Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

'Γιατί iPhone': η Apple επιτίθεται στο Android με νέα σελίδα που εξηγεί γιατί οι χρήστες αγαπούν το iPhone τους

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
211 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 17/03/2013 - 23:04

Αυτό πάντως που εξάγεται ως δεδομένο από κάποιους είναι ότι δεν τους αρέσει στο iOS γιατί χρειάζεται Jailbreak για να κατεβάσεις σπασμένα ενώ στο android δε χρειάζεται.
Και αυτό είναι και επιχείρημα κατά του iPhone.
Στο καλό παιδιά!

πες τα χρυσοστομε

Πωπω...αυτο το topic τα είχε όλα. Κάποια πράγματα που θα ήθελα να σχολιάσω είναι:
1. Η στενοκεφαλια μερικών δεν συνάδει με την ηλικία τους, την εμπειρία τους, την γνώση τους και τέλος με την ιδιότητα τους
2. Ως χρήστης και των δύο λειτουργικών χρονια τώρα, έχω να πω πως και τα δύο μετά από καιρό χωρίς restore σε εργοστασιακες ρυθμίσεις αρχίζουν να μπαζουν
3. Δεν έχω κολησει πότε ιο σε κανένα απο τα ολα τα λειτουργικά που κυκλοφορουν για κινητά.
4. Το να ασχολησε με το ποιο κινητό ανοίγει μια εφορμογη μερικά msec....Απλά χανεις τον καιρο σου.
5. Ο κυριος που είπε οτι στα 316 ppi βλεπει pixel με γυμνο ματι πρέπει επειγόντως να δει γιατρό γιατί είτε πρόκειται για πρόβλημα οφθαλμολογικο είτε για καποια υπερδυναμη.
6. Ο κύριος που τα έχει βαλει με την ακατονομαστη τελικά του φταίει η ακατονομαστη η το android γενικα.
7. Δυστυχώς η αγαπημένη μας apple (για μένα) έχει χάσει προς το παρόν το παιχνίδι, ισως σε λίγο να το ξανακερδίσει οσον αφορά σε συσκευή κινητού.
8. Ασχετο αλλα Κάποιοι που κάποτε ηταν απλοί χρήστες και μαλωναν με τον καθένα που ειχε διαφορετική άποψη γιατί έχουν γίνει mods; (δε μιλαω για σενα mark).
9. Οι κινήσεις της Apple τις τελευταίες μέρες μόνο φόβο μου δείχνουν εμένα.
ΥΓ. Συγνωμη για τα ορθογραφικά και συντακτικό αλλά γραφω απο κινητό.

ειμαι ο κυριος 6. για το υγ δεν χρειαζεται απολογια. εδω μεσα τα ορθογραφικα μικρη σημασια εχουν. χιλιοι δυο λογοι και μεταξυ αυτων κι αυτος που εσυ επικαλεισαι. δεν ειπα ακατονομαστη την εταιρεια της κορεας. ακατονομαστο ειναι το λειτουργικο που χρησιμοποιει. ας δοκιμασει να βγαλει δικο της. ξερεις τι θα παθει? οτι και η νοκια.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 17/03/2013 - 23:06

πες τα χρυσοστομε

ειμαι ο κυριος 6. για το υγ δεν χρειαζεται απολογια. εδω μεσα τα ορθογραφικα μικρη σημασια εχουν. χιλιοι δυο λογοι και μεταξυ αυτων κι αυτος που εσυ επικαλεισαι. δεν ειπα ακατονομαστη την εταιρεια της κορεας. ακατονομαστο ειναι το λειτουργικο που χρησιμοποιει. ας δοκιμασει να βγαλει δικο της. ξερεις τι θα παθει? οτι και η νοκια.

αυτο ακριβως θελει να κανει η sam...να παρατησει το android και να ασχοληθει με το tizen...το αν θα της βγει σε καλο θα δειξει...

#138   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 17/03/2013 - 23:10

αυτο ακριβως θελει να κανει η sam...να παρατησει το android και να ασχοληθει με το tizen...το αν θα της βγει σε καλο θα δειξει...

Ποτέ Κινεζο-Κορεάτης δεν έφτιαξε σοβαρό λειτουργικό..Κι όταν λέω ποτέ εννοώ ΠΟΤΕ. Προγράμματα μεμονωμένα μπορεί αλλά λειτουργικό όχι.
Σίγουρο ήταν ότι κάποια στιγμή θα τα έσπαγαν με την Google γιατί η Google έχει άλλες βλέψεις. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό πλεονέκτημά της Apple απέναντι στους android-windows κατασκευαστές.

Αναρτημένη εικόνα

#139   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 23:14

δεν με κοφτει αν το κινητο το χειριζομαι με το ενα δακτυλο ή οχι. με νοιαζει που απο ενα κινητο εχω τα παντα. φωτογραφικη, παιχνιδομηχανη, κινητο, υπολογιστη και ολα τα αλλα και ολα γινονται απλα και χωρις πολλα πολλα. σε συγκριση αιπαντ και 10.1 ταμπλετ ειδα και επαθα. πηγα να παρω για να παιζω κυριως στο ταξι στις ατελειωτες ωρες στο αεροδρομιο ή στις πιατσες καποια παιχνιδια μεσα απο το φεσιμπουκ γιατι οπως ξερουμε αντομπ γιοκ στα μηλοπροϊοντα. ε δεν επαιζε κι ας ειχε. ηταν εκδοση που ειχε εγκατεστημενο αντομπ. μετα για να περασεις τα ελληνικα και να κανεις εναλλαγη εχανε η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα. φανταζομαι σε καποια οεμ προϊοντα που σωρηδον φτιαχνονται στην κινα φασον τι διαολο θα τραβαει κανεις. προσπαθησα να περασω χαρτες γκουγκλ με ελληνικη φωνητικη καθοδηγηση που το ειδα και εντυπωσιαστηκα. αμ δε? εφαγα τα χρονια μου γιοκ. δεν ειμαι ειδικος επι του προγραμματισμου και οσο πριν φυγω απο το φορουμ ασχολιομουν νομιζω οτι εσωσα πολλα παιδια, εδω με το ακατονομαστο χαθηκα. πελαγωσα. αρα? και ο καθε μπουμπουνας ως προειπα μπορει στην μηλοεταιρεια να κανει ο,τι γουσταρει. στο ακατανομαστο δεν μπορει. τελος. οπως ειπα δοξα το θεο μπορω να αγορασω οτι θελω αφου η δουλεια παει καλα. οχι το ταξι δεν παει τοδικο μου ταξι παει εχω καποιες γνωριμιες σ εμια μεγαλη εταιρεια και ειμαι χρονοναυλωμενος. δεν πηρα το πεντε. δεν μου εκανε διαφορα. καπου καποιο παιδι λεει αλλαζουν τζαμι χρωμα γαλαζιες χαντρες και λενε νεο μοντελο. ακριβως αυτο. το οποιο επομενο μηλοφωνο βγει που να υποστηριζει νουφουσου το πηρα με την μια. η στιβαροτητα της κατασκευης, η αισθηση στο χερι μου. δεν μπορω κουμουτσες αν και ημουν ο πρωτος εν ελλαδι που αγορασα το νοκια 9110 και μετα το 9110ι. για οποιον τα θυμαται. το πρωτο μου κινητο ηταν το μοτορολα 3600 μπανανα. καθαρα κινητο αυτοκινητου. ουτε τα μικροσκοπικα και αορατα μπορω. θεωρω οτι το 4 ουτε καν η σειρα 3, το 4 και 4ς ειναι ιδανικα για το χερι μου. το πεντε που το ειδα και επεξεργαστικα δεν μου λεε κατι. στη αρχη ουτε το αιπαντ με τραβηξε. αν και χρονια πριν χρηστης μακ δεν τρελλαθηκα με τα προϊοντα αυτα. οταν ομως τα γνωρισα απο κοντα ειπα εδω ειμαστε δεν υπαρχει κατι αλλο. και δεν θα υπαρξει ειδικα με αντροϊντ

τοτε θα μπορει ν αγινει η πλεον ακριβης αξιολογηση. το γιατι το εχω πει, παντα κατα τη γνωμη μου σε προηγουμενο ποστ.

#140   Antiresias

Antiresias

iPH Member

• 215 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:Jimgreek

Δημοσίευση 17/03/2013 - 23:14

πες τα χρυσοστομε

Ναι είσαι ο κύριος 6. Η νοκια μια χαρά τα πήγαινε με το σιμπιαν απλά σε κάποια φάση ξεπεράστηκε όπως συμβαίνει πάντα. Δεν ξέρω τι θα πάθει αν βγάλει δικο της λογισμικό η σαμυ αλλά βλέπω τι κανει βγάζοντας δικό της κινητό. Προσωπικά το αποτέλεσμα μου αρέσει.
Σε εχω ξαναρωτησει αλλά ρωτάω και πάλι μήπως και άλλαξες γνώμη. Θέλεις κανένα ανηψιο ακόμα;

#141   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 23:19

Ναι είσαι ο κύριος 6. Η νοκια μια χαρά τα πήγαινε με το σιμπιαν απλά σε κάποια φάση ξεπεράστηκε όπως συμβαίνει πάντα. Δεν ξέρω τι θα πάθει αν βγάλει δικο της λογισμικό η σαμυ αλλά βλέπω τι κανει βγάζοντας δικό της κινητό. Προσωπικά το αποτέλεσμα μου αρέσει.
Σε εχω ξαναρωτησει αλλά ρωτάω και πάλι μήπως και άλλαξες γνώμη. Θέλεις κανένα ανηψιο ακόμα;

α εσυ εισαι πουλακι μου. χαχαχαχα. ασε σημερα με ξεσκισε η ανηψια μου. με ξοδεψε παλι. χαλαλι της. πηρε λεφτα για προκαταβολη για καινουργιο συνθεσαϊζερ. βλεπεις της κολλησα το μικροβιο της μουσικης. ως πρωην μπουζουξης. ας οψεται το ατυχημα που μου καταστρεψε το χερι. ναι μωρε θα το σκεφθω αν θελω εναν ακομα. χαχαχαχαχαχαχχαχαχα. φιλε δεν ειμαι εφοπλιστης. δουλευω απο πολυ μικρο παιδι τυχερος γαρ γιατι ειχα ενα χαρισμα και ενα ταλεντο. μετα την καταστροφη δεν εμεινα με σταυρωμενα χερια. οταν σωθηκε οριστικα το χερι και δεν το εχασα (φυσικα για επαγγελματικη ενασχοληση πλεον με τη μουσικη ουτε λογος) πηρα ενα ταξι. καταφερα με τις γνωριμιες μου να ειμαι καβατζωμενος ωστε ενα κινητο 500 700 ευρω να μην μου ειναι προβλημανα το παρω. δεν μου χαριστηκε ποτε τιποτα. αυτα για να μην περασει η εντυπωση οτι ειμαι κανα παιδι βπ (κακο δεν εινα να εισαι αλλα οχι με την εννοια που ευκολα προσδιδουμε στα παιδια αυτα.)

#142   Antiresias

Antiresias

iPH Member

• 215 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 23:26

Ποτέ Κινεζο-Κορεάτης δεν έφτιαξε σοβαρό λειτουργικό..Κι όταν λέω ποτέ εννοώ ΠΟΤΕ. Προγράμματα μεμονωμένα μπορεί αλλά λειτουργικό όχι.
Σίγουρο ήταν ότι κάποια στιγμή θα τα έσπαγαν με την Google γιατί η Google έχει άλλες βλέψεις. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό πλεονέκτημά της Apple απέναντι στους android-windows κατασκευαστές.

Το πλεονέκτημα της apple εγώ πάντως βλέπω να γυρίζει μπουμερανγκ αν δεν αλλάξει δραματικά κάτι.

Τελευταία επεξεργασία από: Antiresias, 17/03/2013 - 23:28

#143   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 17/03/2013 - 23:33

Βασικα η google εχει εξαγορασει την motorolla (ξερουμε ολοι τι εστι motorolla στον τομεα των τηλεεπικοινωνιων) και εχει βλεψεις την επομενη συσκευη της να την βγαλει σε συνεργασια μαζι της... και το android 5 (lemon pie) να το αναπτυξει μονο για τα δικα της επισημα μοντελλα κινητων... οποτε μαλλον η samsung αν βγαλει λογισμικο δικο της, δεν θα ειναι απο προσωπικη της επιλογη, αλλα αναγκαστικα... δεν νομιζω με αυτο το.μεριδιο αγορας που διαθετει η samsung στις πωλησεις κινητων συσκευων ξαφνικα να θελει να ρισκαρει κατασκευαζοντας δικο της λογισμικο... κατι παιζει εδω...

#144   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 17/03/2013 - 23:39

Το πλεονέκτημα της apple εγώ πάντως βλέπω να γυρίζει μπουμερανγκ αν δεν αλλάξει δραματικά κάτι.

Αυτό ισχύει που λες 1000%. Το να επαναπαύεσαι σε μια επιτυχία είναι το χειρότερο. Όλα θα κριθούν με το επερχόμενο iOS 7.Εκεί θα φανεί αν έχει μείνει άλλο "innovation" ή χάθηκε όλο μετά το iPhone 4.

Αναρτημένη εικόνα

#145   tamis

tamis

iPH newbie

• 92 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 23:47

καλα αμα γεμισετε ψειρες τρεχατε για λοσιον. αφου βρωμαει απο ιους το δυσμοιρο και δυσχρηστο android. ενα tablet πηρα και σε δεκα μερες το εκανα δωρο. ουτε νεκρος στα χερια μου ξανα.

φανταζομαι οτι κατεβαζατε οτι να ναι εφαρμογες και εκτος appstore... αν ναι τοτε παω πασο αλλα επειτα απο 1 χρονο εντατικης ενασχολησης ποτε δεν ειχε κανενα απολύτος πρόβλημα... ταμπλετα Android θα αγόραζα... ασχετα αν για ταμπλετα εχω το Ipad 3 που μου το πειραν δώρο...

#146   Antiresias

Antiresias

iPH Member

• 215 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2013 - 00:03

Αυτό ισχύει που λες 1000%. Το να επαναπαύεσαι σε μια επιτυχία είναι το χειρότερο. Όλα θα κριθούν με το επερχόμενο iOS 7.Εκεί θα φανεί αν έχει μείνει άλλο "innovation" ή χάθηκε όλο μετά το iPhone 4.

Αυτό που μου έχουν μάθει και που ο ίδιος έχω διαπιστώσει είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει η ακμή και η παρακμή. Τα πρώτα σημάδια της παρακμής για την apple έχουν αρχίσει να φαίνονται. Δεν είναι κακό πάντως γιατί επίσης υπάρχει και το κλισε του η ιστορία επαναλαμβανεται.

Τελευταία επεξεργασία από: Antiresias, 18/03/2013 - 00:05

#147   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.213 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 18/03/2013 - 00:12

Η Samsung μπορεί και να φανεί τυχερή στην κόντρα της με την Google και να επιχειρήσει να πάει προς Ubuntu OS?

Το οποίο αν υποστηριχτεί πιστεύω ότι τότε θα είναι ως προς το συμφέρον όλων των καταναλωτών.
Once You Go Mac You Never Go Back

#148   sixtypounder

sixtypounder

iPH Enthousiast

• 589 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:sixtypounder

Δημοσίευση 18/03/2013 - 00:12

δοκιμασες να κανεις compile/decompile με το apktool?

μόλις το κατέβασα , τρέχω το exe , σκάι ενα prompt και κλείνει με τη μια , δν μου εμφανίζει καν το πρόγραμμα :/

Τι ακριβως θες να επεξεργαστεις??

σκόπευα να περάσω τα εικονίδια απο κάποια θέματα που είχα στο iphone σε θέμα του android ,και για να μην μπαίνω στη διαδικασία να φτιάξω δικό μου θέμα ήθελα να αντικαταστήσω τα εικονίδια απο ένα ήδη υπάρχον

p.s. παίδες θα πεταχτεί κάποιος σύντομα και θα μας πει "τραβάτε σε android forum " :P

#149   Rallye

Rallye

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 18/03/2013 - 00:14

Σιγά μην έχει αρχίσει η παρακμή της Apple, επειδή δεν ενσωματώνει 5 μπιχλιμπίδια στο iOS για να χαίρονται αυτοί που όλη την ημέρα άλλη δουλειά δεν έχουν από το να ασχολούνται με το κινητό.

Πουλάει εκατομμύρια συσκευές κάθε χρόνο και έχει έκρηξη πωλήσεων από το 4 και μετά.

Και φυσικά σιγά μην ρισκάρει να αλλάξει μια άκρως επιτυχημένη συνταγή που βολεύει και έχουν συνηθίσει όλοι αυτοί οι καταναλωτές..

Έχει φτιάξει ένα iOS σταθερότατο, χρηστικότατο και απλουστευμένο έτσι ώστε και ένας άνθρωπος 60 ή 70 ετών ακόμα να μπορεί να χρησιμοποιήσει.

Και φυσικά δεν θα το αλλάξει ούτε με σφαίρες!! Αυτό είναι το απόλυτο κατόρθωμα στις πωλήσεις: Να έχεις ένα προϊόν universal, unisex και κοινώς αποδεκτό σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Οι αναλύσεις του τμήματος marketing μιας αμερικάνικης πολυεθνικής και ειδικά του κολοσσού Apple είναι αφενός για σεμινάριο και αφετέρου γίνονται με χειρουργική ακρίβεια.

Το iOS 7 θα είναι μια "συνέχεια" των προηγούμενων εκδόσεων στην ίδια λογική φυσικά.

Όσοι περιμένουν κοσμογονικές αλλαγές για να δουν τι θα κάνουν, καλύτερα να αρχίσουν να κοιτάζουν προς πιο "ανοιχτά" λογισμικά (ένας θεός βέβαια να τα κάνει ανοιχτά λογισμικά)..

#150   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2013 - 00:34

φανταζομαι οτι κατεβαζατε οτι να ναι εφαρμογες και εκτος appstore... αν ναι τοτε παω πασο αλλα επειτα απο 1 χρονο εντατικης ενασχολησης ποτε δεν ειχε κανενα απολύτος πρόβλημα... ταμπλετα Android θα αγόραζα... ασχετα αν για ταμπλετα εχω το Ipad 3 που μου το πειραν δώρο...

παντα αγορασμενα ο,τι και να ειναι. ειτε απστορ ειτε γκουγκλ πλευ ειτε σιντια

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7