Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις. Ουσιαστικά το Wallpaper JPEGifier μου'ναι ψιλοάχρηστο μιας και τα θέματα έχουν ίσως τις μοναδικές εικόνες που ταιριάζουν τα χρώματα με τα εικονίδια.1) Δοκιμασε το αφου ταξιδευεις τοσο συχνα.Παλια που το ειχα δεν ειχα δει κατι με τη μπαταρια αν και μερικοι παραπονιουνται.
2)Οταν εχεις 1 ειδοποιηση η οταν μαζευονται πολλες που ξεκινανε απο ψηλα?1 screenshot θα βοηθουσε γιατι δεν το εχω το θεμα.
3)Tweak που το απενεργοποιεις αν θες στις ρυθμισεις.Καθε θεμα για lockscreen η widget για homescreen οριζει ενα συγκεκριμενο Wallpaper για background πανω στο οποιο "καθεται" το θεματακι.Αυτο το wallpaper μπαινει μεσα στο φακελο του θεματος με ενα ονομα.Ετσι καθε φορα που θες εσυ να αλλαξεις wall πρεπει να μπαινεις στο φακελο του θεματος και να αντικαθιστας αυτο που εχει με το δικο σου.Λιγο βαρετο ε?
Αυτο το προβληματακι ηρθε να διορθωσει το wallpaperjpegifier το οποιο με μια μικρη αλλαγη στο html του θεματος σου επιτρεπει να αλλαζεις οσες φορες θες wallpaper μεσα απο τις ρυθμισεις->φωτεινοτητα και ταπετσαρια.....respring.
Αρκετα θεματακια ειναι ετοιμα και δουλευουν με το tweak αλλα και οσα δεν ειναι μπορουν σε 1 λεπτο να μετατραπουν...αυτο κανω εγω τουλαχιστον
Όσον αφορά τις ειδοποιήσεις, ένα screenshot απ'το 5αρι μου.