[Tweak] FBPrivacy
Δημοσίευση 25/04/2013 - 06:21
Έχω μια ερώτηση: Αν ενεργοποιήσουμε την επιλογή κατά την οποία η συνομιλητής μας δεν βλέπει ότι το μήνυμα του έχει διαβαστεί, όταν την απενεργοποιήσουμε θα δει πλέον ότι διαβάστηκε; Ή θα το βλέπει πάντα ως unread (κάτι που δεν είναι και τόσο καλό);
Από εκεί και πέρα, η γενικότερη απορία μου είναι αν δημιουργεί προβλήματα στο FB app, ή στην ομαλή λειτουργία του iOS γενικότερα. Από τα σχόλια που έχω διαβάσει ως τώρα στο forum πάντως, δεν προκύπτει κάτι τέτοιο...
Ad
Δημοσίευση 25/04/2013 - 07:34
Καλημέρα κι από μένα. Καταρχήν συγχαρητήρια στον dev για την εφαρμογή: Πάντα χαίρομαι όταν βλέπω ανθρώπους από τη χώρα μας να βγάζουν αξιόλογα και καινοτόμα apps.
Έχω μια ερώτηση: Αν ενεργοποιήσουμε την επιλογή κατά την οποία η συνομιλητής μας δεν βλέπει ότι το μήνυμα του έχει διαβαστεί, όταν την απενεργοποιήσουμε θα δει πλέον ότι διαβάστηκε; Ή θα το βλέπει πάντα ως unread (κάτι που δεν είναι και τόσο καλό);
Από εκεί και πέρα, η γενικότερη απορία μου είναι αν δημιουργεί προβλήματα στο FB app, ή στην ομαλή λειτουργία του iOS γενικότερα. Από τα σχόλια που έχω διαβάσει ως τώρα στο forum πάντως, δεν προκύπτει κάτι τέτοιο...
Οταν η επιλογη Unseen ειναι ενεργοποιημενη (ειτε απο τις Ρυθμισεις ειτε απο το SBSettings τοτε στον συνομιλιτη δεν εμφανιζεται η σταμπα "Διαβαστηκε στις"
Οταν ομως την απενεργοποιηεις (π.χ μεσα απο το SBSettings την ωρα που εισαι μεσα στην εφαρμογη Η μεσα απο τις ρυθμισεις εξω απο την αφαρμογη) ο συνομιλιτης θα δει πως το μηνυμα διαβαστηκε κανονικα.
Δεν εχω παρατηρησει καποια ανομαλια ειτε στη μνημη ειτε στο συστημα
Δημοσίευση 25/04/2013 - 07:58
Μπαίνω άμεσα στο Cydia και την κατεβάζω!
Δημοσίευση 25/04/2013 - 14:48
Οταν η επιλογη Unseen ειναι ενεργοποιημενη (ειτε απο τις Ρυθμισεις ειτε απο το SBSettings τοτε στον συνομιλιτη δεν εμφανιζεται η σταμπα "Διαβαστηκε στις"
Οταν ομως την απενεργοποιηεις (π.χ μεσα απο το SBSettings την ωρα που εισαι μεσα στην εφαρμογη Η μεσα απο τις ρυθμισεις εξω απο την αφαρμογη) ο συνομιλιτης θα δει πως το μηνυμα διαβαστηκε κανονικα.
Φανταζομε οταν το απενεργοποιεις και σταμπαρει την ωρα,να σταμπαρει την ωρα που το απενεργοποιησες,και οχι την ωρα που το ειδες το μην, οταν την κρυβε η εφαρμογη.
Καλο θα ηταν να στο internal settings που εχει ενα σωρο επιλογες να εκανες μια επεξηγηση για εμας τους ασχετους.
Επισης πολυ σπουδαιο ,μιας που μπηκες στη διαδικασια να του αλλαξεις τα φωτα του fb,να κανεις κατι για τον "χαφιε"που λεει καθε ποτε ησουν "ενεργος" πριν ποση ωρα κτλ.
Τα συγχαρητηρια μου παντως και παλι!
Δημοσίευση 25/04/2013 - 14:56
Φανταζομε οταν το απενεργοποιεις και σταμπαρει την ωρα,να σταμπαρει την ωρα που το απενεργοποιησες,και οχι την ωρα που το ειδες το μην, οταν την κρυβε η εφαρμογη.
Καλο θα ηταν να στο internal settings που εχει ενα σωρο επιλογες να εκανες μια επεξηγηση για εμας τους ασχετους.
Επισης πολυ σπουδαιο ,μιας που μπηκες στη διαδικασια να του αλλαξεις τα φωτα του fb,να κανεις κατι για τον "χαφιε"που λεει καθε ποτε ησουν "ενεργος" πριν ποση ωρα κτλ.
Τα συγχαρητηρια μου παντως και παλι!
Καλα φανταζεσαι, οταν το απενεργοποιεις, για να φανει το διαβαστηκε πρεπει να ξαναμπεις στο μηνυμα, θα σταλει η ωρα που το διαβασες με απενεργοποιημενη την επιλογη του Unseen.
Εχεις ενα μεγαλο δικιο, θα κατσω να δω τι κανει η καθε επιλογη μεσα στο Internal Settings και θα την εξηγησω
Επεισης αυτο που λες για το ενεργος και τα σχετικα, ειναι ψιλοδυσκολο μιας και αν το απενεργοποιησεις πρεπει π.χ μεσα στην συνομιλια να βγαινεις απο το μηνυμα και να ξαναμπενεις ωστε να βλεπεις το καινουριο μηνυμα. Πραγμα που δεν ειναι τοσο βολικο μιας και κλεινεις την αυτοματη ενημερωση της εφαρμογης. Το ψαχνω γυρω στον 1 μηνα, ελπιζω να βρω ακρη και να το καταφερω
Δημοσίευση 25/04/2013 - 15:13
Αυτό δημιουργεί πρόβλημα, διότι τελικά δεν ξέρεις από το toggle των SBSettings αν η επιλογή ειναι ενεργή ή όχι... Εγω για να είμαι σίγουρος πηγαίνω στο toggle των Settings, με αποτέλεσμα το αντίστοιχο των SBSettings να μου είναι άχρηστο... Ειναι κρίμα να συμβαίνει αυτό όμως, καθώς τα SBSettings ειναι πανταχού παρόντα κι εξυπηρετούν πάρα πολύ.
Υπαρχει τρόπος να λυθεί αυτό, αγαπητέ omokas;
Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 25/04/2013 - 17:44
θα κατσω να δω τι κανει η καθε επιλογη μεσα στο Internal Settings και θα την εξηγησω
Ετσι οπως το λες- θα κατσω να δω-,ειναι λες και δεν την εφτιαξες εσυ τη εφαρμογη!χαχα!
Δημοσίευση 25/04/2013 - 17:46
Εγώ εντόπισα ενα άλλο θεματάκι: Το SBSettings toggle του "Unseen" δεν ταυτίζεται με το αντίστοιχο toggle που βρίσκεται στα Settings. Με αλλα λόγια, είτε το γυρίζουμε στο "ΟΝ" είτε στο "OFF", δεν αλλάζει το αντίστοιχο toggle των Settings, και αντίστροφα.
Αυτό δημιουργεί πρόβλημα, διότι τελικά δεν ξέρεις από το toggle των SBSettings αν η επιλογή ειναι ενεργή ή όχι... Εγω για να είμαι σίγουρος πηγαίνω στο toggle των Settings, με αποτέλεσμα το αντίστοιχο των SBSettings να μου είναι άχρηστο... Ειναι κρίμα να συμβαίνει αυτό όμως, καθώς τα SBSettings ειναι πανταχού παρόντα κι εξυπηρετούν πάρα πολύ.
Υπαρχει τρόπος να λυθεί αυτό, αγαπητέ omokas;
Ευχαριστώ.
Δηλαδη αμα κανεις οτι κανω στο βιντεο παρακατω δεν γινεται σε σενα?
Δημοσίευση 25/04/2013 - 17:51
Ετσι οπως το λες- θα κατσω να δω-,ειναι λες και δεν την εφτιαξες εσυ τη εφαρμογη!χαχα!
Τα Internal Settings τα εχει γραψει το Facebook. Εγω απλος τα ενεργοποιησα, δεν εχω δει καθε μια επιλογη μεσα στα Internal Settings.
Δημοσίευση 25/04/2013 - 18:05
Thanks πάντως! :-)
Δημοσίευση 25/04/2013 - 18:30
Δημοσίευση 25/04/2013 - 19:05
Ορέστη είναι ιδέα μου ότι στο άνοιγμα τις εφαρμογής έχει γίνει λίγο πιο αργή?
Δοκιμασε να απεγκαταστησεις το Facebook και να το ξανακατεβασεις, πες μου αν εγινε το ιδιο ακριβως και αφου το ξανακατεβασες
Δημοσίευση 26/04/2013 - 18:11
Δημοσίευση 26/04/2013 - 22:10
το Invisible mode, θα το βάλεις σε καποιo επομενο update?
Αν καταφερω να το φτιαξω ετσι οπως πρεπει ναι!
Δημοσίευση 27/04/2013 - 22:05
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες