Εμένα στο iphone5 iOS 6.1.2 δουλεύει άψογαΦιλε στο cydia εχει και ενα youtubetomp3 plugin...αυτο δουλευει μονο για τις εκδοσεις ios5 και κατω που ειχαν το αρχικο youtube.app σωστα? Ρωταω γιατι το εβαλα και δεν μου βγαζει κατι στο youtube ειμαι στο ios 6 και το youtube ειναι κατεβασμενο απο το appstore.!!
YourTube for iOS 6
Δημοσίευση 13/03/2013 - 19:27
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Ad
Δημοσίευση 13/03/2013 - 21:27
moi aussi!
+1
Αν και από ότι κατάλαβα έχω δικαίωμα free αναβάθμισης, έχω βολευτεί με Protube extension στο Youtube app + Bridge και δεν βλέπω λόγο να αλλάξω κάτι.
Δημοσίευση 13/03/2013 - 22:34
Εμένα στο iphone5 iOS 6.1.2 δουλεύει άψογα
Μιλαμε για το plugin σωστα.?? Που ακριβως σου βγαζει την επιλογη για download μεσα απο την εφαρμογη youtube.app γιατι εγω δεν μπορω να την βρω πουθενα?! Ευχαριστω!!
Δημοσίευση 13/03/2013 - 22:40
Οχι απο το YouTube αλλά το youtubetomp3 που κατέβηκε στην springboard σου .Μιλαμε για το plugin σωστα.?? Που ακριβως σου βγαζει την επιλογη για download μεσα απο την εφαρμογη youtube.app γιατι εγω δεν μπορω να την βρω πουθενα?! Ευχαριστω!!
Από κεί θα γίνει μετατροπή του video σε mp3 και από κει επίσης θα το κανείς import στο iPod σου
Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 13/03/2013 - 22:43.
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 13/03/2013 - 22:46
Οχι απο το YouTube αλλά το youtubetomp3 που κατέβηκε στην springboard σου .
Από κεί θα γίνει μετατροπή του video σε mp3 και από κει επίσης θα το κανείς import στο iPod σου
Ναι οκ...αυτο δουλευει μια χαρα....απλα στο cydia εχει κ ενα plugin που εχει επιλογη στην εφαρμογη youtube απο εκει το κανει download...αλλα μαλλον ειναι για την παλια εφαρμογη του youtube...Ευχαριστω!!
Δημοσίευση 14/03/2013 - 00:31
Πνευματικά δικαιώματα για τα βίντεο/μουσική που θα κατεβάσει ο χρήστης. Υπάρχουν βίντεο/τραγούδια που δεν έχουν licences και υπάρχουν και άλλα που έχουν. Το τι θα κατεβάσει ο χρήστης είναι δική του ευθύνη.
και στα τορρεντάδικα υπάρχει υλικό ανοιχτού κώδικα και ελέυθερου διαμοιρασμού. Άλλα κάτι μου λέει πως, αν αρχίσω να ποστάρω οδηγούς με link σε τορρεντάδικα και οδηγίες για το πώς να κατεβάσει κανείς αρχεία, θα με λογοκρίνετε...
Ό,τι μας βολεύει κοινώς..
Μουαχαχα.
Δημοσίευση 14/03/2013 - 11:40
Έχω δισκογραφική εταιρεία και αυτό το τόπικ πρσβάλλει εμένα και τα δικαιώματά μου.
και στα τορρεντάδικα υπάρχει υλικό ανοιχτού κώδικα και ελέυθερου διαμοιρασμού. Άλλα κάτι μου λέει πως, αν αρχίσω να ποστάρω οδηγούς με link σε τορρεντάδικα και οδηγίες για το πώς να κατεβάσει κανείς αρχεία, θα με λογοκρίνετε...
Ό,τι μας βολεύει κοινώς..
Μουαχαχα.
Καμία σχέση το ένα με το άλλο.
Αν θέλεις να ποστάρεις link για εφαρμογές torrent (µTorrent, Vuze κ.α) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ακόμα και οι σύγχρονοι browsers ενσωματώνουν torrent downloading τεχνολογίες.
Οι εφαρμογές αυτές καθαυτές προσφέρουν μία σειρά από δυνατότητες. Το πως θα τις χρησιμοποιήσει ο χρήστης δεν είναι δικό μας θέμα.
Τα τορρεντάδικα ανεβάζουν πειρατικές ταινίες,μουσική, εφαρμογές κτλ οπότε ναι, θα σε "λογοκρίνουμε" για προώθηση πειρατικών εφαρμογών.
Δημοσίευση 16/03/2013 - 15:47
Δημοσίευση 16/03/2013 - 16:01
Δημοσίευση 18/03/2013 - 00:16
Ποια η διαφορά του Yourtube και του Protube;
Δημοσίευση 18/03/2013 - 11:29
ξερουμε σε ποια διαδρομη τα αποθηκεύει το YourTube;Την ίδια δουλειά κάνουν ουσιαστικά.
Παρόλα αυτά, αν με ρώταγες ποιο να πάρεις, ProTube.
Δημοσίευση 18/03/2013 - 12:41
Δουλευει κανονικα σε iphone 5?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες