Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

'Γιατί iPhone': η Apple επιτίθεται στο Android με νέα σελίδα που εξηγεί γιατί οι χρήστες αγαπούν το iPhone τους

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
211 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 17/03/2013 - 21:49

Στο iPhone τι το δύσκολο υπάρχει δηλαδή για να περάσεις το Navigon? Επίσης πέρασε στο μικρό της αδερφής σου 20+ εφαρμογές και αν δουλεύει όπως το πρωτό άνοιξε θα σου πάρω δώρο ένα δεύτερο.

Το ιδιο θα δουλευει με +20 εφαρμογες φιλε... δεν ξερω αν ειναι πιο γρηγορο απο 4s, αλλα δεν θα πεσει η αποδοση του με 20 εφαρμογες παραπανω...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.213 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 17/03/2013 - 21:52

Το ιδιο θα δουλευει με +20 εφαρμογες φιλε... δεν ξερω αν ειναι πιο γρηγορο απο 4s, αλλα δεν θα πεσει η αποδοση του με 20 εφαρμογες παραπανω...

Στέφανε η απόδοση του συγκεκριμένου θα πέσει. Για αυτό και τα top κινητά android έχουν όλους αυτούς τους επεξεργαστές και μνήμη ram.

Μπορεί να μην αντιλαμβάνεσαι με το S3 που έχεις, αλλά δυστυχώς στα πιο χαμηλά κινητά ισχύει.

Για να μην παρεξηγηθώ, φυσικά οι επεξεργαστές συμβάλουν και σε άλλες λειτουργίες του κινητού.

Τελευταία επεξεργασία από: jimmakos, 17/03/2013 - 21:52

Once You Go Mac You Never Go Back

#123   christosfazer

christosfazer

iPH Contributor

• PipPipPipPipPipPip
  • 1.618 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5C

Δημοσίευση 17/03/2013 - 21:52

Ειπα κατι λαθος?

Οχι μια χαρα....Ολα καλα!Απλα θελω να πω οτι παμε και σκαμε σαν μαλακες 700ευρω οπου αλλοι δεν εχουν να φανε (βεβαια επιλογη μας ειναι),το πληρωνουμε απο ολα τα ευρωπαικα κρατη με καπελο,μν μιλησω για την αμερικα,γιατι ο ελλην ειναι μπρουκλης και ερχετε μια συσκευη με 350 ευρω και κανει τα ιδια!
Γιανα δωσω και την χαρα στο κυριο moderator τα δικα μας 4s ειναι 10msec πιο γρηγορα.........

Ειπα κατι λαθος?

οχι μια χαρα

#124   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 21:54

Στέφανε η απόδοση του συγκεκριμένου θα πέσει. Για αυτό και τα top κινητά android έχουν έχουν όλους αυτούς τους επεξεργαστές και μνήμη ram.

Μπορεί να μην αντιλαμβάνεσαι με το S3 που έχεις, αλλά δυστυχώς στα πιο χαμηλά κινητά ισχύει.

Το εχω διαπιστωσει στο xperia arc της γυναικας μου, οχι απλα εχει πεσει η αποδοση, με τρελλαινει μονο που το βλεπω... αλλα το s3 mini ειναι ψιλοδυνατο, ενταξει, δεν συγκρινεται με τα κορυφαια μοντελλα της samsung, αλλα δεν νομιζω μερικες εφαρμογες να του δημιουργησουν προβλημα... αποψη μου παντα, αν θελει το δοκιμαζει ο φιλος κ μας το επιβεβαιωνει...

#125   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.213 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 21:55

Οχι μια χαρα....Ολα καλα!Απλα θελω να πω οτι παμε και σκαμε σαν μαλακες 700ευρω οπου αλλοι δεν εχουν να φανε (βεβαια επιλογη μας ειναι),το πληρωνουμε απο ολα τα ευρωπαικα κρατη με καπελο,μν μιλησω για την αμερικα,γιατι ο ελλην ειναι μπρουκλης και ερχετε μια συσκευη με 350 ευρω και κανει τα ιδια!
Γιανα δωσω και την χαρα στο κυριο moderator τα δικα μας 4s ειναι 10msec πιο γρηγορα.........

οχι μια χαρα

Τώρα έγινε πιο γρήγορο το 4S? Μόνος σου εκτίθεσαι. Μόνος σου όπως είπες πας και τα σκας. Αν λοιπόν οι ανάγκες σου καλύπτονται από ένα κινητό που τρέχει android των 300-400 ευρώ και πολύ καλά θα κάνεις να σκεφτείς την τσέπη σου.

Οι ανακρίβειες δεν μου αρέσουν όμως και επεμβαίνω.

Τελευταία επεξεργασία από: jimmakos, 17/03/2013 - 21:56

#126   christosfazer

christosfazer

iPH Contributor

• PipPipPipPipPipPip
  • 1.618 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 21:57

Τώρα έγινε πιο γρήγορο το 4S? Μόνος σου εκτίθεσαι. Μόνος σου όπως είπες πας και τα σκας. Αν λοιπόν οι ανάγκες σου καλύπτονται από ένα κινητό που τρέχει android των 300-400 ευρώ και πολύ καλά θα κάνεις να σκεφτείς την τσέπη σου.

Οι ανακρίβειες δεν μου αρέσουν όμως και επεμβαίνω.

σου ειπα ΦΙΛΕ μου ειναι 10msec γρηγοροτερο το 4s

#127   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.213 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 22:00

σου ειπα ΦΙΛΕ μου ειναι 10msec γρηγοροτερο το 4s

Όπως σου είπα και παραπάνω συνέχιζε να του περνάς εφαρμογές και στο βάθος του χρόνου θα διαπιστώσεις ότι η απόδοση του δυστυχώς θα πέσει.

Στο iOS όπως και στο Mac OS X είναι η δομή του λειτουργικού τέτοια που είτε του έχεις 5 εφαρμογές μέσα είτε 105 θα τρέχει ακριβώς το ίδιο.

Είναι κάπως σαν τα Windows το Android. Στην αρχή τα περνάς σε έναν υπολογιστή και λες τι γρήγορα και γαμάτα που είναι. Στην συνέχεια με τις διάφορες λειτουργίες που

κάνει ο εκάστοτε χρήστης και με το πέρασμα διάφορων εφαρμογών κρεμάει δυστυχώς το σύστημα.

Τελευταία επεξεργασία από: jimmakos, 17/03/2013 - 22:04

#128   christosfazer

christosfazer

iPH Contributor

• PipPipPipPipPipPip
  • 1.618 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 22:05

Όπως σου είπα και παραπάνω συνέχιζε να του περνάς εφαρμογές και στο βάθος του χρόνου θα διαπιστώσεις ότι η απόδοση του δυστυχώς θα πέσει.

Στο iOS όπως και στο Mac OS X είναι η δομή του λειτουργικού τέτοια που είτε του έχεις 5 εφαρμογές μέσα είτε 105 θα τρέχει ακριβώς το ίδιο.

gia to Mac OS X συμφωνω 1000%.....για το iOS οχι τοσο.....θα σου πω και γιατι.....στο iphone ανοιγω ολες τις εφαρμογες που εχω περιπου 37 (σου ανεβαζω και screenshot) αν θεσ....Τις αφηνω να τρεχουν στο παρασκηνιο και δοκιμαζω μετα να μπω στις ρυθμισεις και κανει περισσοτερο απο το κανονικο να μπει...Δοκιμαζω να μπω στο Navigon στο μπαλκονι(ανοιχτο απο πανω) και κανει ενα δεκαλεπτο να σκαναρει δορυφορο....Και ομως η πλαστικουρα της αδερφης μου μπαινει τσακ μπαμ!Στο λεω και μονος μου..Πλαστικουρα ειναι αλλα τα καλα να λεγονται!Ειπαμε Apple και παλι Apple....Μην φοραμε και παροπιδες ομως!

#129   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.213 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 22:08

gia to Mac OS X συμφωνω 1000%.....για το iOS οχι τοσο.....θα σου πω και γιατι.....στο iphone ανοιγω ολες τις εφαρμογες που εχω περιπου 37 (σου ανεβαζω και screenshot) αν θεσ....Τις αφηνω να τρεχουν στο παρασκηνιο και δοκιμαζω μετα να μπω στις ρυθμισεις και κανει περισσοτερο απο το κανονικο να μπει...Δοκιμαζω να μπω στο Navigon στο μπαλκονι(ανοιχτο απο πανω) και κανει ενα δεκαλεπτο να σκαναρει δορυφορο....Και ομως η πλαστικουρα της αδερφης μου μπαινει τσακ μπαμ!Στο λεω και μονος μου..Πλαστικουρα ειναι αλλα τα καλα να λεγονται!Ειπαμε Apple και παλι Apple....Μην φοραμε και παροπιδες ομως!

Αν θα έχεις δει και παλαιότερα post μου ποτέ δεν έχω πει σαν επιχείρημα την καλή κατασκευή του iPhone (που όντως είναι) διότι και στο iPhone θήκη του φοράω και το πιάνω και στο Galaxy S3 πάλι θήκη του είχα, οπότε η αίσθηση για εμένα είναι το ίδιο.

Πάντως εδώ είμαστε και θα το διαπιστώσεις εν καιρό ότι δυστυχώς θα σε απογοητεύσει η εν λόγω συσκευή, παρά την χαρά που μπορεί να έχεις πάρει τώρα που είναι του κουτιού.

#130   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 22:19

Αν θα έχεις δει και παλαιότερα post μου ποτέ δεν έχω πει σαν επιχείρημα την καλή κατασκευή του iPhone (που όντως είναι) διότι και στο iPhone θήκη του φοράω και το πιάνω και στο Galaxy S3 πάλι θήκη του είχα, οπότε η αίσθηση για εμένα είναι το ίδιο.

Πάντως εδώ είμαστε και θα το διαπιστώσεις εν καιρό ότι δυστυχώς θα σε απογοητεύσει η εν λόγω συσκευή, παρά την χαρά που μπορεί να έχεις πάρει τώρα που είναι του κουτιού.

Εγω πιστευω οτι εχει βελτιωθει το android στην διαχειριση εφαρμογων παντως... και στην διαχειριση μνημης, που ειχε τεραστιο θεμα παλια....

#131   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 17/03/2013 - 22:24

Αυτό πάντως που εξάγεται ως δεδομένο από κάποιους είναι ότι δεν τους αρέσει στο iOS γιατί χρειάζεται Jailbreak για να κατεβάσεις σπασμένα ενώ στο android δε χρειάζεται.
Και αυτό είναι και επιχείρημα κατά του iPhone.
Στο καλό παιδιά!

Αναρτημένη εικόνα

#132   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 22:44

Αυτό πάντως που εξάγεται ως δεδομένο από κάποιους είναι ότι δεν τους αρέσει στο iOS γιατί χρειάζεται Jailbreak για να κατεβάσεις σπασμένα ενώ στο android δε χρειάζεται.
Και αυτό είναι και επιχείρημα κατά του iPhone.
Στο καλό παιδιά!

Ετσι κ αλλιως η μονη αντικειμενικη αποψη που μπορουμε να λαβουμε στα σοβαρα, ειναι τα γουστα του εκαστοτε χρηστη συμφωνα με τα θελω του απο μια συσκευη, και τι επιλεγει για να αισθανεται καλυμμενος... παντα σε προσωπικο επιπεδο... αν καποιος προτιμαει apple δεν σημαινει οτι ολες οι αλλες εταιριες ειναι ασχημες, και το αντιθετο φυσικα... ολα ειναι καλα, για καθε χρηστη υπαρχει εκει εξω κ η καταλληλη συσκευη...

#133   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 17/03/2013 - 22:51

φιλε georgiosb τι σχεση εχουν τα αυτοκινητα με τα κινητα ? γτ μπλεκεις πραγματα και γτ εχεις τοσο κολημενο μυαλο ? ειναι η τελευταια φορα που σου απανταω αμα συνεχισεις τετοιες βλακωδεις παρομοιωσεις. τι σημαινει οποιος μπορει παιρνει και το 90/100 παιρνει κλπ κλπ ? κατ αρχας οποιος εχει λεφτα για μερσεντες εχει και για bmw εχει και για χιλια δυο ( αφου μεχρι εκει φτανει το μυαλο σου τι να κανω με αυτοκινητα στο παρομοιασα κι εγω ) . αυτο που λεω τοση ωρα ειναι οτι δεν μπορεις να συγκρινεις το κορυφαιο κινητο της αππλε μοναχα με το κορυφαιο της σαμσουνγκ πχ.. γτ μη μου πεις οτι τοσο καιρο ο γαλαξιας ο 3 μια χαρα δεν το κοντραρε και δεν εκανε πολλους να αλλαξουν εταιρια. οποτε δεν μπορω να συγκρινω το 5αρι μονο με το γαλαξια 4 αλλα και με το γαλαξια 3 επειδη κοντα βγηκαν . μπορω επισης να το συγκρινω το 5αρι με το νοτε και το νοτε 2 που ειναι μεν περιεργα και αβολα και ασχημα για κινητα αλλα καποιους πολλους τους βολευουν. επισης η σαμσουνγκ μετα τισ ναυαρχιδες εχει και αλλες 10 υποκατηγοριες... με τι θες να τις συγκρινω δλδ με τα παλιοτερα αιφον 5ετιας και 4ετιας ? δεν γινεται αυτο γτ οποιος εχει 100-150-200-250 για κινητο μπορει να παρει παρα πολλα τελεια κινητα αλλα κανενα απο την καινουρια σειρα της αππλε ουτε απο την παλια φυσικα ( απο την πιο πιο παλια δλδ το 4αρι μεταχειρισμενο μπορει χαχαχα ) . αυτα που λες με τα αυτοκινητα τα τσιγαρα κλπ κλπ δειχνουν ενα ατομο κολημενο που με το να τα παρομοιαζει ολα με εταιριες νομιζει οτι θα βγαλει ακρη. και σου λεω εγω τωρα, οτι μεχρι πριν 1 μηνα αμα ειχα 700 ευρω θα παιρνα 5αρι. τωρα που ειμαι στα μισα του ετους και εχω ενα γαλαξια να ερχεται σε 1-2 βδομαδες φρεσκο γτ να παρω το 5αρι ? τι παραπανω εχει να μου δωσει εκτοσ απο το δαγκωμενο μηλο ? μια ποιοτητα κατασκευης ? σε θηκη θα το χω.. μια σταθεροτητα ? δεν θα κανω ροοτ-ντειλμπρεικ κανενα απο τα 2.. κλπ κλπ κλπ.. το προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι μηπως να μην παρς 4 γαλαξια αλλα να παρω το καινουριο της σονυ πχ... παρτο χαμπαρι αυτα τα κινητα ειναι μεν πιο χοντροκομενα και μεγαλα αλλα δεν υπολειπονται σε κατι απο το 5 το αντιθετο μαλιστα εχουν οθονη μεγαλη για γουστα( αμα δεν ηθελεσ ''μεγαλη'' οθονη μια χαρα θα μενες στο 4σ σου που κι αυτο μια χαρα τρεχει για λιγο ακομα.. ειναι σαν το ανεκδοτο που λεει οταν η γκομενα σου θα σ αφησει για εναν με μισι ιντσα παραπανω τσουτσου να δω τι θα πεις :P ) . οπως επισης ειναι αδυνατο να μην μετρας το μεγαλυτερο ποσοστο χρηστων συσκευων σμαρτ που εχουν φτηνα κινητα. τι σημαινει καλυτερο η χειροτερο ? η μεση γκομενα και ο μεσος καγκουρας που θελουν να μπαινουν φβ μια χαρα μπαινουν και απο το galaxy ace και απο το σμαρτ2 της βονταφονε. δεν ειναι ολοι κολλημενοι με τα κινητα οπως νομιζεισ να σκανε μηνιατικα . πολλοι τα εχουν τα λεφτα αλλα προτιμανε ενα ταξιδι ενα καινουριο ρουχο μια καινουρια γκομενα που θα την κυκοφορησουν κλπ κλπ. μην εισαι τοσο απολυτος. κι εγω ειχα χρονια κολλημα με την αππλε και τωρα σου γραφω απο imac αλλα οπως γινονται τα πραγματα αμα δεν εχεις κολληματαρα με την εταιρια δεν αξιζει αν οχι να μεινεις να μην δοκιμασεις λιγο και τους αλλους..

μου απαντησεις δεν μου απαντησεις ξερεις σκασιλα μου. αν το δικο σου κολλημενο μυαλο δεν καταλαβαινει τους παραλληλισμους προβλημα σου. αν η δικη σου γκομενα σε αφησει για μιση ιντσα τοτε μαλλον εχει προβλημα στο μυαλο κι εσυ εκει που σου λειπει η ιντσα. το τι προτιμαει ο καθενας ταξιδι ρουχο φαγητο με αφηνει εξισου παντελως αδιαφορο. μιλαμε για κινητα αν θα συγκρινω κατι τεχνικα και τεχνολογικα θα ειναι ομοιο. τοσο φτωχο μυαλο εχεις που να το καταλαβεις. το τι θα κανεις εσυ με τα λεφτα σου προβλημα σου και αυτο με αφηνει αδιαφορο. εγω που μπορω να αγορασω δεκαπεντε πενταρια και μια χιλιαδα αηδιες της κορεατικης εταιριας δεν αγοραζω τιποτα. οσο μου κανει τη δουλεια μου το 4ς μια χαρα ειμαι. αν εσυ κανεις ο,τι κανεις για τη μοστρα σιγουρα μια μερα θα σε αφησει η γκομενα σου για μια ιντσα. και οσο για την τελευταια σου φραση σου θυμιζω τη γνωστη ατακα απο τη διαφημιση ¨με το στομαχι του μωρου πειραματα θα κανουμε?"

#134   Antiresias

Antiresias

iPH Member

• 215 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:Jimgreek

Δημοσίευση 17/03/2013 - 22:52

Πωπω...αυτο το topic τα είχε όλα. Κάποια πράγματα που θα ήθελα να σχολιάσω είναι:
1. Η στενοκεφαλια μερικών δεν συνάδει με την ηλικία τους, την εμπειρία τους, την γνώση τους και τέλος με την ιδιότητα τους
2. Ως χρήστης και των δύο λειτουργικών χρονια τώρα, έχω να πω πως και τα δύο μετά από καιρό χωρίς restore σε εργοστασιακες ρυθμίσεις αρχίζουν να μπαζουν
3. Δεν έχω κολησει πότε ιο σε κανένα απο τα ολα τα λειτουργικά που κυκλοφορουν για κινητά.
4. Το να ασχολησε με το ποιο κινητό ανοίγει μια εφορμογη μερικά msec....Απλά χανεις τον καιρο σου.
5. Ο κυριος που είπε οτι στα 316 ppi βλεπει pixel με γυμνο ματι πρέπει επειγόντως να δει γιατρό γιατί είτε πρόκειται για πρόβλημα οφθαλμολογικο είτε για καποια υπερδυναμη.
6. Ο κύριος που τα έχει βαλει με την ακατονομαστη τελικά του φταίει η ακατονομαστη η το android γενικα.
7. Δυστυχώς η αγαπημένη μας apple (για μένα) έχει χάσει προς το παρόν το παιχνίδι, ισως σε λίγο να το ξανακερδίσει οσον αφορά σε συσκευή κινητού.
8. Ασχετο αλλα Κάποιοι που κάποτε ηταν απλοί χρήστες και μαλωναν με τον καθένα που ειχε διαφορετική άποψη γιατί έχουν γίνει mods; (δε μιλαω για σενα mark).
9. Οι κινήσεις της Apple τις τελευταίες μέρες μόνο φόβο μου δείχνουν εμένα.
ΥΓ. Συγνωμη για τα ορθογραφικά και συντακτικό αλλά γραφω απο κινητό.

#135   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2013 - 22:54

Πωπω...αυτο το topic τα είχε όλα. Κάποια πράγματα που θα ήθελα να σχολιάσω είναι:
1. Η στενοκεφαλια μερικών δεν συνάδει με την ηλικία τους, την εμπειρία τους, την γνώση τους και τέλος με την ιδιότητα τους
2. Ως χρήστης και των δύο λειτουργικών χρονια τώρα, έχω να πω πως και τα δύο μετά από καιρό χωρίς restore σε εργοστασιακες ρυθμίσεις αρχίζουν να μπαζουν
3. Δεν έχω κολησει πότε ιο σε κανένα απο τα ολα τα λειτουργικά που κυκλοφορουν για κινητά.
4. Το να ασχολησε με το ποιο κινητό ανοίγει μια εφορμογη μερικά msec....Απλά χανεις τον καιρο σου.
5. Ο κυριος που είπε οτι στα 316 ppi βλεπει pixel με γυμνο ματι πρέπει επειγόντως να δει γιατρό γιατί είτε πρόκειται για πρόβλημα οφθαλμολογικο είτε για καποια υπερδυναμη.
6. Ο κύριος που τα έχει βαλει με την ακατονομαστη τελικά του φταίει η ακατονομαστη η το android γενικα.
7. Δυστυχώς η αγαπημένη μας apple (για μένα) έχει χάσει προς το παρόν το παιχνίδι, ισως σε λίγο να το ξανακερδίσει οσον αφορά σε συσκευή κινητού.
8. Ασχετο αλλα Κάποιοι που κάποτε ηταν απλοί χρήστες και μαλωναν με τον καθένα που ειχε διαφορετική άποψη γιατί έχουν γίνει mods; (δε μιλαω για σενα mark).
9. Οι κινήσεις της Apple τις τελευταίες μέρες μόνο φόβο μου δείχνουν εμένα.
ΥΓ. Συγνωμη για τα ορθογραφικά και συντακτικό αλλά γραφω απο κινητό.

Το νουμερο 5 γαμησε.... εχω κλαψει.... χαχαχαχαχαχααχαχααχαχαα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12