Διαβάστε καλά τη δημοσίευση.
Δε λέει πουθενά ότι δεν θα υποστηρίζεται το 3GS ή οι άλλες μη retina συσκευές.
Απλά λέει ότι υποχρεωτικά στα builds των εφαρμογών θα πρέπει να περιλαμβάνεται ΚΑΙ retina ανάλυση/ανάλυση για το 5.
Είναι ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ πολλές οι εφαρμογές που οι developers τεμπέλιασαν και δεν τις αναβάθμισαν για το 5 και αυτός είναι ο τρόπος της Apple να τους πει ότι θέλει πάντα την καλύτερη εμπειρία χρήσης στις συσκευές της ανεξαρτήτως με το ποιός φτιάχνει το app.
Όσο για τα UDID μόνο θετικό για τους χρήστες μπορεί να είναι αυτό.
Το ξέρω, το γνωρίζω πολύ καλά. Όμως το σκοτώνει! Γιατί
Για να κάνεις αναβάθμιση την εφαρμογή σου σε ρετινα διπλασιάζεις το μέγεθος του build τουλάχιστον επί 2. Άρα, μια εφαρμογή 25mb ένα απλό game δηλαδή το κάνεις 50. Στο 3GS η RAM είναι 256mb εκ των οποίων τα μισά σου μένου επί της ουσίας για το παιχνίδι. Και θα μου πείτε ότι ωραία ε και? 128mb και 50mb που είναι το παιχνίδι έχεις κ σου περισσεύουν κιόλας!!! Δεν είναι έτσι ακριβώς καθώς μπορεί στην πραγματικότητα η εφαρμογή να χρειάζεται παραπάνω κ από τα 128mb καθώς μην ξεχνάμε πρόκειται για συμπιεσμένα εκτελέσιμα αρχεία. Με άλλα λόγια.... Για τις παλιές συσκευές κανένα κέρδος αφού ακόμα κ ρετινα να τα κάνεις το 3GS/iPad1/2 δεν θα το παίζουν έτσι αντιθέτως θα λαγκάρουν..... Άποψή μου? Μόνο όταν θα έκαναν κ επίσημα απόσυρση όλων των συσκευών armv6 δηλ και τα iPad2 θα έπρεπε να αποσύρουν την SD ποιότητα. Αντ'αυτού -επειδή πραγματικά πιστεύω ότι μια εφαρμογή πρέπει να υποστηρίζεται κ να αναβαθμίζεται συνεχώς, αυτό κάνω τουλάχιστον στις δικές μου εφαρμογές- καλύτερο θα ήτανε να ΥΠΟΧΡΕΩΝΕ τους developers σε 1 τουλάχιστον αναβάθμιση το 6μηνο ή εστω τον χρόνο. Έτσι θα λύνονταν πολλά προβλήματα. Δεν μπορεί να έχεις εφαρμογές του 2009 με αναβάθμιση από τα τέλη του 2009 (έχω στο νου μου μία πολύ γνωστή επώνυμη) κ να πωλούνται ακόμη!!!
Όσο για το UDID τί κέρδος θα έχουν οι χρήστες
? Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Για μένα για λόγους πειρατίας το κόβουνε. Να μη δίνω σαν developer σε 100 ατομα κωδικούς για betas κλπ κλπ
Τελευταία επεξεργασία από: dchristo81, 22/03/2013 - 20:39