Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

'Γιατί iPhone': η Apple επιτίθεται στο Android με νέα σελίδα που εξηγεί γιατί οι χρήστες αγαπούν το iPhone τους

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
211 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   alexakisd

alexakisd

iPH Contributor

• 1.184 μηνύματα
  • Twitter:@alexakisdim
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:alexakisd@gmail.com

Δημοσίευση 17/03/2013 - 21:04

Σε κανεναν δεν πουλησα ψευτομαγκια, κι επειδη ο γραπτος λογος παρεξηγειται ευκολα, ισως καταλαβες λαθος... δεν εχω και σκοπο να λογομαχω κ να βριζομαι με κανεναν φιλε μου, πιστεψε με... θα πρεπει να ειμαστε πολυ χαζοι για να φτασουμε σε αυτο το σημειο, να πλακωνομαστε για κινητες συσκευες... οσο για τους χρηστες android, εχεις δικιο... η google δεν βγαζει 4 απανωτα updates σε ενα εξαμηνο για να διορθωσει τα bugs των προηγουμενων εκδοσεων, ειμαστε πισω σε αυτο το θεμα απο την apple... ή δεν υπαρχουν bugs μαλλον...

σε αυτό που λες να συμφωνήσω. το λειτουργικό σειράς 6 είναι ότι χειρότερο έχει βγάλει η εταιρία.
εγώ σε άλλο αναφερόμουν..... ας πούμε ότι σε 6-7 μήνες βγαίνει η νέα έκδοση του jelly bean (αν το λέω σωστά πάντα.....) είσαι σίγουρος ότι θα επιτρέψει (χωρίς hackεψιές και root) την αναβάθμιση των SII και SIII για παράδειγμα?
τουλάχιστον σε αυτόν τομέα (3GS συσκευή τετραετίας) η apple το έχει αποδείξει..... ξεκίνησε με iOS 3 και έχει φτάσει αισίως στο 6+

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 17/03/2013 - 21:09

σε αυτό που λες να συμφωνήσω. το λειτουργικό σειράς 6 είναι ότι χειρότερο έχει βγάλει η εταιρία.
εγώ σε άλλο αναφερόμουν..... ας πούμε ότι σε 6-7 μήνες βγαίνει η νέα έκδοση του jelly bean (αν το λέω σωστά πάντα.....) είσαι σίγουρος ότι θα επιτρέψει (χωρίς hackεψιές και root) την αναβάθμιση των SII και SIII για παράδειγμα?
τουλάχιστον σε αυτόν τομέα (3GS συσκευή τετραετίας) η apple το έχει αποδείξει..... ξεκίνησε με iOS 3 και έχει φτάσει αισίως στο 6+

Εκοψε ομως χαρακτηριστικα της ios6 στο 4αρι και πισω, δεν ειναι ασχημο αυτο?? Και δεν νομιζω οτι με ενα τοσο σταθερο λογισμικο σαν το ios δεν μπορουσε ενα iphone4 να σηκωσει αυτα τα χαρακτηριστικα (siri, 3d maps κλπ).. οσων αφορα αυτο που ειπες για τις παλιες android συσκευες, ισχυει σε καποιον βαθμο... δινουν βαρος στις flagships συσκευες

#108   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 17/03/2013 - 21:12

...pointless

Λες κι εγω σου ειπα ρε stefano οτι το iPhone ειναι καλυτερο απο το samsung ή οτι ξερω εγω ποιο ειναι καταλληλοτερο για τις αναγκες σου. Αυτο ειναι κατι που εσυ ξερεις καλυτερα απο τον καθενα και ειναι απολυτα σεβαστο.

Η κουβεντα μας ξεκινησε απο τα cracked tweaks και την επιδραση τους στη ram ή το lag μιας συσκευης.
Επιμενεις να υποστηριζεις οτι ξερεις την απαντηση αλλα δυστυχως δεν την ξερεις.
Δεν εχεις τις ικανοτητες να υποστηριξεις την αποψη σου, τι να κανουμε δηλαδη;
Μιλησες για cpu, βγαινει ο ειδικος να σου απαντησει, του λες ποιο ειναι το προβλημα του.

Υπαρχει μεγαλο προβλημα αυτογνωσιας και ανουσιας ισχυρογνωμοσυνης εδω περα.

Τοση προσπαθεια για να υποστηριξω τα αυτονοητα καταληγει spam προς το φορουμ...

Προσωπικα μετανιωσα που ασχοληθηκα να σου εξηγησω πως εγω αντιλαμβανομαι τον ορο " εχω αποψη και επιχειρηματα να την στηριξω".

CU

#109   christosfazer

christosfazer

iPH Contributor

• PipPipPipPipPipPip
  • 1.618 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5C

Δημοσίευση 17/03/2013 - 21:14

Καλα και τελεια τα iphone αλλα πηρε η αδερφη μου το Samsun Galaxy S3 mini και το κινητο ειναι απιστευτο!Συγκρινετε πολυ ευκολα με το δικο μου 4s,οπου το δικο μου εσκασα 669 ενω η αδερφη μου 350!!!
Βασικο για μενα στο Samsung δεν χρειαζετε κατι αντιστοιχο του jb γιανα περασεις μια σπασμενη εφαρμογη...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!

#110   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 21:17

...pointless

Λες κι εγω σου ειπα ρε stefano οτι το iPhone ειναι καλυτερο απο το samsung ή οτι ξερω εγω ποιο ειναι καταλληλοτερο για τις αναγκες σου. Αυτο ειναι κατι που εσυ ξερεις καλυτερα απο τον καθενα και ειναι απολυτα σεβαστο.

Η κουβεντα μας ξεκινησε απο τα cracked tweaks και την επιδραση τους στη ram ή το lag μιας συσκευης.
Επιμενεις να υποστηριζεις οτι ξερεις την απαντηση αλλα δυστυχως δεν την ξερεις.
Δεν εχεις τις ικανοτητες να υποστηριξεις την αποψη σου, τι να κανουμε δηλαδη;
Μιλησες για cpu, βγαινει ο ειδικος να σου απαντησει, του λες ποιο ειναι το προβλημα του.

Υπαρχει μεγαλο προβλημα αυτογνωσιας και ανουσιας ισχυρογνωμοσυνης εδω περα.

Τοση προσπαθεια για να υποστηριξω τα αυτονοητα καταληγει spam προς το φορουμ...

Προσωπικα μετανιωσα που ασχοληθηκα να σου εξηγησω πως εγω αντιλαμβανομαι τον ορο " εχω αποψη και επιχειρηματα να την στηριξω".

CU

Οσων αφορα τα cracked tweaks, την πηρες την απαντηση σου απο τον χρηστη για του οποιου την συσκευη αναφερομασταν, και βγηκες λαθος στα επιχειρηματα σου.. οσων αφορα τον mark, ουτε αμφεβαλλα οτι ειναι γνωστης, ουτε επιχειρηματολογησα εναντιον της εμπειριας του, ειπα οτι ο καθενας διαλεγει μια συσκευη συμφωνα με αυτα που θελει, ειναι καθαρα υποκειμενικο το θεμα... τι το παραλογο ειπα κ επικαλεισαι τις γνωσεις του mark??

#111   christosfazer

christosfazer

iPH Contributor

• PipPipPipPipPipPip
  • 1.618 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 21:24

Γνωμη μου ειναι οτι η Apple θα την χασει τη μπαλα με τα σκαλωματα που εχει του τυπου δεν εχει bluetooth και τις συντομευσεις που εχουν τα Samsung....Εγω προσωπικα οταν ειδα το κινητο της μικρης επαθα πλακα....Οταν της περασα και το Navigon μπαμ μπαμ τοτε ειπα καντηλια στην Apple και δεν ξερω αν θα συνεχισω να τουσ τα σκαω σαν μλκς.

#112   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 21:28

Γνωμη μου ειναι οτι η Apple θα την χασει τη μπαλα με τα σκαλωματα που εχει του τυπου δεν εχει bluetooth και τις συντομευσεις που εχουν τα Samsung....Εγω προσωπικα οταν ειδα το κινητο της μικρης επαθα πλακα....Οταν της περασα και το Navigon μπαμ μπαμ τοτε ειπα καντηλια στην Apple και δεν ξερω αν θα συνεχισω να τουσ τα σκαω σαν μλκς.

Κρατα μικρο καλαθι, και για το ραδιοφωνο τα ιδια λεγαμε κ τωρα λειπει απο τις νεες συσκευες της samsung :P

#113   christosfazer

christosfazer

iPH Contributor

• PipPipPipPipPipPip
  • 1.618 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 21:30

Πάλι καλά που το έβγαλε αυτό η Apple, για να ξέρω τι να λέω στους φίλους μου όταν με ρωτάνε! :lol:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
πεστα οσο ειναι νωρις.....

Κρατα μικρο καλαθι, και για το ραδιοφωνο τα ιδια λεγαμε κ τωρα λειπει απο τις νεες συσκευες της samsung :P

Δεν ξερω για το S3 αλλα το μικρο εχει και ραδιοφωνο.....

#114   tangoipad2

tangoipad2

iPH Member

• 235 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/03/2013 - 21:31

Φανταστείτε όμως η Apple κάποια στιγμή που λογικά αυτή θα αποφασίσει και θα δει τα δύσκολα να αφήσει το ios ανοιχτό χωρίς περιορισμούς ........τι θα έχουμε μια συσκευή που θα τα κάνει όλα !!!!! και πολλά προβλήματα όπως έχουν και τα android μέχρι στιγμής απο τα μερικές χιλιάδες apps αμφιβόλου προελεύσεως και κανένας δεν μπορεί να πει το αντίθετο....προσωπικά λέω πως ναι και εγώ έχω κάνει jailbrake το iphone Μου ενω έλεγα πως δε θα κάνω ποτέ....η διαφορά είναι πως τώρα δεν θα ξανά αλλάξω τηλέφωνο ούτε εταιρία ....!! Εχώ περάσει όμως και απο android και έχω δει τη διαφορά...απλά το iphone μου δεν εχεί κολλήσει ποτέ και σε τίποτα !!! Ο καθένας λοιπόν επιλέγει με βάση τις ανάγκες του και φυσικά με βάση τη τσέπη του . Οι διαφορές μεταξύ των μεγάλων τηλεφώνων τις αγοράς είναι πολύ μικρές .....απο έκει και μετα επιλέγεις ενα κλειστό ασφαλές ios η ένα ανοιχτό και βλέπεις τα αποτελέσματα .....!!!

Τελευταία επεξεργασία από: tangoipad2, 17/03/2013 - 21:32

#115   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.213 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 17/03/2013 - 21:40

Στο iPhone τι το δύσκολο υπάρχει δηλαδή για να περάσεις το Navigon? Επίσης πέρασε στο μικρό της αδερφής σου 20+ εφαρμογές και αν δουλεύει όπως το πρωτό άνοιξε θα σου πάρω δώρο ένα δεύτερο.
Once You Go Mac You Never Go Back

#116   christosfazer

christosfazer

iPH Contributor

• PipPipPipPipPipPip
  • 1.618 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 21:44

Φανταστείτε όμως η Apple κάποια στιγμή που λογικά αυτή θα αποφασίσει και θα δει τα δύσκολα να αφήσει το ios ανοιχτό χωρίς περιορισμούς ........τι θα έχουμε μια συσκευή που θα τα κάνει όλα !!!!! και πολλά προβλήματα όπως έχουν και τα android μέχρι στιγμής απο τα μερικές χιλιάδες apps αμφιβόλου προελεύσεως και κανένας δεν μπορεί να πει το αντίθετο....προσωπικά λέω πως ναι και εγώ έχω κάνει jailbrake το iphone Μου ενω έλεγα πως δε θα κάνω ποτέ....η διαφορά είναι πως τώρα δεν θα ξανά αλλάξω τηλέφωνο ούτε εταιρία ....!! Εχώ περάσει όμως και απο android και έχω δει τη διαφορά...απλά το iphone μου δεν εχεί κολλήσει ποτέ και σε τίποτα !!! Ο καθένας λοιπόν επιλέγει με βάση τις ανάγκες του και φυσικά με βάση τη τσέπη του . Οι διαφορές μεταξύ των μεγάλων τηλεφώνων τις αγοράς είναι πολύ μικρές .....απο έκει και μετα επιλέγεις ενα κλειστό ασφαλές ios η ένα ανοιχτό και βλέπεις τα αποτελέσματα .....!!!

ΟΥΤΕ ΚΑΝ!!!!!!!!!!!
Λες οτι το iOS ειναι ασφαλες.....Γιατι τοτε χρειαζετε να κανεις restore στην παραμικρη μα@@@@α????
Για τσεκαρε και μια στατιστικα συσκευων για service....Τα Iphone πανε πολυ περισσοτερο παρα τα Samsung....(ολα αυτα στα λεει ατομο με 3 iphone που εχει σκασει συνολικα κοντα στα 2 χιλιαρικα στα αμερικαν ακια)

Στο iPhone τι το δύσκολο υπάρχει δηλαδή για να περάσεις το Navigon? Επίσης πέρασε στο μικρό της αδερφής σου 20+ εφαρμογές και αν δουλεύει όπως το πρωτό άνοιξε θα σου πάρω δώρο ένα δεύτερο.

Mr koubarntas δεν χρειαζομαι τα δωρα σου....Να ναι καλα τα χερια μου!!!!!
Οσον για αυτο που ειπες το εχω κανει ηδη.....Εχουμε τον ιδιο επεξεργαστη μονο που εμενα στο 4s ειναι διπυρινος και τρεχουν το ιδιο....Oσο για το Navigon χρειαζετε jb....Eισαι και moderator............

#117   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 21:44

τα 70 euro...
ειπε το παιδι οτι εφοσον το mini εχει bluetooth και σπασμενες εφαρμογες το θεωρει ισως και καλυτερο απο το 4s

#118   christosfazer

christosfazer

iPH Contributor

• PipPipPipPipPipPip
  • 1.618 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 21:46

τα 70 euro...
ειπε το παιδι οτι εφοσον το mini εχει bluetooth και σπασμενες εφαρμογες το θεωρει ισως και καλυτερο απο το 4s

Προφανως ο κυριος εχει ποσοστα και μετοχες τησ Apple και δεν δεχετε αντιγνωμιες....

#119   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.213 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 17/03/2013 - 21:46

ΟΥΤΕ ΚΑΝ!!!!!!!!!!!
Λες οτι το iOS ειναι ασφαλες.....Γιατι τοτε χρειαζετε να κανεις restore στην παραμικρη μα@@@@α :huh:?
Για τσεκαρε και μια στατιστικα συσκευων για service....Τα Iphone πανε πολυ περισσοτερο παρα τα Samsung....(ολα αυτα στα λεει ατομο με 3 iphone που εχει σκασει συνολικα κοντα στα 2 χιλιαρικα στα αμερικαν ακια)

Mr koubarntas δεν χρειαζομαι τα δωρα σου....Να ναι καλα τα χερια μου!!!!!
Οσον για αυτο που ειπες το εχω κανει ηδη.....Εχουμε τον ιδιο επεξεργαστη μονο που εμενα στο 4s ειναι διπυρινος και τρεχουν το ιδιο....Oσο για το Navigon χρειαζετε jb....Eισαι και moderator............

Ναι είμαι moderator και το Navigon το το κατέβασα καυτεθείαν στην τιμή των 70 ευρώ από το App Store. Αν θέλεις να περνάς πειρατικά προγράμματα και περιμένεις το jailbreak είναι δικό σου πρόβλημα και όχι της Apple.

Αφού επιμένεις ότι το Galaxy mini τρέχει το ίδιο καλά με ένα 4S σταματάω την κουβέντα εδώ.
Once You Go Mac You Never Go Back

#120   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 21:47

Καλα και τελεια τα iphone αλλα πηρε η αδερφη μου το Samsun Galaxy S3 mini και το κινητο ειναι απιστευτο!Συγκρινετε πολυ ευκολα με το δικο μου 4s,οπου το δικο μου εσκασα 669 ενω η αδερφη μου 350!!!
Βασικο για μενα στο Samsung δεν χρειαζετε κατι αντιστοιχο του jb γιανα περασεις μια σπασμενη εφαρμογη...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!

τα 70 euro...

Ειπα κατι λαθος?

Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 17/03/2013 - 21:48

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;