Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

'Γιατί iPhone': η Apple επιτίθεται στο Android με νέα σελίδα που εξηγεί γιατί οι χρήστες αγαπούν το iPhone τους

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
211 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   darko

darko

iPH Member

• 270 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Darko_9

Δημοσίευση 17/03/2013 - 19:20

Ουπς...........Αυτο ακουγετε σαν συμπερασμα οτι τα iPhone απευθυνονται κυριως σε χαζους, ενω τα Android κυριως σε εξυπνους (Exynos 5 Octa).
Αυτο πρεπει να ναι μαλλον. Τιποτα δεν ειναι τυχαιο τελικα. Ουτε καν τα ονοματα των επεξεργαστων. Πως τον λενε τον επεξεργαστη του iPhone; Απο "Α" δεν αρχιζει αν δεν απατωμαι......"Anoitos" η "Amialos" θα πρεπει να σημαινει.

οριστε το πως δημιουργηθηκε η ονομασια Exynos (το δειχνει στα πρωτα δευτερολεπτα του video !)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0K46TDLd4wM
sorry για το off topic !

Τελευταία επεξεργασία από: darko, 17/03/2013 - 19:23

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 17/03/2013 - 19:21

δοκιμασες να κανεις compile/decompile με το apktool?

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 17/03/2013 - 19:21

#93   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 17/03/2013 - 19:21

δεν θέλω να θεωρηθει off topic γιατί μιας που ρώτησαν τα παιδιά θέλω να δείξω σε αυτούς που σκεύτωνται να πάν σε android και ασχολούνται με theaming τι έχουν να περάσουν

στο ios η διαδικασία απλη , κατεβάζεις το θέμα , πας στο bunddles ( και όχι μόνο ) και κάνεις ότι γουστάρεις

σε android τώρα , απο μάρκετ το ξεχνάς δεν γίνεται edit... μόνο σπασμένο θέμα σε .apk (apk είναι σαν το αντοίστηχο φορμάτ σε ios που κατεβάζεις απο instalous , δεν το θυμάμαι πλεον)
και το θέματα είναι κάπως έτσι εικόνα 1

για να τα κάνεις extract (ή decompile όπως λέγεται ) χρησημοποιεις το πρόγραμμα κάτω αριστερά (εικόνα δύο) αφου το βάλεις στο φάκελο κάτω δεξιά και του αλλάξεις όνομα , και εμφανίζεται όπως στο παράθυρο στο πάνω μέρος της εικόνας ,

εφ όσον τελειώσεις αν βρείς τρόπο το κάνεις compile (η επιλογή απ το πρόγραμμα βγάζει error και δεν έχω ανακαλύψει τι φταίει ακόμη )
και εν τέλει το κάνεις install και το χρησημοποιείς .. (λέμε τώρα ... ) συνεπώς καλή τύχη !!

Τι ακριβως θες να επεξεργαστεις??

#94   PasxosC

PasxosC

iPH User

• 119 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 17/03/2013 - 19:22

εγω θέλω ολες μου τις ενεργειες στο τηλέφωνο να τις κανω με το ένα χέρι, με το Iphone αυτο το πετυχάινω σε όλους τους τομείς και αν βάλω οτι όλα αυτα γίνονται πολλές φορές κατω απο τον ήλιο, σε συνθηκες δηλ. ισχυρού φωτισμού τότε νομίζω ότιο το S VI δεν κάνει για μένα..........αλλα και για πολλούς ακόμη!!!

#95   gzisis69

gzisis69

iPH User

• 120 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/03/2013 - 19:33

αυτο με το ενα χερι ειναι μια μεγαλη αληθεια.. ολοι το θελουμε αυτο αλλα γι αυτο καταληξαμε να χουμε τηλεκοντρολ για συσκευη απο την αππλε αντι για κινητο :P δεν γινεται να τα χουμε ολα αλλιως το iphone δεν θα χε το παρατσουκλι τηλεκοντρολ αλλα ακοντιο για υψος :P

#96   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 17/03/2013 - 19:59

Να σταματήσουν παρακαλώ οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί του τύπου "Τα τάδε λειτουργικά είναι για χαζούς, έξυπνους, πρόβατα" κτλ.

Κρατήστε ένα ελάχιστο επίπεδο στην "συζήτηση" σας.

Όσοι δεν συμμορφώνονται θα κερδίζουν 7 ημέρες ban.
Behind the Scenes...

#97   dominator

dominator

iPH Hero

• 3.533 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 17/03/2013 - 20:21

Ο καθένας με τον πόνο του ....
Παντός ούτε εμένα μου άρεσε η κίνηση της apple να δώσει στην δημοσιότητα αυτήν την μπουρδα και καλα γιατί να έχεις iPhone και ας έχω το 5 και το 4ς λάθος κίνηση και μάλλον και κίνηση αδυναμίας πλέον μπροστά στην Samsung που το s4 είναι αρκετά ταχύτερο σαν συσκευή ( απο τι φαίνεται ) δεν με ενδιαφέρει το στιλ ούτε το χρώμα αλλά η υπολογιστήκι του δύναμη. Ελπίζω να αφήσει της μαλακιες η apple και να πιάσει το 5s να το κανεί πύραυλο.....

Τελευταία επεξεργασία από: dominator, 17/03/2013 - 20:22

#98   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 20:28

Εμεις δεν κανουμε συζητηση, εσυ ειπες για μπατσες σε αλλο σου ποστ.

Εννοειται πως δεν εισαι θυμα, εννοειται πως το galaxy, το htc κτλ ειναι super κινητα, εννοειται ομως και πως δεν εισαι ικανος να κρινεις τεχνικα τις δυο συσκευες.
Στο ξαναειπα, διαβασες 10 ποστ σε ενα φορουμ και 3 reviews και νομιζεις πως κατεχεις να συγκρινεις τα specs των κινητων, την ισχυ της CPU, και τη διαχειριση της ram. Τι να κανουμε, δεν εισαι....Αστο για αυτους που το εχουν σπουδασει( και οχι για εμενα η εσενα).

Το μονο που εχεις για επιχειρημα ειναι η προσωπικη σου εμπειρια, η οποια τυγχανει εντελως αντιθετη απο τη δικια μου. Ποιος τελικα εχει δικιο; Μηπως να μαζευτουμε να ψηφισουμε για να βγει αποτελεσμα;

Μπορεις να πουλας μουρη σε μια παρεα με τη "γνωση" αυτη, αλλα σε ενα τεχνολογικο φορουμ δεν μπορεις να σταθεις στην κουβεντα.

Εσυ δεν μπορεις να κρινεις την ισχυ μιας cpu της συσκευης σου σε συγκριση με μια αλλη συσκευη, και γενικοτερα το set up του hardware των δυο συσκευων?? Θα σου πω ενα κολπακι... παρε ενα iphone 3gs με ios6 πανω και ενα iphone5 και τρεξε τις ιδιες εφαρμογες... και βγαλε τα συμπερασματα σου.... δεν ειπε κανεις οτι μπορουμε να αναλυσουμε την αρχιτεκτονικη των sampling threesholds που ακολουθει ενας επεξεργαστης για να φτασει απο idle κατασταση σε full cpu performance.... συγκριση μεταξυ δυο διαφορετικων λογισμικων κανουμε και hardware γενικοτερα... μην φανατιζεσαι..

#99   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 17/03/2013 - 20:34

Αν συγκρίνοντας κινητά κοιτάς πρώτα τις CPU τους κάπου έχει χαθεί το μέτρο και η κατανόηση του τι κρατάς στα χέρια σου..-

Αν θέλεις thresholds κτλ μπορούμε να τα συζητήσουμε εκτενώς μιλώντας για CPU όχι για κινητά.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 17/03/2013 - 20:35

Αναρτημένη εικόνα

#100   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 20:36

Αν συγκρίνοντας κινητά κοιτάς πρώτα τις CPU τους κάπου έχει χαθεί το μέτρο και η κατανόηση του τι κρατάς στα χέρια σου..-

Αν θέλεις thresholds κτλ μπορούμε να τα συζητήσουμε εκτενώς μιλώντας για CPU όχι για κινητά.

Σαν παραδειγμα εφερα τις cpu, αλλα περα απο απο αυτο ο καθενας μπορει να κοιταει ο,τι τον ενδιαφερει σε μια κινητη συσκευη, ποιο ειναι το προβλημα σου εσενα??

#101   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 17/03/2013 - 20:39

Εσυ δεν μπορεις να κρινεις την ισχυ μιας cpu της συσκευης σου σε συγκριση με μια αλλη συσκευη, και γενικοτερα το set up του hardware των δυο συσκευων?? Θα σου πω ενα κολπακι... παρε ενα iphone 3gs με ios6 πανω και ενα iphone5 και τρεξε τις ιδιες εφαρμογες... και βγαλε τα συμπερασματα σου.... δεν ειπε κανεις οτι μπορουμε να αναλυσουμε την αρχιτεκτονικη των sampling threesholds που ακολουθει ενας επεξεργαστης για να φτασει απο idle κατασταση σε full cpu performance.... συγκριση μεταξυ δυο διαφορετικων λογισμικων κανουμε και hardware γενικοτερα... μην φανατιζεσαι..

Πρωτον δε φανατιζομαι, ισα ισα που αν δεν υπηρχε το θεμα με το μεγεθος θα ειχα ηδη παρει το Nexus πουλωντας το iPhone 4 μου. Αλλα δε με βολευουν οι 5 ιντσες για τη χρηση που κανω- εχω iPad για διαβασμα, ταινιες κτλ- κι ετσι παρεμεινα με το 4αρι.

Αυτο το κολπακι που λες αφορα τη συγκριση δυο ιδιων συσκευων με το ιδιο λειτουργικο.Αγνοω αν εχεις δικιο και στεκει η σκεψη που λες.
Το ερωτημα ειναι πως συγκρινεις διαφορετικες συσκευες με διαφορετικα λογισμικα...ακουω απο παιδια που εχουν κανει διδακτορικα πανω στο θεμα κα καποιοι εξ αυτων εχουν φοιτησει στο MIT και γραφουν εδω μεσα οτι δεν ειναι τοσο απλο οσο το περιγραφεις...

Edit: Ρε Mark εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου, μηπως εισαι διδακτορικος με θητεια στο ΜΙΤ;;;

Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 17/03/2013 - 20:40

#102   alexakisd

alexakisd

iPH Contributor

• 1.184 μηνύματα
  • Twitter:@alexakisdim
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:alexakisd@gmail.com

Δημοσίευση 17/03/2013 - 20:39

Σαν παραδειγμα εφερα τις cpu, αλλα περα απο απο αυτο ο καθενας μπορει να κοιταει ο,τι τον ενδιαφερει σε μια κινητη συσκευη, ποιο ειναι το προβλημα σου εσενα??

φίλε μου κοίταξε.... το βασικό πρόβλημα ΟΛΩΝ μας εδώ μέσα μερικές φορές αν όχι τις περισσότερες είναι το υφάκι που πουλάνε μερικοί κρυμμένοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο και αρχίζουν και πετάνε πνεύμα και ψευτομαγκιά όταν έχουν στερέψει από επιχειρήμματα....
ελπίζω να σου φτάνει αυτό το πρόβλημα για αρχή.... αν όχι πες μου να συνεχίσω!!!

edit: Φώτη σκίσε τα πτυχία σου.....

Τελευταία επεξεργασία από: alexakisd, 17/03/2013 - 20:40

#103   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 20:51

Πρωτον δε φανατιζομαι, ισα ισα που αν δεν υπηρχε το θεμα με το μεγεθος θα ειχα ηδη παρει το Nexus πουλωντας το iPhone 4 μου. Αλλα δε με βολευουν οι 5 ιντσες για τη χρηση που κανω- εχω iPad για διαβασμα, ταινιες κτλ- κι ετσι παρεμεινα με το 4αρι.

Αυτο το κολπακι που λες αφορα τη συγκριση δυο ιδιων συσκευων με το ιδιο λειτουργικο.Αγνοω αν εχεις δικιο και στεκει η σκεψη που λες.
Το ερωτημα ειναι πως συγκρινεις διαφορετικες συσκευες με διαφορετικα λογισμικα...ακουω απο παιδια που εχουν κανει διδακτορικα πανω στο θεμα κα καποιοι εξ αυτων εχουν φοιτησει στο MIT και γραφουν εδω μεσα οτι δεν ειναι τοσο απλο οσο το περιγραφεις...

Edit: Ρε Mark εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου, μηπως εισαι διδακτορικος με θητεια στο ΜΙΤ;;;

Εσενα σαν χρηστη σε ενδιαφερει να εχεις την συσκευη που σου ταιριαζει καλυτερα συμφωνα με τις απαιτησεις σου, κ δεν περιμενω απο κανεναν που φοιτησε στο ΜΙΤ να μου πει ποια συσκευη ειναι η καλυτερη απο ολες τις αποψεις, παρα μονο απο την εμπειρια χρησης μου.... αλλα μαλλον δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο, χρειαζεσαι καποιον προγραμματιστη Η/Υ για να σε ξεμπερδεψει....

φίλε μου κοίταξε.... το βασικό πρόβλημα ΟΛΩΝ μας εδώ μέσα μερικές φορές αν όχι τις περισσότερες είναι το υφάκι που πουλάνε μερικοί κρυμμένοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο και αρχίζουν και πετάνε πνεύμα και ψευτομαγκιά όταν έχουν στερέψει από επιχειρήμματα....
ελπίζω να σου φτάνει αυτό το πρόβλημα για αρχή.... αν όχι πες μου να συνεχίσω!!!

edit: Φώτη σκίσε τα πτυχία σου.....

Ξεκινα με τους ομοιδεατες σου και μετα συνεχιζεις κ μαζι μου... συνηθως αυτοι στερευουν απο επιχειρηματα, δες ολα τα threads που αφορουν ios vs android και θα καταλαβεις τι εννοω...

#104   alexakisd

alexakisd

iPH Contributor

• 1.184 μηνύματα
  • Twitter:@alexakisdim
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:alexakisd@gmail.com

Δημοσίευση 17/03/2013 - 20:56

Εσενα σαν χρηστη σε ενδιαφερει να εχεις την συσκευη που σου ταιριαζει καλυτερα συμφωνα με τις απαιτησεις σου, κ δεν περιμενω απο κανεναν που φοιτησε στο ΜΙΤ να μου πει ποια συσκευη ειναι η καλυτερη απο ολες τις αποψεις, παρα μονο απο την εμπειρια χρησης μου.... αλλα μαλλον δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο, χρειαζεσαι καποιον προγραμματιστη Η/Υ για να σε ξεμπερδεψει....

Ξεκινα με τους ομοιδεατες σου και μετα συνεχιζεις κ μαζι μου... συνηθως αυτοι στερευουν απο επιχειρηματα, δες ολα τα threads που αφορουν ios vs android και θα καταλαβεις τι εννοω...

το ότι είμαστε ερωτευμένοι με την συσκευή μας αυτό μπορεί να μην σου κάθεται καλά στο μάτι ή στο αυτί ως επιχείρημα αλλά, πίστεψέ με ισχύει...
το ότι είμαστε σίγουροι ότι η συσκευή μας θα υποστηρίζεται 100% για πάνω από 3 χρόνια από την κυκλοφορία της και πάλι ισχύει (αλήθεια οι android funs το γνωρίζουν αυτό άραγε για τις συσκευές τους?) αλλά και πάλι στην τελική φίλε μου καλέ, ο καθένας αγαπάει αυτό που θέλει, το να μιλήσεις με επιχειρήματα (μπορεί και να έχεις 100% δίκιο στην τελική) και αυτό θεμιτό είναι. αυτό όμως που σε "κατηγορώ" (ελπίζω να πρόσεξες τα αποσιωπητικά) είναι το υφάκι σου. όπως είδες στο όλο thread δεν έχω μιλήσει καθόλου παρά μόνο όταν - κατά την γνώμη μου πάντα - απευθύνθηκες σε κάποιον όπως ο "μπάτσος" στο αλανάκι με υφάκι εγώ είμαι η εξουσία και με ψευτομαγκιά.
αυτό με ενόχλησε.....

#105   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 21:01

το ότι είμαστε ερωτευμένοι με την συσκευή μας αυτό μπορεί να μην σου κάθεται καλά στο μάτι ή στο αυτί ως επιχείρημα αλλά, πίστεψέ με ισχύει...
το ότι είμαστε σίγουροι ότι η συσκευή μας θα υποστηρίζεται 100% για πάνω από 3 χρόνια από την κυκλοφορία της και πάλι ισχύει (αλήθεια οι android funs το γνωρίζουν αυτό άραγε για τις συσκευές τους?) αλλά και πάλι στην τελική φίλε μου καλέ, ο καθένας αγαπάει αυτό που θέλει, το να μιλήσεις με επιχειρήματα (μπορεί και να έχεις 100% δίκιο στην τελική) και αυτό θεμιτό είναι. αυτό όμως που σε "κατηγορώ" (ελπίζω να πρόσεξες τα αποσιωπητικά) είναι το υφάκι σου. όπως είδες στο όλο thread δεν έχω μιλήσει καθόλου παρά μόνο όταν - κατά την γνώμη μου πάντα - απευθύνθηκες σε κάποιον όπως ο "μπάτσος" στο αλανάκι με υφάκι εγώ είμαι η εξουσία και με ψευτομαγκιά.
αυτό με ενόχλησε.....

Σε κανεναν δεν πουλησα ψευτομαγκια, κι επειδη ο γραπτος λογος παρεξηγειται ευκολα, ισως καταλαβες λαθος... δεν εχω και σκοπο να λογομαχω κ να βριζομαι με κανεναν φιλε μου, πιστεψε με... θα πρεπει να ειμαστε πολυ χαζοι για να φτασουμε σε αυτο το σημειο, να πλακωνομαστε για κινητες συσκευες... οσο για τους χρηστες android, εχεις δικιο... η google δεν βγαζει 4 απανωτα updates σε ενα εξαμηνο για να διορθωσει τα bugs των προηγουμενων εκδοσεων, ειμαστε πισω σε αυτο το θεμα απο την apple... ή δεν υπαρχουν bugs μαλλον...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες