Το OpenSSH ενεργοποιημένο?
Οταν λες ενεργοποίηση ; Το έχω κατεβάσει στο κινητό από big boss. Θέλει και κάτι άλλο ;
Δημοσίευση 18/07/2013 - 12:36
Το OpenSSH ενεργοποιημένο?
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 18/07/2013 - 12:51
Ναι αλλά αν το κλείνω τότε αν μου κολλήσει και είναι κλειστό τι κάνω ;Απο SBsettings στο More, πήγαινε στο Set Window Toggles, τίκαρε το και μετά ενεργοποίηση.
Επίσης μη ξεχνάς να το κλείνεις γιατι καταναλώνει μπαταρία.
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 18/07/2013 - 14:28
Δημοσίευση 18/07/2013 - 14:32
Νίκο αν κατάλαβα κακά εννοείς να κάνω ενεργοποίηση του openshh κάθε φορά που θα χρειάζεται να κάνω αλλαγές στο file system (install uninstall tweak etc) σωστά ;;;
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 18/07/2013 - 14:36
Δημοσίευση 18/07/2013 - 15:03
Δημοσίευση 18/07/2013 - 15:20
Αν σου πω ότι έχω ψηθεί να κατεβάσω όλους τους διακόπτες από mobile substrate για να είμαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό που λες ; :ppppp αν δεν ισχύει όμως θα έρθω με μια βρεγμένη σανίδα και θα σε ταλιάρω σαν την φέτα.Είναι κολλημένο στο μήλο?
Δημοσίευση 18/07/2013 - 15:35
Δεν το ψάχνω παραπάνω για τώρα ... Πετάξω για Ελλάδα αύριο οπότε και θα έχω άπλετο χρόνο μπροστά μου να το δω καλύτερα το όλο θέμα ... Πάντως απο την ώρα που πέρασα το openshh & mobile terminal 10-15 safe mode μου έχει κάνει ... Και δεν έχω και τίποτα cracked (εκτός από το barrel που το έχω και 1 μήνα περασμένο) Νίκο δεν πιστεύω να θες να πας τίποτα διακοπές και να μας αφήσεις εδώ αβοήθητους να παλεύουμε με ilex irat irestore i sihtir κτλ κτλΑν θες και τώρα να δίνεις εντολές απο Terminal, τότε το iLEX R.A.T.
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες