Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Dune Theme by Fif7y

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
205 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6.766 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 20/04/2013 - 03:23

Μα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ενεργοποιεις αυτα που ειναι για 5 ;!;;; :o

Οι wallpaper δεν ειναι μεσα στα θεματα, αλλα μεσα στο camera roll,
Ρυθμισεις/Ταπετσαρια/Dune iPhone 5

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   niav

niav

iPH Elite Poster

• 2.997 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:GioAth

Δημοσίευση 20/04/2013 - 03:35

δεν μου βγαζει κατι στο Ρυθμισεις/Ταπετσαριες/dune iPhone 5

μηπως πρεπει να βαλω τον φακελο Wallpappers σε καποια διαδρομη μεσω iFunBox ?

#108   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6.766 μηνύματα

Δημοσίευση 20/04/2013 - 03:37

Γιατι ; τωρα που ειναι ;

#109   niav

niav

iPH Elite Poster

• 2.997 μηνύματα

Δημοσίευση 20/04/2013 - 03:38

ο φακελος wallpapper τον εβγαλα στην επιφανεια εργασιας.

σε ποια διαδρομη πρεπει να ειναι ?

Τελευταία επεξεργασία από: niav, 20/04/2013 - 03:38

#110   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6.766 μηνύματα

Δημοσίευση 20/04/2013 - 03:45

βαλτον πισω εκει που ηταν

#111   niav

niav

iPH Elite Poster

• 2.997 μηνύματα

Δημοσίευση 20/04/2013 - 03:50

δε θυμαμαι βρε συ που ηταν...θυμισε μου λιγο

#112   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6.766 μηνύματα

Δημοσίευση 20/04/2013 - 04:09

Λοιπον ακουσε να σου πω

Επειδη φακελος Wallpapers μεσα στο official θεμα δεν υπαρχει, για να τον παρεις και να τον πας οπουδηποτε (απορω που τον βρηκες)
Αρα η προηγουμενη απαντηση σου, οτι το εχεις αγορασει κανονικα, μαλλον δεν ισχυει
Επειδη η φωτο που εβαλες στο αλλο τοπικ που ρωτησες, ειναι απο φακελο Downloads του υπολογιστη σου και το θεμα αν το κατεβασες στον υπολογιστη σου, δεν κατεβαινει ετσι
Θεωρω πως δεν ησουν ειλικρινης απεναντι μου
Και δεν ειναι η 1η φορα
Την προηγουμενη φορα, οχι οτι δεν καταλαβα τι εγινε, απλα ειπα να δωσω μια ακομη ευκαιρια
Απ' οτι βλεπω, και με λυπει, θελεις να επιμενεις στην ιδια συμπεριφορα

Επειδη λοιπον θεωρω αδικο να καταχραζεσαι την καλη διαθεση οποιουδηποτε εδω και το δουλεμα να πηγαινει συννεφο
Θα σου προτεινα, οπως εισαι, να περασεις ενα αλλο θεμα free και να μην spamαρεις

Η τελευταια σου ερωτηση θα διαγραφει, κι αν γραψεις οποιαδηποτε αλλη ερωτηση για αυτο το θεμα, η ποινη σου θα ειναι 2 warning points που θα σε φερουν 1 βημα πριν το ban

Οι ερωτησεις σου για το θεμα αυτο σταματουν αμεσως εδω χωρις καμια αλλη συζητηση, εκτος αν αποδειξεις εγκυρη αγορα του θεματος

Καλο βραδυ

#113   niav

niav

iPH Elite Poster

• 2.997 μηνύματα

Δημοσίευση 20/04/2013 - 04:19

τι να πω πραγματικα...εγω εφτιαξα φακελο Wallpapper για να εχω μεσα οτι εικονα θελησω.

Το αν αγορασα η οχι το θεμα το ξερεις πολυ καλα

Φυσικα και δεν ειστε ξεκαθαροι απεναντι μου.Σε πολλες περιπτωσεις δεν απαντησε μαλιστα κανεις σε διαφορες αποριες μου.ξαλυτερα ας μεινει εδω το θεμα και ας θεωρηθει ληξαν.

Εδω ειστε για να βοηθατε κι οχι να κατακρινεται

Ελπιζω να μη διαγραφει το ποστ μου .

καλο βραδυ

#114   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6.766 μηνύματα

Δημοσίευση 20/04/2013 - 04:30

Σκοπος μας δεν ειναι να κατακρινουμε κανεναν αλλα να βοηθαμε (ολοι)
Απο τις απαντησεις που σου εχουν δωσει ενα σωρο μελη αλλα και εγω, εχει φανει αυτο

Οχι, δεν το ξερω, αλλα απο αυτα που λες, δεν αποδεικνυεται καθολου ετσι
Και να που μπορουν να προκυψουν τα ιδια προβληματα με τα σπασμενα tweak

Εστω κι αν εκανες τον φακελο εσυ, οι Wallpaper οφειλουν να υπαρχουν ακομη μεσα στο τηλεφωνο σου, και μαλιστα στην διαδρομη που σου ειπα πριν, εφοσον το θεμα ειναι αγορασμενο κανονικα
Και οπως μπορεις να δεις, η απαντηση μου παραμενει ακομη εκει για βοηθεια

#115   niav

niav

iPH Elite Poster

• 2.997 μηνύματα

Δημοσίευση 20/04/2013 - 04:38

εντελως φιλικα ή τα λες πολυ μπερδεμενα ή εγω δε το καταλαβαινω.
Χωρις παρεξηγηση και εντελως ανθρωπινα μπορεις σε παρακαλω πολυ να μου πεις απο τη στιγμη που δεν μπορω να βρω το Ρυθμισεις-Ταπετσαρια-dune iPhone με ποιο τροπο αλλο μπορω να βαλω καπου/καπως μια εικονα για 5-αρι ? :)

ΥΓ δοκιμασα να τη σωσω στο κινητο και να την ενεργοποιησω μεσω camera rol αλλα δεν εγινε δουλεια !

Τελευταία επεξεργασία από: niav, 20/04/2013 - 04:39

#116   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6.766 μηνύματα

Δημοσίευση 20/04/2013 - 04:44

Κοιτα να δεις ειναι πολυ απλο

Αν ειναι αγορασμενο το θεμα, ειναι ρυθμισμενο αυτοματα να βαζει τις wallpaper του, μεσα στο camera roll, δηλ να ειναι ετσι

Αναρτημένη εικόνα

αν δεν εχεις αυτην την οψη, στις ταπετσαριες σου, δεν μπορω να κανω κατι

#117   niav

niav

iPH Elite Poster

• 2.997 μηνύματα

Δημοσίευση 20/04/2013 - 04:47

οκ.

καλο βραδυ.ευχαριστω για την ολη βοηθεια και συγγνωμη για την παρεξηγηση

#118   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 20/04/2013 - 06:40

Ρε niav απλά είναι τα πράγματα. Το dune το αγοράζεις από το theme it app και κατεβαίνει σε μορφή .deb στον υπολογιστή σου ή μέσω κινητού κατευθείαν παλι σε μορφή .deb. Μ αυτόν τον τροπο μπορεί να επεμβαίνει στις ταπετσαριες του κινητού σου . Τα wallpapers δεν τα βάζει στο camera roll αλλά στις ρυθμίσεις / ταπετσαριες .
Αν το θέμα είναι κατεβασμένο από cydia(σπασμένο δηλαδή) όπου τα περισσότερα κατεβαίνουν σε μορφή .theme στον φάκελο του winterboard δεν μπορεί να επέμβει στις ταπετσαριες και να τις αλλάξει/ προσθέσει και γι αυτό δεν το εβρισκες. Οπότε το έχεις κατεβάσει σπασμένο είναι προφανές από cydia.
Αυτό δεν μας αφορά ( τουλάχιστον εμένα ) αλλά όταν λες ψέματα είναι ασέβεια προς κάποιον γιατί δεν τον βοηθάς να εστιάσει στην πηγή του προβλήματος και τον ταλαιπωρείς. Αυτό το έχεις ξανακάνει μάλιστα για tweak και όχι για θέμα.
Επίσης το να λες εσύ επιτακτικά ότι " είστε εδώ για να βοηθάτε" είναι άκυρο για 2 λόγους
1. Εχεις βοηθηθεί άπειρες φορές εσυ συγκεκριμένα
2. Δεν είμαστε για να βοηθάμε αλλά ΑΝ θελουμε να βοηθάμε εκτός και υπάρχει κάποια ανταποδοτικότητα και δεν το έχω καταλάβει. Δεν μπορείς να απαιτείς απαντήσεις, εθελοντικά είναι τα φόρουμ.
3.Ενα φόρουμ βασίζεται στο δουναι και λαβειν. Δεν είσαι υποχρεωμένος στο δουναι όπως δεν είσαι και στο λαβειν.

Αναρτημένη εικόνα

#119   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1.599 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 20/04/2013 - 12:07

θα απαντήσω μόνο και μόνο γιατί δεν είναι σωστό να κατηγορείτε κάποιον χωρίς αποδείξεις ότι λέει ψέματα (που μπορεί και να λέει αλλά δεν έχετε αποδείξεις)
Σέβομαι απίστευτα την βοήθεια που προσφέρεται χωρίς να έχετε καμία απολύτως υποχρέωση και κάνετε καταπληκτική δουλειά ώστε το forum να λειτουργεί άψογα και να ακούτε και του καθενός το μακρύ του και το κοντό του.

εδώ λοιπόν

Αν το θέμα είναι κατεβασμένο από cydia(σπασμένο δηλαδή) όπου τα περισσότερα κατεβαίνουν σε μορφή .theme στον φάκελο του winterboard δεν μπορεί να επέμβει στις ταπετσαριες και να τις αλλάξει/ προσθέσει και γι αυτό δεν το εβρισκες. Οπότε το έχεις κατεβάσει σπασμένο είναι προφανές από cydia.

θα απαντήσω ότι το dune το έχω σπασμένο από cydia και μια χαρά τα περνάει στις ταπετσαρίες ορίστε και η απόδειξη

Αναρτημένη εικόνα

επειδή κάποιος λοιπόν δεν είναι γνώστης του τι να κάνει και βάζοντας το θέμα βλέπει ένα σωρό φακέλους και δεν ξέρει ότι πρέπει να βάλει μόνο αυτά που γράφουν για 5άρι ότι πρέπει να είναι πάνω πάνω και άλλες λεπτομέρειες που κάποιοι τις παίζουν στα δάχτυλα δεν μπορείτε να τον κατηγορείται ότι λέει ψέμματα (τουλάχιστον χωρίς αποδείξεις).

Τελευταία επεξεργασία από: vanni, 20/04/2013 - 12:08

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

#120   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6.766 μηνύματα

Δημοσίευση 20/04/2013 - 12:19

θα απαντήσω μόνο και μόνο γιατί δεν είναι σωστό να κατηγορείτε κάποιον χωρίς αποδείξεις ότι λέει ψέματα (που μπορεί και να λέει αλλά δεν έχετε αποδείξεις)
Σέβομαι απίστευτα την βοήθεια που προσφέρεται χωρίς να έχετε καμία απολύτως υποχρέωση και κάνετε καταπληκτική δουλειά ώστε το forum να λειτουργεί άψογα και να ακούτε και του καθενός το μακρύ του και το κοντό του.

εδώ λοιπόν

θα απαντήσω ότι το dune το έχω σπασμένο από cydia και μια χαρά τα περνάει στις ταπετσαρίες ορίστε και η απόδειξη

Αναρτημένη εικόνα

επειδή κάποιος λοιπόν δεν είναι γνώστης του τι να κάνει και βάζοντας το θέμα βλέπει ένα σωρό φακέλους και δεν ξέρει ότι πρέπει να βάλει μόνο αυτά που γράφουν για 5άρι ότι πρέπει να είναι πάνω πάνω και άλλες λεπτομέρειες που κάποιοι τις παίζουν στα δάχτυλα δεν μπορείτε να τον κατηγορείται ότι λέει ψέμματα (τουλάχιστον χωρίς αποδείξεις).

Με απλη λογικη βγαινει το συμπερασμα πως δεν λεει την αληθεια
Οταν λοιπον, τον εχουμε βοηθησει ενα σωρο φορες, ε τουλαχιστον ας το σεβοταν

Δεν θα βγουμε και κατηγορουμενοι για βοηθειες που δωσαμε ενω πεφτει καταμουτρο δουλεμα
Ελεος δηλ
(και δεν εχει γινει μια φορα, ειναι συστηματικο)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες