Tapatalk και iPhone Hellas
Δημοσίευση 01/05/2014 - 23:23
Μαζι με μια όντως καινούργια ειδοποίηση λαμβάνω και ειδοποίηση για pm που ειναι διαβασμένο.
My brain has two sides. Left and Right. Right has nothing left and Left has nothing right.
Ad
Δημοσίευση 03/05/2014 - 19:15
Απο νέο περιεχόμεο κάνε αλλαγές αριστερά. Επέλεξε π.χ "περιεχόμενο που δεν έχω διαβάσει".
Αλλαγή κωδικού και Log out. Συνδέσου ξανά σε PC και Tapatalk.
ok nick, i can't believe που λένε και στο χωριό μου το παλαιοφάρσαλο, ενώ τα κάνω όλα - μετά τις 2 εννοείται - αλλαγη κωδικού κτλ, πάω απο tapatalk και μου λέει οτι ο κωδικός πρόσβασης ή το όνομα είναι λάθος... πάω να συνδεθώ στο forum μου λέει οτι το όνομα mustardas είναι πιασμένο και να διαλέξω άλλο... λες νά'χω διχασμένη προσωπικότητα και να μην το ξέρω;;; κάτι σε Dr Jekyl και Mr mustardas ..... τάλοσπάντων πέρωα απ'την πλάκα, τι κάνω;;; μέχρι και έσβησα και ματά ξανά install την εφαρμογή αλλά τα ίδια...... thanks για το χρόνο σου man....
Δημοσίευση 03/05/2014 - 21:52
μου βγάζει τις τελευταίες μέρες συνέχεια αυτό εδώ όποτε είμαι από 3G... πρέπει να κάνω 10 φορές refrest την σελίδα για να πετύχει και να δω το topic .... ενώ έχω κανονικά νετ και κάνω και skype video call viber what's app gazzeta εδώ γίνεται συνέχεια αυτό ....σε άλλα φόρουμ που είμαι μέλος δεν το κάνει ... έχω δοκιμάσει να κάνω log out και log int πάλι στο iphonehellas log out και og in στο account μου στο tapatalk αλλά πάλι τα ίδια ....τι άλλο να κάνω
Τελευταία επεξεργασία από: W3rtY88, 03/05/2014 - 21:57
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 04/05/2014 - 16:59
Πάτησε στο έχω ξεχασει το κωδικό μου να σου στείλει νεο.
πατάω οτι ξέχασα κωδικό, βάζω ολόσωστα και user name και email, γράφω ολόσωστα τον κωδικό ασφαλείας και μου βγάζει: Χμμ... κάτι δεν πήγε καλά!
[#10110]
You did not supply your name or email address.
Χρειάζεστε βοήθεια; να προσθέσω εδώ οτιαπ'την αρχη είχα κάνει εγγραφη μέσω fb , έχω μπει βέβαια στο προφίλ και έχω αλλάξει κωδικό και διάφορα έχω προσθέσει, αλλά πάντα μέσω σύνδεσης fb... λες να φταίει το φατσοβιβλίο;;;;;;
Δημοσίευση 04/05/2014 - 21:40
Και το παραπάνω για το όνομα που σου 'βγαλε για πιασμένο κτλ, επειδή έχεις συνδεθεί μέσω FB.
Τις ειδοποιήσεις και το περιεχόμενο σου έφτιαξε?
μπαααα, τι να φτιάξει... πακέτο, αφου μονο απο fb μπορώ να συνδεθώ, η φάση είναι πως πηγα να κάνω εγγραφή με τον λογαριασμό icloud και μου έβγαλε και αυτό πιασμένο... μήπως επειδή οι 2 λογαριασμοι συνδέονται;;; τι να πω... ΄λεω να φτιαξω τώρα ενα νέο mail μονο και μονο για να κάνω εγγραφη εδω και μετά να το χρησιμοποιήσω για είσοδο στο tapatalk... καλά ρε νίκο, δεν υπάρχει τρόπος να σβήσω την εγγραφή μου μέσω fb ωστε να χρησιμοποιήσω το κύριο mail μου για την εκ νέου εγγραφή στο iphonehellas.gr ???thanks man....
Δημοσίευση 24/06/2014 - 00:21
Δημοσίευση 24/06/2014 - 00:23
Δημοσίευση 24/06/2014 - 00:26
Δημοσίευση 17/08/2014 - 18:36
Γιατι εξαφανιστηκε το tapatalk pro απο appstore?
Δημοσίευση 17/08/2014 - 19:26
Δημοσίευση 17/08/2014 - 19:27
Θενκς.
Tίποτα. Τώρα το είδα κ εγω. Ελπίζω όντως να ισχύει γιατί μπαίνω να δω.... Αν δεν έχω VIP stats τους πήρε και τους σήκωσε (ευτυχώς έχω φτιάξει account)
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες