Νέος χρήστης και JailBreak: iOS 6 Tweaks που ξεχώρισαν Vol.3
Δημοσίευση 21/04/2013 - 00:09
μπορεί να μην γράφει ποιός σου στέλνει, αλλά δεν είναι και κουραστικό οπως το predictor...
Ad
Δημοσίευση 22/04/2013 - 11:03
Υπαρχει καποιο tweak που να στελνει ολοκληρο το video που εχεις τραβηξει με mail?γιατι ειναι λιγο σπαστικο αυτο το κοψε και στειλε
Δημοσίευση 22/04/2013 - 11:18
Δε βλεπεις χρησιμοτητα γιατι ψαχνεις λαθοςΕπίσης, γιατί δεν βλέπω χρησιμότητα σ' αυτό το F.lux; Το 'βαλα και δεν μπορώ να πω ότι μ' ενθουσίασε ο χρωματισμός/φωτισμός της οθόνης, έτσι όπως γίνεται με το tweak αυτό...
Ο σκοπος του f.lux δεν ειναι να ενθουσιασει το χρηστη με τον χρωματισμο/φωτισμο του αλλα να γινει η οθονη πιο ξεκουραστη για τα ματια. Η χρησιμοτητα του φαινεται στο διαβασμα σε μεγαλυτερες οθονες, πχ iPad ή PC και σε συνθηκες σχετικα χαμηλου φωτισμου.
Με το τηλεφωνο δεν περνας αρκετη ωρα διαβαζοντας, οποτε το θεωρω λογικο να μην αντιληφθεις διαφορα.
Δημοσίευση 22/04/2013 - 11:30
Τσέκαρε το AnyAttach.
Το περασα αλλα τα βιντεακια παλι τα κοβει, μονο τις φωτογραφιες περναει, ξερεις κανενα αλλο?
Δημοσίευση 22/04/2013 - 12:46
Δε βλεπεις χρησιμοτητα γιατι ψαχνεις λαθος
Ο σκοπος του f.lux δεν ειναι να ενθουσιασει το χρηστη με τον χρωματισμο/φωτισμο του αλλα να γινει η οθονη πιο ξεκουραστη για τα ματια. Η χρησιμοτητα του φαινεται στο διαβασμα σε μεγαλυτερες οθονες, πχ iPad ή PC και σε συνθηκες σχετικα χαμηλου φωτισμου.
Με το τηλεφωνο δεν περνας αρκετη ωρα διαβαζοντας, οποτε το θεωρω λογικο να μην αντιληφθεις διαφορα.
Aυτό εννοώ κι εγώ. Δεν μπορώ να πω ότι "ξεκουράζονταν" καλύτερα τα μάτια μου, με αυτό. Ίσα-ίσα που 'χε υποφωτίσει πολύ την οθόνη και "στραβωνόμουν" να δω. Σε μένα τί συνέβει, τέλος πάντων...
Θα το ξαναδώ μπας και τελικά το αδίκησα.
Δημοσίευση 22/04/2013 - 13:26
Για μενα ειναι ο κυριότερος λόγος για να κανω JB στο iPad...Aυτό εννοώ κι εγώ. Δεν μπορώ να πω ότι "ξεκουράζονταν" καλύτερα τα μάτια μου, με αυτό. Ίσα-ίσα που 'χε υποφωτίσει πολύ την οθόνη και "στραβωνόμουν" να δω. Σε μένα τί συνέβει, τέλος πάντων...
Θα το ξαναδώ μπας και τελικά το αδίκησα.
Δημοσίευση 23/04/2013 - 20:12
Δοκίμασε ένα βράδυ να διαβάσεις διχως f.lux πχ ένα 10σελίδο book σε PDF απο iBooks , θα δεις ότι θα νοιωθεις τα ματιά σου βαριά .
Δοκίμασε το επόμενο βράδυ να διαβάσεις τις ίδιες σελίδες με το f.lux.
Θα ειναι σαν να μην το διάβασες τόσο ξεκουραστα θα ειναι τα ματιά σου...
Ειλικρινά το έχω καρατσεκαρει κ μόνος μου πολλές φορες οταν το ειχα και ειναι παρά πολύ καλό tweak .
Απλα δεν ειναι για όλους τους χρήστες .
Πχ εγώ που δεν συνήθιζω να διαβάζω βιβλία απο iPad/iPhone, συνεπώς μου ειναι άχρηστο και το έβγαλα ...αναφέρεται σε αυγκεκριμενο target group ατόμων .
Δημοσίευση 24/04/2013 - 00:04
Πολυ σωστος!Το f.lux Δεν ειναι απάτη φίλε lupus.
Δοκίμασε ένα βράδυ να διαβάσεις διχως f.lux πχ ένα 10σελίδο book σε PDF απο iBooks , θα δεις ότι θα νοιωθεις τα ματιά σου βαριά .
Ειλικρινά το έχω καρατσεκαρει κ μόνος μου πολλές φορες οταν το ειχα και ειναι παρά πολύ καλό tweak .
Πχ εγώ που δεν συνήθιζω να διαβάζω βιβλία απο iPad/iPhone, συνεπώς μου ειναι άχρηστο και το έβγαλα ...αναφέρεται σε αυγκεκριμενο target group ατόμων .
Εγω το εχω στο αυτοματο μεν, αλλα το απενεργοποιω σε ταινιες και games.
Δημοσίευση 24/04/2013 - 09:06
Το f.lux Δεν ειναι απάτη φίλε lupus.
Δεν λέω ότι είναι "απάτη" έτσι όπως το εξέλαβες.
Λέω ότι δεν είχα εμπειρία (καλύτερη στο μάτι οθόνη) όπως το περιέγραφε.
Εγώ παίζω Poker το βράδυ (ονλάιν) έξω στο μπαλκόνι (καπνίζοντας, για να μην πάει μέσα στο παιδί). Το 'χα βάλει και ήταν πολύ υποτονικός ο φωτισμός και μ' ενοχλούσε. Το 'βγαλα και ήταν έντονα πάλι τα γραφικά.
Αυτό εννοώ.
Θα το ξαναβάλω να το κρατήσω κάνα-δυο βδομάδες, μπας και τελικά δεν "κατάλαβα" την διαφορά (προς το καλύτερο, εννοώ).
Τελευταία επεξεργασία από: lupushegemonia, 24/04/2013 - 09:07
Δημοσίευση 25/04/2013 - 11:18
Ειναι για READING apps
Φιλικά πάντα δοκίμασε το σε διάβασμα βραδυ κ θα με θυμηθείς
Τελευταία επεξεργασία από: Vaggi, 25/04/2013 - 11:19
Δημοσίευση 25/04/2013 - 11:38
Θα βγάλω (ούτως ή άλλως) τα ματάκια μου. Εδώ με το παλιό μου το HD2 Leo (που 'χει τεράστια οθόνη), δεν καθόμουν να διαβάσω.
Εγώ είτε σερφάρω με το "Μήλο" είτε παίζω games (πλην των κλήσεων & SMS).
Γι' αυτό λοιπόν δεν είδα διαφορά...
Δημοσίευση 13/05/2013 - 01:10
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες