Εσένα γιατί σε πιάνει ο πόνος ρε συ Taigetos? Είπα τίποτα προσωπικό για σένα? Σε έθιξα πουθενά?
Εγώ αυτό πιστεύω και αυτό θα λέω. Εσύ έχεις δικαίωμα να κάνεις το αντίθετο..no problemo
Δε θα μπορούν λοιπόν να κάνουν jb, γιατί αφενός θα αργεί πολύ να βγει (όπως και αυτό το τελευταίο), αλλά και επειδή οι αναβαθμίσεις στο iOS θα είναι πιο συχνές. As simple as it is.
Δεν είναι θέμα πληροφορίας..Θέμα λογικής εξέλιξης είναι, όπως πάνε τα πράγματα.
Επίσης σε πληροφορώ ότι δικαίωμά μου είναι να λέω ΚΑΙ ότι μου κατέβει στο κεφάλι..
Τέλος δεν είναι antijb μανία. Ας βγάλει κάτι πραγματικά διαφορετικό, πρακτικό και ασφαλές το jb και δεν έχω κανένα μα κανένα λόγο να μην το κάνω και εγώ.
Εσύ γιατί κόπτεσαι από την "antijb μανία" μου όπως την χαρακτήρισες? Πουλάς εφαρμογές για jb?
Το γεγονός ότι βγήκαν 2 αναβαθμίσεις σε μικρό χρονικό διάστημα με μικρο διορθώσεις και ΟΧΙ για να κλείσουν exploits δεν σημαίνει ότι αυτό θα συνεχίσει να γίνεται άρα είναι άκυρο αυτό περί συχνων αναβαθμίσεων που αναφέρεις (εκτος αν ανακοινωσε η apple οτι θα αλλάξει τακτική και δεν ενημερώθηκα) όπως και επίσης ότι θα αργεί να βγει όπως λες καθώς αν λάβουμε υποψην μας το τελευταίο jb από όταν συστάθηκε η ομάδα των evad3rs και δούλεψαν λίγο εντατικά (βάλε και την καθυστέρηση για μερικά παραπάνω donations) δεν χρειάστηκαν πάνω από 1-2 εβδομάδες.
Αν είσαι από αυτούς που πιστεύουν ότι η apple θέλει αλλά δεν μπορεί να κόψει το jb ειλικρινά δεν έχει νόημα η κουβέντα.
Και πάλι θα σου πω πως είναι δικαίωμα σου και δεν με αφορά τι θα κανείς εσύ με την δική σου συσκευη και τι πιστεύεις αλλά μην το παίζεις και ξερόλας σε κάτι που δοκιμασίες για μερικές ώρες και τα έκανες θάλασσα, γιατί κάπου αναφέρεις ότι σου πήρε 6 ώρες να ξεμπερδεψεις.
Δεν καταλαβαίνω τι διαφορετικό, πρακτικό και ασφαλές ζητάς από την στιγμή που δεν ξέρεις πως ΕΙΝΑΙ το jb στην μορφή που βρίσκεται τώρα...
Δεν είμαι developer, καμμία απολύτως σχέση με το αντικείμενο.
Και για το τέλος να αναφέρω πως και αύριο να τελείωνε το jb δεν θα με πείραζε, θα μου κακό φαινόταν για μερικές ημέρες αλλά θα συνήθιζα.
Έχω χρησιμοποιήσει καθαρό iPhone και iPad και κανω αυτά που χρειάζομαι, δεν θα πήγαινα σε android σε καμιά περίπτωση.
Τελευταία επεξεργασία από: taigetos, 05/03/2013 - 18:22