Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone v3.2 FM (Firmware Missing)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
29 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   insidergr

insidergr

iPH User

• 111 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/12/2009 - 16:05

λοιπον ειδα σε ενα site αν και εγω το πιστευω οτι πριν αλλαξουμε στο 10 θα βγει 3.2

Μα φυσικα Σκεφτετε αν πρεπει να το "Χρεωσει" στους "πελατες" η να το Πλασαρει
με ενα καινουριο iPhone μιας κ οι καινοτομιες θα ειναι πολλες..

Οπωτε Μολις Ολοκληροσει τισ Παραγγελιες που Χρωσταει (συντομα αφου η Κινα δεν Τραβαει..)
Απο εκει κ μετα να το περιμενετε.. (ουμε) κ Φυσικα . θα το εχουμε Παλι Πρωτοι οπως το προηγουμενο-πολυαναμενομενο.. (Υποσχεση)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   WoodyAllen

WoodyAllen

iPH Contributor

• 1.116 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2009 - 16:28

Βρε παιδιά κάθε πότε βγάζει η Apple update για να βγάλει και τώρα? Εννοώ μπορεί κάποιος να μας πει το σύνηθες διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα σε 2 OS updates?

Μακάρι να βγάλει ραδιόφωνο και recent call list single number delete που είναι και τα δύο most wanted features...

#18   aeras69

aeras69

iPH newbie

• 28 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/12/2009 - 16:40

Ελπιζω να διορθωσουν το προβλημα με το χασιμο του wifi. Εχει ξεπερασει τις 100 σελιδες το θρεντ στο forum της Apple :blush: με τους χρηστες που αντιμετωπισαν το προβλημα (μεταξυ τους κι εγω).

#19   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2009 - 16:41

μην περιμενετε να δειτε καινοτομιες τρελες καπου ειδα οτι θελουν διορθωσουν το wake/sleep μακαρι να κανουν θεαματικες αλλαγες αλλα οχι μονο δεν θα κανουν τπτ αλλα ισα ισα πιστευω οτι ψαχνουν τροπο να κλειδωσουν το jailbreaking/unlocking τιιποτα δεν θα δωσουν.....

#20   st1979

st1979

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2009 - 17:09

Το iphone εχει ενσωματομενο δεκτη FM και ειναι απενεργοποιημενος???
Αυτο για ποια Iphone ισχυει?? Για το 2G , 3G η 3GS ??

#21   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 08/12/2009 - 17:12

Το iphone εχει ενσωματομενο δεκτη FM και ειναι απενεργοποιημενος???
Αυτο για ποια Iphone ισχυει?? Για το 2G , 3G η 3GS ??

FM Receiver
The iPod Touch "2G"/"3G" and iPhone 3G/3GS have a built-in FM Receiver chip, so technically it is possible for these devices to listen to FM radio. Unfortunately, Apple wants buyers to purchase songs from iTunes, and if you were allowed to listen to free music off of the air, they would not make as much of a profit. Therefore, at this moment, there is no official FM radio application. It is possible to create a homebrew one, but a fully documented working FM receiver driver would be needed to control channel changing and the like.

The FM receiver in the iPod Touch "2G" and iPhone 3GS is inside the Broadcom BCM4325 chip.
The FM receiver in the iPod Touch "3G" is inside the Broadcom BCM4329 chip.

Nike+
Nike and Apple partnered to provide a way for the iPhone or iPod Touch to track your workouts. It requires extra hardware to function, namely a sensor that you place inside your shoe. This sensor has an accelerometer inside to track the up and down movements of your feet. The sensor transmits a special signal for your iPod Touch or iPhone to read. The iPod Touch "2G"/"3G", and the iPhone 3GS can read this special signal using its built-in receiver chips. iPod Touch "1G" and iPhone "2G"/3G lack this ability and do not work with Nike+. Note that although Nike+ works for the iPod Nano, they require a special receiver peripheral plugged into the bottom. At this moment it is speculated that the custom signal transmitted by the sensor is on the same frequency as Bluetooth (close to 2.4GHz), but it may also be possible that the undocumented FM receiver chip is picking up the signal. If that is the case, perhaps the iPhone 3G can also use Nike+ in the future, as it also has a FM receiver chip inside.

#22   Jimaaras

Jimaaras

iPH Addict

• 731 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2009 - 18:22

τουλάχιστον αν βγει ο GeoHot να ετοιμάζεται για καινούριο Jailbreak για να μας το κάνει δώρο για τα χριστούγεννα :)

#23   andymourtz

andymourtz

iPH newbie

• 79 μηνύματα
  • Twitter:@@andymourtz
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 08/12/2009 - 18:32

τουλάχιστον αν βγει ο GeoHot να ετοιμάζεται για καινούριο Jailbreak για να μας το κάνει δώρο για τα χριστούγεννα :)

Και εάν τον προσλάβει τελικά η APPLE?????....Λέμε τώρα!!!
Πάντως θα είναι καλή αναβάθμιση και όταν βγει το jailbrake ακόμα καλύτερη :lol:

#24   xilaren

xilaren

iPH Member

• 337 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2009 - 22:57

Μωρέ, άμα είναι να βγάλουνε κανα update και να κάθομαι γω να καρδιοχτυπώ μη γίνει τούτο, μη γίνει τ' άλλο, μη κάνω καμμια πατατιά, μη μου ζητήσει restore το I-Tunes και γενικώς να χολοσκάω και να είμαι στην πρίζα μη γίνει πάλι το τηλέφωνο μαμά, ε, τότε να λείπει το βύσσινο! Μία φορά την πάτησα -και γερά, μάλιστα- όταν βιάστηκα να αναβαθμίσω στην 3.1 και έκατσα κοντά 1,5 μήνα χωρίς τηλέφωνο, ξεροσταλιάζοντας κάθε μέρα για το αν έκανε jb ο Geohot... Συγγνώμη, παίδες, αλλά εγώ δε θα περιμένω το πέρασμα στην 3.2, αλλά το "σπάσιμό" της!
xilaren

#25   asavvop

asavvop

iPH newbie

• 49 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/12/2009 - 10:52

Μωρέ, άμα είναι να βγάλουνε κανα update και να κάθομαι γω να καρδιοχτυπώ μη γίνει τούτο, μη γίνει τ' άλλο, μη κάνω καμμια πατατιά, μη μου ζητήσει restore το I-Tunes και γενικώς να χολοσκάω και να είμαι στην πρίζα μη γίνει πάλι το τηλέφωνο μαμά, ε, τότε να λείπει το βύσσινο! Μία φορά την πάτησα -και γερά, μάλιστα- όταν βιάστηκα να αναβαθμίσω στην 3.1 και έκατσα κοντά 1,5 μήνα χωρίς τηλέφωνο, ξεροσταλιάζοντας κάθε μέρα για το αν έκανε jb ο Geohot... Συγγνώμη, παίδες, αλλά εγώ δε θα περιμένω το πέρασμα στην 3.2, αλλά το "σπάσιμό" της!
xilaren

Συμφωνω απολυτα παροτι μονη εφαρμογη που πραγματικα μου λειπε απο το iphone σε σχεση με το nokia μου ειναι το ραδιοφωνο.

#26   WoodyAllen

WoodyAllen

iPH Contributor

• 1.116 μηνύματα

Δημοσίευση 09/12/2009 - 10:59

Πάντως βρε παιδιά για να βγει νέο firmware πριν το τέλος του χρόνου δεν πρέπει πρώτα να βγει beta για τους developers για να δοκιμάσουν τις εφαρμογές τους. Άρα δεν νομίζω ότι θα βγει μέχρι το τέλος του χρόνου. Καλό Φλεβάρη και αν

#27   iWizard

iWizard

iPH Member

• 228 μηνύματα
  • Twitter:@limneos
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 09/12/2009 - 11:28

Α, ώστε έχει ενσωματωμένο FM δέκτη ε?
Καλα, αυτή η πολιτική της Apple του τύπου "το iPhone τα κάνει όλα όσα κάνουν και τα άλλα τηλέφωνα και με το παραπάνω, αλλά δεν σας το λέμε και δεν σας το δίνουμε για να βγάλουμε πιο πολλά λεφτά" είναι γελοία...

Τουλάχιστον στο bluetooth , δεν μπορούσαν οι κακομοίρηδες να επιτρέπουν την αποστολή φωτογραφιών μόνο? χάνουν λεφτά έτσι? έστω με τα τραγούδια ότι χάνουν...
έχω προτείνει το iPhone σε τόσο κόσμο, και οι μισοί με βρίζουν γιατί αφενός δεν είναι τόσο high tech χρήστες για να καταλάβουν το μεγαλείο του iPhone,
και αφ'ετέρου ψάχνουν τα κλασσικά πράγματα σε ένα τηλέφωνο και δεν τα βρίσκουν...
Αντε μετά να τους εξηγείς ότι υπάρχουν μεν, αλλά θέλουν πατέντα για να δουλέψουν....

#28   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 09/12/2009 - 11:30

Α, ώστε έχει ενσωματωμένο FM δέκτη ε?
Καλα, αυτή η πολιτική της Apple του τύπου "το iPhone τα κάνει όλα όσα κάνουν και τα άλλα τηλέφωνα και με το παραπάνω, αλλά δεν σας το λέμε και δεν σας το δίνουμε για να βγάλουμε πιο πολλά λεφτά" είναι γελοία...

Τουλάχιστον στο bluetooth , δεν μπορούσαν οι κακομοίρηδες να επιτρέπουν την αποστολή φωτογραφιών μόνο? χάνουν λεφτά έτσι? έστω με τα τραγούδια ότι χάνουν...
έχω προτείνει το iPhone σε τόσο κόσμο, και οι μισοί με βρίζουν γιατί αφενός δεν είναι τόσο high tech χρήστες για να καταλάβουν το μεγαλείο του iPhone,
και αφ'ετέρου ψάχνουν τα κλασσικά πράγματα σε ένα τηλέφωνο και δεν τα βρίσκουν...
Αντε μετά να τους εξηγείς ότι υπάρχουν μεν, αλλά θέλουν πατέντα για να δουλέψουν....

+1

#29   ZeroCool

ZeroCool

iPH User

• 122 μηνύματα

Δημοσίευση 09/12/2009 - 12:38

Καλησπέρα σε όλους,

Για τους fan του radio, έχω να προτείνω το "Wunder Radio". Παιδιά, σταθμοί από όλο τον κόσμο και εννοείτε όλοι οι Ελληνικοί σταθμοί.

Όσο για το καινούργιο firmware, το μονο σίγουρο είναι ότι θα κάνει την ζωή των "jailbrakers" πολύ δύσκολη, οποτε θα πρέπει να δούμε τι update είναι προτού το εγκαταστήσουμε.

Ελπίζω τα παλικαρια της Δεν-Team να κάνουν καμια μαγια και να βρούνε jailbrake για το 3gs (με καινούργιο bootrom) γιατί έχω ξενερώσει.

#30   anesi

anesi

iPH newbie

• 78 μηνύματα

Δημοσίευση 09/12/2009 - 12:47

τωρα που σκεφτομαι την φαση με τ FM, πιστευω πως τετοια λιγούρια που ειναι αυτα στην Apple, για την ενεργοποιηση (αν όντως υπαρχει κατι τετοιο μεσα στο κινητο) και την χρηση αυτου του chip θα υπαρξει καποια συνδρομη ή τιποτα παρόμοιο...

Τελευταία επεξεργασία από: anesi, 09/12/2009 - 12:48

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3