Σε μια σπάνια κίνηση η Apple επιτίθεται κατά του Android
Δημοσίευση 14/03/2013 - 18:58
Ίσως και να είσαι ο μοναδικός που ισχυρίζεται κάτι τέτοιο.
Ad
Δημοσίευση 14/03/2013 - 19:00
κανεις δεν λεει τι ειναι το 'τα παντα'
και τι κανει που δεν κανει το ios θα θελα να μου πεις
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 14/03/2013 - 19:15
πολοι το ισχυριζονται...
κανεις δεν λεει τι ειναι το 'τα παντα'
και τι κανει που δεν κανει το ios θα θελα να μου πεις
Έχεις δίκιο σε αυτό. Πολλοί έχουν κάνει καραμέλα το "τα πάντα". Ειδικά ο φίλος που αποκαλεί το iOS χαρούμενα εικονιδιάκια θα μου επιτρέψει να διαφωνήσω κάθετα. Τα εικονιδιάκια αυτά φίλε μου αντιστοιχούν στις καλύτερες και πιο καλογραμμένες mobile εφαρμογές του κόσμου. Προφανώς κάποιοι θεωρούν τη δυνατότητα να αλλάζουν lockscreen πιο σημαντική από τις καλές εφαρμογές. Και δε μιλάω για social apps και angry birds, αυτές θα συμφωνήσω είναι cross platform αλλά για enterprise και επιστημονικές εφαρμογές όπου το Android το οποίο παρακολουθώ στενά είναι πίσω από το iOS.
Τώρα όσο με αφορά αυτό που θέλω να δω στο iOS είναι μια αναθεώρηση του interface στο οποίο ομολογουμένως το android έχει κάνει βήματα μπροστά. Πράγματα όπως:
- καλύτερα APIs για multitasking ώστε να μην φορτώνουν και ξαναφορτώνουν δεδομένα οι εφαρμογές. Ένας καλύτερος app switcher.
- ένας αξιοπρεπής file manager ώστε να μην καταφεύγουμε σε λύσεις μαιμουδεζικες
- καλύτερες ειδοποιήσεις
- integration των εφαρμογών πχ what's app στις επαφές
Και ενδεχομένως ένα ανάλογο του window-in-window mode του android για iPad.
Δημοσίευση 14/03/2013 - 19:19
Δημοσίευση 14/03/2013 - 19:32
Συγκινήθηκαλοιπον επιδη τσατηστηκα παρτε και δειτε τι θα πει IOS POWER και μετα ξαναμιληστε μου
Δημοσίευση 14/03/2013 - 19:34
το ξερω αφου δεν το εχεις συγκινηθηκες.... αλλα εσυ εχεις 4 πυρηνες που κανουν τα παντα.... τραβα μαθε τι ειναι το midi και θα συγκινηθεις πιο πολυ, παρε και ενα χαρτομαντηλο μηπως κλαψεις κιολαςΣυγκινήθηκα
Δημοσίευση 14/03/2013 - 19:55
Η ουσία ειπώθηκε αρκετά posts πριν και είναι μία. Αν δεν υπάρξουν δραστικές αλλαγές στο iOS πολύ μεγάλη μερίδα χρηστών θα το εγκαταλείψει. Έχει γεράσει, έχει πάψει να είναι καινοτόμο εδώ και πολύ καιρό.
Υπάρχει εκεί έξω ένα υπερόπλο που λέγεται Android και οι χρήστες του το λατρεύουν, πίστεψε με, δοκίμασε το, δώστου μια ευκαιρία και θα σε κάνει να το ερωτευτείς. Αφιέρωσε τα χρήματα που διαθέτεις για την αγορά ενος iPhone και αγόρασε μια high end Android συσκευή και πίστεψε με θα αποζημιωθείς. Αν μπεις και στο τρυπάκι να ανακαλύψεις νέους κόσμους μέσα απο το xda τότε θα καταλάβεις τί σημαίνει το ¨ΤΑ ΠΑΝΤΆ¨ που χρησιμοποίησα.
Διάβασες κι εσύ τις πολύ λογικές τοποθετήσεις των μελών στα πρώτα posts και φαντάζομαι οτι αντιλήφθηκες την δυσαρέσκεια που υπάρχει.
Εν κατακλείδι, δεν υπάρχει καμία προσπάθεια μετατροπής του νήματος απο μεριάς μου σε άλλο ένα flame σαν τα χιλιάδες που υπάρχουν αλλα ούτε έχουμε και μετοχές σε κάποια εταιρία απο τις εμπλεκόμενες. Ο κάθε χρήστης κρίνει, αξιολογεί και επιλέγει ποιά θα είναι η συσκευή που θα γίνεται η προέκταση του χεριού του.
Δημοσίευση 14/03/2013 - 19:57
Δημοσίευση 14/03/2013 - 19:57
λοιπον επιδη τσατηστηκα παρτε και δειτε τι θα πει IOS POWER και μετα ξαναμιληστε μου
http://www.youtube.com/watch?v=ubc16jfSfPQ
http://www.youtube.com/watch?v=Az61hKGPIKQ
http://www.youtube.com/watch?v=MHxI--t3T24
Καλα ολα αυτα αλλα μπορεις να εχεις ενα παραθυρο απο πανω για να βλεπεις βιδεο, ενα αππ στο background για να κατεβαζεις torrent και ενα widget για να βλεπεις συνεχως τον καιρο ακουμπισμενο πανω στον ενισχυτη ??
Για να μην παρεξηγηθω ειμαι μαζι σου 100%. Αλλα κατι τετοιες λαλακιες εννουν αυτοι που λενε 'τα παντα'. Τα πραγματικα προβληματα του iOS ουτε περνανε απο το μυαλο τους.
Δημοσίευση 14/03/2013 - 20:04
Φίλε valsami μην εκνευρίζεσαι.
Η ουσία ειπώθηκε αρκετά posts πριν και είναι μία. Αν δεν υπάρξουν δραστικές αλλαγές στο iOS πολύ μεγάλη μερίδα χρηστών θα το εγκαταλείψει. Έχει γεράσει, έχει πάψει να είναι καινοτόμο εδώ και πολύ καιρό.
Υπάρχει εκεί έξω ένα υπερόπλο που λέγεται Android και οι χρήστες του το λατρεύουν, πίστεψε με, δοκίμασε το, δώστου μια ευκαιρία και θα σε κάνει να το ερωτευτείς. Αφιέρωσε τα χρήματα που διαθέτεις για την αγορά ενος iPhone και αγόρασε μια high end Android συσκευή και πίστεψε με θα αποζημιωθείς. Αν μπεις και στο τρυπάκι να ανακαλύψεις νέους κόσμους μέσα απο το xda τότε θα καταλάβεις τί σημαίνει το ¨ΤΑ ΠΑΝΤΆ¨ που χρησιμοποίησα.
Διάβασες κι εσύ τις πολύ λογικές τοποθετήσεις των μελών στα πρώτα posts και φαντάζομαι οτι αντιλήφθηκες την δυσαρέσκεια που υπάρχει.
Εν κατακλείδι, δεν υπάρχει καμία προσπάθεια μετατροπής του νήματος απο μεριάς μου σε άλλο ένα flame σαν τα χιλιάδες που υπάρχουν αλλα ούτε έχουμε και μετοχές σε κάποια εταιρία απο τις εμπλεκόμενες. Ο κάθε χρήστης κρίνει, αξιολογεί και επιλέγει ποιά θα είναι η συσκευή που θα γίνεται η προέκταση του χεριού του.
να σου πω εχουν περασει και ανδροιδ απο τα χερια μου οχι hgh end το neo v και δεν μου αρεσε καθολου, οσο απο xda ειχα windows mobile και ειχα φλασαρει 30 rom... αποτελεσμα να φοβομουν να βαλω ξυπνητηρι στο κιν γιατι το βραδυ εκλεινε απο μονο του. εχουν περασει wp και μαλιστα ημουν και developer. στο ios ειμαι νεος αλλα αυτα που ειδα ειναι τρομερα. ειναι το πιο δεμενο λειτουργικο. ποσο κανει το galaxy s3 lte? 729 και το iphone 5 739, για πιο λογο να επιλεξω το s3? για το πλαστικο? για το android με το πιο ασχημο gui? για το appstore? ενα λογο θελω? να φλασαρω rom? το εκανα οταν ημουν πιο πιστηρικας και μονο προβληματα ειχα.... σαφως το ios εχει μεινει στασιμο και το 7 πιστευω να εχει κατι διαφορετικο... και πιστεψε με κανεις δεν εχει φυγει απο ios ρεκορ πωλησεων εεκανε παλι... ολα σχετικα ειναι
Καλα ολα αυτα αλλα μπορεις να εχεις ενα παραθυρο απο πανω για να βλεπεις βιδεο, ενα αππ στο background για να κατεβαζεις torrent και ενα widget για να βλεπεις συνεχως τον καιρο ακουμπισμενο πανω στον ενισχυτη ??
Για να μην παρεξηγηθω ειμαι μαζι σου 100%. Αλλα κατι τετοιες λαλακιες εννουν αυτοι που λενε 'τα παντα'. Τα πραγματικα προβληματα του iOS ουτε περνανε απο το μυαλο τους.
video βλεπω στην 40 ιντσων tv μου
ta app κανονικα κατεβαζουν στο background
τον καιρο τον βλεπω απο το παραθυρο δεν θελω widget
αν αυτα ειναι τα παντα.... τοτε τι να πω
Δημοσίευση 14/03/2013 - 20:11
να σου πω εχουν περασει και ανδροιδ απο τα χερια μου οχι hgh end το neo v και δεν μου αρεσε καθολου, οσο απο xda ειχα windows mobile και ειχα φλασαρει 30 rom... αποτελεσμα να φοβομουν να βαλω ξυπνητηρι στο κιν γιατι το βραδυ εκλεινε απο μονο του. εχουν περασει wp και μαλιστα ημουν και developer. στο ios ειμαι νεος αλλα αυτα που ειδα ειναι τρομερα. ειναι το πιο δεμενο λειτουργικο. ποσο κανει το galaxy s3 lte? 729 και το iphone 5 739, για πιο λογο να επιλεξω το s3? για το πλαστικο? για το android με το πιο ασχημο gui? για το appstore? ενα λογο θελω? να φλασαρω rom? το εκανα οταν ημουν πιο πιστηρικας και μονο προβληματα ειχα.... σαφως το ios εχει μεινει στασιμο και το 7 πιστευω να εχει κατι διαφορετικο... και πιστεψε με κανεις δεν εχει φυγει απο ios ρεκορ πωλησεων εεκανε παλι... ολα σχετικα ειναι
video βλεπω στην 40 ιντσων tv μου
ta app κανονικα κατεβαζουν στο background
τον καιρο τον βλεπω απο το παραθυρο δεν θελω widget
αν αυτα ειναι τα παντα.... τοτε τι να πω
αλλες αναγκες εχεις εσυ αλλες αναγκες εγω κτλ...
εγω πχ θελω widget για να μην ανοιγοκλεινω συνεχεια εφαρμογες θελω να κουμπωνω πανω τον σκληρο και να μεταφερω αρχεια,θελω wifi direct,θελω να αλλαζω launchers,θελω toggles και γενικα θελω πραγματα που δεν μου τα δινει το ios και γιαυτο εφυγα και πηγα στο android(για κινητο)....εσυ με αυτα που δινει το ios εισαι καλυμμενος οποτε και οι δυο ημαστε ευχαριστημενοι....
Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 14/03/2013 - 20:12
Δημοσίευση 14/03/2013 - 20:14
μα σαφως και ειμαστε! δεν ειπα κατι αλλο,αλλες αναγκες εχεις εσυ αλλες αναγκες εγω κτλ...
εγω πχ θελω widget για να μην ανοιγοκλεινω συνεχεια εφαρμογες θελω να κουμπωνω πανω τον σκληρο και να μεταφερω αρχεια,θελω wifi direct,θελω να αλλαζω launchers,θελω toggles και γενικα θελω πραγματα που δεν μου τα δινει το ios και γιαυτο εφυγα και πηγα στο android(για κινητο)....εσυ με αυτα που δινει το ios εισαι καλυμμενος οποτε και οι δυο ημαστε ευχαριστημενοι....
και σε κανενα δεν ειπα να παρει ios και γιατι πηρε android, και ουτε μενα θελω να μου λενε γιατι πηρες ios δεν ειναι οραιο.
αλλα αυτο τα παντα μου κολαει ασχημα και δεν ειναι ωραιο να το λενε, εχω αδικο? τιποτα δεν κανει τα παντα ουτε ios ουτε android ουτε wp. ουτε καφε δεν φτιαχνει κανενα το πιο βασικο....
Δημοσίευση 14/03/2013 - 20:16
Συμφωνω ...αλλες αναγκες εχεις εσυ αλλες αναγκες εγω κτλ...
... και επετρεψε μου να συμπληρωσω οτι ειμαστε και οι δυο το ιδιο ψαγμενοι ασχετα αν καταληξαμε σε διαφορετικη συσκευη. Για να προλαβω εξυπνακηδες που θα γραψουν τετοιες παπαριες εδω μεσα επειδη απλως μπορουν να αλλαζουν lockscreen καθε φορα που αλλαζουν σωβρακο
Δημοσίευση 14/03/2013 - 20:18
μα σαφως και ειμαστε! δεν ειπα κατι αλλο,
και σε κανενα δεν ειπα να παρει ios και γιατι πηρε android, και ουτε μενα θελω να μου λενε γιατι πηρες ios δεν ειναι οραιο.
αλλα αυτο τα παντα μου κολαει ασχημα και δεν ειναι ωραιο να το λενε, εχω αδικο? τιποτα δεν κανει τα παντα ουτε ios ουτε android ουτε wp. ουτε καφε δεν φτιαχνει κανενα το πιο βασικο....
αν εσυ απο μια συσκευη ζητας 30 πραγματα και τα κανει τοτε για σενα κανει ''τα παντα''
αυτη τη στιγμη για ,μενα το note 2 κανει τα παντα....λογικα αυτο εννοουν αυτοι που λενε ''τα παντα''
Δημοσίευση 14/03/2013 - 20:20
Και μην ξεχνιόμαστε ε..jailbreak σημαίνει system customization όχι τσάμπα και σπασμένα..
( Α! και απόλυτη σταθερότητα του λογισμικού )
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 63
0 μέλη, 63 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες