Tapatalk και iPhone Hellas
Δημοσίευση 17/08/2014 - 19:28
Ad
Δημοσίευση 17/08/2014 - 19:29
Ειναι λιγο απατεωνισκοι αυτοι αλλα λογικα θα ισχυει αυτο που λες.
Ναι ελπίζω.
Κατεβάζω και ενημερώνω
Δημοσίευση 17/08/2014 - 19:40
Λοιπόν εγώ δεν βλέπω διαφορές ανάμεσα στις 2 εφαρμογές.
Και μάλιστα στην νέα εφαρμογή μπήκα μια με το account μου και μια χωρίς , και πάλι δεν βγάει ουτε διαφημίσεις ούτε τίποτα.
Παίζει και να μας κοροιδεύουνε.
Eπίσης δεν μπορώ να βρω πουθενά τα in-app purchases.
Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 17/08/2014 - 19:44
Δημοσίευση 13/09/2014 - 00:09
Δημοσίευση 13/09/2014 - 02:02
Γιατι εξαφανιστηκε το tapatalk pro απο appstore?
Την ίδια απορία είχα και εγώ που έκανα restore στο κινητό.....πάλι καλά το είχα στο iTunes...επίσης αν μπεις απο το κινητό στα αγορασμένα το έχει και το κατεβαζεις αν θες.
Λοιπόν εγώ δεν βλέπω διαφορές ανάμεσα στις 2 εφαρμογές.
Και μάλιστα στην νέα εφαρμογή μπήκα μια με το account μου και μια χωρίς , και πάλι δεν βγάει ουτε διαφημίσεις ούτε τίποτα.
Παίζει και να μας κοροιδεύουνε.
Eπίσης δεν μπορώ να βρω πουθενά τα in-app purchases.
Όλοι μου οι λογαριασμοί στα forum ειναι φτιαγμένα μέσα απο την εφαρμογή στην οποία εφαρμογή είχα κάνει log in απο twitter το καινούργιο δεν έχει τέτοιο πράγμα έχει μόνο Facebook και mail πως μπορώ να βάλω το καινούργιο αλλά να κάνω merge τα πάντα απο το παλιο γιατί τώρα μετά το restore και αφού έβαλα το παλιο με log in απο το twitter ήρθαν όλα στην θέση τους ενώ στο καινούργιο δεν βρήκα άκρη....καμία ιδέα;
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 13/09/2014 - 07:50
Το θέμα ειναι όμως οτι στο pro είχε περισσότερα θέματα, ειδικά κάποιο dark που δεν υπάρχει στο απλό.
Δημοσίευση 21/11/2014 - 09:03
Επαναφέρω, λοιπόν, και εγώ το τοπικ για να μοιραστώ την εμπειρία μου. Δεν είχα προσέξει ότι το Tapatalk Pro εξαφανίστηκε (όταν έκανα restore στο καινούριο μου iPhone, το είχε κανονικά από το iCloud), οπότε κατεβάζοντας την εφαρμογή (τη μοναδική πλέον) βλέπω κάποιες διαφημίσεις (διακριτικές iAds, αλλά υπαρκτές). Μπήκα στο φόρουμ της εφαρμογής, και είδα αρκετούς χρήστες που ενώ την είχαν αγοράσει την (Pro) όπως και εγώ, το status τους δεν είχε αναβαθμιστεί σε VIP. Το αποτέλεσμα ήταν να επικοινωνήσω με PM με τον @Ken (έναν Moderator) που μου ζήτησε την απόδειξη αγοράς από iTunes (μετά από ψάξιμο τη βρήκα) και ένα Screenshot από τις iCloud αγορασμένες εφαρμογές μου (και πάλι ευτυχώς που υπήρχε εκεί). Μέσα λοιπόν σε μιά μέρα ενεργοποιήθκε το VIP Status μου, αλλά χρειάστηκε ψάξιμο για κάτι αυτονόητο, και για κάτι που θεωρητικά γίνεται αυτόματα. Αν κάποιος την είχε αγοράσει και δεν το βλέπει το VIP Status, αυτή είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει.
Δημοσίευση 12/12/2014 - 08:11
Θεωρω οτι ειναι απο το adblocker η untrusted hosts.
Πως μπορω να το αλλαξω?
Επισης στο tapatalk υπαρχει μονιμως μια διαφημιση του αμαζον τερμα κατω.
Δημοσίευση 29/12/2014 - 23:22
Δημοσίευση 29/12/2014 - 23:26
Εγώ ευτυχώς έχω κρατήσει την προ έκδοση βέβαια δεν έχει update αλλα οκ....Μόλις έβγαλε ένα απαίσιο update το Tapatalk! Πραγματικά έκαναν την εφαρμογή χάλια, θα συνιστούσα όσους σας βολεύει το τωρινό layout, να αποφύγετε να αναβαθμίσετε...
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 29/12/2014 - 23:28
που φενετε το vip status? και τι προνομιο εχεις με αυτο;απαισιο οντως το new update...Επαναφέρω, λοιπόν, και εγώ το τοπικ για να μοιραστώ την εμπειρία μου. Δεν είχα προσέξει ότι το Tapatalk Pro εξαφανίστηκε (όταν έκανα restore στο καινούριο μου iPhone, το είχε κανονικά από το iCloud), οπότε κατεβάζοντας την εφαρμογή (τη μοναδική πλέον) βλέπω κάποιες διαφημίσεις (διακριτικές iAds, αλλά υπαρκτές). Μπήκα στο φόρουμ της εφαρμογής, και είδα αρκετούς χρήστες που ενώ την είχαν αγοράσει την (Pro) όπως και εγώ, το status τους δεν είχε αναβαθμιστεί σε VIP. Το αποτέλεσμα ήταν να επικοινωνήσω με PM με τον @Ken (έναν Moderator) που μου ζήτησε την απόδειξη αγοράς από iTunes (μετά από ψάξιμο τη βρήκα) και ένα Screenshot από τις iCloud αγορασμένες εφαρμογές μου (και πάλι ευτυχώς που υπήρχε εκεί). Μέσα λοιπόν σε μιά μέρα ενεργοποιήθκε το VIP Status μου, αλλά χρειάστηκε ψάξιμο για κάτι αυτονόητο, και για κάτι που θεωρητικά γίνεται αυτόματα. Αν κάποιος την είχε αγοράσει και δεν το βλέπει το VIP Status, αυτή είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει.
Δημοσίευση 29/12/2014 - 23:31
Αυτό. :ρ
Δημοσίευση 29/12/2014 - 23:35
Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 29/12/2014 - 23:35
Δημοσίευση 29/12/2014 - 23:52
Την έχουν παρατήσει εντελώς.
Το update δε λέει κάτι, λες και καναν αγγαρεία είναι
Δημοσίευση 30/12/2014 - 00:06
Knowledge Is Power
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες