Plants vs Zombies 2
Δημοσίευση 01/09/2013 - 00:48
Κανα tip για να τον σκοτωνω γρηγορα?
Ad
Δημοσίευση 01/09/2013 - 00:58
Αυτο το ζομπι με τις κοτες μου εχει βγαλει τη πιστη.
Κανα tip για να τον σκοτωνω γρηγορα?
Χρησιμοποιείς τα μικρά γαλάζια λουλούδια που σκοτώνουν τις κότες με ηλεκτρισμό
Δημοσίευση 01/09/2013 - 00:59
Thanks.
Δημοσίευση 01/09/2013 - 01:39
τέλειο το 2 και κάηκα άπειρα...
μου έχει μείνει μόνο μία μαμημένη όμως πίστα με τα κανόνια στους πιρατές... το τελευταίο αστέρι που πρέπει να πάρω και μου έχει βγάλει κυριολεκτικά την πίστη!!!!
Δημοσίευση 01/09/2013 - 21:54
H EA ανακοίνωσε ότι το Plants vs Zombies 2, η δεύτερη έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού για iOS που κυκλοφόρησε στις 15 Αυγούστου, έχει φτάσει τις 25 εκατομμύρια λήψεις! Το infographic που συνοδεύει την ανακοίνωση αποκαλύπτει ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία όπως το γεγονός ότι τα downloads για το Plants vs Zombies 2 έχουν ξεπεράσει τις συνολικές λήψεις του πρώτου παιχνιδιού!
Η εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει τα σχέδια της για το μέλλον με την αναβάθμιση 'Far Future' να βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Το παρακάτω βίντεο, ωστόσο, κάνει αναφορά και σε άλλη μία αναβάθμιση που θα περιλαμβάνει ...εξωγήινους; Δείτε το βίντεο και το infographic παρακάτω.
Θα βρείτε το Plants vs Zombies 2 για iPhone και iPad δωρεάν στο App Store [iTunes link]
[via EA]
Follow me on twitter
Δημοσίευση 28/02/2014 - 18:26
Ρε παιδιά τωρα που έχει αλλάξει μορφή το παιχνίδι δεν μπορώ να δώ πόσες πιστες μου μενουν για να ολοκληρωθουν τα αστερακια. Υπαρχει καποιος τρόπος να το μαθω; Thanks
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες