Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

'Γιατί iPhone': η Apple επιτίθεται στο Android με νέα σελίδα που εξηγεί γιατί οι χρήστες αγαπούν το iPhone τους

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
211 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   Antiresias

Antiresias

iPH Member

• 215 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:Jimgreek

Δημοσίευση 18/03/2013 - 02:01

Εγώ έχω δει πάρα πολλούς ανθρώπους 60 & 70 ετών να χειρίζονται και iphone και ipad. Σε αεροδρόμια, στο εξωτερικό (στην Αμερική ειδικά) αλλά και εδώ.

Επειδή δεν βλέπεις το δέντρο δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει πίσω από το λόφο!

Επίσης αυτό που είπα πριν είναι ότι η apple έχει τέτοιο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, όπως και συνεργαζόμενες εταιρίες που κάνουν έρευνα για λογαριασμό της, που είναι πάρα πολύ δύσκολο να πέσει έξω στις μελλοντικές

προβλέψεις της. Τώρα εάν νιώθεις ότι πλέον η apple δε σε ακούει τότε μπορεί να συμβαίνει και αυτό που λες φυσικά, αλλά μπορεί και η φωνή σου να είναι τόσο αδύναμη και λίγη που να μη φτάνει στα αυτιά της Apple.

Στο ξαναλέω: Για λίγα tweeks για να χαίρεσαι εσύ δεν θα χαλάσει το χάρτη του λογισμικού της. Γιατί μπορεί αυτό το tweek να κάνει τη μέρα σου χαρούμενη αλλά μπορεί κάποιον να τον μπερδέψει. Ε μάλλον προτιμάει αυτόν

τον κάποιον αντί για σένα. Λες ας πούμε να μην ξέρουν οι ίδιοι πως να κάνουν ένα τύπου jb στο λογισμικό τους? Προφανώς και ξέρουν αλλά για κάποιο λόγο προτιμούν να μην..

Το forum μη το φοβάσαι όσο υπάρχει jb. Είναι ανάγκη. Λύνει προβλήματα και μάλιστα με πολύ καλό και ταχύ τρόπο, άρα θα υπάρχει.-

Τώρα μάλλον έχεις αρχίσει και το πιάνεις το νόημα όπως τα λες για τις 50αρες κτλ..

Εσύ εάν είχες εστιατόριο, θα προτιμούσες να έχεις πιστό πελάτη τον εαυτό σου ή την 50αρα που λες πιο πάνω? Λογικό δεν είναι ρε συ?

Όντος και εδώ...σε οποία γωνία και να στριψεις βλέπεις και ένα παππουλη με το iphone στα χέρια να κάνει facetime με την γριά στο σπίτι να του λέει να τις αγοράσει μια προπληρωμένη κάρτα για να κατεβάσει τα καινούργια τεύχη της marvel.. Πάντως από κάποιον κοσμογυρισμενο σαν εσένα που έχει πάει και πίσω από τον λόφο έχει δει το δέντρο και έχει επιστρέψει να μας διηγηθεί όλα αυτα τα ωραία που μας γράφεις εδώ δεν περίμενα να γράφετε έτσι. Απλά θα ήθελα να σε έβλεπα κάθε φορά που ενσωματώνει στο ios και κάποιο tweak από cydia. Φαντάζομαι καταριεσαι θεούς και δαίμονες και υπόσχεσαι πως αν ξαναβαλουν ένα τέτοιο tweak που σε μπερδεύει και σου χαλάει την μέρα δεν θα ξαναπάρεις iσυσκευή.
Ερε πλάκα που έχετε μερικοί

Τελευταία επεξεργασία από: Antiresias, 18/03/2013 - 02:04

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   Rallye

Rallye

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 18/03/2013 - 02:08

Όντος και εδώ...σε οποία γωνία και να στριψεις βλέπεις και ένα παππουλη με το iphone στα χέρια να κάνει facetime με την γριά στο σπίτι να του λέει να τις αγοράσει μια προσηλωμένη κάρτα για να κατεβάσει τα καινούργια τεύχη της marvel.. Πάντως από κάποιον κοσμογυρισμενο σαν εσένα που έχει πάει και πίσω από τον λόφο έχει δει το δέντρο και έχει επιστρέψει να μας διηγηθεί όλα αυτα τα ωραία που μας γράφεις εδώ δεν περίμενα να γράφετε έτσι. Απλά θα ήθελα να σε έβλεπα κάθε φορά που ενσωματώνει στο ios και κάποιο tweak από cydia. Φαντάζομαι καταριεσαι θεούς και δαίμονες και υπόσχεσαι πως αν ξαναβαλουν ένα τέτοιο tweak που σε μπερδεύει και σου χαλάει την μέρα δεν θα ξαναπάρεις iσυσκευή.
Ερε πλάκα που έχετε μερικοί

Ρε Antiresia γιατί μου επιτίθεσαι έτσι?

Κάθε φορά που θα ενσωματώνει ένα tweek από το cydia, φυσικά και θα το χρησιμοποιώ και θα το χαίρομαι.

Αλλά ο κόσμος δε γυρίζει γύρω από εμένα ούτε από εσένα.

Τι σχέση έχουν αυτά που λες?

#168   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 18/03/2013 - 02:23

Ο nikosgnr εγραψε με την φωτο....χαχαχαχαχαχαχαχα....

Υ.Γ : Ολοι φωναζετε για τα σπασμενα και την απαγορευση συζητησης στο φορουμ...Γινετε mod και παρτε την ευθυνη διακινησης αρχειων και υποδειξεων περι πειρατικων...Δεν γνωριζω το νομικο πλαισιο και τις ποινες για αναφορα, αλλα ειμαι σιγουρος, οτι τα παιδια απο βιτσιο δεν το κανουν σιγουρα....Ουτε εχουν σκοπο να τρεχουν...

Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 18/03/2013 - 02:27

#169   Antiresias

Antiresias

iPH Member

• 215 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:Jimgreek

Δημοσίευση 18/03/2013 - 02:25

Ρε Antiresia γιατί μου επιτίθεσαι έτσι?

Κάθε φορά που θα ενσωματώνει ένα tweek από το cydia, φυσικά και θα το χρησιμοποιώ και θα το χαίρομαι.

Αλλά ο κόσμος δε γυρίζει γύρω από εμένα ούτε από εσένα.

Τι σχέση έχουν αυτά που λες?

Δεν επιτιθομαι η τουλάχιστον προσπαθώ και δεν υπάρχει πρόθεση για κάτι τέτοιο. Και μένα μου αρέσουν οι iσυσκευές αλλά κάτι παθαίνω όταν διαβάζω μερικούς να κατακρίνουν οτιδήποτε μη apple και βρίσκουν τα πάντα γύρω από αυτή τέλεια. Anyways που λένε και στο χωριό μου.
Πρέπει να κλείσω τις ειδοποιήσεις γιατί δεν βλέπω να κοιμόμαστε σήμερα.

#170   Rallye

Rallye

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 18/03/2013 - 02:30

Δεν επιτιθομαι η τουλάχιστον προσπαθώ και δεν υπάρχει πρόθεση για κάτι τέτοιο. Και μένα μου αρέσουν οι iσυσκευές αλλά κάτι παθαίνω όταν διαβάζω μερικούς να κατακρίνουν οτιδήποτε μη apple και βρίσκουν τα πάντα γύρω από αυτή τέλεια. Anyways που λένε και στο χωριό μου.

Εγώ να δεις πως τις έχω χεσμένες, τις όποιες συσκευές!

Μέχρι πρότινος είχα ένα 3g τεσσάρων ετών..

Αλλά πριν μιλούσαμε για το λογισμικό, όχι για συσκευές.

Τέλος πάντων άντε τώρα να κοιμηθείς και έλα αύριο γκαζωμένος να γίνει χαμός :P

#171   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 18/03/2013 - 02:34

Do not disturb..Innovation..:D

Αναρτημένη εικόνα

#172   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 18/03/2013 - 02:40

Εχεις βαλει ειδοποιηση στο συγκεκριμενο θεμα;;;;
Τωρα ειδα πως το παρακολουθουν κι αλλοι!!!!

Να αραζεις στο pc/ipad και να χαζευεις παει κι ερχεται, αλλα να σου χτυπαει κι ειδοποιηση σε καθε νεο ποστ, ε αυτο αγγιζει τα ορια του βιτσιου... Αβυσσος!!!!

#173   apostonikos

apostonikos

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2013 - 03:19

Αυτο που ο Ελληνας εχει καταντησει να μην εχει να φαει αλλα γουσταρει να χει το "καλυτερο" κινητο (το καλυτερο ειναι πολυ υποκειμενικο για τον καθενα μας) για να το μοστραρει και να λεει τι εχει πανω εχει αρχισει να μου την δινει καπως. Βλεπω καποια ατομα χωρις παρεξηγηση που κοιτανε τα specs του S4 και τρελενονται. Μηπως εχουμε ξεφυγει? ΔΕΝ θεωρω προσωπικα οτι το S4 ειναι κινητο πλεον μιας και εχει φτασει να χει μια οθονη οσο το τηλεκοντρολ της τηλεορασης μου. Και γιατι να τρελενομαστε για τα specs? Υπαρχει διαφορα στο ματι δηλαδη αν η οθονη ειναι 3χχ ppi ή 4xx ppi? Οποιος πει ναι σ αυτο θα ναι ψευτης θεωρω. Δυστυχως για καποιους η apple ΔΕΝ θα γινει ποτε τετοιου ειδους εταιρια κατα την γνωμη μου. Να σου θολωνει το μυαλο με απιστευτα specs και απο πισω να μπαζει το λειτουργικο απο malware και να μην ειναι καν optimised. Και το πιο αξιολυπητο ειναι να κανεις καθε 1,5 βδομαδα update στο λειτουργικο επειδη μπαζει απο παντου.

#174   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 18/03/2013 - 04:22

Εγώ, αν και χρήστης iPhone 5, λέω ας διορθώσουν τα σοβαρά θέματα του iOS με το σήμα των παρόχων που υποστηρίζουν LTE, που χάνουμε κλήσεις από αυτή τη χάλια κατάσταση (έχω ανοίξει και σχετικό thread εδώ), και μετά μας λένε ότι το iOS είναι το πιο "εξελιγμένο" λειτουργικό σύστημα τηλεφώνου..... Όχι μόνο λόγια και κόλπα του marketing!.......

#175   iTsikos

iTsikos

iPH Member

• 322 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 18/03/2013 - 05:45

Εγώ, αν και χρήστης iPhone 5, λέω ας διορθώσουν τα σοβαρά θέματα του iOS με το σήμα των παρόχων που υποστηρίζουν LTE, που χάνουμε κλήσεις από αυτή τη χάλια κατάσταση (έχω ανοίξει και σχετικό thread εδώ), και μετά μας λένε ότι το iOS είναι το πιο "εξελιγμένο" λειτουργικό σύστημα τηλεφώνου..... Όχι μόνο λόγια και κόλπα του marketing!.......

Και που φταίει η Apple σ αυτό ;
Οι κεραίες ειναι φίλε μου κ όχι το iOS.

#176   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 18/03/2013 - 07:07

Οι παροχοι φταινε σε αυτο, ισα ισα που για να δωσει το LTE στην ελλαδα η apple εγινε μεγαλο θεμα και τεχνικοι της εταιριας τεσταραν την ποιοτητα και την αποτελεσματικοτητα του δικτυου που κατασκευασαμε για την υποστηριξη LTE, και μετα εδωσαν update... πραξη σοβαρης εταιριας, μην λεμε ο,τι θελουμε... κ απο οτι ειδα απο διαφορους χρηστες iphone5 κανοντας internet speed test στα κινητα τους, παει σφαιρα το LTE... αλλα ειμαστε ελλαδισταν.... εδω το εχει φερει η cosmote και η vodafone σφυριζει αδιαφορα... και στην αμερικη θεωρειται αυτονοητο το LTE... τι να λεμε τωρα??

#177   sixtypounder

sixtypounder

iPH Enthousiast

• 589 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:sixtypounder

Δημοσίευση 18/03/2013 - 10:50

Εγώ έχω δει πάρα πολλούς ανθρώπους 60 & 70 ετών να χειρίζονται και iphone και ipad. Σε αεροδρόμια, στο εξωτερικό (στην Αμερική ειδικά) αλλά και εδώ.

Επειδή δεν βλέπεις το δέντρο δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει πίσω από το λόφο!

Επίσης αυτό που είπα πριν είναι ότι η apple έχει τέτοιο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, όπως και συνεργαζόμενες εταιρίες που κάνουν έρευνα για λογαριασμό της, που είναι πάρα πολύ δύσκολο να πέσει έξω στις μελλοντικές

προβλέψεις της. Τώρα εάν νιώθεις ότι πλέον η apple δε σε ακούει τότε μπορεί να συμβαίνει και αυτό που λες φυσικά, αλλά μπορεί και η φωνή σου να είναι τόσο αδύναμη και λίγη που να μη φτάνει στα αυτιά της Apple.

Στο ξαναλέω: Για λίγα tweeks για να χαίρεσαι εσύ δεν θα χαλάσει το χάρτη του λογισμικού της. Γιατί μπορεί αυτό το tweek να κάνει τη μέρα σου χαρούμενη αλλά μπορεί κάποιον να τον μπερδέψει. Ε μάλλον προτιμάει αυτόν

τον κάποιον αντί για σένα. Λες ας πούμε να μην ξέρουν οι ίδιοι πως να κάνουν ένα τύπου jb στο λογισμικό τους? Προφανώς και ξέρουν αλλά για κάποιο λόγο προτιμούν να μην..

Το forum μη το φοβάσαι όσο υπάρχει jb. Είναι ανάγκη. Λύνει προβλήματα και μάλιστα με πολύ καλό και ταχύ τρόπο, άρα θα υπάρχει.-

Τώρα μάλλον έχεις αρχίσει και το πιάνεις το νόημα όπως τα λες για τις 50αρες κτλ..

Εσύ εάν είχες εστιατόριο, θα προτιμούσες να έχεις πιστό πελάτη τον εαυτό σου ή την 50αρα που λες πιο πάνω? Λογικό δεν είναι ρε συ?

φυσικά και είναι λογικό , και εγώ σαν εταιρία θα στρεφόμουν στις ανάγκες του περισσοτερού κόσμου , απλά στεναχωριέμαι που μέχρι το iphone 4 πούλαγε η apple
ένα απο τα καλύτερα τηλέφωνα της αγοράς . και τώρα πουλάει όνομα και ομορφιά ...

λογικό λες εσύ ... ύπουλο συμπληρώνω εγώ!

#178   manolhs201297

manolhs201297

iPH Member

• 205 μηνύματα
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 18/03/2013 - 10:55

παιδια σκευτικα να παρω και εγω το S4 αλλα ρε παιδια ειναι ιδιο με το note 2 δεν εχει καμια διαφορα μονο που εχει 8πιρηνες και δεν δουλευουν ολοι μια η 4ερις και μια η αλλη 4ερις το htc one x+ ειναι πολυ καλητερο απο το s4

#179   ForceF

ForceF

iPH Contributor

• 958 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 18/03/2013 - 10:59

παιδια σκευτικα να παρω και εγω το S4 αλλα ρε παιδια ειναι ιδιο με το note 2 δεν εχει καμια διαφορα μονο που εχει 8πιρηνες και δεν δουλευουν ολοι μια η 4ερις και μια η αλλη 4ερις το htc one x+ ειναι πολυ καλητερο απο το s4

Το ΟΝΕ Χ ειναι πολυυυυυ πίσω απο το S4 σε όλα...ειναι μια γενιά πίσω έλεος τι ακούμε εδώ μέσα

#180   sixtypounder

sixtypounder

iPH Enthousiast

• 589 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:sixtypounder

Δημοσίευση 18/03/2013 - 11:05

Αυτο που ο Ελληνας εχει καταντησει να μην εχει να φαει αλλα γουσταρει να χει το "καλυτερο" κινητο (το καλυτερο ειναι πολυ υποκειμενικο για τον καθενα μας) για να το μοστραρει και να λεει τι εχει πανω εχει αρχισει να μου την δινει καπως. Βλεπω καποια ατομα χωρις παρεξηγηση που κοιτανε τα specs του S4 και τρελενονται. Μηπως εχουμε ξεφυγει? ΔΕΝ θεωρω προσωπικα οτι το S4 ειναι κινητο πλεον μιας και εχει φτασει να χει μια οθονη οσο το τηλεκοντρολ της τηλεορασης μου. Και γιατι να τρελενομαστε για τα specs? Υπαρχει διαφορα στο ματι δηλαδη αν η οθονη ειναι 3χχ ppi ή 4xx ppi? Οποιος πει ναι σ αυτο θα ναι ψευτης θεωρω. Δυστυχως για καποιους η apple ΔΕΝ θα γινει ποτε τετοιου ειδους εταιρια κατα την γνωμη μου. Να σου θολωνει το μυαλο με απιστευτα specs και απο πισω να μπαζει το λειτουργικο απο malware και να μην ειναι καν optimised. Και το πιο αξιολυπητο ειναι να κανεις καθε 1,5 βδομαδα update στο λειτουργικο επειδη μπαζει απο παντου.

επίσει φίλε αυτό για τα specs που λες ουδέποτε χάλασε κανέναν , λες και δεν θα θέλαν οι μισοί εδω μέσα να δούνε το iphone 5 ή μεταγενέστερο με 13 mpixel camera ή ultra pixel ,
και ναι όταν βλέπω τη sony να μου βγάζει κινητάρα με της παναγιάς τα μάτια μέσα και βλέπω το διαφημιστικό του τηλεφώνου να κρατάει ενας τύπος το κινητό μέσα στη σκόνη και στη βρομιά, και να ανοιγεί ένα θερμό
και να το ξεπλένει με νερό χύμα , φυσικά και τρελένομαι

είναι πράγματα που ενα ενδιαφέρον το προκαλούν σε όλους πιστευώ (*όχι συγκριτικά ) "το iphone έχει το τάδε χαρακτιρηστικό όποτε ας βγάλουν και τηλέφωνο να πετάει πυραύλους και δεν δίνω δεκάρα επηδεί έχω σταθερό λειτουργικό"

περί οθόνης , προσωπικά έχω βάλει το s3 δίπλα σε iphone 5 και παρακαλάω απο μέσα μου να το βγάλουν με τόσο μεγάλη οθόνη , μπορεί να χάσει εντελός τη βολικότητα του αλλά με το πέρασμα των καιρών επιβάλλεται !

p.s. όντως τα smart stay κτλπ κτλπ είναι για τα μάτια του κόσμου και δουλεύουν όοοοποτε

Τελευταία επεξεργασία από: sixtypounder, 18/03/2013 - 11:08

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11