σου παρέθεσα εγώ έναν λόγο...''κρύβομαι'' γιατι απλα θελω εκεινη τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΡΑ..που μιλαω με τη γυναικα μου με τη φιλη μου με τον θειο απο την αυστραλια να μη με δεις ΚΑΝΕΙΣ οnline και μου ζαλισει τον ερωτα με μνμ...(κι οταν λεω κανεις εννοω και φιλος και ''φιλους'') δλδ αυτο που θελουμε και θα μας το δωσει ο φιλος σε 2-3 μερες στο cydia θα ειναι ενα πιο..ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ CHAT...TΥΠΟΥ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ MSN MESSENGER! SIMPLE AS THAT....
Δηλαδή μου λες ότι δεν μπορείς να πεις ή ντρέπεσαι να πεις ότι "ξέρεις κάτι φίλε μου, δεν έχω χρόνο τώρα, κάνω κάτι άλλο". Εγώ θα το έλεγα κατάμουτρα από το να κρύβομαι. Μες τα τελευταία αν το καταλάβει, έχει καλώς, αν όχι τότε είναι βλάκας sorry.
Θα σας πω λοιπον το παρακάτω περιστατικό για να καταλάβετε τι εννοω... Ένας παιδικός φίλος πριν λίγες μέρες, μου έστειλε μήνυμα στο Facebook να του δώσω την νέα μου διεύθυνση καθώς μετακόμισα για να μου στείλει μια πρόσκληση για τον γάμο του.
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στο γάμο και έτσι του απάντησα οτι δεν θα τα καταφέρω να είμαι εκεί και έδωσα τις ευχές μου. Όταν το έστειλα δεν ήταν online. Πήρε προφανώς notification από το iPhone του, μπήκε online και διάβασε το μήνυμα. Δεν απάντησε, παρόλο που τον ρώτησα τι κάνει και ίσως να περίμενα απάντηση.
Το παλικάρι το ξέρω από παιδιά παίζαμε μαζί. Μεγάλωσαμε μαζί... Δηλαδή τι πρέπει να του πω τώρα ότι είσαι βλάκας και δεν μου απάντησες όταν έχεις 1002 πράγματα να κανονίσεις για τον γάμο σου; Η μήπως ήταν καλύτερα να μην είχε διαβάσει το μηνυμα μου καθόλου;
Λίγο μυαλό χρειάζεται μόνο... Είναι δικαίωμα σας να έχετε το Privacy που ζητάτε, αλλά το να κρύβεστε δεν είναι λύση... Κανονικά οι φίλοι σας δεν θα έπρεπε να σας πιέζουν "και αφού το διάβασες γιατί δεν μου απάντησες" (σαν την Κατίνα τις γειτονειάς που πρέπει να τα ξέρει όλα) αλλά και σε περίπτωση που ο φίλος σας είναι Κατίνα, τον βάζετε στην θέση του λέγοντας: Έκανα κάτι εκείνη την δεδομένη στιγμή. Αν θέλεις καταλαβαίνεις.
Έτσι από την αρχή του κόβεις τον αέρα της Κατίνας και δεν θα το ξανακάνει.
Τέλος πάντων... Ο καθένας μπορεί να πράξει όπως θέλει... Εγώ κανονίζω πότε θα έχω χρόνο για τους φίλους μου και αν έρθουν σε μια ακατάλληλη στιγμή τους το λέω και ξεκαθαρίζω την θέση μου κι όλας. Οποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει!
Το αφήνω εδώ το θέμα! Enjoy
Τελευταία επεξεργασία από: Kmphotographer, 12/04/2013 - 19:08.