Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 8 ψήφοι

[Οδηγός] Είμαι ένα βήμα πριν το Restore. Πως το αποφεύγω χωρίς να χρειαστεί να κάνω Update;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
351 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 17/04/2013 - 11:22

Να ρωτησω κι εγω κατι
Μετα απο ολο αυτο, κανει restore k set up as new ?
Δηλαδη επαφες, μηνυματα, φοτο κτλ μενουν η πρεπει να τα ξαναπερασω με το χερι;;

Αυτό φίλε μου αφορά μόνο το Cydia.
Δεν πειράζει τίποτα άλλο στην συσκευή.
Καθαρίζει το Cydia και το φέρνει στην κατάσταση που είναι αμέσως μετά το Jailbreak.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   dennisdiokonst

dennisdiokonst

iPH Member

• 347 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 17/04/2013 - 11:30

Υπερβολικα χρησιμος οδηγος...ενα τεραστιο μπραβο...

#48   Kmphotographer

Kmphotographer

iPH Member

• 239 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/04/2013 - 13:10

Εγώ να κάνω μια ερώτηση;

Αν η συσκευή κάνει reboot / respring επαναλαμβανόμενα πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο οδηγός; Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα αλλά φαντάζομαι ότι το ifunbox δεν θα το αναγνωρίζει ή ακόμα και αν το αναγνωρίζει θα ξεσυνδεεται σε κάθε reboot. Φαντάζομαι επίσης ότι ο μόνος τρόπος να το στρωσεις ειναι να πατησεις το + κατα το reboot ώστε να μπεις χωρίς να δουλεύουν τα mobile substrate ad dons αν φυσικά σε αφήνει!

Θανάση ειναι καταπληκτικός οδηγός 1000 μπράβο. Απλά μου γεννήθηκε αυτή η απορία!

Ευχαριστώ...

#49   nikos1391

nikos1391

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 17/04/2013 - 13:11

παιδια χανω applications αν το κανω αυτο????γενικα τη χανω????

#50   Kmphotographer

Kmphotographer

iPH Member

• 239 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2013 - 13:13

Χάνεις όλα τα πακέτα που έχεις εγκαταστησει απο cydia. Apps και tweaks

#51   varitimos84

varitimos84

iPH newbie

• 38 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2013 - 14:43

παιδες... ριχνω μεσα στον φακελο κανονικα το αρχειο .deb που δινετε, κανω reboot αλλα δεν εγκαθισταται.... κ οταν μπαινω ξανα μεσα στον φακελο το αρχειο λειπει....
ευχαριστω...

#52   teris2212

teris2212

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 17/04/2013 - 14:59

Απο τους πιο χρησιμους οδηγους που αναρτηθηκαν , με εσωσε πραγματικα γιατι ειχα πολλα safe mode.
Συγχαρητηρια στον κυριο που μας το χαρισε.
100% χρησιμος. :) :) :)

#53   varitimos84

varitimos84

iPH newbie

• 38 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2013 - 15:07

ακυρο... ολα καλα.... απλως την ερωτηση
" Remove All Tweaks Settings " πατάμε πάλι το " y " και Return :
δε μου την εμφανισε για να την επιλεξω....
παντως πολυ χρησιμος ο οδηγος!! ευγε! αναμενουμε κ την συνεχεια για τις υπολοιπες επιλογες της εφαρμογης

#54   varitimos84

varitimos84

iPH newbie

• 38 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2013 - 15:27

βασικα καταλαβα το εξης... διεγραψε ολες τις εφαρμογες..αλλα δε διαγραψε τις ρυθμισεις της καθε εφαρμογης... κ διεγραψε τον φακελο τον οποιο ειχα ονομασει cydia (ειχα μεσα εφαρμογες οπως mobile terminal, ifile κλπ)
οταν ξαναανοιξα το cydia ειδα οτι υπηρχαν ηδη τα sources κ μερικα plugins (γιατι δε διεγραφησαν??) αλλα οταν εκανα ξαναεγκατασταση καποιες εφαρμογες, ξαναδημιουργηθηκε ο φακελος cydia κ ξανα μπηκαν μεσα στο φακελο οι εφαρμογες μεχρι κ με την ιδια σειρα...
αρα δεν γινεται σαν καθαρη (αρχικη) εγκατασταση.... :/

#55   lkalatz3

lkalatz3

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2013 - 15:29

Καλησπέρα παιδιά μια βοήθεια μου βγάζει στο mobile terminal "command not found"

Τελευταία επεξεργασία από: lkalatz3, 17/04/2013 - 15:34

#56   lkalatz3

lkalatz3

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2013 - 15:29

Καμία βοήθεια;

Τελευταία επεξεργασία από: lkalatz3, 17/04/2013 - 15:34

#57   scrat80

scrat80

iPH newbie

• 54 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 17/04/2013 - 16:31

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τον οδηγό!
Να ρωτήσω, με αυτή τη διαδικασία χάνεται το unlock;
Έχω 3gs από εξωτερικό σε 4.3.3 ακόμα. Μια που αναβάθμιση δεν μπορώ να κάνω, επιβάλλεται να κάνω κάτι γιατί κολλάει το κινητό.

#58   jon7

jon7

iPH Member

• 202 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 17/04/2013 - 17:30

Μάλλον reset NETWORK settings εννοείς.

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο...

Οχι "reset all settings" εννοω. Αν δεν με πιστευεις μπες στο modmyi και στην ενοτητα με το UniAW6 θεμα θα το διαβασεις εκει. Αυτοι που το λενε ειναι απο τους top που φτιαχνουν θεματα !! Εγω σου λεω το εκανα στο παλιο μου το 4αρι πρωτα να το δοκιμασω και μετα το εκανα και 5αρι. Απλως μετα πρεπει να εχεις την υπομονη να το ξανασεταρεις ( θεματα, κωδικους και λοιπα ) !!!.

#59   mk108

mk108

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2013 - 18:34

Η εγκατάσταση του iLex ναι γίνεται με το iFile.

Μια Βοήθεια......

Οπως και κάποιοι αλλοι φίλοι δεν έχω τον φακελο Cydia/Autoinstall. Τον δημιουργησα με το ifle (/var/root/Media/Cydia/Autoinstall και έριξα εκει το αρχείο iLEX.rat-eng_1.10-80_iphoneos-arm.deb.
Εκανα reboot (πολλές φορές) αλλά δεν εκανε αυτόματη εγκατάσταση. Χρησιμοποιώντας τον installer του iFile εκανα την εγκατάσταση χειροκίνητα και μεχρι εδώ όλα καλά. Τρεχοντας την εντολή rat από το mobile terminal εκτελούνται όλες οι εντολές μεχρις ότου εμφανίζεται το μυνημα " List of tweaks removemytweaks.txt not found! Put removemytweaks.txt (which includes all tweaks to delete) in General Storage!" . Και μετά το χάος......

Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη

Τελευταία επεξεργασία από: mk108, 17/04/2013 - 18:35

#60   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 17/04/2013 - 19:35

βασικα καταλαβα το εξης... διεγραψε ολες τις εφαρμογες..αλλα δε διαγραψε τις ρυθμισεις της καθε εφαρμογης... κ διεγραψε τον φακελο τον οποιο ειχα ονομασει cydia (ειχα μεσα εφαρμογες οπως mobile terminal, ifile κλπ)
οταν ξαναανοιξα το cydia ειδα οτι υπηρχαν ηδη τα sources κ μερικα plugins (γιατι δε διεγραφησαν??) αλλα οταν εκανα ξαναεγκατασταση καποιες εφαρμογες, ξαναδημιουργηθηκε ο φακελος cydia κ ξανα μπηκαν μεσα στο φακελο οι εφαρμογες μεχρι κ με την ιδια σειρα...
αρα δεν γινεται σαν καθαρη (αρχικη) εγκατασταση.... :/

Η εφαρμογή δεν κάνει επανεγκατάσταση το Cydia.Απλώς διαγράφει από τη συσκευή τα πακέτα που έχουν εγκατασταθεί.Από εκεί και έπειτα το iLex κρατάει σε ένα μικρό αρχείο σε μορφή backup τα settings των Tweaks κτλ και μόλις ζητηθεί από τον χρήστη η εγκατάσταση των tweak που είχε μέσα δίνει την εντολή μέσω αυτού του μικρού αρχείου να περαστούν και πάλι οι ρυθμίσεις που είχε ορίσει ο χρήστης.Αυτός είναι και ο σκοπός του..Να επαναφέρει σε αρχική κατάσταση την συσκευή αλλά να μην κάνει δύσκολη και την ζωή του χρήστη.

Καλησπέρα παιδιά μια βοήθεια μου βγάζει στο mobile terminal "command not found"

Αυτό στο εμφανίζει γιατί δεν έχει εγκατασταθεί το iLex.,

Μια Βοήθεια......

Οπως και κάποιοι αλλοι φίλοι δεν έχω τον φακελο Cydia/Autoinstall. Τον δημιουργησα με το ifle (/var/root/Media/Cydia/Autoinstall και έριξα εκει το αρχείο iLEX.rat-eng_1.10-80_iphoneos-arm.deb.
Εκανα reboot (πολλές φορές) αλλά δεν εκανε αυτόματη εγκατάσταση. Χρησιμοποιώντας τον installer του iFile εκανα την εγκατάσταση χειροκίνητα και μεχρι εδώ όλα καλά. Τρεχοντας την εντολή rat από το mobile terminal εκτελούνται όλες οι εντολές μεχρις ότου εμφανίζεται το μυνημα " List of tweaks removemytweaks.txt not found! Put removemytweaks.txt (which includes all tweaks to delete) in General Storage!" . Και μετά το χάος......

Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη

Αυτό δεν το έχω συναντήσει ..Ίσως να κάνει conflict με κάτι άλλο.

ezgif_com_crop_2.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8