Οι Nickolay Lamm και Matteo Gianni μας παρουσιάζουν ένα πολύ ενδιαφέρον concept για το "φτηνότερο" iPhone οι φήμες γύρω από το οποίο θέλουν την κυκλοφορία του στο 2ο εξάμηνο του έτους.
Το concept είναι εμπνευσμένο από το ημιδιαφανές περίβλημα του ιστορικού iMac G3 και πραγματικά αξίζει της προσοχής σας:
Concept για το 'φτηνότερο' iPhone με στοιχεία του iMac G3
Από
iPhoneHellas
, 03/04/2013 18:14
39 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 03/04/2013 - 18:14
Ad
Δημοσίευση 03/04/2013 - 18:18
αν βγει κάτι τέτοιο μάλλον βλέπω τα πεντάρια και τα 5ς να μένουν στα ράφια......
Δημοσίευση 03/04/2013 - 18:29
I've been plastic, it's FANTASTIC!
Δημοσίευση 03/04/2013 - 18:52
Απο τωρα βλέπω την γκρίνια:
'Θεε μου ! Γραττζουνιεται σαν τρελο'
'Καταραμενη Apple !. Tι να το κανω που ειναι διαφανο οταν πρεπει να το βαλω σε θηκη για να μην γρατζουνιεται ?'
Γιατι το G3 το εβαζες στο γραφειο και δεν το ξανακουνουσες. Αυτο θα πρεπει να μπαινοβγαινει σε τσεπες, σε τσαντες αναμεσα σε κλειδια και συντομα θα ειναι χειροτερο απο επιφανεια κοπης !
'Θεε μου ! Γραττζουνιεται σαν τρελο'
'Καταραμενη Apple !. Tι να το κανω που ειναι διαφανο οταν πρεπει να το βαλω σε θηκη για να μην γρατζουνιεται ?'
Γιατι το G3 το εβαζες στο γραφειο και δεν το ξανακουνουσες. Αυτο θα πρεπει να μπαινοβγαινει σε τσεπες, σε τσαντες αναμεσα σε κλειδια και συντομα θα ειναι χειροτερο απο επιφανεια κοπης !
Δημοσίευση 03/04/2013 - 19:02
Και το νίκελ iPodTouch το ίδιο πρόβλημα είχε, αλλά κατά τη γνώμη μου παραμένει από τις πιο εντυπωσιακές συσκευές της εταιρείας.
Δημοσίευση 03/04/2013 - 19:06
Και το νίκελ iPodTouch το ίδιο πρόβλημα είχε, αλλά κατά τη γνώμη μου παραμένει από τις πιο εντυπωσιακές συσκευές της εταιρείας.
Μα δεν ειναι πρόβλημα !! Ειναι φυσιολογικό, Προβλημα ειναι να εχεις την απαιτηση να ειναι αφθαρτο !
Δημοσίευση 03/04/2013 - 19:07
Γ@@ει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δημοσίευση 03/04/2013 - 19:10
Αμφιταλαντεύτηκα να συνειδητοποιήσω τελικά αν αυτό που βλέπω μου αρέσει ή όχι. Τελικά κατέληξα πως είναι ωραίο αλλά εγώ δεν θα το έπαιρνα αν έχω την επιλογή αυτού ή ενός κανονικού iphone...
ΕΠίσης δε θα μου άρεσε αυτό το downgrade της ποιότητας. Apple είσαι, μην Samsungοποιείσαι...
ΕΠίσης δε θα μου άρεσε αυτό το downgrade της ποιότητας. Apple είσαι, μην Samsungοποιείσαι...
Δημοσίευση 03/04/2013 - 21:46
Εγώ πάλι παρακαλώ το συγκεκριμένο να παραμείνει concept και όχι κάποιο επόμενο μοντέλο.
Είμαι ο μοναδικός που βλέπω πόσο άσχημο είναι η έτσι μου φαίνεται.
Είμαι ο μοναδικός που βλέπω πόσο άσχημο είναι η έτσι μου φαίνεται.
Δημοσίευση 03/04/2013 - 21:54
ομορφο!!θα το επερνα.μου θυμιζει το πρωτο μου ιμακ στα 233μχζ 32 ραμ..
ακομα εχω το στρογγυλο ποντικι του και το πληκτρολογιο του.
αν ειναι ιδια ποιοτητα τα πλαστικα,δεν χαλανε ευκολα.
ακομα εχω το στρογγυλο ποντικι του και το πληκτρολογιο του.
αν ειναι ιδια ποιοτητα τα πλαστικα,δεν χαλανε ευκολα.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες