ProSwitcher: Another iPhone Multitasking Interface
Δημοσίευση 28/12/2009 - 08:26
Μια απορια! Εχω το 3gs 16gb και το εχω περασει το προγραμματακι!
Πολυ καλο κ ευχρηστο! Αλλα... Γιατι χωρις να εχω ενεργοποιησει απο το backgrounder to "always enabled" των default app, οπως το safari +mail,
αυτο τα κραταει απο μονο του ανοιχτα!
Πρεπει να τα κλεισω χειροκινητα απο το proswitcher, για να μην τρεχουν στο background!
Εχω κανει το update.
Καμια βοηθεια;;
Ad
Δημοσίευση 29/12/2009 - 20:29
Δημοσίευση 29/12/2009 - 21:03
Pater... αμαρτάνεις! Δεν βάζουμε παιχνίδια στο background εκτός αν θέλουμε να τεστάρουμε πότε θα γονατίσει η μνήμη του iPhone...οταν κανεις background ενα παιχνιδι γιατι ανοιγει απο μονο του παντα και την μουσικη?
Τελευταία επεξεργασία από: adenadoume, 29/12/2009 - 21:03
Δημοσίευση 30/12/2009 - 00:27
Δημοσίευση 30/12/2009 - 00:40
3g/8gb/3.0
Δημοσίευση 30/12/2009 - 01:37
Δεν έχεις άδικο. Στο 3G 16GB που είχα ήταν οριακή η κατανάλωση μνήμης, τρέχοντας 2-3 εφαρμογές. Επειδή όμως πέρασα στο 3GS 32GB μπορώ να σου πω πως δουλεύω ταυτόχρονα (αναφέρω την πιό extreme περίπτωση) πέντε εφαρμογές - Mail, Twitter, RSS Reader, Safari και ReadItLater (που όλες χρησιμοποιούν και internet browser) και έχω ελεύθερα 70-80MB μνήμης, οπότε με παίρνει (δεν σέρνεται αλλά μου τρώει 80-90MB RAM όχι αστεία) και μου είναι απαραίτητο.εγώ πάλι το βγαλα καθώς βλέπω το σύρσιμο που έχει...οπότε μπορούμε και χωρίς αυτό
3g/8gb/3.0
Εξαρτάται πάντα για ποιά χρήση το θέλει ο καθένας (και αν πραγματικά το χρειάζεται), πάντως για φουλ εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του χρειάζεται την RAM του 3GS.
Δημοσίευση 30/12/2009 - 09:02
Παλικαρια καλημερα, χρονια πολλά κ ευλογημενα!!
Πολυ καλο κ ευχρηστο! Αλλα... Γιατι χωρις να εχω ενεργοποιησει απο το backgrounder to "always enabled" των default app, οπως το safari +mail,
Πρεπει να τα κλεισω χειροκινητα απο το proswitcher, για να μην τρεχουν στο background!
Εχω κανει το update.
Καμια βοηθεια;;
Ειναι σπαστικο να μου αφηνει το safari ανοιχτο κ τρωει κ τη μπαταρια!!
Δημοσίευση 30/12/2009 - 12:50
Χρόνια πολλά και σε σένα.Πιο πανω εγραψα....
Παλικαρια καλημερα, χρονια πολλά κ ευλογημενα!!
Εχω κανει το update.
Καμια βοηθεια;;
Ειναι σπαστικο να μου αφηνει το safari ανοιχτο κ τρωει κ τη μπαταρια!!
Το Safari και to Mail πάντα τρέχουν στο background του iPhone ακόμα και όταν βγείς - δεν έχει να κάνει με το backgrounder.
Μπορείς να τα κλέινεις από το ProSwitcher αλλά ο πιό απλός τρόπος είναι από το SBSettings από το toggle "Processes" ώστε να του κάνεις και ένα Free Up Memory που και που.
Δημοσίευση 31/12/2009 - 09:44
μου δουλευει αψογα στο ες και δεν εχω κανενα θεμα με την ραμ
προσκυνω τον συντακτη και τον developer
Δημοσίευση 31/12/2009 - 09:49
ευχαριστωωωωω! Καλη χρονια σε ολους!!Χρόνια πολλά και σε σένα.
Το Safari και to Mail πάντα τρέχουν στο background του iPhone ακόμα και όταν βγείς - δεν έχει να κάνει με το backgrounder.
Μπορείς να τα κλέινεις από το ProSwitcher αλλά ο πιό απλός τρόπος είναι από το SBSettings από το toggle "Processes" ώστε να του κάνεις και ένα Free Up Memory που και που.
Δημοσίευση 02/01/2010 - 20:26
Δοκίμασα reinstall αλλά τίποτα. Όποτε κάνω double tap (my activation method) στο safari και στο Mail μου δείχνει το Springboard και τα προγράμματα δε μπαίνουν. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;
Δημοσίευση 04/01/2010 - 01:23
Δημοσίευση 04/01/2010 - 01:28
ουαου? 35ΜΒ? αμα δεισ το δικο μου στα 204ΜΒ? εγω λες πως απλα δεν ειναι 3gs αλλα 3gsTURBO!!! lol αστειευομαι...Όχι φίλε μου όλα λειτουργούν κανονικά παρόλο που έχω 3G! Δες:
3 Εφαρμογές ανοιχτές το Phone (που είναι πάντα
το Skype και το Mail! Δες και τι μνήμη που έχω!
Μου δουλέυει άψογα θα έλεγα!
Δημοσίευση 11/01/2010 - 01:54
Όσοι κάνατε το τελευταίο update του Proswitcher θα διαπιστώσατε πως... έπαψε να λειτουργεί.
Ο chpwn (που συνεργάστηκε με τον Ryan Petrich για το Proswitcher) μας ενημερώνει μέσω του twitter του, πως να το διορθώσουμε - στο περίπου δλδ, αλλά περιγράφω πως έκανα εγώ την όλη διαδικασία:
1. Από το Cydia -> Manage sources κάνουμε uninstall/delete το repo του Ryan Petrich: http://booleanmagic.com/rep
2. Στο Manage -> Packages κάνουμε uninstall το LibActivator
3. Κάνουμε Respring στην συσκευή μας.
4. Στο Cydia κάνουμε search για το Proswitcher και το κατεβάζουμε από το repo του BigBoss (θα παρατηρήσετε πως έχει και το LibActivator στο package - το οποίο έχουμε αφαιρέσει).
Έτοιμο το Proswitcher, λειτουργεί πλέον κανονικά.
Να σημειώσουμε ότι το repo που χρησιμοποιούσε ο Ryan Petrich ήταν BETA άρα και τα updates τα θεωρούσαν BETA εκδόσεις - οπότε τα λαθάκια "συγχωρούνται"
Τελευταία επεξεργασία από: adenadoume, 11/01/2010 - 01:57
Δημοσίευση 19/01/2010 - 18:29
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες