Τι κινητό μπορεί να έχει που θα παίξει την ανάλυση του iPhone και δεν θα έχει πρόσβαση σε Wifi?Στον πατέρα μου που έχει ένα απλό κινητο χωρίς data plan πως θα στείλω ένα βίντεο τον εγγονό του;
'Γιατί iPhone': η Apple επιτίθεται στο Android με νέα σελίδα που εξηγεί γιατί οι χρήστες αγαπούν το iPhone τους
Ad
Δημοσίευση 17/03/2013 - 14:57
κι αν του το στειλεις ξερει να το ανοιξει να το δει? και τι εννοεις απλο κινητο? κινητο που παιζει βιντεο μονο απλο δεν ειναι. απλο ειναι αυτο που στελνεις μηνυματα και μιλας αντε και μια αριθμομηχανη.Στον πατέρα μου που έχει ένα απλό κινητο χωρίς data plan πως θα στείλω ένα βίντεο τον εγγονό του;
Δημοσίευση 17/03/2013 - 15:00
Πραγματικά δεν έχετε κουραστεί τόσο καιρό με το ίδιο θέμα?
Τα πράγματα είναι απλά. Και τα δύο είναι κινητάρες και τα δύο κάνουν παπάδες.
Δημοσίευση 17/03/2013 - 15:05
Δημοσίευση 17/03/2013 - 15:13
εμεις θα διαλεξουμε τον μητροπολιτη. χιχιχιχιχ. δεν κανουν το ιδιο. ενας μπουμπουνας μπορει ανετα να κανει ο,τι θελει με ή στο μηλοφωνο. αντιστοιχα στο ακατονομαστο οχι. τοσο απλα τοσο ξεκαθαρα.
Ουπς...........Αυτο ακουγετε σαν συμπερασμα οτι τα iPhone απευθυνονται κυριως σε χαζους, ενω τα Android κυριως σε εξυπνους (Exynos 5 Octa).
Αυτο πρεπει να ναι μαλλον. Τιποτα δεν ειναι τυχαιο τελικα. Ουτε καν τα ονοματα των επεξεργαστων. Πως τον λενε τον επεξεργαστη του iPhone; Απο "Α" δεν αρχιζει αν δεν απατωμαι......"Anoitos" η "Amialos" θα πρεπει να σημαινει.
Τελευταία επεξεργασία από: JohnPhone, 17/03/2013 - 15:17
Δημοσίευση 17/03/2013 - 15:14
Τόσα χρόνια που χες iPhone ήσουν χαζός και τώρα έγινες έξυ(π)νος;Ουπς...........Αυτο ακουγετε σαν συμπερασμα οτι τα iPhone απευθυνονται κυριως σε χαζους, ενω τα Android κυριως σε εξυπνους (Exynos 5 Octa).
Αυτο πρεπει να ναι μαλλον. Τιποτα δεν ειναι τυχαιο τελικα. Ουτε καν τα ονοματα των επεξεργαστων.
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 17/03/2013 - 15:15
Δημοσίευση 17/03/2013 - 15:17
Τόσα χρόνια που χες iPhone ήσουν χαζός και τώρα έγινες έξυ(π)νος;
δεν νομιζω να εννοει το παιδι ετσι ...!!
αλλα οταν σε δινουν τοσο χαζες απαντησεις .. μερικοι ... αυτο το συμπερασμα βγαζεις ...!!!
εκτος αν εσυ που εισαι και moderator αυτην την απαντηση την κρινεις λογικη :
δεν κανουν το ιδιο. ενας μπουμπουνας μπορει ανετα να κανει ο,τι θελει με ή στο μηλοφωνο. αντιστοιχα στο ακατονομαστο οχι. τοσο απλα τοσο ξεκαθαρα !!!!
γιατι εμενα αυτη η απαντηση με βγαζει ζηλια...κομπλεξισμο....αγνοια απλα ...!!
Τελευταία επεξεργασία από: Livas, 17/03/2013 - 15:18
Δημοσίευση 17/03/2013 - 15:22
Εγώ έχω πει τι πιστεύω σε άλλο τόπικ που συμμετείχες κι εσύ. Πιστεύω το ίδιο με τον Πάρη εν ολίγοις. Ο καθένας παίρνει ότι γουστάρει και τον καλύπτει και τέλος.
συνφωνω ... αλλα αυτο δεν δινει το δικαιωμα σε κανενα να βριζει εμμεσα η αμμεσα για την επιλογη του καθενος ....!!
Δημοσίευση 17/03/2013 - 15:36
γνωριζω ατομα γυναικες/ανδρες... που δεν κατεχουν τεχνολογικες γνωσεις ..... και οπως λες εσυ και ενας αδαης μπορει να δουλεψει ιφον ..... και εγω σου λεω οτι ΔΕΝ μπορει ... και το βλεπω απο αυτα που με ρωτανε ....!!!
γιατι εκτος αν εσυ εννοεις χρηση μηλοφωνου τηλεφωνο/μνμ και λιγο faceook ...!!
ηληθιο και αχρηστο λειτουργικο γκουγκλε το λες εσυ ...
και το λινουξ μονο στο συρταρι που δεν παραπαμενει ... το οτι δεν χρησιμοποιεις κατι εσυ δεν σημαινει οτι ειναι για πεταμα η δεν πουλαει η οτιδηποτε τετοιο ....!!
Δημοσίευση 17/03/2013 - 15:40
ναι δεν βλεπεις τρεμει η απλ και η μαικροσοφτ απο τις πωλησεις του. ο κοσμος φοβαται με το αιφον αγαπητε γιατι ειναι πανακριβο γιατι νομιζει οτι θα χρειαστει μακ και δεν εχουν πολλοι αλλωστε την απλ ο πολυς κοσμος τωρα με το αιφον την ανακαλυπτει. και οσοι την ανακαλυπτουν δεν γυριζουν πισω σε τιποτα αλλο. ειναι σαν το μαλμπορο δεν κοβεται. οσο για καποιο φιλο που ειπε για τις δεκαδες κινητα της κορεατικης εταιρειας η απαντηση ειναι η απλη. δεν συγκρινουμε κινητα των 50 60 εκατο ευρω στις πωλησεις με τα κινητα των 700 πλας ευρω. φερραρι με φιατ? καπου εχετε χασει την μπαλλα απο το αντιμηλοφωνικο μενος σας. ευφηολογηματα για να αποδειξτε τα αναποδειχτα.θα ξανα πω παλι τα ιδια ...!!
γνωριζω ατομα γυναικες/ανδρες... που δεν κατεχουν τεχνολογικες γνωσεις ..... και οπως λες εσυ και ενας αδαης μπορει να δουλεψει ιφον ..... και εγω σου λεω οτι ΔΕΝ μπορει ... και το βλεπω απο αυτα που με ρωτανε ....!!!
γιατι εκτος αν εσυ εννοεις χρηση μηλοφωνου τηλεφωνο/μνμ και λιγο faceook ...!!
ηληθιο και αχρηστο λειτουργικο γκουγκλε το λες εσυ ...
και το λινουξ μονο στο συρταρι που δεν παραπαμενει ... το οτι δεν χρησιμοποιεις κατι εσυ δεν σημαινει οτι ειναι για πεταμα η δεν πουλαει η οτιδηποτε τετοιο ....!!
Δημοσίευση 17/03/2013 - 15:47
Τόσα χρόνια που χες iPhone ήσουν χαζός και τώρα έγινες έξυ(π)νος;
Ενταξει θα το παραδεχτω. Η αληθεια ειναι πως ειμαι ψιλοκολλημενος iPhonακιας απο τοτε που ηρθε το πρωτο στην Ελλαδα και μεχρι τωρα με το 4αρι που εμεινα.
Παντα πιστος και χωρις ματια για αλλη. Αλλα κατι εχει αρχιζει να αλλαζει μεσα μου και θα θελα να πεσω στην.......αγκαλια της Samsung ας πουμε.
Φυσικα και δεν ισχυει κατι τετοιο. Περισσοτερο χιουμορ εκανα και μετα ανακαλυψα το λογοπαιγνιο με τα ονοματα των επεξεργαστων μεσω του ποστ του geORGIOSb.
Σιγουρα το Android ειναι (λιγο) πιο περιπλοκο απ το IOS. Και φυσικα αυτο δεν σημαινει πως απευθηνεται σε εξυ(π)νοτερους. Δεν θα ανεβει ο δεικτης ευφυιας μου αν αλλαξοπιστησω.
Το πιο πιθανο ειναι να παραμεινω το ιδιο "χαζος" οποια απ τις δυο κυριες επιλεξω. Με κοντα 800 € που θα κανει περιπου το καθενα, μαλλον Anoisia θα κανω.
Δημοσίευση 17/03/2013 - 15:51
Ενταξει θα το παραδεχτω. Η αληθεια ειναι πως ειμαι ψιλοκολλημενος iPhonακιας απο τοτε που ηρθε το πρωτο στην Ελλαδα και μεχρι τωρα με το 4αρι που εμεινα.
Παντα πιστος και χωρις ματια για αλλη. Αλλα κατι εχει αρχιζει να αλλαζει μεσα μου και θα θελα να πεσω στην.......αγκαλια της Samsung ας πουμε.
Φυσικα και δεν ισχυει κατι τετοιο. Περισσοτερο χιουμορ εκανα και μετα ανακαλυψα το λογοπαιγνιο με τα ονοματα των επεξεργαστων μεσω του ποστ του geORGIOSb.
Σιγουρα το Android ειναι (λιγο) πιο περιπλοκο απ το IOS. Και φυσικα αυτο δεν σημαινει πως απευθηνεται σε εξυ(π)νοτερους. Δεν θα ανεβει ο δεικτης ευφυιας μου αν αλλαξοπιστησω.
Το πιο πιθανο ειναι να παραμεινω το ιδιο "χαζος" οποια απ τις δυο κυριες επιλεξω. Με κοντα 800 € που θα κανει περιπου το καθενα, μαλλον Anoisia θα κανω.
αρκετα καλο κι εξυπνο το λογοπαιγνιο γιαννη. εγω απλα εξηγησα τι εννοουσα με το μπουμπουνας. οταν πρωτο ηρθε το 3γς εγω αντι γι αυτο προτιμησα το εισερ δχ900 δικαρτο γουιντοους φον 450 ευρω ακριβοτερο απο το απλ.Ενταξει θα το παραδεχτω. Η αληθεια ειναι πως ειμαι ψιλοκολλημενος iPhonακιας απο τοτε που ηρθε το πρωτο στην Ελλαδα και μεχρι τωρα με το 4αρι που εμεινα.
μετα οταν επεσε στα χερια μου ενα κολλησα. αδαης. ουτε τα γουιντοους εμαθα να πακιαριζομαι ουτε τα αντροιντ. το μηλοφωνο ομως με μια ματια στο γουγκλ το ξεσκιζα. αυτο ακριβως ειπα.
Τελευταία επεξεργασία από: geORGIOSb, 17/03/2013 - 15:56
Δημοσίευση 17/03/2013 - 15:54
Δημοσίευση 17/03/2013 - 15:54
Κ επισης εγω μια χαρα φευγω απο την αππλε που την ειδα κ την εμαθα!!
Σε ειπε κανεις οτι τρεμει η αππλε η μικροφτ..;! Η και ποσο μαλλον η google..?!
Μιλας για πωλησεις και οταν σε λενε σε γενικο πλανο εταιριας οτι η σαμμυ ειναι πολυ πιο πανω απο την αππλε στις πωλησεις... Το γυρνας κ λες δεν συγκρινουμε τα φθηνα κινητα ...
Τοτε μην μιλας για πωλησεις...
Αφου δεν θες να δεις πως εχουν τα πραγματα...!!
Ποιος φοβαται το ιφον ..;! Κ ποιος νομιζει οτι θελει κ μακ..; Αφου η καμπανια σας ειναι οτι με το που πιανεις το κινητο κ βαζεις την σιμ μεσα τα κανεις ολα με την μια!!
Ισα ισα που παρα παρα πολυ το περνουν για να πουλαν (νομιζουν) μουρη... Τεσπα....
Εγω ξερω το πιστευε και μη,ΕΡΕΥΝΑ!!
και οχι το πιστευεις,ΜΗ ερευνα..!!
Τελευταία επεξεργασία από: Livas, 17/03/2013 - 16:00
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες