Στα settings του Photo Sharing επέλεξε Hosted by Attachment και όχι Tapatalk
Ετσι το εχω.
Δεν ειχα θεμα τοσο καιρο,πριν απο μερικες μερες αρχισε.
Και απο chrome στο pc αν αν παω να ανεβασω στο φορουμ παλι error παιρνω.
Δημοσίευση 09/04/2014 - 14:14
Στα settings του Photo Sharing επέλεξε Hosted by Attachment και όχι Tapatalk
Ετσι το εχω.
Δεν ειχα θεμα τοσο καιρο,πριν απο μερικες μερες αρχισε.
Και απο chrome στο pc αν αν παω να ανεβασω στο φορουμ παλι error παιρνω.
Δημοσίευση 09/04/2014 - 14:34
Σωστος.
Θενκς.
Δημοσίευση 09/04/2014 - 20:19
Δημοσίευση 16/04/2014 - 22:59
Δημοσίευση 24/04/2014 - 22:03
Με το update χάλασαν πάλι τα notifs σε όλους ή μόνο δικό μου θέμα είναι;;
Δημοσίευση 24/04/2014 - 22:06
Μπες ρε 'συ στην εφαρμογή και απο εκεί στις ειδοποιήσεις και θα φτιάξει.
Το έκανα αυτό πολλές φορές και δεν έφτιαξε..Τώρα μ ετά από ένα clear recent settings έφτιαξε...Thanks..
Εμενα χαλασαν για κανα 2ωρο και τωρα ξαναεπανηλθαν.
Οτι να 'ναι.
Εγώ έκανα reset στο iPhone και έφτιαξαν και στο iPad..χαχα Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά..
Δημοσίευση 01/05/2014 - 21:13
Το παραπάνω διορθώνεται αν μπείς απο Tapatalk στις ειδοποιήσεις. Σαν να κάνει ανανέωση..
Μετά λειτουργούν όλα κανονικά.
καλησπέρα και καλή πρωτομαγιά... εμένα το tapatalk! απότοτε που το χω βάλει και έκανα log in κτλ συνεχίζει να μου εμφανίζει τα ίδια post κάθε φορά... βαρέθηκα να διαβάζω τα ιδια και τα ιδια... μονο απο το pc οτι καινουργιο δω... έχει να κάνει με αυτή την ενημέρωση που λες ή πρεπει να μπαινω σε κάθε κατηγορία και να πατάω πάνω στο παρακολούθηση;;; ή κάτι άλλο;;; δεν ξέρω, ωραίο, καλό, αλλά θα ήταν ιδανικό αν κάθε φορά που το άνοιγα ήταν ενημερωμένο με τα τελευταία θέματα και σχόλια...
Δημοσίευση 01/05/2014 - 21:27
καλησπέρα και καλή πρωτομαγιά... εμένα το tapatalk! απότοτε που το χω βάλει και έκανα log in κτλ συνεχίζει να μου εμφανίζει τα ίδια post κάθε φορά... βαρέθηκα να διαβάζω τα ιδια και τα ιδια... μονο απο το pc οτι καινουργιο δω... έχει να κάνει με αυτή την ενημέρωση που λες ή πρεπει να μπαινω σε κάθε κατηγορία και να πατάω πάνω στο παρακολούθηση;;; ή κάτι άλλο;;; δεν ξέρω, ωραίο, καλό, αλλά θα ήταν ιδανικό αν κάθε φορά που το άνοιγα ήταν ενημερωμένο με τα τελευταία θέματα και σχόλια...
Το παραπάνω, για τις ειδοποιήσεις. Δες απο εδώ αν πατήσεις στο νέο περιεχόμενο αν σου εμφανίζει τα Topic.
Δημοσίευση 01/05/2014 - 21:58
Το παραπάνω, για τις ειδοποιήσεις. Δες απο εδώ αν πατήσεις στο νέο περιεχόμενο αν σου εμφανίζει τα Topic.
πάντως στις ρυθμίσεις του app/manage account/motifications μου έχει επιλογη?? weekly topic nottifications και κατι άλλο σχετικά με mail notifications... εγώ δεν έχω το pro, μήπως γι'αυτό έχω weekly??? μάλλον... οτι πληρώνεις παίρνεις... και γω δεν πληρωσα τπτ
Δημοσίευση 01/05/2014 - 22:27
Δε παίζει ρόλο ποιά έκδοση έχεις.
Το παραπάνω το κάνεις απο το PC σου.
μπααααα, πάω κανονικά νέο περιεχόμενο και μου έχει κάποιες επιλογές για φιλτράρισμα από κάτω, οκ, διαλέγω μέχρι και 6 μήνες πριν και η ένδειξη είναι: FORUM
Συγνώμη, δεν υπάρχει νέο περιεχόμενο ...... τζίφος....
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες