[App] XBMC media center (πως να το σετάρετε)
Δημοσίευση 24/06/2014 - 15:36
Ad
Δημοσίευση 24/06/2014 - 17:42
Δημοσίευση 27/06/2014 - 07:49
Καλησπερα... Υπαρχει καποιος που να ασχολειτε με το xbmc σε δεκτη με enigma 2?
Τι ακριβώς θες;
Δημοσίευση 27/06/2014 - 10:38
Μπαίνει το xbmc σε dreambox με enigma 2?Τι ακριβώς θες;
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 27/06/2014 - 10:47
Δημοσίευση 27/06/2014 - 11:09
Εγω που δοκιμασα το εβαλα ανοιγει κανονικα σαν εφαρμογη.Αλλα τα plugins δεν μου δουλευουν παω να τα ανοιξω αλλα τιποτα και ετσι το παρατησα
Δημοσίευση 27/06/2014 - 11:13
Μπαίνει το xbmc σε dreambox με enigma 2?
Αυτο που ξερω οτι μπορει να γινει, ειναι εγκατασταση σε xbmc σε ενα απο Windows-Mac-Linux-OpenElec-iOS-Android, και μετα κανεις εγκατασταση ενα plugin για enigma 2 για το xbmc και συνδεεις το δεκτη σου απομακρυσμενα για να βλεπεις TV μεσω XBMC. Εγω αυτο εχω κανει σε enigma 2 VU+ Solo.
Δημοσίευση 27/06/2014 - 12:24
Οκ θα το ψάξω....Αυτο που ξερω οτι μπορει να γινει, ειναι εγκατασταση σε xbmc σε ενα απο Windows-Mac-Linux-OpenElec-iOS-Android, και μετα κανεις εγκατασταση ενα plugin για enigma 2 για το xbmc και συνδεεις το δεκτη σου απομακρυσμενα για να βλεπεις TV μεσω XBMC. Εγω αυτο εχω κανει σε enigma 2 VU+ Solo.
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 28/06/2014 - 19:40
μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλω..; Εχω τον evo δεκτη και εχω περασει το openpli.Αυτο που ξερω οτι μπορει να γινει, ειναι εγκατασταση σε xbmc σε ενα απο Windows-Mac-Linux-OpenElec-iOS-Android, και μετα κανεις εγκατασταση ενα plugin για enigma 2 για το xbmc και συνδεεις το δεκτη σου απομακρυσμενα για να βλεπεις TV μεσω XBMC. Εγω αυτο εχω κανει σε enigma 2 VU+ Solo.
Δημοσίευση 28/06/2014 - 19:55
μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλω..; Εχω τον evo δεκτη και εχω περασει το openpli.
Θα πας στο section του live tv στις ρυθμίσεις και θα πατήσεις enable.Μετα θα σου βγάλει ενα pop up να κανεις install το κατάλληλο plugin. Θα διαλέξεις το αντίστοιχο του δέκτη σου. Όταν το κανεις εγκατάσταση,στην πρώτη καρτέλα του plugin θα βάλεις την IP του δεκτή σου. Λογικά θα σου αναγνωρίσει τον δεκτή κ θα κάνει scan τα κανάλια. Μετά θα πας στην αρχική σελίδα του xbmc κ θα πας στο section live tv κ θα σου βγάλει τα κανάλια. Αν συναντήσεις πρόβλημα,μου λες
Δημοσίευση 28/06/2014 - 19:57
Δημοσίευση 04/07/2014 - 14:03
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 04/07/2014 - 21:07
Δημοσίευση 05/07/2014 - 09:37
Οχι το ρεπο το προγραμμα αλλα εντάξει την βρήκα την λύση ακολούθησα την διαδρομή στο wiki του xbmc έσβησα το theme και όταν άνοιξε ξανά ήταν κομπλέ....Εβγαλες το repo εντελως?
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 06/07/2014 - 11:24
Ας δώσω και γω τα φώτα μου μιας και βλέπω αρκετοί ασχολήστε με το XBMC και ψάχντετε repos και addons.
Αφού βάλετε το XBMC 4 είναι τα super repos και addons που χρειάζεστε.
- MashUp (http://www.mashupxbmc.com/install/)
Βάζετε και το repo του (για να βρίσκει μελλοντικα Updates) και το addon.
To mashup έχει τα πάντα...είναι το καλύτερο mod εκεί έξω. - Fusion (http://www.xbmchub.c...ation-for-xbmc/)
Κάντε τα βήματα μέχρι και το Step 13. Από κει και πέρα βάλτε μόνο τα:
- plugin.video.hubwizard (θα βάλει ένα κάρο addons μετα)
- Navi-X-v37_8 (αυτο πάει στα Programs και εχει παπάδες μέσα του)
- repository.lambda (Ελληνικά κανάλια, ταινίες, cartoon κτλ) - Superrepo (http://mirrors.super...org.gotham.all/)
Κατεβάστε το repo και βάλτε το από την επιλογή Install from zip....Και βρείτε το στο φάκελο που βάλατε το zip. - XBMCTorrent (http://forum.xbmc.or....php?tid=174736)
Κάνει stream torrents, αντί να τα κατεβάζετε...και μόλις τελειώσει η ταινία βάλτε από τα settings του να πετάει και το torrent μετά.
Επίσης πρέπει να βάλετε και το Temp φάκελο που θέλετε να σώνει την ταινία όσο κάνει stream....Αλλιώς δεν δουλεψει !!
Αφού λοιπόν κατεβάσετε και βάλτε τα απο πάνω....πηγαίνετε στο αρχικό μενού στο Programs και πατήστε το Config Wizard και κάντε εγκατάσταση το XBMCWizard (ή Hub, δε θυμάμαι τι έχει)
Όσοι κάνετε την εγκατάσταση σε Raspberry pi, διαλέξτε το Android.
Το Ηub θα σας βάλει πολλά addons...κάποια καλά κάποια μούφα...αλλά σας βάζει στο τριπάκι να καταλάβετε τί είναι τα addons και πως μπορείτε να βρείτε media που θέλετε με διάφορους τρόπους.
Στο τέλος να έχετε βάλει τα εξής Video addons:
- Mashup
- Hellenic TV (από το lambda repo ειναι αυτό...πρέπει αφου βάλατε το repο να πάτε στο Get Addons και να το κάνετε εγκατασταση)
- XbmcTorrent
Και στα Programs το Navi-X (για να βγείτε απο το Navi-x....πατε το ποντίκι αριστερα...και exit)
Επίσης όσοι θέλετε ένα καλό plugin για subtitles (γι'αυτο βάλαμε το Superrepo). Πηγαίνετε στο :
System->Addons->Get Addons->SuperRepo all->Subtitles->XBMC Subtitles
Και απο τα settings του διαλέξτε το OpenSubtitles.org,
Και απο τα advanced settings του επιλέξτε το 'Manually Enter Search String"....γιατί κάποιες ταινίες δεν έχουν σωστό τίτλο...ωστε αν θέλετε να ψαξετε τον τίτλο με το χέρι.
πς: Ξέχασα να πω για το "Project Free Tv" addon. Αν δεν το έχετε μετά την εγκατάσταση του HubWizard (στα Video Addons θα βρίσκεται), τότε βάλτε το απο το SuperRepo. Στην κατηγορία Video Add-ons είναι.....το PFTv έχει τα πάντα από σειρές.
Αυτά....
Τελευταία επεξεργασία από: Sandbird, 06/07/2014 - 11:28
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες