πες τα χρυσοστομεΑυτό πάντως που εξάγεται ως δεδομένο από κάποιους είναι ότι δεν τους αρέσει στο iOS γιατί χρειάζεται Jailbreak για να κατεβάσεις σπασμένα ενώ στο android δε χρειάζεται.
Και αυτό είναι και επιχείρημα κατά του iPhone.
Στο καλό παιδιά!
Πωπω...αυτο το topic τα είχε όλα. Κάποια πράγματα που θα ήθελα να σχολιάσω είναι:
1. Η στενοκεφαλια μερικών δεν συνάδει με την ηλικία τους, την εμπειρία τους, την γνώση τους και τέλος με την ιδιότητα τους
2. Ως χρήστης και των δύο λειτουργικών χρονια τώρα, έχω να πω πως και τα δύο μετά από καιρό χωρίς restore σε εργοστασιακες ρυθμίσεις αρχίζουν να μπαζουν
3. Δεν έχω κολησει πότε ιο σε κανένα απο τα ολα τα λειτουργικά που κυκλοφορουν για κινητά.
4. Το να ασχολησε με το ποιο κινητό ανοίγει μια εφορμογη μερικά msec....Απλά χανεις τον καιρο σου.
5. Ο κυριος που είπε οτι στα 316 ppi βλεπει pixel με γυμνο ματι πρέπει επειγόντως να δει γιατρό γιατί είτε πρόκειται για πρόβλημα οφθαλμολογικο είτε για καποια υπερδυναμη.
6. Ο κύριος που τα έχει βαλει με την ακατονομαστη τελικά του φταίει η ακατονομαστη η το android γενικα.
7. Δυστυχώς η αγαπημένη μας apple (για μένα) έχει χάσει προς το παρόν το παιχνίδι, ισως σε λίγο να το ξανακερδίσει οσον αφορά σε συσκευή κινητού.
8. Ασχετο αλλα Κάποιοι που κάποτε ηταν απλοί χρήστες και μαλωναν με τον καθένα που ειχε διαφορετική άποψη γιατί έχουν γίνει mods; (δε μιλαω για σενα mark).
9. Οι κινήσεις της Apple τις τελευταίες μέρες μόνο φόβο μου δείχνουν εμένα.
ΥΓ. Συγνωμη για τα ορθογραφικά και συντακτικό αλλά γραφω απο κινητό.
ειμαι ο κυριος 6. για το υγ δεν χρειαζεται απολογια. εδω μεσα τα ορθογραφικα μικρη σημασια εχουν. χιλιοι δυο λογοι και μεταξυ αυτων κι αυτος που εσυ επικαλεισαι. δεν ειπα ακατονομαστη την εταιρεια της κορεας. ακατονομαστο ειναι το λειτουργικο που χρησιμοποιει. ας δοκιμασει να βγαλει δικο της. ξερεις τι θα παθει? οτι και η νοκια.