό δημιουργήθηκε η ενότητα αυτή για να βοηθήσει τους developers να παρουσιάσουν τις εφαρμογές τους αλλά και να χουν feedback για αυτές. Τελευταία βλέπουμε ότι οι παρουσιάσεις έχουν λιγοστέψει. Νομίζω κάποια "ύποπτα" posts πρέπει να αφαιρούνται.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   Jumaru83

Jumaru83

iPH User

• 187 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2012 - 12:27

Με ποιό mail γιατί έψαξα με το όνομα και δε βρήκα κάτι σχετικό. Στείλτε το με ΠΜ για ασφάλεια.

Ρε φίλε ειλικρινά τι δεν καταλαβαίνεις;
Το παιδί προσπαθεί απλά να σου πει ότι η εφαρμογή έχει κάποια προβλήματα.
Χρησιμοποιώ την αγορασμένη έκδοση εδώ και 3 περίπου χρόνια.
Δεν έχω βάλει άλλο εορτολόγιο.
Η εφαρμογή ήταν άψογη.
Τελευταία (και όταν λέω τελευταία εννόω εδώ και μισό χρόνο), όταν μπαίνω στην εφαρμογή κάποιες φορές μου βγάζει ότι γιορτάζει ο Γιώργος ενώ ο Γιώργος γιόρταζε πριν κανένα τρίμηνο (το όνομα είναι τυχαίο).
Κάποιες άλλες κρασάρει.
Τη χρησιμοποιώ σε iphone 4s.
Και εγώ προσωπικά σου έχω γράψει θετικό review με 5/5.
Εντελώς φιλικά λοιπόν ασχολήσου με τα bugs αντί να κράζεις από εδώ.

#48   nickbit

nickbit

iPH Member

• 287 μηνύματα
  • Twitter:@bitoulas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 30/08/2012 - 12:38

Θα επαναλάβω αυτό που έγραψα παραπάνω:

Υπάρχει mail για υποστήριξη. Επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι μερικές φορές η απλή αναφορά ενός προβλήματος δεν αρκεί για την επίλυσή του.
Μπορεί να χρειαστεί κάποια συνεργασία για να εντοπιστεί το πρόβλημα.

Είναι σαφές ότι όταν ένα πρόβλημα μπορεί να αναπαραχθεί, τότε η επίλυσή του είναι άμεση.

#49   Jumaru83

Jumaru83

iPH User

• 187 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2012 - 12:40

Υπάρχει mail για υποστήριξη. Επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι μερικές φορές η απλή αναφορά ενός προβλήματος δεν αρκεί για την επίλυσή του.

Είναι σαφές ότι όταν ένα πρόβλημα μπορεί να αναπαραχθεί, τότε η επίλυσή του είναι άμεση.

Ωραία.
Απλά να σου επισημάνω πως δεν έχω αγοράσει κανένα άλλο εορτολόγιο και δεν έγραψα κανένα αρνητικό review, περιμένοντας ότι θα διορθωθεί το πρόβλημα με κάποιο update και επειδή όπως σου ανέφερα θεωρώ πως πριν η εφαρμογή ήταν άψογη

#50   nickbit

nickbit

iPH Member

• 287 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2012 - 12:49

Καταλαβαίνω ότι η επίλυση των bugs δεν είναι υποχρέωση των χρηστών.
Παρ' όλα αυτά οι περισσότεροι είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν και ακόμη και να εγκαταστήσουν μία beta έκδοση.

#51   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 30/08/2012 - 14:36

Κι εγώ έχω πρόβλημα με την εφαρμογή σας και την έχω αγοράσει.Εστειλα και στο μειλ υποστήριξης χωρίς να αφήσω κριτική αρνητική μόνο και μόνο επειδή ειστε Έλληνες και θέλω να σας στηρίξω..Απαντηση δεν πηρα ποτε.Εκτος και θελετε 3-4 μειλ για να το δειτε...Δεν βλέπω όμως σοβαρότητα και θα κάνω και κριτική όπως σας αρμόζει..

Οπα.. Να κι άλλος στην ομαδα του geolos που κανει δυσφιμηση.. Δεν ντρεπεσαι συναδελφε;; :P

Το να προτείνεις ανταγωνιστική εφαρμογή ως κριτική στο Αppstore είναι απαράδεκτο. Είναι καθαρή προσπάθεια προώθησης. Και στο forum αυτό δημιουργήθηκε η ενότητα αυτή για να βοηθήσει τους developers να παρουσιάσουν τις εφαρμογές τους αλλά και να χουν feedback για αυτές. Τελευταία βλέπουμε ότι οι παρουσιάσεις έχουν λιγοστέψει. Νομίζω κάποια "ύποπτα" posts πρέπει να αφαιρούνται.

Κι εγω το θεωρω απαραδεκτο αυτο που έκανα , αλλά το έκανα για τον εξης λογο. Εχω στειλει και σε πμ και σε ποστ στο φορουμ τα οποια 2-3 προβληματα που ειχα απο τα Χριστουγεννα και δεν πηρα καμια απαντηση οτι θα διορθωθεί αλλά και δεν είδα καμια βελτιωση.. Γινονται συνεχεια update στο περιεχομενο και τα προβληματα συνεχιζονται. Γι αυτο και μονο το εκανα καθως θεωρω οτι δεν σεβεται αυτους που εδωσαν λεφτα για την εφαρμογή του απο τη στιγμη που του εχουν γνωστοποιηθει τα προβληματα και δεν κανει τιποτα.. Επαναπαυεται στις καλες πωλησεις και μονο..

#52   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 30/08/2012 - 15:05

Και τα προβλήματα που σου ανέφερα εγώ προσωπικά μέσω π.μ. αλλά και μέσω posts εδώ μέσα γιατί δεν λύθηκαν?

Ενδεικτικά..

ποστ από 31 Μαρτίου

Εχει ενα θεμα παρα πολυ σπαστικο με το fb.. Ενω εχω κανει κανονικα log in απο την εφαρμογη στις ρυθμισεις.. Οταν εχει καποιος γενεθλια απο το fb και παω να του στειλω μεσα απο την εφαρμογη μου ζηταει να κανε ξανα log in.. Παω να κανω αλλα δεν εμφανιζει το πληκτρολογιο..

Sent from my iPhone using Tapatalk

24 Απριλίου

Το πρόβλημα που έγραψα παραμένει και είναι πολύ εκνευριστικό...

Και φυσικά δεν πρόκειται να γράψω ότι λύθηκε από τη στιγμή που ΔΕΝ λύθηκε όπως μου είπε σε προσωπικό μύνημα ο developer.

21 Ιουλίου

Καλη εφαρμογή, αλλα πολλά bugs βρε παιδι μου.

5 Μαίου μέσα από το τοπικ που είχα ανοίξει σχετικά με τις ελληνικές εφαρμογές (όποιος θέλει να το δει όλο http://www.iphonehel...ηνες-developer/ )

4. Eortes: Η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν λέω.. πολύ ωραία και τα είπαμε μπράβο κτλ.. Είχα ένα πρόβλημα που ήταν ενοχλητικό και το έγραψα στο topic της εφαρμογής εδώ μέσα.. Ο developer μου έστειλε pm και φάνηκε να ενδιαφέρθηκε για το πρόβλημα και να το λύσει (του είπα μπράβο κτλ).. Το συγκεκριμένο πρόβλημα δημιουργείται μετά από 10 μέρες περίπου και θα πρέπει να κάνεις log in στο facebook (για περισσότερες πληροφορίες κοιτάξτε στο αντίστοιχο τοπικ της εφαρμογής). Σε προσωπικό μύνημα μου είπε να γράψω στο κύριο τοπικ ότι έχει λυθεί το πρόβλημα μου για να μην υπάρχει αναστάτωση όπως μου πε και συσχετιση της εφαρμογης του ... Το πρόβλημα ακόμα δεν λύθηκε αν και δεν τον κατηγορώ.. μπορεί να προσπαθεί ακόμα και τώρα...

Εκτός κι αν εμένα δεν με πιάνεις, γιατί με θεωρείς εξωγήινο.. Τουλάχιστον αυτά που λες να στέκουν. Γιατί μπορώ να σου βρω πολλά..

#53   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2012 - 15:09

Αρχικά δεν με γνωρίζεις. Κατα δεύτερον απαγορεύονται οι συγκρίσεις? Θες να αφαιρεθουν τα σχολια μου?Επικοινωνησε με τον Vasilis και απλα ζήτα το.
Κυριοι ζούμε σε ελέυθερη ανταγωνιστική αγορά. Εαν εγώ δεν κάνω καλά τη δουλειά μου,δεν θα δυσαρεστηθώ αν μου το πουν και θα κάνω οτι μπορώ να βελτιωθώ, από κει και πέρα τα αλλά που λέτε τα θεωρώ χαζομάρες. Εαν είναι να βγαίνουν εφαρμογές και να γράφονται μόνο θετικά σχόλια και οι επικριτές να καίγονται στην πυρα τι να πω
Το topic είναι για να παρουσιαστεί η εφαρμογή και νομίζω οτι μπορουμε σαν χρήστες να γραψουμε την γνώμη μας. Εαν δεν το θελετε καντε μας αναφορά να τελειώνουμε

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 30/08/2012 - 15:15

#54   GeorgeP79

GeorgeP79

iPH User

• 131 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2012 - 15:28

Αρχικά δεν με γνωρίζεις. Κατα δεύτερον απαγορεύονται οι συγκρίσεις? Θες να αφαιρεθουν τα σχολια μου?Επικοινωνησε με τον Vasilis και απλα ζήτα το.
Κυριοι ζούμε σε ελέυθερη ανταγωνιστική αγορά. Εαν εγώ δεν κάνω καλά τη δουλειά μου,δεν θα δυσαρεστηθώ αν μου το πουν και θα κάνω οτι μπορώ να βελτιωθώ, από κει και πέρα τα αλλά που λέτε τα θεωρώ χαζομάρες. Εαν είναι να βγαίνουν εφαρμογές και να γράφονται μόνο θετικά σχόλια και οι επικριτές να καίγονται στην πυρα τι να πω
Το topic είναι για να παρουσιαστεί η εφαρμογή και νομίζω οτι μπορουμε σαν χρήστες να γραψουμε την γνώμη μας. Εαν δεν το θελετε καντε μας αναφορά να τελειώνουμε

Το σχόλιό μου αναφερόταν στον Αlex0077 και στην κριτική που άφησε στο appstore. Δεν αναφέρθηκα σε κανένα απ' τα comments σου.

#55   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2012 - 15:48

Το σχόλιό μου αναφερόταν στον Αlex0077 και στην κριτική που άφησε στο appstore. Δεν αναφέρθηκα σε κανένα απ' τα comments σου.

σου ζητω ειλικρινα συγγνωμη.

#56   nickbit

nickbit

iPH Member

• 287 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2012 - 22:41

Λόγω αλλαγής στο SDK του Facebook, οι επαφές δεν συγχρονίζουν στην 1.6.5.

Έχει σταλεί ήδη νέα έκδοση που λύνει το πρόβλημα.
Αποφύγετε να κάνετε συγχρονισμό μέχρι να εγκριθεί η νέα έκδοση.

#57   iparout

iparout

iPH User

• 136 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 08:18

Χαίρετε.

Αγόρασα πριν λίγες ώρες το eortes και ενώ στην αρχή δούλευε κανονικά, πλέον όταν πάω να ανοίξω την εφαρμογή, αυτή κλείνει αυτόματα μόνη της. Εϊναι η μόνη εφαρμογή που το κάνει αυτό... Δοκίμασα Uninstall και re-install, synch μέσω iTunes, hard reset του iPhone... Τίποτε δεν λειτουργεί...

Το περίεργο είναι ότι και η εφαρμογή eortes lite μου κάνει πάλι το ίδιο πράγμα, παρ' ότι και αυτή δούλευε πριν από λίγες ώρες !!

Καμιά βοήθεια σχετικά με το τι να κάνω ?

Τελευταία επεξεργασία από: iparout, 22/01/2013 - 08:20

#58   gkok

gkok

iPH Enthousiast

• 566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 22/01/2013 - 09:27

Χαίρετε.

Αγόρασα πριν λίγες ώρες το eortes και ενώ στην αρχή δούλευε κανονικά, πλέον όταν πάω να ανοίξω την εφαρμογή, αυτή κλείνει αυτόματα μόνη της. Εϊναι η μόνη εφαρμογή που το κάνει αυτό... Δοκίμασα Uninstall και re-install, synch μέσω iTunes, hard reset του iPhone... Τίποτε δεν λειτουργεί...

Το περίεργο είναι ότι και η εφαρμογή eortes lite μου κάνει πάλι το ίδιο πράγμα, παρ' ότι και αυτή δούλευε πριν από λίγες ώρες !!

Καμιά βοήθεια σχετικά με το τι να κάνω ?

Και σε μένα ξαφνικά σήμερα κλείνει μόνη της.Την έχω χρόνια την εφαρμογή και ποτέ δεν μου το έχει κάνει αυτό.

#59   sirgeorge

sirgeorge

iPH Elite Poster

• 2.067 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 22/01/2013 - 10:16

και σε μενα το ιδιο κανει παιδια!και τις 2 εκδοσεις που δοκιμασα!και λεω κατι θα εβαλα στο αι μου και κανει τρελά!!! :P

#60   sirgeorge

sirgeorge

iPH Elite Poster

• 2.067 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 22/01/2013 - 11:35

μολις εστρωσε αγορια!δουλεουν καμπανα και οι 2 εκδοσεις!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες