βασικα καταλαβα το εξης... διεγραψε ολες τις εφαρμογες..αλλα δε διαγραψε τις ρυθμισεις της καθε εφαρμογης... κ διεγραψε τον φακελο τον οποιο ειχα ονομασει cydia (ειχα μεσα εφαρμογες οπως mobile terminal, ifile κλπ)
οταν ξαναανοιξα το cydia ειδα οτι υπηρχαν ηδη τα sources κ μερικα plugins (γιατι δε διεγραφησαν??) αλλα οταν εκανα ξαναεγκατασταση καποιες εφαρμογες, ξαναδημιουργηθηκε ο φακελος cydia κ ξανα μπηκαν μεσα στο φακελο οι εφαρμογες μεχρι κ με την ιδια σειρα...
αρα δεν γινεται σαν καθαρη (αρχικη) εγκατασταση.... :/
Η εφαρμογή δεν κάνει επανεγκατάσταση το Cydia.Απλώς διαγράφει από τη συσκευή τα πακέτα που έχουν εγκατασταθεί.Από εκεί και έπειτα το iLex κρατάει σε ένα μικρό αρχείο σε μορφή backup τα settings των Tweaks κτλ και μόλις ζητηθεί από τον χρήστη η εγκατάσταση των tweak που είχε μέσα δίνει την εντολή μέσω αυτού του μικρού αρχείου να περαστούν και πάλι οι ρυθμίσεις που είχε ορίσει ο χρήστης.Αυτός είναι και ο σκοπός του..Να επαναφέρει σε αρχική κατάσταση την συσκευή αλλά να μην κάνει δύσκολη και την ζωή του χρήστη.
Καλησπέρα παιδιά μια βοήθεια μου βγάζει στο mobile terminal "command not found"
Αυτό στο εμφανίζει γιατί δεν έχει εγκατασταθεί το iLex.,
Μια Βοήθεια......
Οπως και κάποιοι αλλοι φίλοι δεν έχω τον φακελο Cydia/Autoinstall. Τον δημιουργησα με το ifle (/var/root/Media/Cydia/Autoinstall και έριξα εκει το αρχείο iLEX.rat-eng_1.10-80_iphoneos-arm.deb.
Εκανα reboot (πολλές φορές) αλλά δεν εκανε αυτόματη εγκατάσταση. Χρησιμοποιώντας τον installer του iFile εκανα την εγκατάσταση χειροκίνητα και μεχρι εδώ όλα καλά. Τρεχοντας την εντολή rat από το mobile terminal εκτελούνται όλες οι εντολές μεχρις ότου εμφανίζεται το μυνημα " List of tweaks removemytweaks.txt not found! Put removemytweaks.txt (which includes all tweaks to delete) in General Storage!" . Και μετά το χάος......
Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη
Αυτό δεν το έχω συναντήσει ..Ίσως να κάνει conflict με κάτι άλλο.